markof Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 P.S. Jakie byscie doradzili mi sluchawki do 130zl z mikrofonem ? Creative, Plantronics ? A joy Saitek Fly 5 dobry jest ? Bo planuje kupic do BF3 co by smiglowcem polatac, na padzie od X360 lub na klawce i myszce jakos koslawo mi to idzie i po crashu dostaje mi sie na czat'ie :D Nie lepiej Senheisery HD201 + mikrofon ? Mam, gram, i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cahir- Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Da radę, o ile gra jest na tym samym koncie ea. A odnośnie ceny, nie lepiej dołożyć do Limited Edition za 129zł, niż brać za 90, i musieć dokupować Return to Karkand za 50 złociszy? Bo taka widnieje cena na originie za to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Battlelog / Sign in :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Czy ktoś z was lata tymi samolotami/helikopterami ? Fajnie jest ? Pytam bo się troszkę napaliłem widząc te screeny z lotniskowcem. Zespołowe bieganie z giwerą mnie nie kręci (wolę samotnie przemierzać korytarze w Dumach i Haf-lajfach). Tyko czy warto inwestować w tę gierkę dla letadeł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViruS001 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Mam do was prośbę do osób, które grają na DX 10 | 10.1 by mogli wystawić albo wysłać mi na PW z 5 Scernshotów będę wdzięczny. Dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 (edytowane) Czy ktoś z was lata tymi samolotami/helikopterami ? Fajnie jest ? Pytam bo się troszkę napaliłem widząc te screeny z lotniskowcem. Zespołowe bieganie z giwerą mnie nie kręci (wolę samotnie przemierzać korytarze w Dumach i Haf-lajfach). Tyko czy warto inwestować w tę gierkę dla letadeł ? Jak chcesz latać, to kup sobie HAWX2 U szwagra jak widzę latadła w akcji w BF3 to mi witki opadają...zero realizmu, ale to jest zrozumiałe na potrzeby gry, inaczej mapę przeleciałbyś w parę sekund, ale całość robi dobre wrażenie gdy nie zestawia się tego z tytułem stricte latadłowym;) Imho zakup BF3 dla latadeł, to jednak nieporozumienie. Edytowane 31 Października 2011 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 nie wiem jak HAWX2 ale pierwsza część dostarczała prędkości takich jak BF3 czyli zamiast lotu = Ma 2 leciało się 300 km/h ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Da sie zmienic jezyk w battlelogu? Jeszcze wczoraj mialem po poslku, a dzis samo z siebie zmienilo sie na angielski. hmm 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurator Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 @cahir- Mógł byś powiedzieć jak to zrobić? bo grę mam na tym samym e-mailu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Da sie zmienic jezyk w battlelogu? Jeszcze wczoraj mialem po poslku, a dzis samo z siebie zmienilo sie na angielski. hmm jezusie, spojrz na adres www battleloga i "en" zmien na "pl" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurator Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Żeby mieć battlelog po polsku wejdź na: Battlelog / Sign in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 O dzizas ale mnie dobijaja kolesie z mozdzierzami... Siedzi taki kretyn i napierdziela cala rozgrywke nie ruszajac [gluteus maximus] z miejsca... Mogliby ukrucic ze jedna osoba moze wystrzelic 2-3 razy i koniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 No fakt, nie pomyślałem o tym. 200km/h to dla takiego samolotu prędkość podchodzenia do lądowania z wypuszczonym podwoziem. Typowa prędkość przelotowa to jakieś 600km/h czyli prawie 200m na sekundę. Nie wiem jaki jest rozmiar mapy, ale przy tej prędkości trzeba by cały czas latać w kółko żeby nie kolidować z końcem mapy (biorąc pod uwagę że promień skrętu dla takiego samolotu to minimum pół kilometra). