kelcior Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 (edytowane) Za 700 zł powinienes znalesc Motke Milestone z klawiatura qwerty w idealnym stanie na gwarancji. :wink: Ew. tak jak Rikki powiedzial Desire. Edytowane 25 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kormoran44 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Używa ktoś Motoroli Milestone? jakoś nie mam przekonania do tego producenta (nie wiem czy słusznie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emikyou Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Milestone to niezły telefon, a Desire jeszcze lepszy. Klawiatura sprzętowa jest niezła, ale porządna ekranówka (np. Smart Keyboard Pro, albo inny klon tej z iOS) jeszcze lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Ja mam mm i jestem zadowolony, choć prawdę mówiąc do niektórych gierek ma już za mało ramu ale daje rade. Bateria do 4 dni średnio 2-3, zależy od intensywności korzystania z wifi. Nie wyobrażam sobie pisać mms-a czy e-maila na ekranówce, sprzętowa klawiatura to jest to. Wie ktoś o jakiś nowych modelach z QWERTY? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emikyou Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 MM3 Model na Europę jeszcze nie został zapowiedziany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Używa ktoś Motoroli Milestone? jakoś nie mam przekonania do tego producenta (nie wiem czy słusznie) Gdyby miała więcej ramu to bym chyba nie wymienił jeszcze ze 2-3 lata a tak ciągle szukam czegoś ciekawego z fizyczną klawiaturą Co do motoroli jako firmy jak napisał emikyou mm3 w europie jeszcze nie zapowiedziana a w necie są fotki 4... Ale są i dobre strony swoją ubiłem poszła na gwarację i naprawili bez szemrania a telefon zrootowny i z froyomodem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 no w sumie największa wada mm1 to ilość ramu ale ostatnio nie gram za wiele to spokojnie starcza, a bateria spokojnie na 3 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2011 (edytowane) Nadszedł czas na kupno "nowego" telefonu, dlatego zwracam się do was o pomoc. Budżet 350zł, szukam czegoś używanego na Androidzie. Priorytety to niezły aparat z AF i bateria trzymająca ze 3 dni użytkowania (3-5 rozmów, 10-20 SMSów, krótkie sesje WiFi / GPS). Mile widziana klawiatura QWERTY, radio i oficjalny Android 2.2 / 2.3, aczkolwiek jak nie będzie tych 3 rzeczy to też będzie ok. Coś się znajdzie przy takich warunkach? Niestety w tej kwocie wszystkich wymagan nie bedzie. Ale calkiem calkiem wypada LG P500 - chodzily juz po 320-330zl, ale trzeba polowac bo nie ma ich wiele. Skoro nie ma szans nagiecia budzetu to najlepszy wybor. Co prawda miesiąc później niż planowałem, ale udało mi się za 350zł z wliczoną przesyłką wyrwać LG P500 na 1,5 rocznej gwarancji w b.dobrym stanie, z uchwytem samochodowym i firmowym pokrowcem. Dzięki za porady ;) Edytowane 12 Listopada 2011 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Takie pytanko, swego czasu powstała strona która pobierała wyciągi abonamentu ze strony operatora i na tej podstawie obliczała najlepszy abonament, ktoś ma może adres? Wygooglać mi się nie udało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Jeżeli myślisz o T-Mo to radzę do nich zadzwonić bo ostatnio właśnie dzwonili po ludziach proponując niestandardowe oferty dopasowane do potrzeb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Nie nie, kiedyś nawet na portalach typu purepc była informacja o rychłym starcie strony, która pobiera wyciągi od operatora poprzez jego strone www, logując sie na nasze konto, jej autorskimi algorytmami miała sprawdzac te wyciagi i dopasować najlepszy z obecnie dostepnych abonamentow, wiem ze byla bo ja sprawdzilem, jednak nie mam juz linka, nie wiem tez czy nadal dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Esper - moze http://skrzydelko.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 (edytowane) Tutaj byłem, podajesz jedynie kwotę abonamentu i liczbę minut, tamta strona analizowała koszt jaki ponosiłeś w ciągu ostatnich miesięcy na rzecz każdego z operatorów, po to logowała się na Twoje konto, i na tej podstawie proponowała najtańszy abonament. Czyli dobierała abonament do tego jak korzystasz z telefonu, a nie tylko dobiera najlepszy z rynku na podstawie kwoty. Edytowane 21 Listopada 2011 przez Esper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kormoran44 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Jak myślicie Desire czy Ace? Bawiłem się dzisiaj Samsungiem i całkiem fajnie się go trzyma, myślę, że bateria trochę dłużej pociągnie niż w HTC, za Ace przemawia cena, ale Desire ma lepszego procka, mam taki mętlik w głowie, że hej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emikyou Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Ace to jest konkurentem może dla Blade'a (a nawet z tych dwóch wolałbym jego) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Jak myślicie Desire czy Ace? Desire jest lepszym telefonem od Ace - lepszy ekran (większy i o wyższej rozdzielczości), więcej ramu (co nie oznacza że Ci go braknie) i szybszy procesor. Zamiast Ace lepiej wybrać tańszego Gio (ekran 3,2 vs 3,5", aparat 3 vs 5mpx i brak gorilla glass) - poza tym to samo. W Ace problem stanowi