Heat Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Historia venepl tez byla ciekawa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość graham_wladca_tweaka.pl Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 gdzie MeHow i feluke? ktory zatopil grzesia trzeba przyznac byl spostrzegawczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Ta najlepsze akcje to nie na forum tylko na zlocie były :D zielony król i wogle madafaka :D i tak powstał EPSON <rotfl> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 redd, powiadasz... :blink: Chyba jakaś głowa poleci :D albo conajmniej kolega za zbeszczeszczenie nicka zostanie potraktowany z Pytona :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 co do niemcowego psa.. to ja akurat wiem o co chodzi .. nie zmienia to nawet w najmniejszym stopniu mojego zdania ze marsjanin powinien wrócic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Dzieki chlopaki za wsparcie. czasami jak sie nie zna szczegolow niewarto sie wypowiadac.... Sikor mial fajnego "przyblurpionego" avatarka :D No problemo. ;] I tak w kwestii formalnej: PrzyPLÓMiony był, jak nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 gdzie MeHow i feluke? ktory zatopil grzesia trzeba przyznac byl spostrzegawczy :) buahahah zajebisty nick. btw. jakiego grzesia?:> @Sikor: A zawsze się dziwiłem co te plumy robią w av tego frajera co się za Ciebie podawał.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 .... @Sikor: A zawsze się dziwiłem co te plumy robią w av tego frajera co się za Ciebie podawał.. No, gościu potem dostał BAN'a, a że nie miał zmiennego IP, to bardzo szybko się pokajał i wymiauczał powrót. Z tego, co wiem, to w tej chwili jest zupełnie normalnym użytkownikiem. Czyli jednak bananowa metoda wychowawcza ma rację bytu. :twisted2: Nie dotyczy, to ofcoursowo grahama i jemu podobnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 buahahah zajebisty nick. btw. jakiego grzesia?:> @Sikor: A zawsze się dziwiłem co te plumy robią w av tego frajera co się za Ciebie podawał.. pewnie dawnego modera, który robił rozgardiasz na forum :> bo przecież nie mnie ;) A co do tweaka, jestem tu ponad 3 lata, bardzo wiele się nauczyłem, moze najpierw byłem utrapieniem dla moderów ( :oops: ) ale teraz chyba nie jest tak zle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 pewnie dawnego modera, który robił rozgardiasz na forum :> bo przecież nie mnie ;) A co do tweaka, jestem tu ponad 3 lata, bardzo wiele się nauczyłem, moze najpierw byłem utrapieniem dla moderów ( :oops: ) ale teraz chyba nie jest tak zle ;) No wiem, że nie Ciebie :P Jaki moderator ma tak na imię? bo chyba nie sgj :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 sgj to pierwsze litery imienia, nazwiska i czegoś tam. Rajt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 sgj to pierwsze litery imienia, nazwiska i czegoś tam. Rajt?Nie rajt.;] To są pierwsze litery nazwiska i imion. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 ejj mam pytanie o ile takie mozna zadawac za co dostal banana Rocca? a grahama to juz widze na 4 nicku chyba a jestem tu od sylwka ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 No wiem, że nie Ciebie :P Jaki moderator ma tak na imię? bo chyba nie sgj :> grzesio :) Zobaczcie date ostatniego logowania, widać ze przegląda forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 ejj mam pytanie o ile takie mozna zadawac za co dostal banana Rocca? a grahama to juz widze na 4 nicku chyba a jestem tu od sylwka ^^Ogólnie rzecz ujmując (nie ma sensu podawać szczegółów) dostał za lekceważące podejście do regulaminu. A co do grahama, to mało widziałeś. ;] Miał coś około 70 nick'ów. Nie zawsze były dużo mówiące, ale zawsze zdradzała go powalająca elokwencja. :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 grzesio :) Zobaczcie date ostatniego logowania, widać ze przegląda forum :D Spadówa od grzesia ;] A to że małp nie lubił to nie jego wina :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 :) Zobaczcie date ostatniego logowania, widać ze przegląda forum :D Ale tą tezę można obalić datą jego ostatniego posta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 sgj to pierwsze litery imienia, nazwiska i czegoś tam. Rajt? Nie rajt.;] To są pierwsze litery nazwiska i imion.Hmm. To była tajna informacja :wink: . Bede musiał kogoś za to zbanować i nie będzie to Sikor, bo moderatora zbanowac nie mogę :-P A kiedys tak bardzo kilka osób chciało wiedziec co znaczy sgj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Nie chcę nic mówić, ale... http://www.umop.com/acronym/acronym.php ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Siemano Stupid, Gumchewing Jellyfish! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Glupi ten generator :razz: JROX Jerky Rube, Oblivious to eXcrement... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 rotfl lagier: Limp, Abhorrant Greenhorn, Interested in Excrement and Rubbish cyc: Crusty, Yipping Crackhead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Asinine, Troglodytic Hobgoblin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 :lol: Horrific Egghead, Accustomed to Trash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 A czy generator jest wątkiem tematu? :P Wspominać. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 nooo... nie wiem czy pojawilo sie w temacie ale fajna byla rywalizacja w seti... jak Olszyn AMD Team wzial sie w garsc to wszystkich zadziakow wyprzedzalismy :P oczywiscie z duza pomoca Sikora, ktory to jednostki przeliczal w pracy a wysylal je z domu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Seti to bylo to :D teraz tez mialbym na czym liczyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Pamiętacie jak grzechu_1990 skopiował regulamin na swoje "haX10rskie" forum? :>To było mocne. :lol: Edytowane 18 Marca 2006 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ogólnie rzecz ujmując (nie ma sensu podawać szczegółów) dostał za lekceważące podejście do regulaminu. A co do grahama, to mało widziałeś. ;] Miał coś około 70 nick'ów. Nie zawsze były dużo mówiące, ale zawsze zdradzała go powalająca elokwencja. :twisted2: acha ;) thx za odpowiedz ale trzeba przyznac zawziety jest :) ale jakby mu chcial byc forumowiczem to by sobie wymyslil inny nick :| a w kazdym ma Graham ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 acha ;) thx za odpowiedz ale trzeba przyznac zawziety jest :) ale jakby mu chcial byc forumowiczem to by sobie wymyslil inny nick :| a w kazdym ma Graham ... :DOn ma jakiś kompleks Tweak'a. IMHO to przypadek kliniczny. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...