dszywala Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 A ja zacząłem oglądać Greek, i średnio mi się podoba. Narazie go chyba odstawię, jak mi się będzie bardzo nudzić to dokończę. Mam jeszcze Californication, widział ktoś? podobno Duchowny dobrze tam gra...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Dzisiaj oglądałem Family Guy sezon 6 pierwszy odcinek myślałem że pęknę ze śmiechu trzyma dalej poziom. :mrgreen:Family Guy jest po prostu niezawodny. :) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Red October standing by. :lol2: Edytowane 25 Września 2007 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Micheal prawie jak MacGyver :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Dla fanów HEROES zawiadamiam, że pojawił się pierwszy odcinek drugiego sezonu. Wczoraj zacząłem oglądać 24 pierwszy sezon i powiem, że mnie masakrycznie wciągnął. Jakoś byłem uprzedzony do tego serialu, ale w sumie nawet się cieszę patrząc na wizję 6 kolejnych sezonów do oglądnięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Herosow juz zassyam tak samo jak i Prison Breka, jeszcze 2,5h i bedzie na hdd. Chyba caly swiat to teraz sciaga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Właśnie skończyłem oglądać pierwszy odcinek drugiego sezonu HEROES. Jednym słowem : świetny. Warto było czekać. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Manager w sklepie z kopiarkami rządzi !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) PB S3E02 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « EEE...lipa imho... Mahone biega z Wistlerem (czy jak mu tam) a cała banda psychopatów się do niego podejść boi bo ma metrowy łom :blink: Michael bawi się jak to FastlY zauważył w McGyver'a...skąd on wiedział gdzie ten ładunek wogóle umieścić ? (oglądałem bez napisów - przeoczyłem coś?) No i Lincoln sobie idzie ulicą i jak zwykle hop siup nagle spotyka Sucre... nie no naciągane to wszystko...eee.... Heroes S2E01 Pewno, że warto... Heroes nadal imho trzyma ten sam poziom i oby tak dalej :] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Chyba się Hiro zawiódł na swoim idolu :D Edytowane 25 Września 2007 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Dla fanów HEROES zawiadamiam, że pojawił się pierwszy odcinek drugiego sezonu. Wczoraj zacząłem oglądać 24 pierwszy sezon i powiem, że mnie masakrycznie wciągnął. Jakoś byłem uprzedzony do tego serialu, ale w sumie nawet się cieszę patrząc na wizję 6 kolejnych sezonów do oglądnięcia I tak ma być, przed tobą jeszcze najlepsze odcinki tego serialu, jak dla mnie to trzyma on poziom przez wszystkie sezony, nawet przez 6 (końcówka mocna). PB jak już napisałem nie oglądam, na heroes szkoda mi czasu. Poczekam na 24 i losty [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Kurcze nie mogłem usiedzieć żeby dokończyć 2 odcinek PB powiało nim nudą :( Aa to HIMYM pękałem ze śmiechu :D Barney mi brakowało :lol2: A i jeszcze występował w tym odcinku Iglesias :lol: Edytowane 25 Września 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 PB S3E02 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « EEE...lipa imho... Mahone biega z Wistlerem (czy jak mu tam) a cała banda psychopatów się do niego podejść boi bo ma metrowy łom :blink: Michael bawi się jak to FastlY zauważył w McGyver'a...skąd on wiedział gdzie ten ładunek wogóle umieścić ? (oglądałem bez napisów - przeoczyłem coś?) No i Lincoln sobie idzie ulicą i jak zwykle hop siup nagle spotyka Sucre... nie no naciągane to wszystko...eee.... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No skąd wiedział... Pomijając ze i tak szukał, wypadało by sobie przypomniec kim on w ogóle jest... No i Lincoln Spotyka Sucre. No jak on tam w ogóle mógł się znalezc, przeciez w ogóle go tam nie powinno być i przez te 2(?) dni powinien juz dawno wyjechac, a ze nie wyjechał bo chcial ubic Bellicka to nie pozostaje napisac nic innego jak naciągane, dno i w ogóle.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 SGJ » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Tam zaraz dno...po prostu się podenerwowałem bo się coraz bardziej na tym serialu zawodzę... Z Michaelem przyznaję rację...w końcu inżynier... A co do Sucre...łazi w biały dzień, autobusem się wozi...przecież na niego dalej dybią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A co do Sucre...łazi w biały dzień, autobusem się wozi...przecież na niego dalej dybią... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ale w USA, a nie tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Obejrzałem 2 odcinki 2 sezonu Dextera i podtrzymuje swoją opinię, ten serial to mistrzostwo świata :) Najlepszy serial jak widziały moje oczy ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Ogladał ktoś już The Unit sezon 3x01 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Oglądał ktoś może jakieś nowe seriale ? Z tego co widzę to jest ich parę: Aliens in America, Bionic Woman, Dirty Sexy Money, Chuck, Journeyman, K-Ville, Life, Moonlight, Reaper, The Company. