romek Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 AMOLED z zasady dobrze działa i ma wysoki kontrast. Mnie właśnie zastanawia jak to wygląda z Android i GPS-em, widzę iGO na mapach TeleAtlas i Sygnit (mowa jak wygląda pokrycie terenu Polski), reszty brak. Wiadomo jest jeszcze Google Maps ale opiera się już na necie a to nie spełnia oczekiwań. Desire widzę, że nawet się mieści w założonym zakresie, macie jeszcze jakieś inne pomysły oprócz tego modelu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 (edytowane) Desire widzę, że nawet się mieści w założonym zakresie, macie jeszcze jakieś inne pomysły oprócz tego modelu? Sony Ericsson Xperia X10 (wiem wiem nudny juz z tym jestem). Dlaczego? Bo: -Snapdragon 1GHz -TFT 4" dotyk (ale bez multi!!!) -Android (aktualnie 1.6 ale SE wczoraj oglosilo update w wakacje do Froyo - 2.2) -GPS + aGPS -cena na Allegro (nowy) to ok 1300pln Niestety poza multitouchem jest problem z bateria bo ludzie sie skarza ze trzyma ok 1,5 dnia. Ja jestem wlasnie w trakcie licytacji na Alledrogo wiec subiektywnych odczuc jeszcze wyrazic nie moge. Wiecej TUTAJ Edytowane 3 Lipca 2010 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 AMOLED z zasady dobrze działa i ma wysoki kontrast. Mnie właśnie zastanawia jak to wygląda z Android i GPS-em, widzę iGO na mapach TeleAtlas i Sygnit (mowa jak wygląda pokrycie terenu Polski), reszty brak. Wiadomo jest jeszcze Google Maps ale opiera się już na necie a to nie spełnia oczekiwań. Desire widzę, że nawet się mieści w założonym zakresie, macie jeszcze jakieś inne pomysły oprócz tego modelu? Używam na HTC Hero programu Mobile Maps (Sygic) - jak dla mnie bardzo dobrze się spisuje. Nie jeżdżę jakoś bardzo dużo ale ostatnio zrobiłem trochę km z tym GPS'em i wg mnie świetna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 AMOLED z zasady dobrze działa i ma wysoki kontrast. Mnie właśnie zastanawia jak to wygląda z Android i GPS-em, widzę iGO na mapach TeleAtlas i Sygnit (mowa jak wygląda pokrycie terenu Polski), reszty brak. Wiadomo jest jeszcze Google Maps ale opiera się już na necie a to nie spełnia oczekiwań. Desire widzę, że nawet się mieści w założonym zakresie, macie jeszcze jakieś inne pomysły oprócz tego modelu? Jest jeszcze motorola Milestone (najcieńszy slider z pełną qwerty jaki do tej pory wyszedł :]) Możliwości podobne do Desire + pełnowymiarowe qwerty. Chociaż osobiście brałbym chyba Desire/Nexus One (to to samo właściwie, nexus droższy, bo ma support google i np już teraz dostał dwie aktualizacje andka 2.2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 romek: - HTC Desire - Motorola Milestone - Samsung Galaxy S (albo nawet Spica bo ma dobrą baterię). Z nawigacji to chwalą sobie Navigona (nie chce działać na Spicy z Androidem 2.1) i iGO, są to navi offline, więc ściągasz mapy i nie potrzebujesz połączenia z netem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Milestone odpada bo Romek nie chce sprzętowej qwerty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 A Galaxy S to i9000 za 2k PLN :) Spica to koszt <800PLN + karta 16GB + navi. Rynek jest nim już chyba przeładowany [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 @romek: a z jakiej nawigacji korzystasz obecnie? Na androidzie nieźle sprawuje się navigon, tyle że mapy Polski nie są tak dokładne jak np. w Automapie :) Za to za granicą radzi sobie świetnie. P.S. W iPhonie 3g i 3gs jest gps i co ciekawe Automapa planuje wypuścić w niedalekiej przyszłości nawigację na iPhona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CjRudi Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 @romek: Zauważyłem, że nie chcesz połączenia z netem podczas nawigacji - owszem, da się tak w praktycznie każdej komórce z androidem, łapanie fixa trwa po prostu dłużej, ale piszę w innej sprawie. Pragnę poinformować, że jeśli zdecydujesz się na Androida, to ten system praktycznie nie ma racji bytu bez internetu. Jasne można korzystać z Wifi, ale jeśli takowego nie masz a do tego nie wykupisz sobie jakieś minimalnego pakietu, to funkcjonalność androida spada bardzo i robi się z niego taki mierny systemik :) takie są przynajmniej moje odczucia - także jeśli komórka z androidem - to bądź gotowy na internet w telefonie :) Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 HTC Desire procek: Qualcomm Snapdragon 1GHz Wyświetlacz: 3,7" (480x 800 pikseli) WiFi: TAK Wygląd: nie powala Szybkość pracy: bardzo dobra System: Android Dodatki: nakładka Sense GPS: TAK Dotyk: bardzo czuły Cena ok: 1600 zł* Co myślę: ciekawy produkt, szybki, pracujący długo na baterii, dodatek Sense Motorola Milestone procek: ARM Cortex A8 600MH Wyświetlacz: 3,7" (480x 854 pikseli) WiFi: TAK Wygląd: nie powala Szybkość pracy: nie powala System: Android Dodatki: klawiatura QWERTY GPS: TAK Dotyk: bardzo czuły Cena ok: 1500 zł* Co myślę: klawiatura mi nie potrzebna ale może być, nie obsługiwałem tego modelu. Samsung Galaxy S procek: Intrinsity Hummingbird 1GHz Wyświetlacz: 3,7" (480x 854 pikseli) WiFi: TAK Wygląd: fajnie wygląda Szybkość pracy: dobry System: Android GPS: TAK Dotyk: nie macany Cena ok: 2000 zł* Co myślę: fajnie ale za drogi i nie łapie się w przedziale Sony Ericsson Xperia X10 procek: Qualcomm Snapdragon 1GHz Wyświetlacz: 4" (480x 854 pikseli) WiFi: TAK Wygląd: ciekawie wygląda Szybkość pracy: dobry System: Android GPS: TAK Dotyk: różnie bywa i nieraz nie łapie Cena ok: 1400 zł* Co myślę: ładnie wygląda, przemawia do mnie ale jak z baterią i obsługą? iPhone 3GS procek: ARM Cortex A8 600MH Wyświetlacz: 3.5" (320x 480 pikseli) WiFi: TAK Wygląd: ciekawie wygląda Szybkość pracy: dobry System: iPhone OS Dotyk: bardzo dobry Dodatki: masa dodatków do rozrywki GPS: TAK Cena ok: 2200 zł* Co myślę: droga zabawka, która mnie nie przekonuje mimo supportu dodatkowego wyposażenia *Ceny z Allegro dla nowych telefonów z fakturą VAT. @siebek Co do nawigacji, używam na dzień dzisiejszy dwóch rodzajów Map: AutoMapa w PL i TomTom poza granicami kraju, takie mam licencje i bardzo dobrze się spisują na dzień dzisiejszy. @CjRudi - tak wiem, mam pakiet internetu w telefonie, chodzi bardziej o koszty poruszania się po zagranicznych drogach bez potrzeby korzystania z internetu, tak samo sprawa się ma w PL jeśli jest taka możliwość Play i jego pakiet taniego internetu ma strasznie mały zasięg. Korzystałem z Android i spisywał się dobrze w moich rękach lecz właśnie pytanie jest następujące jakie mapy działają prawidłowo w tym systemie (offline) i jak wygląda ich pokrycie bo to jest szalenie ważne, wiele innych testowałem na WM i co by nie mówić AutoMapa ma prym w Polsce, ma ulice, których inni zapomnieli w ogóle dodać. To samo mnie interesuje w Android bo inaczej będę musiał się skusić na WM. Używam bardzo często GPS i to jest wymóg, często będąc w innym mieście muszę się dostać w inne miejsce bez samochodu. Co jest równie ważne, telefon musi przeżyć min 2 dni pracy, to co umiera wcześniej to nie telefon tylko zabawka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Niestety Automapy nic obecnie w Polsce nie zastąpi, ale w kwietniu jeździłem po Krakowie korzystając z Navigona na Androidzie i doprowadził mnie do celu bez problemu :) Za granicą (Szwecja i Norwegia) sprawdzałem na iPhonie Navigona, Tom Toma i iGo. Najbardziej przypadł mi do gustu Navigon ze względu na świetne pokrycie (mapa NAVTEQ), ogromną ilość POI i bardzo płynne działanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 No dobra czyli został wybór pomiędzy: HTC Desire a Sony Ericsson Xperia X10 lub wolniejsza Motorola Milestone. Xperia X10 nie miałem w ręku, ktoś opiszę jak działa, jak z baterią, jakieś wkurzające z nią problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamnick Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Co jest równie ważne, telefon musi przeżyć min 2 dni pracy, to co umiera wcześniej to nie telefon tylko zabawka. X10 vs. 48h na baterii ? Nie wiem jak i ile korzystasz z tego co ten telefon oferuje, ale raczej nie nastawiaj sie na 2 dni pracy bez karmienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 X10 vs. 48h na baterii ? Nie wiem jak i ile korzystasz z tego co ten telefon oferuje, ale raczej nie nastawiaj sie na 2 dni pracy bez karmienia :) Rozmowy + SMS może wytrzyma jak inny przeciętny tel. Ale jak doda się do tego prace na Wifi i Navi - zapomnieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Romek praktycznie z każdy intensywnie użytkowany smartfon wymaga ładowania przez noc by spokojnie przeżyć następny dzień. Dobry wynik to dwa dni przy rozsądnym korzystaniu z urządzenia tj, bez wyrzeczeń ale też bez przesady. Z podanej trójki brałbym Desire bo ma strasznie zachwalany interfejs Sense UI. Ewentalnie Milestone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Zasugerujcie coś w trochę niższej cenie niż powyżej (tak do 1200pln). Myślę o kupnie zabawki, która będzie pierwszym moim telefonem służącym do czegoś więcej niż dzwonienia i smsów. Z tego też powodu nie bardzo wiem, czego szukać... Ważna będzie napewno solidność, a reszta - w zasadzie wszystko rozważę. Przejrzałem kilka ostatnich stron tematu i chyba nie ma co zagłębiać się dalej bo modele i ceny zmieniają się bardzo szybko. Na razie obejrzałem Samsungi Wave i Omnia 2. Jeśli chodzi o pierwszego - parametry imponują, ale bardzo odstrasza mnie ten ich nowy OS... nie ukrywam, że chciałbym mieć spory wybór różnorakich aplikacji, z czym mogą być problemy jeśli "Bada" nie wypali... Omnia pod tym względem wygląda napewno lepiej, ale chciałbym poznać wasze propozycje, może coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 HTC Desire / Moto Milestone - na obu pograsz w topowe gry androidowe, do tego Milestone ma pełne QWERTY i ma tylko 13,5mm :) Ofc do 1200zł to używki, ale w dobrym stanie na allegro są [; Z tańszych to Samsung Galaxy Spica (i5700) WM sobie odpuść, ja po przesiadce z WM na Androida już nie wracam do tego przedpotopowego systemu. @Rikki - sense UI to ludzie czym prędzej się pozbywają. Po prostu na Androida istnieją o wiele lepsze nakładki na dzień dzisiejszy :] (Launcher Pro / ADW.Launcher chociażby) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 (edytowane) Co do Motki Milestone - bardzo łatwo podnieść taktowanie do nawet 1,2GHz (bez problemu), klasycznie wszyscy jadą na 800/1000MHz (by baterii nie zarzynać). Przy takich taktowaniach jest bardziej wydajna niż NexusOne na snapdragonie 1GHz, a przecież Desire czy X10 też mają snapdragon'a. To tak by zdementować plotkę o małej szybkości milestone'a, motorola specjalnie obniżyła taktowania. Edytowane 5 Lipca 2010 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Jaki telefon nadaje się do nagrywania wideo? Wiem, że najlepsze są Wave i Omnia HD, ale chodzi mi o coś bardziej budżetowego. Nokia N95 nagrywa już dla mnie w wystarczającej jakości, tylko potrzebuję coś cieńszego i szybszego w działaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 HTC Desire / Moto Milestone - na obu pograsz w topowe gry androidowe, do tego Milestone ma pełne QWERTY i ma tylko 13,5mm :) Ofc do 1200zł to używki, ale w dobrym stanie na allegro są [; Z tańszych to Samsung Galaxy Spica (i5700) WM sobie odpuść, ja po przesiadce z WM na Androida już nie wracam do tego przedpotopowego systemu. Zapomniałem wcześniej napisać, że chciałbym jednak coś nowego... Czy jest coś ciekawego w cenie tak pomiędzy i5700 a HTC Desire? HTC i Motka chodzą po 1500+ więc raczej będę musiał odpuścić, chyba, że mnie przekonacie, że telefon za 1200 będzie duuużo gorszy i w ogóle do kitu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 @Rikki - sense UI to ludzie czym prędzej się pozbywają. Po prostu na Androida istnieją o wiele lepsze nakładki na dzień dzisiejszy :] (Launcher Pro / ADW.Launcher chociażby)A to ciekawe bo ja raczej czytałem, że domyślny interfejs Androida jest kiepski i nieintuicyjny (między innymi dlatego Google zapowiedziało jego przebudowanie w 3.0 Gingerbread) a Sense UI - pomimo tego, że łasy na zasoby - jest zdecydowanie lepszą opcją. Launchera Pro kojarzę (Joe Levi z pocketnow go używa) i rzeczywiście sympatyczny i elegancki, ADW.Lanuncher nic mi nie mowi. edit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 To mnie zaskoczyliście Launcher Pro zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, dlatego: Co to wyboru pomiędzy telefonami: HTC Desire (ok. 1600 zł) / Sony Ericsson Xperia X10 (ok. 1400 zł) / Samsung Galaxy Spica (ok. 600 zł). Przekonałem się do Androida, wczoraj męczyłem HD2, który jest w