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 no i tak mniej więcej jest. Całą mapę można w parę sekund przelecieć z dopalaczem. Ale strefa powietrzna jest jak zwykle większa niż sama mapa, więc całkiem spory obszar do latania jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 (edytowane) O dzizas ale mnie dobijaja kolesie z mozdzierzami... Siedzi taki kretyn i napierdziela cala rozgrywke nie ruszajac [gluteus maximus] z miejsca... Mogliby ukrucic ze jedna osoba moze wystrzelic 2-3 razy i koniec Nie wiem jak Tobie ale mi to przypomina legendarnego Gustawa z trybu hardcore BC2 bo tak samo irytuje... Edytowane 31 Października 2011 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 (edytowane) Pograłem już trochę i mogę się wypowiedzieć co do samej rozgrywki. Jak dla mnie gra wypas, moja ulubiona mapa to bazar i Sekwana. Większych błędów na razie nie zaobserwowałem, jedynie coś jest nie tak z czołgami. Czasami nie można podjechać pod byle górkę, bo wygląda to tak jak by brakowało mu kucyków pod maską - co w przypadku czołgu jest śmieszne. Poza tym jak pisałem już wcześniej 8GB ramu jest w tej grze "must have" inaczej po dłuższym graniu zaczyna się przytykać. Edytowane 31 Października 2011 przez bender83 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Pograłem już trochę i mogę się wypowiedzieć co do samej rozgrywki. Jak dla mnie gra wypas, moja ulubiona mapa to bazar i Sekwana. Większych błędów na razie nie zaobserwowałem, jedynie coś jest nie tak z czołgami. Czasami nie można podjechać pod byle górkę, bo wygląda to tak jak by brakowało mu kucyków pod maską - co w przypadku czołgu jest śmieszne. Uzyj shifta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 O dzizas ale mnie dobijaja kolesie z mozdzierzami... Siedzi taki kretyn i napierdziela cala rozgrywke nie ruszajac [gluteus maximus] z miejsca... Mogliby ukrucic ze jedna osoba moze wystrzelic 2-3 razy i koniec Spokojnie, z czasem i ich liczba zmaleje, weź pod uwagę to ze jak już sobie ktoś to odblokował to chce sie pobawić ;) Z innej strony patrząc, jak masz ogarniętą ekipę co "spotuje" wrogów i ogarniętego gościa z moździerzem to ładne akcje można robić :) Mnie bardziej interesuje kiedy zrobią ograniczenia (jak np w BC2) na ilość snajperów w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Uzyj shifta. Właśnie chodzi o to, że spotkałem się z miejscami gdzie nawet to nie pomaga. ps. request o przyjęcie do plutonu wysłany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnodziej Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 (edytowane) O dzizas ale mnie dobijaja kolesie z mozdzierzami... Siedzi taki kretyn i napierdziela cala rozgrywke nie ruszajac [gluteus maximus] z miejsca... Mogliby ukrucic ze jedna osoba moze wystrzelic 2-3 razy i koniec Mozdzierz po wystrzale jest automatycznie spotowany na mapie (AFAIK), wiec bierzesz swoj mozdzierz i go rozwalasz bez problemu. Pozniej zwijasz sprzet i wracasz do walki. Edytowane 31 Października 2011 przez Czarnodziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 ja gram na 4gb na dodatek Win 7 32 bit i nic mi sie nie przytyka grajac bez przzerwy 3-5h... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnodziej Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Ustawienia textur na ultra zzera 1,5-1,8 GB VRAM, jak sie nie mieszcza to przerzuca z pamieci systemowej, co moze powodowac przycinki przy starcie mapy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Właśnie chodzi o to, że spotkałem się z miejscami gdzie nawet to nie pomaga. ps. request o przyjęcie do plutonu wysłany :) Ja się nie spotkałem, a czołgi mam już nieźle "oblatane" chyba ;) Da radę praktycznie pod każde wzniesienie i skałe podjechać, lecz na skale czołg "skacze" i nie da rady strzelać za bardzo, a na pewno ma z tym problem strzelec z karabinu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 czy jest ktos chetny powalczyc w COOP dzisiaj kolo 23ej ? To bylby moj pierwszy raz w COOP :) chcialbym odblokowac jakiegos gnata, moze MP7 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markof Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 czy jest ktos chetny powalczyc w COOP dzisiaj kolo 23ej ? To bylby moj pierwszy raz w COOP :) chcialbym odblokowac jakiegos gnata, moze MP7 :) Wstepnie sie pisze, rowniez nie gralem COOP jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 siet gra wykorzystuje mi całą pamięć na karcie graficznej:( 1249mb użycie podczas grania na gtx 570 oc nie pomaga w tych miejscach gdzie mam spadki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Niestety jest pamieciozerna, ja musialem wylaczyc MSAA bo inaczej tez mialem spadek