narcyz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 narcyz => a mowiles, ze nei chcialo Ci sie po aparat siegac. piekne fotki, a jaki usmiech u poci na twarzy sie rysuje :DBo to jeszcze nie był najciekawszy moment. Gdybym wstał wcześniej, to mielibyśmy piękne ujęcie Witusia ;) Z reguły jestem leniwy- najlepszy przykład z zablokowanym dzwonkiem :lol: Czyli podsumowujac rozumiem ze uwazacie Panowie zlot za udany? Moze w przyszlym roku pojawie sie z Poca w bialych butach srebrnym mercem.. ;) Część nieoficjalna TAK. Część oficjalna dla osób które były spoza redakcji PPC była bardzo kiepska. Problem w tym, że nie chciał <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> swoich elo trampków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Część nieoficjalna TAK. Część oficjalna dla osób które były spoza redakcji PPC była bardzo kiepska. 100% racji, zwlaszcza obecnosc rownych i rowniejszych.... :( ale i tak nie ma czego zalowac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Myliśmy ręce ciekłym azotem, łamaliśmy płytę główną wraz z kartami przypiętymi do PCI, mroziliśmy sobie piwo/cole suchym lodem a mnie przezwali "człowiek azot: bo cały czas kręciłem się z termosem ciekłego azotu i lałem gdzie popadnie (oczywiście straszenie gratis było). Pozdrówka: ent, grzechu (pierw cię w ogóle nie poznałem), hary86, mib, kszonek, benito, kas, poca, niemiec (naucz się po pijaku wsiadać do SKM), masell, świder, ryba, raven, torque8, marco, paranoik, madzia, LukeXE, Martę, demek, chaos (pijaku :P ), miazga82, fido, lukasrz, narcyz, sgj (szkoda, że nie piłeś piwka), dzidzia, reanimator, hmmm oczywiście o kimś zapomniałem, przypomnę sobie to dopiszę ;) Ten w niebieskiej koszuli na filmie lukasrz to oczywiście naczelny PurePC.pl (mówię wam, wieśniak niesamowity :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Jak zawsze tance i swawole :-P . Coś mi się wydaje że albo i nie :wacko: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) heh .. nie chcialem foty wogole :P no co ty ja nei pije :P troche sie zaslanialem ....... Myliśmy ręce ciekłym azotem, łamaliśmy płytę główną wraz z kartami przypiętymi do PCI, mroziliśmy sobie piwo/cole suchym lodem a mnie przezwali "człowiek azot: bo cały czas kręciłem się z termosem ciekłego azotu i lałem gdzie popadnie (oczywiście straszenie gratis było). Pozdrówka: ent, grzechu (pierw cię w ogóle nie poznałem), hary86, mib, kszonek, benito, kas, poca, niemiec (naucz się po pijaku wsiadać do SKM), masell, świder, ryba, raven, torque8, marco, paranoik, madzia, LukeXE, demek, chaos (pijaku :P ), miazga82, fido, lukasrz, narcyz, sgj (szkoda, że nie piłeś piwka), dzidzia, reanimator, hmmm oczywiście o kimś zapomniałem, przypomnę sobie to dopiszę ;) Ten w niebieskiej koszuli na filmie lukasrz to oczywiście naczelny PurePC.pl (mówię wam, wieśniak niesamowity :P ) hahaha :D :D Panowie czyli jest tak, bedzie kolejny zjazd, prawdopodobnie przyjade az ze nie jestem w redakcji (szeroko pojetej) nie mam wstepu na Wasze prywatne imprezy ;( ;( Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zawsze możesz postarać się dostać do redakcji, <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ze sobą dziewczynę i będziecie w zamkniętym "sektorze" ;> Zależy co kto traktuje jako prywatne imprezy, bo jeśli chodzi o wspólne wieczorne picie herbaty, to nie ma żadnych przeszkód żeby dołączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zawsze możesz postarać się dostać do redakcji, <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ze sobą dziewczynę i będziecie w zamkniętym "sektorze" ;> albo osobe u ktorej sie spi [; Zależy co kto traktuje jako prywatne imprezy, bo jeśli chodzi o wspólne wieczorne picie herbaty, to nie ma żadnych przeszkód żeby dołączyć. dokladnie. a nawet dolaczenie sie jest wskazane ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) W Krk mam nadzieje na powtórke z wieczorków w Gdańsku : > Szykować piwo panowie, harcować głowy, będzie hardkor! :D Tylko Świder nie przesadzaj ;) Ogólnie zlot był 1-sza klasa i oby następne były takie same, jak nie lepsze :D Pzdr! 4 all.], za dużo by tu wymieniać :) Po prostu mamy zajebistych ludzi na forum, oby do następnego razu! Dobranoc panowie i panie! :) Kas - wrzuć, jeśli możesz filmik z utylizacji mojego esc'a w quad SLI ;] Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Mogli byście popodpisywać fotki? bo nie wiadomo kto jest kto dla kogoś kto nie był (czyli np. ja :P) a co do tematu grzecha_1990 to nei uczestniczył z wami w wieczornych spotkaniach? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 albo osobe u ktorej sie spi [; dokladnie. a nawet dolaczenie sie jest wskazane ;) Każdy chce być super gwiazdka, ludzi fantazja - redaktor PPC nr. 394839432 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja ci nie chce poca nic mówić, ale ktoś mi miał chyba % zdjąć :lol: poce najlepiej romek podsumował: "...komu ja modera dałem??" :D Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez hary86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Jeżeli ma jakieś obiekcje to może mi go zdjąć... % już idą sobie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 % już idą sobie ;] Wituś? : > ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Kas - wrzuć, jeśli możesz filmik z utylizacji mojego esc'a w quad SLI ;]Wrzuce za jakis czas narazie odstawilem neta zagladam czasami jak jestem u kolegi. Teraz musze sie uczyc do kampani wrzesnowej, szostego dzien proby :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Wrzuce za jakis czas narazie odstawilem neta zagladam czasami jak jestem u kolegi. Teraz musze sie uczyc do kampani wrzesnowej, szostego dzien proby :( Ołkej, poczekamy :) Good Luck ;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 widze ze na dekiel Wam juz troche waliło z tym azotem :D Na glowe nikt sobie nie lał ? :D Hehe na na tej całej scenie w trakcie oficjalnego pokazu OC w centrum GDA latałem, a Samhain mi LN2 na czapke (i nie tylko) polewał :D. Trzeba bylo cos zrobic, zeby publicznosc sie nie nudziła, kiedy chlopaki probowali odpalic kompa :lol: PS czemu jeszcze zdjec z w/w akcji nikt nie pokazał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Massell, pewnie dalej chodzisz w tej czapce... i się uśmiechasz :joke: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Demek mi zabrał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 MaSell chciales to masz :D 1. Chlopaki gotowi do boju 2. Skladamy "zabawke" 3. "Zabawka gotowa" 4. "Chlodek w plynie" 5. "Chlodek" zaczyna dzialac 6. O dziwo winda sie odpalila (nie pamietam na jakich taktach ale chyba cos kolo 4GHz) 7. Nie ma to jak mila chlodna czapeczka pod koniec lata PS przydalaby sie taka podczas fali upalow Mam jeszcze kilka fotek. W sam raz do recenzji :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Dalej nie ma tych fot :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 more ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Dalej nie ma tych fot :D No popatrz ja je widze moza mam inne forum wlaczone :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Chodzilo mi o to jak latalem po scenie z ta czapką :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ty za to byles i to bardzo. Ciekawe czemu.... ;)Zastanawialem sie czy Ty zablysniesz czy tym razem Niemiec.. I prosze - pierwszy post w temacie z zaskakujaca trescia.. Jak zdarta plyta.. Konczac OT - Naczelny ma juz jakies plany co do nastepnego zlotu? Bo widze ze samhain juz planuje i jestem ciekaw czy PurePc.pl bedzie chcialo cos samo zorganizowac czy ponownie razem z RN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zastanawialem sie czy Ty zablysniesz czy tym razem Niemiec.. a odpierwiastkuj sie ode mnie z laski swojej, prosze ladnie..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Jeszcze jeden post nie na temat i poleca % :lol: Prawie jak moderator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Pamietaj ze prawie robi wielka róznice EOT Naczelny ma juz jakies plany co do nastepnego zlotu?O to spytaj naczelnego (jak wroci) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 a odpierwiastkuj sie ode mnie z laski swojej, prosze ladnie.....Bardzo prosze.. :) No ale ciekawe dlaczego tak moglem pomyslec.. Hehs.. O to spytaj naczelnego (jak wroci) ;)Pytanie zadalem - nie liczylem ze ktos inny oprocz niego na nie odpowie (pomijam reszte administracji).. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Bardzo prosze.. :) No ale ciekawe dlaczego tak moglem pomyslec.. Hehs.. bo nie byles na zlocie i tyle :P i opalasz tylek w jakichs cieplych krajach ..... ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Wyluzujta Panowie i Panie :) Konkursik :D . Pokemon na literę "p" i nie jest to pikachu :D ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...