podobnej cenie ale jednak trochę za duży do mojej kieszeni. Bez nakładki Sense, ten telefon jest mało intuicyjny i wiele trzeba się wyklikać by znaleźć kilka opcji. Plus WM to posiadanie wsparcia AutoMapy, TomToma i innych map ale zobaczymy jak Android powalczy dalej. Motkę wczoraj męczyłem też, fajny telefon ale jednak mi nie potrzebna pełna klawiatura, intuicyjnie i tak klepałem w ekran :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 Launcher Pro przy domyślnym Panteonie na i5700 to demon wydajności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 A to ciekawe bo ja raczej czytałem, że domyślny interfejs Androida jest kiepski i nieintuicyjny (między innymi dlatego Google zapowiedziało jego przebudowanie w 3.0 Gingerbread) a Sense UI - pomimo tego, że łasy na zasoby - jest zdecydowanie lepszą opcją. Launchera Pro kojarzę (Joe Levi z pocketnow go używa) i rzeczywiście sympatyczny i elegancki, ADW.Lanuncher nic mi nie mowi. edit Domyślny Androidowy interface - Panteon - woolne to to i brzydkie... Sense UI jest jak sam powiedziałeś łasy na zasoby do tego ogranicza trochę możliwości widgetów itd. Istnieją programy, które po prostu na nim nie działają/źle działają :) Do tego taki Launcher Pro średnio co 3-5 dni ma jakiś update :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 Lanc zgadzam się, że takie nakładki pomagają ale interfejs to nie tylko homescreen/launcher. Krytyka obejmuje całokształt i jestem ciekaw, co Google wymyśli w 3.0. Zatrudnienie Matiasa Duarte z Palma (koleś odpowiedzialny za wychwalany interfejs WebOS) jako 'User Experience Director' na pewno będzie miało duży wpływ na nadchodzące zmiany. Oby pozytywne. Plusem w przypadku urządzenia HTC jest to, że Sense masz bez żadnych kombinacji a możesz go w każdej chwili wyłączyć a nie każdy ma ochotę bawić się w rootowanie telefonu. edit@down Nie mówiłem o launcherze tylko o Sense a o ile wiem to jedyny sposób jego zaaplikowania to inny ROM co wymaga rootowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 (edytowane) Mi tam całokształt odpowiada. Po przesiadce z WM dla mnie odbiór systemu jest bardzo pozytywny. A od kiedy, żeby zainstalować launcher inny niż standardowy trzeba rootować telefon? :| Nie ma takiej potrzeby, po prostu instalujesz Launcher jako normalną aplikację i potem sobie możesz wybrać, z którego Launchera chcesz korzystać jako default. Tak samo zresztą jest z niestandardowymi klawiaturami. Root na Anroidzie aktualnie przydaje się głównie jeśli chcesz mieć aplikację na SD (a nie masz Froyo), odpalić WiFi Teether i bawić się Set CPU. Edytowane 6 Lipca 2010 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 (edytowane) Krótka piłka , jaki telefonik do +/- 300zł? Powinien mieć: Wejście Jack 3,5mm Dobry wyświetlacz Fajnie by było jakby miał: Wifi QWERTY Grzebałem po necie, każdy poleca co innego , od samsungów monte po nokie e63 , jest tego tyle ze nie mam zielonego pojęcia co kupić. EDIT: zapomniałem dodać, telefon może być używany. EDIT2: budżet trochę wzrósł(do max 400zł) , po głowie chodzi mi nokia 5230, dobrze brzmi, ma jacka i podobno calkiem niezle sie sprawuje. Szukałem 5530 ze względu na wifi ale ciezko znalezc w tej cenie model zadbany z gwarą. Jakieś inne godne polecenia telefony w tej cenie? Edytowane 10 Lipca 2010 przez _Ran'dall_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2010 Czy oprócz Samsunga i5700, dostane jakiś telefon z Androidem, który sensownie nagrywa filmy (lepsze niż QVGA 15kl/s) i do tego miałby flasha? Miałbym brać abo w Play 49 + tam jakieś bonusy za ciągle aktywne konto prepaid, dopłata wtedy przy sensowniejszym setupie abonamentu 249 za Spica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2010 Po co ci flash? Instalujesz Skyfire i masz niby flasha w przeglądarce... A jak chcesz flasha od Adobe to musisz sobie kupić telefon, na który jest już Froyo (Android 2.2), ale te telefony są cenowo parę razy droższe od i5700 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2010 A po co ci flash w ogóle? Większość video znajdziesz na Youtube, portale przechodzą na HTML5 a gry masz w postaci aplikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...