danywatt Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Jak się robi drifty na łukach ? Jest jakaś skuteczna metoda ? Wspomagacze mają być wyłączone ? Gram 5 dni i nic nie wychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Gratuluje wszystkim że mogli sobie pograć. Ja niestety nie zaznałem tej przyjemności, gdyż jakim programem bym nie ściągał to zawsze był błąd ściągania mniej więcej w połowie. I już 4gb w plecy :mur: :mur: :mur: :mur: Poczekam sobie na pełną wersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 master_electronic Smierdzi mi Twoj system. Prawdopodobienstwo ze kazde archiwum jest uszkodzone na serwie jest o wiele mniejsze niz to ze cos jest spieprzone u Ciebie. Testowales archiwa na innych kompach? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Jak sprzedac samochod? Wchodze w trade/ sell / wybieram fure / klikam invert i co dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 master_electronic Smierdzi mi Twoj system. Prawdopodobienstwo ze kazde archiwum jest uszkodzone na serwie jest o wiele mniejsze niz to ze cos jest spieprzone u Ciebie. Testowales archiwa na innych kompach? <_< To co powiesz na to, że ja ściągałem tą grę 5 razy i za każdym razem stawało na 99%? Ja osobiście się już zniechęciłem :/ :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 To co powiesz na to, że ja ściągałem tą grę 5 razy i za każdym razem stawało na 99%? Ja osobiście się już zniechęciłem :/ :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur:hmmm moze dlatego ze mieszkasz w lipnie? masz lipe i staje ci na 99% poprostu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Siemka! Ok, dostalem gre w lapska i mam cd keya online. Gracie dzisiaj cos? Moj nick to Pioorek_ppc. Na razie sciagam sie w wyscigach offline zeby zdobyc kase na jakis samochod bo na razie bida troche. Sama gra smiga przyzwoicie. 1024x768, aax2, hdr off detale high. Nie zwalnia wlasciwie w ogole, czasem sie przytnie. Z hdr nie da sie grac, chodzi bardzo wolno wtedy. Edytowane 3 Lutego 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Pioorek W jakich wyscigach? Bo inny profil jest online a inny offline. W pierwszym mozesz brac udzial w wyscigac SP i MP a drugi... Coz tylko Single... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Siemka! Ok, dostalem gre w lapska i mam cd keya online. Gracie dzisiaj cos? Moj nick to Pioorek_ppc. Na razie sciagam sie w wyscigach offline zeby zdobyc kase na jakis samochod bo na razie bida troche. Kto by pomyślał. :D Ja na dłuższą jazdę standardowo po 20:00. Liczę na yanka i fsp25 z poczty bo yeździło się z chłopakami bardzo przyjemnie. Szkoda, że kucyka nie było, gdzie się podziewa nasz klubowicz? Oczywiście czekać będę na Ludwiczka i resztę sfory z ppc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) hmmm moze dlatego ze mieszkasz w lipnie? masz lipe i staje ci na 99% poprostu :D Nie, nie dlatego :lol2: . Jestem obecnie w Łodzi i jakoś nie widzę powiązania tutaj ściągania pliku z fp z nazwą miasta. Ostatnie pytanie - wiem, że jest taki program, który rozpakowuje wszystko bez względu na błędy, tylko nie pamiętam jak się on nazywa. Może ktoś mi podpowie? Edytowane 3 Lutego 2007 przez BigSpider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Orgiusz Spoko, dopiero co wlaczylem gre, kupilem samochod i pare wyscigow pojechalem. Na razie musze spadac ale potem sie pobawie troche. A wlasciwie to nie jest tak, ze np jade sobie na miejsce wyscigu z botami i po drodze moge trafic na kogos online? Bo nie widzialem zeby mozna bylo utworzyc profil online... a cd keya mam na bank do gry w sieci, nie uzywanego. Edytowane 3 Lutego 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Przy tworzeniu profilu zaznaczalo sie kwadracik przy GameSpy ID bodajze. Qqrydza dzisiaj tez obowiazkowo posmigamy tyle ze podjade ferrari bo corvette dostaje zadyszki przy 320 i momentami mi uciekaliscie:) Jednakze jak jechalem w korytarzu powietrznym za Twoim lambo to udalo mi sie wyciagnac ponad 355 :) Z ta nazwa profilu ladnie zrabalem:P Chetnie bym zmienil ta fsp25@poczte ale pewnie nie da sie? Edytowane 3 Lutego 2007 przez siebek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Profil online dziala gdy zaznaczysz gamespy'a :mur: I wtedy na mapie masz zaznaczone TDU Servers Availalbe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Kto by pomyślał. :D Ja na dłuższą jazdę standardowo