marco Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Hej, Niebawem zaczynamy beta testy nowego wyglądu PurePC. Ponieważ serwis jest tworzony dla Was nasi kochani użytkownicy, chcielibyśmy właczyć kilka osób w proces betatestów nowego wyglądu. Zapraszamy 10 osób które spełniają poniższe kryteria: Konto na forum od przynajmniej 12 miesięcy Przynajmniej 100 postow maksymalnie 20% w systemie ostrzeżeń do udziału w testach. Decyduje kolejność zgłoszeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Jestem chętny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 jestem chetny:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 DaRoN się zgłasza ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) Witam. Chciałbym pomóc ale jestem jeszcze młodym userem i mam konto od listopada. Jakby co to się piszę. Edytowane 7 Lutego 2008 przez stolara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 KrOOliK się zgłasza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Mogę potestować nowego laya ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Chętnie potestuje, opinia laika sie przyda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 To i ja mogę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 również chętnie wezmę udział Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Czemu by sie nie zglosic. :) I tak codziennie jestem. Moze jakies ciekawe rozwiazania sie podejrzy, akurat potrzebuje w pracy natchnienia ;) i zarazem pomoze serwisowi PPC. Zglaszam sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) Ja. nawet ładny ;] Edytowane 7 Lutego 2008 przez poca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Ok, dziękujemy wszystkim za zgłoszenia. Osoby poniżej tego postu zapraszamy do śledzenia informacji o tym kiedy nowy wygląd będzie dostępny dla wszystkich użytkowników. Beta testerzy zostaną powiadomieni w najbliższych dniach o sposobie dostępu do wersji beta i raportowania błędów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 duze zmiany sie szykuja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Portal przerzuca sie z tematyki komputerowej na biologie i kulinaria Pierwszy temat na forum "Wplyw rabarbaru na zycie seksualne mrowek" Ok A na serio trzeba w koncu cos zmienic A jak duzo to sie zapewne okaze juz niebawem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Aż ciarki mnie przechodzą i ta przyjemność oczekiwania :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 duze zmiany sie szykuja? Fundamentalne. Taki mały teaserek w załączniku ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 A to pozostaje czekać B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 No fajnie, że forum się rozwija. Mam nadzieję, że będą cały czas jakieś przecieki od beta-testerów.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) moge potestowac w malo standardowym srodowisku, w malo standardowych przegladarkach; safari / camino, jak cos to wiecie gdzie mnie znalezc ups, chyba sie spoznilem :D Edytowane 7 Lutego 2008 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 moge potestowac w malo standardowym srodowisku, w malo standardowych przegladarkach; safari / camino, jak cos to wiecie gdzie mnie znalezc ups, chyba sie spoznilem :D Też lubimy Safari ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Ja też jestem chętny do testowania xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 też się zapisuję jak można :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdrake Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) A chłopcy nieco wyżej, to chyba nie czytają tego, co redakcja piszę... Hm? :> Jeśli chodzi o ten podgląd newsa, no to będzie się działo :D Jestem ciekaw jak to wyjdzie. Edytowane 8 Lutego 2008 przez djdrake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Czytali, czytali nie martw się o to :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Ja czytałem, że będzie 10 chętnych, kolejność zgłoszeń i tak dalej. Ale właśnie myślę, że może ktoś zachoruje (czego oczywiście nie życzę) i zwolni się jakieś miejsce :) hehehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 I cisza... Marku - wiadomo coś nowego? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Mamy małe opóźnienie spowodowane "drobną" awarią serwera testowego (przypadkiem się lekko spalił ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Mamy małe opóźnienie spowodowane "drobną" awarią serwera testowego (przypadkiem się lekko spalił ;)A mówiłem: Zainwestować w gaśnicę. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Za serwer robił pewnie jakiś Tulipanek 1400 napędzany Codegenem :lol: Dżołk ofkorz - czekamy na update sytuacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...