JejoX Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Gdzie jest do cholery folder z zakładkami w Firefoxie?Bede formantował dysk a nie chce stracic zakładek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 uruchom firefoxa wejdz w menu "Zakladki" -> Zarzadzaj zakladkami... -> Ekosportuj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Gdzie jest do cholery folder z zakładkami w Firefoxie?Bede formantował dysk a nie chce stracic zakładek.A wystarczyło w pierwszym poscie w topicu poszukać ... Profil --> bookmarks.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ciekawe czy mnie ktos przebije: A bylo jeszcze wiecej tylko nie zdazylem zrobic screenshota:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Już kiedyś wklejałem swojego screenshot'a w tym temacie, ale dla przypomnienia ;) i pobicia "rekordu" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 no coz, nie tak duzo mi brakowalo... jakbym sie bardzo postaral to pewnie bym Cie pobil... ale nie ma sensu sie starac... lepiej zrobic restart liska;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 po 20-30minutach bezczynnosci, tj np zostawie kompa i wroce po takim czasie albo wlacze gre firefox przestaje wczytywac strony - klikam na linka i nic sie nie laduje.Internet dziala,bo gg i inne programy internetowe chodzą a przegladarka przestaje spelniac swoja funckje. Internet Explorer z kolei pokazuje error nie mozna wyswietlic strony.Pomaga restart. win xp, skanowalem system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 witam ja mam inny problem, gdy wchodze na strone serwera pewnej gry gdzie jest tabelka z graczami ktorzy aktualnie sa w grze, to wyskakuje mi bład parsowania i tabelka nie ładuje sie, spotkał sie ktos moze z tym problemem ? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Jeżeli jest to strona pewnej gry, to pewnie występuje tam pewien błąd. ;] Wróżka ma urlop, daj linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 storna nie ma bledu bo u kumpla dziala http://reg.xaoswow.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 U mnie również działa bez problemu. Sprawdzałeś czy wina nie leży po stronie któregoś z rozszerzeń lub uszkodzonego profilu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 yyy mozesz jasniej :] od niedawna jestem uzytkownikiem firefoxa i nie bardzo sie jeszcze w nim łapie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Nie wiem co może być przyczyną problemu, dlatego tak szukałbym rozwiązania : Tools --> Extensions --> w menu kontekstowym dajesz na rozszerzeniu 'disable' --> restart FF --> sprawdzasz czy problem dalej występuje. Robisz kopię profilu (jego lokalizację masz w pierwszym poście) --> kasujesz profil --> po restarcie FF założy nowy profil --> sprawdź czy problem dalej występuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 to jednak nie jest problem firefoxa :/ bo na ie mam to samo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Problem może tkwić w firewallu lub antywirku. Czasem dziwne rzeczy potrafią robić. Poszukaj czy jest tam coś w stylu 'web filtering' i wyłącz to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 juz wiem !! to wina firewall'a. jak wylacze go (outpost firewall) to wszystko chodzi cacy, a jak wlacze to znowu nic nie chodzi :/ nie iwem ktore narzedzie odpowiada za te szopki ale jak znajde to ... :D wiadomo co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Mam taki mały ale upierdliwy problemik ze swoim FF. Od jakiegoś już czasu zrobiło się tak że każde okno przeglądarki nie otwiera się na full tylko na jakies 3/4 ekranu. Do tego nie działa szukajka w FF. Próbowałem przeinstalować FF ale nic to nie dało :( f**k... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Uszkodzony profil FF ? Zrób kopię zakładek itd. i usuń profil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Usunąłem cały katalog z Dane Aplikacji, odinstalowałem FF, usunąłem cały katalog z C:Program Files... zainstalowałem na nowo i dopiero pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Uszkodzony profil FF ? Zrób kopię zakładek itd. i usuń profil.Jak to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Jak to zrobić?Na kazdej stronie jest przynajmniej jeden raz wyjasnione.. Usuwasz folder z Twoim profilem i uruchamiasz FF, on tworzy nowy profil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Low-Power Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam Czy jest jakakolwiek mozliwosc odzyskania tymczasowych plikow internetowych z firefoxa? Wiem ze pliki tymczasowe znajduja sie w: "C:\Documents and Settings\NazwaUsera\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\ciąg_znaków.default\Cache", jednak jaka jest szansa na ich odzyskanie? Pliki te zostaly wykasowe z przegladarki(stosowna opcja) oraz usuniete przez usera recznie (wykasowanie katalogow). Prosze o pomoc z tym problemem, gdyz jest to bardzo wazne. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Możesz spróbować użyć programu do odzyskiwania danych, ale efekt może nie być zadowalający. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Ktos juz wyprobowal Mozilla Firefox 2.0 Beta 1 ? Jakie wrazenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Ja jeszcze nie testowałem, ale TUTAJ masz trochę screenów i informacji na temat FF 2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Stary, zasobożerny Firefox :wink: + RSS obsługiwane przez zewnętrzne czytniki(strony lub programy) - Zamknięcie kilkunastu zakłądek nie zmniejsza uzycia ramu(tak samo jak w 1.5.x...) - Wywala praktycznie wszystkie rozszerzenia zainstalowane na wersji 1.5.x(dobrze ze mozna je włączyc ponownie w starym FF) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) zalety: -Strony na gołej przeglądarce ładują się szybciej niż na Operze i Firefoxie z zainstalowanym Fasterfoxem! -Przełączanie między wieloma kartami nie ma już laga, jeśli już się zdarza , to sporadycznie i właściwie niezauważalnie. -Słownik sprawdzający błędy w standardzie. wady: -Dodano debilny przycisk na zakładce, do jej zamykania. Można ją łatwo przypadkowo zamknąć. Pomyśleli o tym, więc dodali przywracanie zakładek. Ale to wszystko zabiera czas! -Każda zakładka ma określoną szerokość, gdy jest ich za dużo to są ukrywane poza oknem przeglądarki i trzeba je przewijać. Głupia opcja, wcześniej było wygodniej. -nie da się zmienić tych ustawień tak aby były jak w bieżącym 1.5.0.4 -Nadal żre RAM aż miło ;/ Zmiany jak dla mnie są mierne! Programiści powinni się skoncentrować na szybkości przeglądarki w połączeniu z pluginami. Takie zmiany, to żadne zmiany. Większość z nich jest dostępna poprzez pluginy. Więcej popsuli niż naprawili, chodzi mi o zakładki ;). Mam nadzieję, że będzie można jakoś powrócić do starych ustawień... Edytowane 11 Lipca 2006 przez nieo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Ale mnie już dobija to zżeranie ramu jedno okno a tu 60 MB :mur: Chyba zrobie akcje Opera tylko która sgj ratunku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Chyba zrobie akcje Opera tylko która sgj ratunku :wink:To juz nie w tym temacie. Do takich pytan jest oddzielny topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Witam mam mały problem z Firefoxem, robiłem formata i po instalacji firefoxa chciałem sobie pobrac nowe motywy więc weszłem kolejno w narzędzia>motywy>pobierz więcej motywów, zawsze sciągałem motywy i wszystko łądnie chodziło a dzisiaj coś takiego sie pokazało, wie ktoś co to może być?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...