luisam Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 A ja od siebie polece "Scrubs", taki "Ostry dyżur" na wesoło. Wpadłem na niego przypadkiem a jak przeczytałem, że główną rolę gra Zach Braff, nie mogłem go przegapić. Nie zawiodłem się, jestem po pierwszym sezonie (24 odc.) i nie mogę sie doczekać kiedy zaczne następny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Dostaja wezwanie o zabojstwie i koniec. Chodzi o to, ze chcieli pokazac, ze praca policjanta nigdy sie nie konczy i caly czas cos musza robic. Niby chodzilo o to, ale z drugiej strony ofiara z tego zlecenia koncowego miala wbity noz w brzuch - a to moglo byc nawiazanie do zabojstwa tej Nany Petru. Czyli konczy sie tak, ze moga nakrecic spokojnie ciag dalszy... ale cos go nie widac, a serial ma z 1.5 roku jak nie wiecej :/ » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No dokładnie ale jeśli chodzi o tą dziewczynę to Gajewski rozmawiał z tym starym Ubekiem ale nie została do końca rozgryziona. Ja myślałem nawet że prokurator tez odwala na boku coś :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 The Lost Room - nowy serial, raptem 3 czesci po 1,5h. Klucz, ktory otwiera kazde drzwi i przenosi nas gdzie chcemy lub do owego pokoju... Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) The 4400 - właśnie się skończyły pierwsze 2 odcinki 1 sezonu na TVP1. Jak dla mnie może być, coś z tego będzie na pewno ;] Za tydzień też będę oglądał :D //Tak wiem że serial już swoje ma, ale nie dane mi było oglądać wcześniej. Edytowane 4 Stycznia 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 A mi ten "the 4400" nie podszedł zupełnie, to już nie ten poziom co np. "heroes". Jakiś taki bez polotu, niby przedstawione niezwykłe wręcz wydarzenie ale jakoś nikt się tym specjalnie nie przejął, a tak se kosmici przylecieli i wypuścili naszych... toż to idiotyzm, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Mnie się strasznie podobał :D . Jutro obejrzę spróbuje "wchłonąć" cały [; . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 A mi ten "the 4400" nie podszedł zupełnie, to już nie ten poziom co np. "heroes". Jakiś taki bez polotu, niby przedstawione niezwykłe wręcz wydarzenie ale jakoś nikt się tym specjalnie nie przejął, a tak se kosmici przylecieli i wypuścili naszych... toż to idiotyzm,A niby co mieli robić? Wydaje mi się, że właśnie dość realistycznie to przedstawili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) ---> borsuczy król chodziło mi tu o to, że autorzy przedstawili sytuację jak nic nadzwyczajnego, jakby kosmici przylatywali sobie na Ziemie regularnie na wakacje tyle, że tym razem przywieźli ze sobą jakichś tam ludzi, żadnej reakcji społeczeństwa, kilka tygodni minęło i wszystko ucichło tylko dwóch pożal się Boże detektywów się interesuje czymkolwiek, jeszcze ta babka, która nie może uwierzyć, że może być w ciąży ale to, że przez x lat nie wiedziała co się z nią działo i zupełnie sie nie postarzała przyjmuje zupełnie dobrze, dla mnie to porażka Edytowane 4 Stycznia 2007 przez luisam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 A mi ten "the 4400" nie podszedł zupełnie, to już nie ten poziom co np. "heroes". Jakiś taki bez polotu, niby przedstawione niezwykłe wręcz wydarzenie ale jakoś nikt się tym specjalnie nie przejął, a tak se kosmici przylecieli i wypuścili naszych... toż to idiotyzm, Pozniej się zacznie... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Tam nie bylo zadnych kosmitow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Pozniej się zacznie... no chyba że :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 The 4400 :) przypadł mnie, taką tematykę lubię ale jest bardzo przewidywalny :). Tak samo jak w LOST z góry prawie wiadomo ocb ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Ja obejrzalem 21 odcinkow '24' sezonu 3. Jak na razie najlepszy sezon wg mnie. Im dalej tym lepiej, serial po prostu wymiata. Mam nadzieje ze potem nie zrobi sie z tego jakas telenowela bo teraz jak najbardziej jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Pozniej się zacznie... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Tam nie bylo zadnych kosmitow :D To był niespodziewany zwrot akcji :rolleyes: :wink: No to teraz już się nie mogę doczekać następnych odcinków :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Pioorek cały 3 do końca jest dobry, ale następny sezon to już nie to samo :/ Wymiękłem po 8 odcinkach i jakoś mnie dalej nie ciągnie, a muszę jeszcze zaliczyć 5, bo w końcu niedługo 6 :) Może dam radę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) a mi sie w 4400 najbardziej podobala jak Diana (partnerka Baldwina) sie postarzala :) oczywiscie zobaczycyie w 3 sezonie nie moglem uwierzyc wlasnym oczom jak to wczoraj ogladalem Edytowane 5 Stycznia 2007 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Całe te 44oo wieje nuda i tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze tłumy nie maja wyrobionego gustu...;> Vide lost. Zreszta na jednym forum fajnie to podsumowali, w tvp wpierw ktos sie gubi, a potem znajduje sie 4400 ludzi....Warto jednak wlaczyc czasem tv. :lol: Edytowane 5 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ogląda ktoś z Was "Joey" na C+? Naprawdę świetny serial komediowy, oglądam go od pierwszego sezonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Mnie jakos do tego 4400 nie ciagnie. Obejrzalem 3 sezon 24. OMFG, ja chce wiecej! Nie dlugo bede mial 4, 5 juz czeka na polce. Jak ten serial wciaga... zobaczymy czy rzeczywiscie 4 sezon nudny, ale cos watpie w to ;] BTW: Moze mi ktos powiedziec, dlaczego na koniec 3 sezonu Bauer » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Sie poplakal? :lol: Tak po prostu? Jezeli to sie wyjasni w nastepnych odcinkach to nic nie mowice ;] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Moim zdaniem 4 i 5 sezon są najsłabsze. Co nie znaczy, ze nie warto oglądać. 24 spoiler » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie wiadomo dokładnie czemu się popłakał. Myślę, że to po prostu sposób na odreaogowanie wszystkiego co się działo w 3 sezonie, np. to, że musiał zastrzelić Ryana Chappelle. Chyba, że ktoś ma inne pomysły ?? EDIT: Start 6 sezonu za 9 dni :) Edytowane 5 Stycznia 2007 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Start 6 sezonu za 9 dni No to mam 9 dni na dokończenie 4 i oglądnięcie 5 :) Chyba jutro zacznę... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie wiadomo dokładnie czemu się popłakał. Myślę, że to po prostu sposób na odreaogowanie wszystkiego co się działo w 3 sezonie, np. to, że musiał zastrzelić Ryana Chappelle. Chyba, że ktoś ma inne pomysły ?? też tak myślę. A swoją drogą, » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « szkoda mi było Chappelle'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 a mi sie w 4400 najbardziej podobala jak Diana (partnerka Baldwina) sie postarzala :) oczywiscie zobaczycyie w 3 sezonie nie moglem uwierzyc wlasnym oczom jak to wczoraj ogladalemNa przyszłość używaj spoilera... [*spoiler] - bez * Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 24 jest już 1 odcinek tu i ówdzie. Ja 4 i 5 nie skończyłem, po 12-15 odcinków chyba obejrzałem. :? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Na przyszłość używaj spoilera... [*spoiler] - bez *oj rzeczywiscie zaspoilerowal niesamowicie. Nie ma juz co ogladac serialu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 24 jest już 1 odcinek tu i ówdzie.Drugi ówdzie też już jest :) Chińczyki mają wcześniej premierę niż USA? W USA jeszcze 7 dni do premiery... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Podobno promo dvd z odcinkami było. Bo "Source.......: DVD" tez jest, jak się przypatrzeć nfo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Polecam The Lost Room. Swietnie robiony 3 odcinkowy serial. Calkiem inny pomysl niz wszystko co widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 "Pojawiły się niepotwierdzone informacje o możliwości powstania pełnometrażowego filmu osadzonego w uniwersum BSG. Dwugodzinna produkcja miałaby być umiejscowiona poza linią wydarzeń przedstawionych w Battlestar Galactice i stać się elementem spajającym historię znaną z Galactici z nowym projektem serialowym tego uniwersum - Capricą. Gdyby doszło do realizacji pomysłu, zdjęcia do filmu mają się rozpocząć w przerwie między trzecim a czwartym sezonem BSG. " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 CYTAT(Lanc @ 7 sty 2007, 00:16) * Na przyszłość używaj spoilera... - bez * Jin oj rzeczywiscie zaspoilerowal niesamowicie. Nie ma juz co ogladac serialu... Jin ma racje raczej chodzi mi o to ze ona sie sposobem naturalnym postarzala i to tragicznie » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « nie chodzilo mi o ta blondyneczke ktora jest w ciazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 i heart jack bauer. Glupie to niesamowicie, w kolko to samo, a i tak nie mozna sie oderwac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 24 S06 E04 RoX!!! powiem krótko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...