m4r Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Tzn. że w Firefoxie i IE by nie działało?To znaczy że opera ma możliwość zdefiniowania css praktycznie dla każdej strony :] Przy odrobinie wprawy i chwili czasu można sobie zrobić własny custom skin nawet dla googla :D A przy samym forum- heh...Np. nowa OGROOOMNA tabelka z css dla każdego usera, do tego jakiś katalog z buttonami... też by się dało, tylko pewnie by co niektórzy zaczęli narzekać że forum wolno chodzi ;) Ewentualnie w profilu pole do wpisania linku do własnego katalogu ze skinem (na własnym kompie albo WWW). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Tak nieco ochłonąłem i tak: -czerwny ble - te paski po bokach sa niepraktyczne - reszta nawet fajna i pasuje do ciebie.. -poprosze o wersje dark i to nie za pół roku... to byłem ja marudny kocur B) Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Chyba wolałem ciemny kolor standartowego stylu IPB Charcoal rządzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Może zrobimy ankiete, komu się która skórka najbardziej podoba :D :wink: Marco dodaj ankiete w tym topicu :) Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez Efyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Charcoal rządzi ;] a nie bo Darknes ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 A mnie sie bardzo podoba! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Trzymajcie sie tematu, oka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Wiem, że nie każdemu się podoba, ale dlatego jest kilka innych do wyboru. Ale chcieliśmy coś nowego na domyślną skórkę, żeby forum wyglądało na pierwszy rzut oka inaczej niż tysiące-innych-na-invision ;) Generalnie trudno jest o dobre skórki do invision więc wybieraliśmy długo a ta była najfajniejsza więc była szybka decyzja o jej zakupie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Trzymajcie sie tematu, oka?oka.. ale jak widac ile userów tyle gustów.. bez 5-6 wersji kolorystycznych nawet nie macie co startować bo was zjemy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Ja i tak najbardziej lubię standardową, bo się przyzwyczaiłem już. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Estetycznie jest bardzo ładnie, to trzeba pochwalić. Jest miłe dla oka, no ale kurka jest za jasne i po prostu będą boleć oczy po jakimś czasie. Tak czy siak IMO opłacalny zakup. Aaa jeszcze jedno: Nie da się tego poszerzyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Blahh... Mnie się nie podoba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Mnie się podoba tylko gdyby jeszcze była możliwość zmiany tego czerwonego na coś to bym odrazu zrezygnował z deserta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Jak dodacie niebieski theme to bede jej uzywal. [;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 spoko chciaz czerwien bym zamienil na niebieski :* Właściwie możemy jakieś wariacje na temat tej skórki zrobić. Zmiana koloru to pare miejsc w css i 7 gifów* więc może i będzie jakaś wersja różniąca się tylko np niebieskim czy zielonym zamiast czerwonego. Zobaczymy :) * zmienione - źle popatrzyłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Jak mi się przed chwilą załadowała stronka, to przez chwilę pomyślałem "Co jest? To chyba nie ta strona, co chciałem..." Potem jednak widzę napis "PurePC" i pierwsze słowa, jakie mi przyszły do głowy to "Jejku, jakie to śliczne". Nie cierpię czerwonych samochodów, ale biało czerwone strony powalają. Cuuudo! Dzieki! Jedyny minus, to trzeba trochę jasność monitora zjechać w dół, bo przy zgaszonym świetle w pokoju daje trochę po oczach. Edit: Wariacje na temat kolorów skórki? Popieram! Mile widziane kolorki: niebieski, szary, czarny. Tylko który wtedy wybiorę?? :| Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 no chłopy jestem pod wrażeniem, bardzo czytelnie i schludnie, niech tak zostanie, czerwony absolutnie nie przeszkadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Właściwie możemy jakieś wariacje na temat tej skórki zrobić.To dobry pomysł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 używałem dotej pory od początku istnienia tweaka deserta, ale widze że pure jednak lepszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Rooq Roxuje :D podba mi sie nie lubie takich ciemnym bo wtedy forum wyglada jak forum klanu w RCTW albo jakis szatanistow IMO :D :) Marco thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Bardzo ladny skin, podoba mi sie....ale do deserta nawet nie ma startu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas8 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 no wreszcie moglem zmienic standardowa skorke invisiona, pure jest super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Logo troszke duze , szerokosc strony mogla by byc jak w Invision i popieram wariacje na temat kolorow. p.s. Setny post :banana: Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) IMO: 1) Logo ok, tylko tą czcionkę bym zwiększył - mam zablokowane flashe itp, więc widzę tylko napis "PurePC", który zajmuje bardzo małą część tego tła. 2) Co do szerokości strony, to rzeczywiście można by trochę zwiększyć, bo jakoś tak ciasno się zrobiło. Obcięcie marginesów o połowę powinno załatwić sprawę. Edit: 3) Te krateczki przy ostrzeżeniach zmieniają się na czerwony jak ma się więcej niż 0? Jeśli nie, to prosiłbym o ich zmianę na lekki czerwony - będą bardziej pasować. 4) No i właśnie zauważyłem, iż okno szybkiej edycji jest niebieskie. Już miałem poprosić o zmianę, gdy sobie uświadomiłem, jak męczący będzie czerwony tekst na jasnoróżowym tle.. :| Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Jest nawet dobra, ale nie aż tak żebym rezygnował z Deserta. Oceniłbym wyżej, gdyby nie to że Pocamon maczał w tym palce;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Skin bardzo estetyczny. Ale 2 rzeczy mi przeszkadzaja. 1. Kontrast, tlo-tekst jest zbyt slaby i szybko meczy oczy. (IMO) 2. Jak juz inni wspomnieli inny kolor zamiast czerwonego (najlepiej niebieski :wink:) To by bylo na tyle. Ale ogolem skorka bardzo mi sie podoba, tylko w/w problemy narazie zniechecaja. A szczegolnie nr. 1. Edit. Ikonki posta z invision sa o wiele ladniejsze. (taki drobiaszczek) Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psla Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) prawie idealna... jak na mnie za duzo czerwieni... nie wiem co sadzic o paskach po bokach o ktorych ktos wspomnial 2. troche nierowno czerwona belka z ciemnym szarym tlem na stronie glownej przy dzialach (opera 8.5costam) --> w sensie ze czerwony wezszy niz szary prostokat ;) ale sie czepiam... generalnie stary byl jak dla mnie przyjemniejszy dla oka(tutaj jestem 2minuty i juz dostaje oczoplasu) ale ten jest ladniejszy :] Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez psla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Skórka fajna tylko j/w było pisane, za jasne, mnie już oczy bolą :/ I imo fajnie by wyglądała w niebieskim kolorze ;] Ale i tak przy niej zostaje. Invision mi sie już znudził ^^ Pozdro i dzięki za skórkę [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 desert musi byc bez tego to forum traci wszystko tak sie przyzwyczailem i tak musi byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Ok ciesze się, że generalny odbiór jest pozytywny. Oczywiście starych skórek nikt nie odbierze - zadużo czasu mnie kosztowało doprowadzenie ich do używalności przez ostatnie x miesięcy zwłaszcza deserta który się ślicznie sypał w invision 2.1 ;) Obiecuje jakieś kosmetyczne poprawki do aktualnego pure i prawie napewno w przeciągu 1-2 tygodnii wariacje kolorystyczne pure'a. Jak ktoś chce pomóc to kwestia podmiany gifów które widać w kodzie z czerwonych na mniej czerwone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...