wielkość ekranu, w stosunku do rozdzielczości - w niektórych grach piksele biją po oczach. Bateria w Samsungu będzie lepsza niż w HTC, w moim Gio padła ostatnio po 5 dniach... w Ace będzie trochę słabsza. Imho zamiast Desire popatrz na motorolę Defy - nie ma oficjalnego andka 2.3, ale to mocny sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E57 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Na co zmienić HTC Desire ? Przy założeniu, że sprzedam obecny telefon, mam do wyboru : - HTC Desire Z - HTC Sensation - Samsung Galaxy S II - iPhone 4 Póki co na Desire używam stockowego Androida 2.3.3 z Sense i jest ok, system da się polubić i nie sprawia problemów. Używałem też przez krótki czas iPoda Touch 4G - iOS również wydawał się całkiem przyjazny. Jeżeli miał by to być HTC/Samsung to głównym kryterium jest aktualizacja do wersji 4.0. Trochę obawiam się, że 4,3'' będzie za duże... oglądałem SGS/Sensation w Saturnie i są rozmiarowo zbliżone do Desire w etui CM Tough, jednak pewna bariera jest <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 SGS II jeżeli chcesz zostać z Androidem lub iP4 jeżeli chcesz bardziej kompatkowego urządzenia i doświadczyć innego systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emikyou Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Jeśli nie jesteś amatorem polijądryzmu i benchmarkoholizmu to polecam Xperię Arc. Najlepszy stosunek jakości do ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kormoran44 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Padło na Desire, dzięki wszystkim za komentarze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E57 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 SGS II jeżeli chcesz zostać z Androidem lub iP4 jeżeli chcesz bardziej kompaktowego urządzenia i doświadczyć innego systemu. Jeśli nie jesteś amatorem polijądryzmu i benchmarkoholizmu to polecam Xperię Arc. Najlepszy stosunek jakości do ceny. Dziękuję za odpowiedzi. Zastanowię się nad SGS2 a iP4, telefony te faktycznie wydają mi się najciekawsze z całej stawki. Xperia niestety nie podchodzi mi wizualnie, chociaż nie będę jej skreślał na starcie i poszukam dalszych informacji o tym telefonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 iphon ssie, jeżeli chcesz mniejszego to lepiej weź coś od htc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Kończy mi się babolament w pray. Mam opcję wymiany tel na inny albo dobrania minut czy tam czegoś do taryfy i zmniejszenia opłat. Dlatego pojawia się pytanie czy coś lepszego od E72 się pojawiło w podobnym kształcie, czy nie ma sensu go zmieniać i lepiej brać mniejszy abonament? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emikyou Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Motorola Pro/Pro+ Jedyne bar-qwerty na jakie warto zwrocic uwage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E57 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) iphon ssie, jeżeli chcesz mniejszego to lepiej weź coś od htc ;) Why iPhone sucks ? Telefon specyficzny, jednak rozmiary są kompaktowe, rozdzielczość dobra, system zoptymalizowany i chodzi całkiem dobrze... z minusów, których doświadczyłem to brak kompatybilności z resztą świata (adobe flash / blutooth), pewnie większość przydatnych aplikacji płatna (np. Angry Birds - darmowe na androida, płatne na iOS), specyficzne rozwiązania zastosowane w systemie operacyjnym. Jest coś z oferty HTC poniżej 4'' przekątnej do czego warto dopłacić i przesiąść się z Desire ? Dlatego pojawia się pytanie czy coś lepszego od E72 się pojawiło w podobnym kształcie, czy nie ma sensu go zmieniać i lepiej brać mniejszy abonament? Nokia E6 ? Edytowane 30 Listopada 2011 przez E57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jest coś z oferty HTC poniżej 4'' przekątnej do czego warto dopłacić i przesiąść się z Desire ? Czy warto to nie wiem, poniżej 4 cali masz htc radar... ale tak serio to bierz sensation albo sgs2, oba zdecydowanie poza konkurencja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiKey Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Witam, mam budżet 500zł chciałbym zmienić telefon na coś z gps-em, system właśnie nie wiem jaki, ale chyba android, dobry aparat, może być dotykowy jak i qwerty. Proszę o pomoc bo nie wiem co wybrać, myślałem o milestone ale nie wiem czy nie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> czegoś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam! Poszukuje telefonu dla dziewczyny, musi spełniać pare warunków: po pierwsze ma być to rozsuwany telefon z klawiatura (side slider) albo coś w ten deseń, musi być wytrzymały i najlepiej żeby był dość szybki. Budżet można powiedzieć że nieograniczony ale nie musi być to telefon za 1000zł ale jak będzie tyle kosztował i będzie wart tej ceny to spoko. Liczę na waszą pomoc, z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Desire Z, Motorola Milestone - to są klocki. X10 mini pro - małe gówienko. Wave 533 - coś pomiędzy nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emikyou Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Jeśli spóźniona gwiazdka wchodzi w grę, to zaczekaj na Milestone 3.W skrócie - 2 rdzenie, 4 cale i nagrywanie w FHD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...