Fidma Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Mi Firefox chodzi bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Odpalał ktoś tą dodatkową opcje? Daje to faktycznie jakiegoś kopa? P.S. Dlaczego Firefox pozainstalowaniu działa normalnie a po resecie juz nie chce sie w ogóle uruchomić? Miał już ktoś taki problem?Nie mam problemów z FF. Co do obsługi dźwięku 5.1 to też by się coś przydało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Da Ci co najwyzej niezlego kopa adrealiny jak Ci dysk padnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Nie sądzę żeby dysk padł. Jak już to raczej dane na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie dane na dysku sa wazniejsze od samej wartosci dysku, wiec dla mnie to zadna roznica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Kto ma UPS może włączyć. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja mam UPSa ale i tak wole nie ryzykowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Czy do Sound blasterów instalujecie stery od xp?? ja do swojego postawiłem do xp i połowa rzeczy nie działa, i w ogóle w necie nie ma żadnych pod Viste, Czy normalne to jest że nie da się wyłączyć mikrofonu? Znalazłem od X-fi czy mogę je postawić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) ma ktoś moze sterowniki do sound blastera 5.1 do visty 64bit? ma ktos moze opere lub firefoxa 64bit ? cokolwiek sciagne to jest uszkodzone Edytowane 17 Lutego 2007 przez inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 http://pl.europe.creative.com/support/downloads/ Stery do Sound Blasterów pod Viste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 pisze ze nic nie ma..bylem tam juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Słuchajcie, coś mi "zepsuło" autostart dla napędów ;/ Myśle że może być to wina któregoś z programów, jakie instalowałem (wydaje mi się że DVDFab od razu wyłącza autostart ze znanego tylko sobie powodu) jesdnak DVDFaba wywaliłem, a problem pozostał. W Panelu Sterowania oczywiscie włączyłem autostart, dodatkowo "Reset to defaults". Dalej nic. Może gdzieś w rejestrze siedzą sobie ustawienia od tego? Tylko gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu102 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Siemanko ma pytanie czy da sie zainstalowac viste na dysku D: przy zainstalowanym Xp na C; nie ruszajac Xp i potem przy odpalaniu wybierac pomiedzy Xp i Vista tak jak kiedys sie dalo z np XP i 98 ?? Pozdrawiam Endriu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Siemanko ma pytanie czy da sie zainstalowac viste na dysku D: przy zainstalowanym Xp na C; nie ruszajac Xp i potem przy odpalaniu wybierac pomiedzy Xp i Vista tak jak kiedys sie dalo z np XP i 98 ?? Pozdrawiam Endriu. da się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Hehe, coś strasznie skopane są te drivery dla Sapphire Theatrix'a. Obciążenie procka pod Vistą 60-78% (wraz z timeshiftingiem) podczas oglądania TV, czasami potrafi nawet przyciąć :lol: Pod XP obciążenie 10-15% (wraz z timeshiftingiem) i to podczas nagrywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) A bez timeshiftingu? U mnie na przykład vivo nie działa na tych sterach (podłączałem magnetowid jako tuner i oglądałem TV). Note: ATI All-In-Wonder™ and VIVO variants listed above are supported in the display driver only. Może i na tym tunerze przez to nie działa sprzętowe kodowanie. Cały czas mam problem z CCC. Po odpaleniu jakiejkoliwek aplikacji 3D i jej wyłączeniu, odznacza mi się opcja Preserve Ati Overdrive settings at logon. I czasami nie "zeruje" mi zegarów pamięci, tylko zostawia na tryb 3D. Napięcia GPU chyba też nie obniża, bo mi wtedy karta trzyma 50st. Czy u kogoś też coś takiego występuje? Edytowane 17 Lutego 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawzim Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam zainstalował ktoś GF 7300go? Jak dałem stery od XP to się zainstalowało ale nie mam Aero. Może ktoś pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Nie mam problemów z FF. Co do obsługi dźwięku 5.1 to też by się coś przydało. Napisz jakią wersje masz, bo mi FF 2 się sypie :angry: Znalazłem kolejny problem visty, przynajmniej u mnie. Mianowicie: Zainstalowałem sobie Vista Codek pack, żeby móc oglądać filmy. I tak, wszystko działa na Windows Player ajak już spróbowałem odpalić np. w Subedit Playel to dźwięk był a obrazu nie lub wogóle film nie dziłał :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Czy też macie taki problem że nie możecie napisc literki polskiej "ci"?? Wszystko inne działa. @Proofit Nie wiem co u Ciebie z tym FF. A co do kodeków to ja mam FFDSHOW i działa jak na razie wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Masz CCC? Wyłącz Hotkeys, albo przemianuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Czy też macie taki problem że nie możecie napisc literki polskiej "ci"?? Wszystko inne działa. @Proofit Nie wiem co u Ciebie z tym FF. A co do kodeków to ja mam FFDSHOW i działa jak na razie wszystko. Ja z ta literka nie mam problemów. A z tymi kodekami spróbuje powalczyć, odinstaluje stare i zobacze, a nóż bedzie mi działał ulubiony K-Lite Codek Pack B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Napisz jakią wersje masz, bo mi FF 2 się sypie :angry: Znalazłem kolejny problem visty, przynajmniej u mnie. Mianowicie: Zainstalowałem sobie Vista Codek pack, żeby móc oglądać filmy. I tak, wszystko działa na Windows Player ajak już spróbowałem odpalić np. w Subedit Playel to dźwięk był a obrazu nie lub wogóle film nie dziłał :mur: Luknij na strone SubEdita, program niestety poki co jest niekompatybilny z Vista :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 A bez timeshiftingu? Nie mogę nigdzie znaleźć takiej opcji do wyłączenia, trzeba szukać w rejestrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 co do filmow polecam klite codec pack + allplayer i wszystko dziala jak nalezy bestplayer ktorego zwyklem uzywac mial wyrazne problemy z wlaczeniem pelnego ekranu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 AllPlayer+VistaCodeckPack i wszystko działa. Tylko mnie wkurza to że nie mam dźwięku 5.1 podczas słuchania muzy :angry: A i FF mi nadal nie działa i wyskakuje takie cos: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) U mnie ALLPlayer + VistaCodeckPack działa dobrze, tylko AllPlayer wyłącza AeroGlass i przełącza się na styl Basic. Edytowane 18 Lutego 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 VistaCodeckPack ? Skad to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) VistaCodeckPack ? Skad to ? http://www.start64.com/index.php?option=co...73&Itemid=1 Edytowane 18 Lutego 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Dzieki :) Na 32bitach tez mozna instalowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Na 32 wystarcza zwykły ffdshow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...