greg505 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) cos tu brzydko pachnie.... ;) pewnie w trakcie konkursu straaaasznie duuuuzoooo uzytkownikow sie zarejestrowalo ;] uzyszkodnik eniak - ma az 4 konta :| Edytowane 24 Czerwca 2008 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 cos tu brzydko pachnie.... ;) pewnie w trakcie konkursu straaaasznie duuuuzoooo uzytkownikow sie zarejestrowalo ;] uzyszkodnik eniak - ma az 4 konta :| Czy to przypadkiem nie jest lamanie regulaminu? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 cos tu brzydko pachnie.... ;) pewnie w trakcie konkursu straaaasznie duuuuzoooo uzytkownikow sie zarejestrowalo ;] uzyszkodnik eniak - ma az 4 konta :| jak dla mnie jest 7 kont o zblizonych nazwach zarejestrowanych w bliskich odstepach czasu: http://forum.purepc.pl/uzytkownik/160087/eniak2/ http://forum.purepc.pl/uzytkownik/160078/eniac11/ http://forum.purepc.pl/uzytkownik/160080/eniac4/ http://forum.purepc.pl/uzytkownik/160120/eniacki/ http://forum.purepc.pl/uzytkownik/159946/eniak/ http://forum.purepc.pl/uzytkownik/160036/eniak1/ http://forum.purepc.pl/uzytkownik/160091/eniak11/ zwyciezca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 To co za przeproszeniem do cholery robi administracja w tym kierunku. Wygrywają nowi użytkownicy, którzy zakładają po kilka kont. W takim razie skoro oni dostają nagrody to my też powinniśmy założyć sobie po kilka kont. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 bardzo prawdopodobne ze to sa 'stali' uzytkownicy, ktorzy zalozyli dodatkowe konta. ogolnie niciekawa sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 IMO powinien zostac wprowadzony jakos limit, tj. user od 200 postow moze zaglosowac. Wtedy raczej nie bylo by problemu z dublowaniem kont. /Przepraszam za brak "polskich" liter ale nie mam cierpliwosci wklepywania ich na lapku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Tylko że to może spowodować pojawianie się tysięcy bezsensownych postów w celu nabicia sobie limitu (bo na pewno kilku "chętnych" się znajdzie). Wg mnie osoby które założyły konto w trakcie trwania konkursu nie powinny mieć prawa głosowania - załapią się na następny. Jednocześnie po losowaniu powinno być sprawdzone z jakiego IP, kiedy, jakie nicki się rejestrowały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Nabijanie postów (trollowane i spamowanie) jest na tym forum karane, a przy takiej ilości postów przed 100% się nie uchronią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Mi też się nie podoba i jakoś to mało fer jest, bo i tak nowych ludzi nie przyciągają na stałe takie konkursy, a limit czemu nie, może i koleś natroluje postów, ale na pewno zrobi to tylko dla jednego konta, bo wątpię, że dla większej ilości będzie mu się chciało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 oho. to ja się bałem czy mnie po ip nie blokuje jak kolega z lanu też głosuje a tu widzę przeginka w drugą stronę ;] dajce eniakowi o 10 jaźniach chociaż długopis za tyle pracy :] ofkors jak zawsze nic 4me taki lajf ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Polska mentalnosc ;) Ciagle kombinowanie, jak wydymac wszystkich wokolo by samemu cos zyskac. Szkoda gadac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 No Panowie coś tutaj podejrzana sprawa ;) następny konkurs będzie już dla nas ^^ wyjadaczy wkrótce... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ja bym się zastanowiłe w takim razie kogo te konta są :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Pewnie jakiegoś neona :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 hmm.. a kilka konkursow wstecz o ile sie nie myle warunkiem do przystapienia do konkursu bylo posiadanie konta na ppc od minimum 2 miesiecy bodajze. to tez skutecznie wykluczyloby robienie lewych kont ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 co za problem zrobic 20 kont i jak sie pojawi konkurs to ich uzyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 No to robi konkursy dla stałych użytkowników, jakoś trzeba się zabezpieczyć przed takimi nygusami. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Tak to prawda ale jak ktos sie uprze to i tak znajdzie haka na kazde "zabezpieczenie". a chyba wiekszosc nowych konkursowych kont byla tworzona w czasie trwania konkursu. Mozna tez polaczyc np limit postow z czasem bycia na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 popieram, a co góra na nasze pomysły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jak mam byc szczery to mnie sie to kur$#wsko nie podoba. Nie bralem akurat udzialu w tym konkursie, ale nie lubie cwaniactwa. Chyba czas zerknac kto sie rejestrowal kilka razy, zlamal regulami, wiec powinien gowno dostac a nie nagrode. Zbanowany nie moze brac udzialu w konkursie. Right?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jak mam byc szczery to mnie sie to kur$#wsko nie podoba. Nie bralem akurat udzialu w tym konkursie, ale nie lubie cwaniactwa. Chyba czas zerknac kto sie rejestrowal kilka razy, zlamal regulami, wiec powinien gowno dostac a nie nagrode. Zbanowany nie moze brac udzialu w konkursie. Right?? Hell yes! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Right! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 w ciągu 24 godzin będzie decyzja co zrobimy z tym userem wrażliwym. Na pewno nie będziecie zawiedzeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Wyslemy do niego CBA [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Po co się ograniczać, efbijej w sam raz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 w ciągu 24 godzin będzie decyzja co zrobimy z tym userem wrażliwym. Na pewno nie będziecie zawiedzeni. Cieszy mnie ta informacja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nadgorliwy user = ban, a jego wygrana do ponownego losowania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarlith Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Taak, zbanować konto z 0 postami na liczniku. Może sobie drugie założyć, dla takiego to żadna różnica. Jedno jest pewne - coś zrobić trzeba, ale nie nam o tym decydować. Edytowane 25 Czerwca 2008 przez Xarlith Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTP Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Chłopaki nie podniecajcie się tak tym, że ktoś 'świeży' zgarnia nagrody - tak wyszło, czysty przypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Chłopaki nie podniecajcie się tak tym, że ktoś 'świeży' zgarnia nagrody - tak wyszło, czysty przypadek.Mnie trąca czy wygrał ktoś świeży, czy jakiś stary wyjadacz...ale zakładanie 10kont to chyba przesada? I żeby nie było - nie brałem udziału :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...