Rikki Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Potwierdzam błąd w temacie 8800GT, właśnie to sprawdziłem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) trzeba czekac az sie ktos wypowie, ktos z adminow. wogole to dziwne bo ja od rana to mam i nie moge wejsc a inni nawet tam posty dodaja ;) Edytowane 5 Marca 2008 przez Eclipse Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 mySQL query error: SELECT p.*, m.id,m.name,m.mgroup,m.email,m.joined,m.posts, m.last_visit, m.last_activity,m.login_anonymous,m.title,m.hide_email, m.warn_level, m.warn_lastwarn, me.msnname,me.aim_name,me.icq_number,me.signature, me.website,me.yahoo,me.location, me.avatar_location, me.avatar_type, me.avatar_size, m.members_display_name, pc.* FROM ibf_posts p LEFT JOIN ibf_members m ON (p.author_id=m.id) LEFT JOIN ibf_member_extra me ON (me.id=m.id) LEFT JOIN ibf_pfields_content pc ON (pc.member_id=p.author_id) WHERE p.pid IN(2931327,2931375,2931550,2931552,2931559,2931604,2931612,2931621,2931676,2931722,2931734,2931741,2931751,2931760,2931772,2931848,2931888,2931899,2932212,2932251,2932318,2932338) ORDER BY pid ascSQL error: Got error 134 from storage engineSQL error code: Date: Wednesday 05th 2008f March 2008 02:15:25 PM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Po problemach z bazą wywaliło wszystkie avatarki i podpisy... wtf!? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Po problemach z bazą wywaliło wszystkie avatarki i podpisy... wtf!? :( Próbujemy właśnie dojść do tego co się stało. Wcześniej padła tabelka z postami (mySQL - zdarza się ;)) ale z podpisami i awatarami jest coś innego. 1-2-3 próba mikrofonu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Moze ban testing? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Moze ban testing? Try me ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Kropka kolo tytulu watku - go to last unread - teraz przerzuca na gore ostatniej strony, na ktorej jest pierwszy nieprzeczytany post. Wczesniej kierowalo od razu do pierwszego nieprzeczytanego posta, poza tym opis powinien byc chyba 'go to first unread', a nie 'last unread'. To taki tylko drobiazg. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Kropka kolo tytulu watku - go to last unread - teraz przerzuca na gore ostatniej strony, na ktorej jest pierwszy nieprzeczytany post. Wczesniej kierowalo od razu do pierwszego nieprzeczytanego posta, poza tym opis powinien byc chyba 'go to first unread', a nie 'last unread'. To taki tylko drobiazg. :) Jaki skin / przeglądarka? FireFox/IPB.Pro działa poprawnie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Jaki skin / przeglądarka? FireFox/IPB.Pro działa poprawnie.... IE6, skin pure czerwony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Nie dziala przycisk kolo nazwy tematu "goto last unread" tzn. otwiera na ostatnio czytanej stronie, ale nie przenosi do ostatnio czytanego postu. Da sie cos z tym zrobic? Moja przegladarka to opera. Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez kurniczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Nie dziala przycisk kolo nazwy tematu "goto last unread" tzn. otwiera na ostatnio czytanej stronie, ale nie przenosi do ostatnio czytanego postu. Da sie cos z tym zrobic? Moja przegladarka to opera. Znany blad, u wszystkich wystepuje: http://forum.purepc.pl/temat/O-serwisie-i-...-Wersji/262038/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Jakby wam to powiedzieć..... Nie u wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Czy mi sie wydaje czy na forum jest błędna godzina? Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez bartek46op Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Temat przerabiany wiele razy. Szukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 MI się wydaje ze w zeszlym miesiącu była zmiana czasu i wypadało by sobie ustawic prawidłową stefę czasową w profilu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dobra już działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jakby wam to powiedzieć..... Nie u wszystkich. Ale u wiekszosci... U mnie na IE oraz operze, na 2 kompie to samo ;] Wiec blad forum ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 U mnie też jest ok. XP SP2 PL + FF 2.0.0.13 PL + Sun Java JRE 1.4.1 (chociaż podobno to ostatnie nie ma nic do rzeczy :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 U mnie też jest ok. Opera 9.26. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) U mnie z kolei przechodzi na górę strony zamiast do nieprzeczytanych postów. Opera 9.27 Styl forum: Darkness Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez stivo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Kiedy chcę użyć opcji "Jump to page" to zamiast do wybranej strony, przenosi do str. głównej forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Kiedy chcę użyć opcji "Jump to page" to zamiast do wybranej strony, przenosi do str. głównej forum. Jaki skin i przeglądarka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jaki skin i przeglądarka? np. darkness i IE7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Jaki skin i przeglądarka?Darkness, Opera 9.26 Dzięki za szybką reakcję ;) Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user_out_241 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 U mnie z kolei przechodzi na górę strony zamiast do nieprzeczytanych postów. Tak samo u mnie - dzieje się tak od jakiegoś czasu (od niedawna). Trochę to przeszkadza w funkcjonowaniu na forum. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 nie będzie już mojej ulubionej jasnobrązowej skórki ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Tak samo u mnie - dzieje się tak od jakiegoś czasu (od niedawna). Trochę to przeszkadza w funkcjonowaniu na forum. :] Ale zauważyłem, ze ta funkcja nie działa w wybranych tematach, bo np. w Topic Śmiechu przeniosło mnie normalnie do nieprzeczytanych postów.. <_< :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Po kliknieciu w temat jest na pierwszej stronie. Do przejscia do nieprzeczytanych słuzy ikonka z lewej strony tytułu. Dokładnie... "idź do ostatniego nieprzeczytanego" ale... ostatnio zginęły mi te ikony. Przeglądarka to firefox. Na IE są one na swym miejscu. Czy może mnie ktoś nakierować dlaczego na firefox'ie ich już nie mam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Bo wszystko czytałes? :) Powinny byc widac przy niektórych tematach. Jak nie ma to mozesz dopisac tez do adresu posta na koncu new.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...