raven_88 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nic dodać nic ująć... mam tylko nadzieję, że drugi sezon będzie dłuższy od pierwszego... 3 odcinki zaległe Kyle'a...trzeba nadrobić... Poleci ktoś coś w stylu Korgotha ? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) NIech ktos napisze jak tam sezon 4 serialu The 4400 bo zupelnie o nim zapomnialem i zakonczylem na 3-m.Poczatek chyba nie byl najlepszy. Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wentworth Miller - homoseksualny ? http://www.egoisci.pl/2155/nowa_sympatia_wenta/ hmmm :blink: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Mogliby to wykorzystać w trzecim sezonie PB :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A ogląda ktoś Californication? Jak na razie 3 odcinki za mną i jest świetnie. Dawid Duchovny choć gra kogoś zupełnie innego niż w X-File'sach sprawdza się IMO doskonale w nowej roli. Polecam, warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Mogliby to wykorzystać w trzecim sezonie PB :lol: no co ty :lol2: to po co mialby wtedy uciekac z paki :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wiesz... może nie będzie uciekał - specjalnie zrobi na złość pewnej osobie i wszyscy w więzieniu będą szczęśliwi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo_pl Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) http://www.prisonbreak.xon.pl/index.php?op...9&Itemid=59 http://www.prisonbreak.xon.pl/index.php?op...0&Itemid=59 Wentworth wcześniej zaprzeczył. Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez hugo_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 NIech ktos napisze jak tam sezon 4 serialu The 4400 bo zupelnie o nim zapomnialem i zakonczylem na 3-m.Poczatek chyba nie byl najlepszy.Scigają, uciekaja, czytają ksiązki, zajmują miasta, przywołują zmarłych, maleją/rosną, traca zdolnosci/odzyskuja, przejmują ciała... To by było tak w skrócie co się dzialo do tej pory :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 No podejrzewam ale chodzi mi o to czy serial trzyma jako taki poziom ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jeżeli podobały Ci się poprzednie sezony to ten też będzie ci się podobał ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ja tam kończę oglądać 3 sezon Desperate Housewives i musze powiedzieć, że okropnie się mi spodobał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 A propos 3 sezonu PB. Pojawił się 17 minutowy trailer. trailer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo_pl Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 ja tam kończę oglądać 3 sezon Desperate Housewives i musze powiedzieć, że okropnie się mi spodobał :DMnie też się spodobał strasznie, bo gdy się nudziłem oglądałem podczas wakacji na Polsacie. Teraz jestem na 10 odcinku 1 serii (obym nadrobił szybko). IMO to serial lepszy od Losta i PB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 ? To całkiem inne seriale i porównywanie ich do siebie jest głupstwem. Gotowe na Wszystko - dla relaksu dobre, jednak nie mogę 3 sezonu dokończyć bo jednak jakby nie patrzeć ciągle to samo mamy, tyle że podane w inny sposób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo_pl Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) Tak, ale gospodynie mnie bardziej wciągneły (to że lepsze to rzeczywcie źle powiedziane). Edytowane 2 Września 2007 przez hugo_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Ja oglądam Supernatural , na początku byłem sceptycznie nastawiony, ale teraz po zobaczeniu 7 odcinków mnie wciągneło. Serial jest dobry sporo śmiesznych txtów, i na plus jest to że po każdy odcinek końcu dany wątek . Dzięki temu można sobie oglądać kiedy się ma ochotę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 A ja wciągnąłem się w Dextera :) Świetna kreacja głównego bohatera i gra aktorska tego Pana :P. Kończę sezon 1 ;) Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Wczoraj na tvp2 obejrzałem sobie House M.D. i nawet podeszło. Zapowiada się zdecydowanie lepiej od reszty szpitalnych braci (hehe, pamiętam jak się kiedyś oglądało ostry dyżur...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 A ja wciągnąłem się w Dextera :) Świetna kreacja głównego bohatera i gra aktorska tego Pana :P. Kończę sezon 1 ;) Polecam.Ja w Dextera się tak wciągnąłem że oglądnąłem praktycznie wszystkie odcinki od macha. Teraz z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki 2 sezonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Polecam kazdemu " The Shield". U nas nazywa sie to ponoc "Swiat glin". Lepsze niz pozniejszcze czesci drugiego sezonu Prision Breaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Polecam Tajemnica Twierdzy Szyfrów i Twarza w twarz co do pierwszego to bardzo ciekawy a drugi nie jest zły i godny uwagi. :) Edytowane 7 Września 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Psia mać sobie zapomniałem :| Pierwsze 2 odcinki są do ściągnięcia ze strony iTVP, tylko takie pytanie...co to za kodek bo za Chiny mi tego żaden odtwarzacz nie chce odtworzyć :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Ja dobrze czytam że 28 września startuje czwarty sezon SGA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Z tego co mi wiadomo to dobrze. 27.09 -Smallville s7 4.10 - Supernatural s3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 24.09 - Heroes S2 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Ja dobrze czytam że 28 września startuje czwarty sezon SGA?Tak jest! Bardziej go wyczekuję niż bsg [[[[; btw :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Nooo to w koncu będzie co ogladać. Ciekawi mnie też co to będzie ten dwugodzinny event w listopadzie Battlestar Galactica: Razor. No i kiedy zaczyna sie 4 sezon BSG a kiedy pierwszy BS Pegasus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 btw [img ]http://i13.photobucket.com/albums/a293/VictoriaMars/DSCN6024.jpg[/img] :lol2: Ja nadal nie wiem w jaki sposób on ma się pojawić az w kilku odcinkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Moze w ramach wspomnień bohaterów co było kiedy on jeszcze był. Choc to byłoby IMO zapychanie odcinków jak w BSG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...