costi Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Z tego co wiem to ustawienie Smooth ma na celu poprawe wygladu gier z PS1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Pytanie do osób grających na panoramicznym TV, czy wszystkie gry z PS2 obsługują tryb 16:9 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) nie no ja bym 1 000 na obecną generacje nie wydał, pewnie kupowałbyś slima? po 1 on ma wbudowane NA, a po 2 HDD i Slim to złe połączenie.. jak HDD to tylko duża konsola, np. 50004 lub 39004. (...)Czemu akurat te modele grubasów? one sa jakies trwalsze? czy moze wiecej twardzieli na nich smiga? Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) :mrgreen: Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Czemu akurat te modele grubasów? one sa jakies trwalsze? czy moze wiecej twardzieli na nich smiga? 39004 ponoć mają najtrwalsze lasery.. ale znalezienie nówki graniczy się z cudem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) 39004 ponoć mają najtrwalsze lasery.. ale znalezienie nówki graniczy się z cudem.to sie nazywa mieć farta! :banana: Edycja: Obyś był prorokiem :D coś miniaturki nawalaja Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Kupiłeś ? :P Za ile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Miec farta? Ten model jest chyba najpopularniejszy na rynku...Ba, sam mam 39004...;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Kupiłeś ? :P Za ile370zł Miec farta? Ten model jest chyba najpopularniejszy na rynku...Ba, sam mam 39004...;>Nie wiem czy to fart, ale na forach konsolowych malo kogo widziałem z 7 wersją plejstacji. Skąd wiesz ze jest najpopularniejszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Bo jest go najwiecej na allegro i 3/4 moich znajomych go ma, a to juz cos znaczy ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Dla mnie to znak, że ta wersja "najdłużej żyje" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 ta wersja jest najlepsza :) w 50004 paliły cię układy LA, model 39004 ma BA który jest trwalszy :) Sam miałem ten modelik, jest bardzo ładnie wykonany w porównaniu do 50004 no i slimów :) choć wentyl ma głośny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Racja, wentyl to przeklenstwo tego modelu....ale i tak jest zagluszany przez prace hdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ja akurat hdd nie mam, ale albo jestem głuchy, albo wentylek chodzi mi w miare cicho :D ... jest takie lekkkkkie buczenie, ale czy głośnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 jak podlaczysz hdd grubsa to obroty wentylatorka jeszcze wzrastaja:] hehe wtedy to dopiero jest hardcore:P (tak jest przynajmniej u mnie a mam v7 czyli 39004) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 jak podlaczysz hdd grubsa to obroty wentylatorka jeszcze wzrastaja:] hehe wtedy to dopiero jest hardcore:P (tak jest przynajmniej u mnie a mam v7 czyli 39004) Jo, to prawda. I jeszcze dysk brzeczy bo nie jest dobrze zamontowany w srodku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) jak podlaczysz hdd grubsa to obroty wentylatorka jeszcze wzrastaja:] hehe wtedy to dopiero jest hardcore:P (tak jest przynajmniej u mnie a mam v7 czyli 39004) faktycznie.. to jednak nie był fart, pewnie jeszcze pol forum ma ta wersje [; u was tez slychac jak laser sie przesuwa podczas wczytywania? u mnie to jest dosyc słyszalne... zastanawiam sie czy tam jakiegos smarowanka nie trzeba zrobic. Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Pozwólcie, że sam siebie zacytuję... Pytanie do osób grających na panoramicznym TV, czy wszystkie gry z PS2 obsługują tryb 16:9 ? To jak, nikt nie wie jak to jest z obsługą trybu panoramicznego w grach na pleja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymku Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 nie wszystkie, np Virtua Fighter 4 czy Genji nie obsługują... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 nie wszystkie, np Virtua Fighter 4 czy Genji nie obsługują... Jest może jakaś lista or something tych gier, które obsługują tryb panoramiczny? Głównie interesują mnie takie tytuły jak: Gran Turismo 4, Seria GTA, God of War, Tekken 5, PES 5, Shadow of Colossus, Black, Resident Evil 4 no i oczywiście MGS - tak to by było na tyle :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 u was tez slychac jak laser sie przesuwa podczas wczytywania? u mnie to jest dosyc słyszalne... zastanawiam sie czy tam jakiegos smarowanka nie trzeba zrobic. tez mnie to bardzo nurtowalo:] stuka trzeszczy szura juz od ponad 3 lat i nic dalej czyta:P tak ma byc i nic z tym nie zrobisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Jest może jakaś lista or something tych gier, które obsługują tryb panoramiczny? Głównie interesują mnie takie tytuły jak: Gran Turismo 4, Seria GTA, God of War, Tekken 5, PES 5, Shadow of Colossus, Black, Resident Evil 4 no i oczywiście MGS - tak to by było na tyle :-P tekken 5 i GoW dzialaja w trybie panoramicznym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 SotC z tego co pamietam tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 gdzie dostane laser do grubasa? :| bo na allegro widze tylko do SLIM :( MODEL NO: SCPH-30004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 gdzie dostane laser do grubasa? :| bo na allegro widze tylko do SLIM :( MODEL NO: SCPH-30004 Bez komentarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 sory nie znam sie i nie wiedzialem jakie wybrac :( a nie mozna jakis tanszych? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Nie ma tanszych. Do grubasa tyle kosztują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Egzeqiutor: wystarczy, ze wejdziesz na ign i tam mozesz sprawdzic czy gry ktore cie interesuja maja 16:9. Internet nie boli. Naprawde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Egzeqiutor: wystarczy, ze wejdziesz na ign i tam mozesz sprawdzic czy gry ktore cie interesuja maja 16:9. Internet nie boli. Naprawde. Dzięki za informacje. Wiem, że internet nie boli, ale od tego między innymi jest forum - żeby pytać, szczególnie osoby bardziej zorientowane w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 sory nie znam sie i nie wiedzialem jakie wybrac :( a nie mozna jakis tanszych? :( no nie mów, że kupiłeś ps2 30004? bo ost. coś na forum pytałeś o kupno konsoli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...