grzechuk Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 tak maja klawiatury ps2... to normalne... jesli masz usb, to winowajca jest kontroler albo klawiatura... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 tak maja klawiatury ps2... to normalne... jesli masz usb, to winowajca jest kontroler albo klawiatura... ja mam ps2 i kolega tez, tyle ze u mnie klawa sie zacina a u niego nie i jest to Easy Touch !!!!!!!!!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 bo u kolegi klawiatura z wcisnietych 3 klawiszy wysyla do kompa tylko 2, u ciebie chce wyslac 3 a nie moze, bo poszla na piwo (tak serio to po prostu wysyla sygnal z trzech przyciskow ale port ps2 jest ograniczony i nie wszystko przyjmuje, plyta to wyraza blad brzdekiem) ;) pozycz/kup jakas klawiature na usb i sprawdz, problem zniknie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Gdy kupiłem winde w sklepie powiedziano mi, że mogę ja tylko 2 albo 3 razy zainstalować, później będzie konieczny telefon do microsoftu. Czy to prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 mam problem z limitem polaczen tcp, nie mam w rejesatrze tego klucza "TcpNumConnections" sam mam go stworzyc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Ile razy mozna pisac ze takiego klucza nie ma a nawet jak jest to nic nie zmienia? http://www.xp-antispy.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Odpowie mi ktoś?? 2 posty wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 kupiles wersje oem? jesi tak to wystarczy wpisac keya z naklejki, jesli to wersja box to wpisujesz keya z ksiazeczki, w kazdym z tych dwoch przypadkow sprzedawca okazal sie debilem, bo nie ma czegos takiego w xp-kach jak limitowana ilosc instalacji... o ile bedziesz instalowal system na jednej maszynie (to same mobo) to mozesz to robin 10x dziennie, tyle z mojej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Nie wiem jaka wersja, musiał bym zobaczyć. Ale dzięki za odpowiedź. Jeżeli zainstaluje na nowo winde, to musze się od nowa rejestrować i aktualizować, tak? Czy nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 kupiles wersje oem? jesi tak to wystarczy wpisac keya z naklejki, jesli to wersja box to wpisujesz keya z ksiazeczki, w kazdym z tych dwoch przypadkow sprzedawca okazal sie debilem, bo nie ma czegos takiego w xp-kach jak limitowana ilosc instalacji... o ile bedziesz instalowal system na jednej maszynie (to same mobo) to mozesz to robin 10x dziennie, tyle z mojej stronyPff wersje OEM na jednym kluczu można aktywować tylko dwa razy, potem telefon do m$ <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Aktywowałem 3ci raz, narazie wszystko jest normalnie. Jak się będą coś pluć to ich opier..., co tam ma być, kupuje winde i mam się tłumaczyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Witam. to ja zadam troche moze glupie pytanie. Ktory windows jest lepszy/wydajniejszy/stabilniejszy 2003 czy XP ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) zalezy ;-) do wiekszosci zastosowan oba nadaja sie wysmienicie, 2003 jest troche swiezszy i imho szybszy, ale niektore gry sie z nim gryza... stabilne sa oba jesli umiesz o system dbac, wydajnosc stoi lekko po stronie 2k3 ale to tez zalezy... a co do epitetu 'lepszy' pozostawie to bez komentarza, gdyz kazdy ocenia po swojemu Edytowane 17 Listopada 2006 przez jekyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Teraz tak szuak mi przy prawie kazdych wynikach wyszukiwania jest Microsoft windows Server 2003 to jest wersja serverowa i jest jeszcze inna czy win 2003 to system serwerowy ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 System się nazywa Windows Server 2003 i jak nazwa wskazuje jest systemem serwerowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Do czego potrzebny jest Windows Messenger ?? Wydaje mi się, że nie jest potrzebny... i chciałbym go wywalić. SGJ mógłbyś wyjaśnić jak to jest z Win XP HE i jego aktywacjami? Ile razy można, bo każda osoba mówi co innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Windows Messenger jest programem typu IM, tak jak GG, tylko tyle że raczj mało popularny, przynajmniej w Polsce. Spokojnie możesz go wywalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Dlaczego cos takiego mi wyskoczyło?? Komputer się uruchomił normalnie, nic nie instalowałem nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) mam pytanie za 100pkt :lol: uruchamiam program dos'owski z wiersza poleceń pod Xp(program do analizy pól elektrostatycznych) i potrzeba mi zrobić zrzut ekranu, ale 'PrtScr' nie dziala !!!!!! ma ktoś jakiś pomysł? da się taki zrzut zrobić może pod win98? jest mi to niezmiernie potrzebne !!!! Edytowane 9 Grudnia 2006 przez manieczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Chyba ctrl+print screen albo alt+p.s. ? Jakos tak bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 mam pytanko odnośnie boot.ini. chciałem sobie aktualizować XP ale mi się psepsuła płytka i nie ma jednego pliku :-/, więc odpada... niestety nstalator dołożył swoje 5groszy i mam w boot.ini coś takiego [Boot Loader]Timeout=5Default=C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT[Operating Systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetectC:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Instalator systemu Microsoft Windows XP Professional" XP mam w C:\Windows\ jak powinien wyglądać czysty boot.ini? i co wywalić po tej nieudanej aktualizacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 "Czysty" boot.ini powinien wyglądać tak » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « [Boot Loader]Timeout=5Default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[Operating Systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 dzięki za helpa ale niestety system mi się posypał (XP sam se usunął pliki dll jądra xD ), więc poświęciłem całą noc , żeby jak najlepiej był zrobiony :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Da się dodać do menu start nowy folder, który pokaże się obok "programy'? Wiecie o co chodzi, w tej dolnej części menu start gdzie są ustawienia, programy, bo każdy dodawany folder pokazuje się nad tym oddzielającym paskiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Chyba nie da się. To jest częśc zarezerwowana dla poleceń systemowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Jak ustawić "Mój komputer" przed "Moimi dokumentami" na pulpicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 uzyj dowolnego tweakera, np tweakxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) W TweakUI można ustawić: Download: http://download.microsoft.com/download/whi...wertoySetup.exe Chwilę się spóźniłem :D Edytowane 25 Grudnia 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Dzięki wam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaaniek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Hej witam, chcialbym na swoim pulpicie posiadac tylko sama tapete bez ikon i bez paska po prostu bez niczego,jedynie po najechaniu na gore czy na dol zeby wyskoczyl pasek z moimi ikonami i programami,ewentualnie jakis kalendarz z zegarem na pulpicie, jak to zrobic zeby byl jak najlepszy efekt?Chcialem uzyc Vista patcher....ale system strasznie sie zmulil i nei dalo rady duzo zrobic,prosze o jakies pomysly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...