Neo_x Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Prosze Panstwa... prosze o uwage... oto jeden z najpiekniejszych samochodow w histori motoryzacji jaki mozna spotkac na ulicy... uwiecznilem go na zdjeciu ktore obloze w ramke i powiesze nad lozkiem... mysle ze nie trzeba przedstawiac... Pan db9 cabrio: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Pisalem juz o nim ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 ale to ja mu zrobilem zdjecie ;DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 W Gdańsku DB9 też bywają ;) piękny :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 A i na Racławickiej w Wawie przemknęła biała DB9'tka cabrio na polskich tablicach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) Ja widziałem w odstępie może tygodnia czarnego DBS (mam nawet fote telefonem ale prawie nic nie widać, bo lało) i srebrnego DB9. Niestety obawiam się, że Astonów zaroi się niedługo w wawie jak Bentley'ów, a tego bym nie chciał, bo wolałem myśleć o Astonach jako o czymś egzotycznym, ech. Bo co to za frajda kupić jednego jak już wszyscy będą mieli :lol: . Edytowane 15 Lipca 2009 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Przyjechałem dzisiaj do pracy i co widzę na parkingu ? Stoi sobie bardzo ładny, ognisto czerwony Pontiac Firebird :) Niestety nie mam jak pstryknąć fotki - na parkingu są kamery. A z okna komórką to mogę co najwyżej drzewo złapać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Ja widziałem w odstępie może tygodnia czarnego DBS (mam nawet fote telefonem ale prawie nic nie widać, bo lało) i srebrnego DB9. Niestety obawiam się, że Astonów zaroi się niedługo w wawie jak Bentley'ów, a tego bym nie chciał, bo wolałem myśleć o Astonach jako o czymś egzotycznym, ech. Bo co to za frajda kupić jednego jak już wszyscy będą mieli :lol: .Tak samo jak sie zrobilo z bentleyami w konstancinie, wilanowie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Wspomniana wcześniej Corvetta: Wycieczka do Zakopca: Taki mały element pod kołem zapasowym: :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) ULLISSES, możesz mi powiedzieć co jest takiego egzotycznego/ciekawego w Peugeotie 1007, Renault Megane, Audi A6 i Toyocie Rav4? Edytowane 17 Lipca 2009 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Odnosnie Toyoty i 'Audi" - czytaj podpisy do zdjec ;) A 1007 faktycznie zadna egzotyka nie jest, choc te jego suwane drzwi sprawiaja, ze zwraca uwage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 To jest egzotyczne, że w mojej okolicy nie widziałem ani jednego 1007 czy też Megane Coupe. Do Rav4 jest opis. Widziałem jeszcze niebieskiego Mustanga (okolice roku 67-69) oraz Porsche 944. Niestety nie zdążyłem nawet sięgnąć po telefon - wszystkie fotki made by N 6500S ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 (edytowane) A ja nie widziałem Toyoty Corolli, też mam wrzucić jako egzotyk? Celem tematu jest co innego. W Pradze: W Zakopcu: W Warszawie: Edytowane 19 Lipca 2009 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 A ja nie widziałem Toyoty Corolli, też mam wrzucić jako egzotyk? Celem tematu jest co innego.A jeśli ja i kilku innych użytkowników w innych miastach codziennie mija w drodze do pracy/szkoły Zaporożca, to znaczy że nie jest egzotyczny? Robię fotki samochodom, których nie widzę codziennie na ulicy w większych ilościach. To, że mieszkasz obok salonu Peugeota i widzisz 1007 codziennie to już nie moja wina. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Rób fotki czemu tylko chcesz, a do tematu wrzucaj fotki samochodów egzotycznych lub pod jakimś względem ciekawych, po to ten temat powstał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Ok, jak tylko wkleisz fotkę zielonego 1007. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Nie mam zamiaru. Tak jak mówiłem, ten temat ma gościć trochę inne samochody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 W kołobrzegu widziałem dokładnie takiego Firebirda jak miał Haselhoff w nieustraszonym, ale bez KITTA, tego czerwonego paska z przodu i w kolorze czerwonym. Fajna fura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Hehe, jednym z moich planów jak nie będę miał co z kasą robić jest zrobienie dokładnej repliki, łącznie z tym czerwonym światełkiem z przodu i ekranami w środku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Hehe, jednym z moich planów jak nie będę miał co z kasą robić jest zrobienie dokładnej repliki, łącznie z tym czerwonym światełkiem z przodu i ekranami w środku :) Pierwszym krokiem powinno byc zapuszczenie zarostu na klacie ;) Do niedawna widywalem u siebie na osiedlu Firebirda z podwojnych wydechem cos jak: tylko nie wersja Targa. Przypuszczam ze ktos go sprzedal bo samo znalezienie miejsca do parkowania zuzywalo 5l benzyny ;) Moj znajomy, ktory takiego posiada, wlasnie z uwagi na spalanie bardzo rzadko nim jezdzi, mimo ze paliwo w Stanach ma wzglednie tanie ;) Genocide z naszego forum byl kiedys wlascicielem takiego Firebirda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Takie cudo zostało zakupione przez znajomego blacharza. Obecnie w trakcie odrestaurowywania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Dwa ciekawe auta, napotkane w Lublinie: Odnośnie Firebirda/Camaro 3gen to jest to bardzo tani "egzotyk", szkoda że wiele egzemplarzy jest w dosyć słabej kondycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 moze nie widzialem na oczy... ale przez przypadek znalazlem na allegro... Dal bym sobie jedno jajko za to odkroic... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9300404 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) To może też coś wrzucę z ostatniej wyprawy: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - A tutaj zdjęcia nie moje, ale jak ktoś lubi pooglądać to czemu nie. Wyprawa do dwóch muzeów :wink: Edytowane 22 Lipca 2009 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Nie wiem czy ten pojazd nadaje się do tego tematu, gdyż nie jestem pewien co to dokładnie za auto :P P.s. drugie zdjęcie świadczy o mojej wprawnej ręce fotografa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) BMW 840 Edytowane 26 Lipca 2009 przez Adam83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Na jakiej podstawie sądzisz, że to 840? Poza tym nie ma takiego modelu, bo wszystkie te modele miały wtrysk. To jest BMW serii 8, model E31. Więcej o tym aucie i o jego modelach/silnikach znajdziecie tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Trochę dobita ta beemka, ale seria 8 to hmmm :rolleyes: A tak z ostatniej wyprawy, jak kiedyś wrzuciłem GT3 to teraz na dwójkę pora :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) Po czym poznajesz, że ta E31 to akurat 840? EDIT: kurna, za dlugo sie zastanawialem i mnie ULLISSES ubiegł. Edytowane 26 Lipca 2009 przez kretfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) dzisiaj w jastarni widzialem BMW M3 w czterodrzwiowej budzie ale to co zwrocilo moja szczegolna uwage to byl czarny matowy lakier a wczoraj w juracie jakis podstarzaly playboy chcial szybko wyjechac 911 turbo z bocznej uliczki i skonczylo sie plasaniem tylu po calej szerokosci jezdni :lol: do tego jakiemus specowi udalo sie za chalupami zawinac na drzewie ladnym czerwonym jagiem XK. Edytowane 26 Lipca 2009 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...