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Bionic Woman 1x01 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Oglądnąlem dzisiaj pierwszy odcinek i w sumie ciężko coś powiedzieć po odcinku pilotowym, bo za dużo czasu poświęcili na jej córkę i całe rozegranie akcji IMO. Serial w stylu Robocop/Superman itp czyli kobieta ma wymienione dwie nogi, rękę, oko i ucho na bioorgany, co czyni ją mocniejszą itp. Zobaczymy jak akcja rozwinie się w następnych odcinkach. Można obejrzeć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Oglądał ktoś może jakieś nowe seriale ? Z tego co widzę to jest ich parę: Aliens in America, Bionic Woman, Dirty Sexy Money, Chuck, Journeyman, K-Ville, Life, Moonlight, Reaper, The Company.O bionic woman pisałem wcześniej. Serial zapowiada się świetnie zobaczymy jak będzie w kolejnych odcinkach. Masters of since fiction....kolejny odcinek jest zawsze lepszy od poprzedniego. Co tu dużo pisać, to naprawdę masters. Zdecydowanie każdy miłośnik gatunku powinien zaliczyć ten miniserial. Teraz tylko czekać na 2 ostatnie odcinki....;] Nowi heroesi? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ten ziomek z klasy Claire jest dobry i pewnie będzie jej chłopakiem i w ogóle żyli długo i szczęśliwie :lol2: A tak w ogóle to: Finally! Atlantis is back! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Grey's Anatomy 4x01 Kolejny sezon zapowiada się super, nie mogę się doczekać kolejnych odcinków. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Obejrzałem 2 odcinki 2 sezonu Dextera i podtrzymuje swoją opinię, ten serial to mistrzostwo świata :) Najlepszy serial jak widziały moje oczy ;]. Ja obejrzalem dopiero 5 odcinkow i z pewnoscia obejrze reszte, swietny serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uwencjusz Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Jak dla mnie jedyny serial który trzyma poziom to "24 godziny" Trzecia seria Prisona to jak na razie to nie to co kiedyś. Po prostu zaczyna już wiać nudą. Obejrzałem S2E1 Heroes i chyba już do niego nie powróce, tak samo jak w Prisonie, po prostu się już przejadł. Lost'ów już chyba też nie obejrze, po prostu szkoda czasu. Co mnie jeszcze ciekawi to nowe odcinki Jericho i Dextera. No ale do ich wydania jeszcze troche czasu zostało. I czym tu wypełnić wewnętrzną pustkę, w te jakże pochmurne jesienne dni?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Jak dla mnie jedyny serial który trzyma poziom to "24 godziny" Dodałbym jeszcze The Unit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Kiedy beda kolejne odcinki Dextera? serial jest MASAKRYCZNY, ogladalem go z takim samym zafascynowaniem jak pierwszy sezon Prison Break'a. Juz sie nie moge doczekac na nowe odcinki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Drugi odcinek Hereos już dostępny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Grey's Anatomy 4x01 Kolejny sezon zapowiada się super, nie mogę się doczekać kolejnych odcinków. :) ogladales juz ? ja jeszcze nie :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 CarsonPoland, trochę ciężko stwierdzić. Albo jutro albo od przyszłego tygodnia, bo dzisiaj jest drugi odcinek drugiego sezonu. Też czekam niecierpliwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 nie ma co ogladac PB 3X03, nic sie nei wydarzylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 HEROES 02x02 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Pierwszy odcinek zdecydowanie lepszy, ale nie ma co narzekać. Wprawdzie mało akcji i trochę zawiało nudą, na plus to, że powoli wracają starzy bohaterowie, czyściciel i Peter. Co do wątku z Hiro wogóle mi się nie podoba, w pierwszej serii jego wątek był dużo ciekawszy, a teraz tak jakby na siłę. Powoli się rozkręca oby było tylko lepiej. Prison Break 03x03 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nuda nuda nuda, po drugim odcinku liczyłem, że się rozkręci i to na dobre, ale w trzecim znowu przystopowali. Chyba nie za bardzo mieli pomysł, a że sezon to sezon i ponad 20 odcinków musi być zaczęła się robić telenowela. Fabuła cóż jakoś niespecjalnie mnie na razie rajcuje ten "rybak" i jego historia. Sarę pewnie zabiją skoro jej nie pokazują to chyba już jej nie zobaczymy do końca. Ogólnie liczyłem na przyspieszenie akcji, a tu przystanek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Pewnie w pudle bedzie glowa Sary a Lincowi beda kazali mowic Michalowi ze Sara zyje aby mogl uratowac syna:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) pb s03e03 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Co to ma być ? Gadanie o wszystkim i o niczym :blink:. W tym całym wiadrze pewnie będzie jakaś część ciała która z pewnością w następnych odcinkach okaże się czyjaś inna niż Sary czy LJa... Edytowane 2 Października 2007 przez ^goku^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...