FPSow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Witam wszystkich Mam wielki problem z tą grą. Wertuję internet i każdy nawet najmniejszy rzucony cień sprawdzam i niweluje ale ... Gra się nie uruchamia po wybraniu obojętnie jakiego trybu czy to singiel czy multi. Wyskakuje tylko info o błędzie i przestaniu działania. Próbowałem już zmiany sterowników doinstalowywaniu dodatkowych oraz różnego typu ingeręcji w pliki gry czy rejestru - nic nie daje efektu. Zastanawiam się czy któremuś z was wystąpił taki problem i czy go rozwiązaliście. Sprzęt powinien dawać choć w najmniejszym stopniu radę: asus crosshair 5, amd phenom x6, 4gb ramu 1600, geforce 250, ocz 650 - procek i płyta zwodowane. Pomóżcie jak możecie bo jednak by człowiek za ciężko zarobioną kase zagrał... NIe wiem czy ci juz ktos pomogl :/ Ale jest taki trik :D 1.Skopiuj folder Origin Game z Program Filesx86 gdzies na inna partycje > 2. Usun Gre w Programie ORigin 3. Usun Origin. 3a. Reset kompa 4. Zainstaluj Origin 5. Zacznij pobieranie i przerwij dajac > Czysc dane 5a. Wyjdz calkiem z Origin 6. Wklej spowrotem na miejsce folder z 1 punktu i zamien wszystko co napisze jezeli zapyta . 7. Odpal Origin i daj NAPRAW INSTALACJE 7a. Z aktualizuj tak jak bedzie wyskakiwalo . 8. Powinna juz dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diego351 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 (edytowane) Witam wszystkich. Gierka już z mojej strony ograna. Singlem póki co się specjalnie nie zjarałem , w zasadzie przechodzi sie sam , mam wrażenie ze czasami spawnowanie sie wrogów jest zrobione za pomocją jednej pętli do while. Swobody żadnej , idziemy jak przez korytarz.(jestem gdzieś w okolicach Teheranu) W pamięci została mi jedynie misja z myśliwca , wrażenie lotu wraz z kompanem było niesamowite. Grałem na Athlonie II x4 @3.1ghz, Ramu 4GB(Windows i reszta pierdół 1.3gb pożera na samym starcie), grafika to GTX 460@850,2100 , 1680/1050. Wykorzystanie grafiki na oscyluje gdzieś koło 97-99 Rdzenie procesora dosyć równomiernie ok 80-90% Ram-prawie cały, gra alokuje przeszło 2Gb pamięci, raczej brakuje. Ustawienia ultra: Z fpsami to jest tak, że generalnie chodzi bardzo fajnie 40fps+ , ale to zależy, czasami potrafi haczyć ale to raczej z braku ramu. Ustawienia wysokie: Jest prawie tak samo , brakuje ramu, będziemy myśleć :D. Wrażenia z gry: Pierwsze zaskoczenie OMG jak to wszystko BRZMI ! Zaznaczam że grałem na jakiejś tam pewnie nienajfaniejszej już integrze + słuchawki fat1ty te pierwsze. Czyli zestaw raczej mocno przeciętny. Pozycjonowanie super, arsenał brzmi mocarnie , efekty echa, strzałów z oddali na miejscu. Nie ma co porównywać z BC2 , tam było w mojej opinii zbyt plastikowo , pozycjonowanie leżapło. Podsumowując dzwięk jest BOMBA , najlepszy z jakim sie spotkałem. Grafika: Oświetlenie na bardzo dobrym poziomie, generalnie bardzo ładnie , choć w mojej opinii crysis i warhead nadal wyglądają realistyczniej, pewnie dlatego że grafika wygląda jakby 'cukierkowo', choć to może być wina kiepskiego monitora. Modele żołnierzy , rąk , broni i tak dalej wykonane są niezwykłą dbałością o szczegóły. Można by się doczepić do trawy i niektórych tekstur. Całość prezentuje się świetnie. Ogólnie: Genialne animacje ruchu żołnierzy, prosto z FIFY , SUPER ! Mapy niektóre klimatyczne , niektóre mi niepodeszły , kwestia gustu. W końcu czuć że jedzie się czołgiem. Kolejny plus w kierunku oprawy dzwiękowej. Co mnie drażni: Ludzie z moździerzami z drugiego końca mapy. Jak ktoś kto ma atakowac kampi , często spotykany widok Snajperzy, byle otwarta przestrzeń i już po zabawie. I teraz tak , grałem sam. Pewnie dlatego tyle rzeczy mnie denerwowało. Bardzo chętnie sie ustawię z Wami na granie z TSem.Choćby dzisiaj. PS. Właśnie zaaplikowałem do plutonu na battlelogu. Edytowane 31 Października 2011 przez diego351 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Przyznaje, ze nie przeklikalem calych 75 stron, ale czy ktos kupil takiego ruskiego cd-keya z allegro? Jakies problemy sa czy nie? W moim przypadku nie bede mial czasu na jakies hardcorowe granie, ale beta mi sie podobala wiec chetnei bym pogral, poki gra jest popularna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...