po 20:00. Liczę na yanka i fsp25 z poczty bo yeździło się z chłopakami bardzo przyjemnie. Szkoda, że kucyka nie było, gdzie się podziewa nasz klubowicz? Oczywiście czekać będę na Ludwiczka i resztę sfory z ppc. Na 80% też podjade swoim motorkiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 ja odpadam, jade dzis do domku... wiem, ze nie bedziecie tesknic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Lekka zmiana planow. Kolo 20 ide na piwko takze pewnie dolacze do was chlopaki kolo 22 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Lekka zmiana planow. Kolo 20 ide na piwko takze pewnie dolacze do was chlopaki kolo 22 :DPolskie prawo zabrania jeździć po spożyciu alkoholu :wink: Chcesz stracić cd-keya?? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Jak się moge dostać do klubu? Jako że jest ostatni dzień bety, to bym chciał z wami posmigać wieczorkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) To jest zrobione że odlicza każdemu oddzielnie czy poprostu jutro wyłączom serwer i nawet jak dziś lub jutro ktoś ściągną to też nie zagra. Edytowane 3 Lutego 2007 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-DIGIDY- Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Siema jestem tu od niedawna i mam do was pytanie czy test drive unlimited pójdzie mi na grafice ATI RX600PRO 128DDR i na PENTIUM 4 3,0Ghz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Polskie prawo zabrania jeździć po spożyciu alkoholu :wink: Chcesz stracić cd-keya?? :razz: Bede jezdzil ostroznie by nie zwracac na siebie uwagi pan w niebieskich mundurach;) @-DIGIDY- wedlug mnie raczej moze byc problem:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-DIGIDY- Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 @-DIGIDY- wedlug mnie raczej moze byc problem:P To pewnie grafa za słaba ?? czy jak?? @-DIGIDY- wedlug mnie raczej moze byc problem:P A mozesz mi podać w przybliżeniu jaka grafika była by dobra?? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Wchodzę do domu a tam siedzi jakiś fagas, moje drugie, długowłose ja zamieniło się w faceta. Nie wiem, może w tajemnicy przede mną zrobiła sobie operację. Cała reszta pozostała bez zmian. Dom, furki, doświadczenie, otwarte trasy... A propos szybkich aut jak dla mnie wystarczy to lamborghini. Żonka dzisiaj trochę jeździła i straszy mnie, że kupi sobie tę grę. Może się również zdarzyć, że porwie mi wieczorem kluczyki od któregoś z aut. :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Na mojej 6600GT podkreconej na 600/1200 chodzi niezbyt plynnie w 1024x768 z powylaczanymi wszystkimi opcjami i z detalami na low. Zeby komfortowo pograc to pewnie starczylby gf7600 (oczywiscie mowa tu o niezbyt wysokich ustawieniach detali:) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Troche sie spoznilem... ledwo rozpoczalem gre a tutaj za chwile koniec bety. Jezeli dzisiaj ktos bedzie gral to najwyzej dolacze, a teraz lece zarobic troche kasy. nowy nick: SgtPioorek_Ppc regaciarz - a hdr? Edytowane 3 Lutego 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 ja mam 7600gs detale na high, aa x4, 1024x768 i chodzi mi idealnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 a u mnie hdr 800x600 high i tez smiga -calkiem grywalne :P teraz gram sobie jednak hdr off 1184x8?? czy jakos tak na high i tez plynnie:) 7600GT @ 590/790 cpu 4.5ghz :P giera całkiem całkiem:) ale pomysl w sumie z undergrounda wziety podrasowany, dopasowany bardziej do multi + całkiem niezla fizyka furki, mozna pograc troche;] dla mnie jednak nic gran turismo nie przebije jesli chodzi o grywalnosc samochodowek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Można dzisiaj z Wami pojeździć? :lol: Szkoda, że w mp trzeba wszytko przechodzić od nowa - będę miał tylko Audi TT :-P . Mój nick: MiMaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Mam nadzieje, ze w pelnej wersji bedzie wiecej opcji do zmiany grafiki niz LOW-MEDIUM-HIGH :/ Na moim kreconym gf6600 i LOW ciagnie 18-22fps tylko :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-DIGIDY- Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Mam nadzieje, ze w pelnej wersji bedzie wiecej opcji do zmiany grafiki niz LOW-MEDIUM-HIGH :/ Na moim kreconym gf6600 i LOW ciagnie 18-22fps tylko :/ ty masz fajnie bo tobie chociaz pójdzie a ja musial bym karte graficzną nową kupić :/:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...