RCrack Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Mi też się czasem przycina, a jak klikam na pulpit, wszystko wraca do normy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 ;) Szkoda, że ludzie od Googla nie przychylili się w stronę użytkowników Opery (brak importu zakładek, haseł etc.). :lol2: Ja mogę powiedzieć że zainstalowałem i jestem bardzo miło zaskoczony tą przeglądarką. :) Najbardziej mi się spodobało rozwiązanie z zakładkami. :) Ale narazie jest to wersja Beta. Ciekawe jaka będzie wersja Final. :) Pozdro na finala możemy trochę poczekać. gmail w fazie beta jest już od niepamiętnych czasów :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Czytam wasze wypowiedzi i jestem pełen podziwu. Na początku myślałem Ehhh kolejna przeglądareczka, nie żyje FF3 ... , a tu banał, wygląda dobrze, czekam na Final'a i zamienię się na trochę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Dziś pojawił się update Chrome'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) Chyba jest drobny problem z Windows Media Player, bo jak wejdę na www.miastomuzyki.pl i włączę jakąś stację to muzyka leci, ale nie widzę paska z WMP (skala głośności, play i stop), a w FF3 widzę normalnie. edit 2008.09.15 0009: Nawet po odinstalowaniu Google Chrome wciąż zostaje proces, który się włącza razem z każdym ładowaniem systemu, Googeupdate.exe :/ Edytowane 14 Września 2008 przez Kebob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Wie ktoś jak dostać się do bardziej zaawansowanych ustawień ? Mam na myśli np. płynne przewijanie stron. Ogólnie pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne, czystość, przejrzystość i szybkość działania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 (edytowane) edit 2008.09.15 0009: Nawet po odinstalowaniu Google Chrome wciąż zostaje proces, który się włącza razem z każdym ładowaniem systemu, Googeupdate.exe :/ przyjrzyj się temu procesowi a odkryjesz że wysyła jakieś dane w niewiadomym kierunku [; ... to nic nowego, "zwyczajne" praktyki google ;) Edytowane 22 Września 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 http://my.opera.com/dodd/blog/google-chrom...luje-backdoor-a bardzo ciekawy artykuł Coś mi się nie podoba polityka Googli :/ I to żeby już w becie takie rzeczy wciskać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Szczególnie ze googleupdate.exe jest dołączony do wiekszosci softu google i w dodatku idzie go wyłączyc kilkoma kliknięciami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Szczególnie ze googleupdate.exe jest dołączony do wiekszosci softu google i w dodatku idzie go wyłączyc kilkoma kliknięciami... A czy czasem nie masz na myśli GoogleUpdater'a ? Bo z tego co tam jest napisane, to GoogleUpdater a GoogleUpdate, to dwie różne rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Biorąc pod uwagę ze mam zainstalowane kilka programów googli to chyba jednak wiem co mam na mysli.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Ja mam zainstalowaną Picasse i jakoś wcześniej nie miałem ciągle działającego procesu "Googleupdate" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczan Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Wiadomo mniej więcej kiedy wyjdzie finalna wersja? Beta sprawuje się bardzo dobrze, ale póki nie wyjdzie finalna wersja, wracam do Firefoksa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Ja mam zainstalowaną Picasse i jakoś wcześniej nie miałem ciągle działającego procesu "Googleupdate"w google earth też nie ma tego procesu, jest on w tych aplikacjach w których wprowadzamy najwięcej istnych informacji czyli... przeglądarka internetowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebasss Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Dla wszystkich, którzy nie lubią być kontrolowani ani mieć dziwnych procesów w tle polecam modyfikację Google Chrome o nazwie SRWare Iron. Bazuje ona na kodzie Chrome i różni się tylko tym, że nie wysyła nic do Google anie nie dodaje żadnych dodatkowych procesów typu Google Updater. Polecam LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 właśnie wyszła Finalna wersja (1.0.154.36), chętni wiedzą co dalej robić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
60Dogg Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Jak w Google Chrome sprawdzić pamięć podręczną i ją powiększyć? Jeszcze jak zrobić, żeby pliki zapisywały się w Temporary Internet Files (tak, jak w IE) chyba, że jest jakiś podobny folder od Chrome. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Czy do Chrome dostępna jest wtyczka blokująca reklamy? Jeśli tak, to zmieniam FF na produkt Google ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Jak w Google Chrome sprawdzić pamięć podręczną i ją powiększyć? Jeszcze jak zrobić, żeby pliki zapisywały się w Temporary Internet Files (tak, jak w IE) chyba, że jest jakiś podobny folder od Chrome.1. Myślę, że jest to opisane w pomocy programu lub na stronie producenta. 2. Temporary Internet Files to katalog IE, więc dlaczego miały by się tam zapisywać? Chrome ma własny katalog - a przynajmniej powinno mieć. 3. Zamiast powtarzać swoje pytania po 2-3 razy skorzystaj z pomocy Google, bo w końcu to ich przeglądarka... -Edit- Rikki: Pierwszy byłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 (edytowane) 60Dogg Zamiast pisać trzy posty poszukałbyś odpowiedzi! Lokalizacja plików tymczasowych zzizzy Nie wiem jak tobie, ale mi 'chrome adblock' w googlach daje wiele materiału do poszukiwań rozwiązania. /ULLISSES ^_^ Edytowane 19 Czerwca 2009 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 (edytowane) Dobra, przyznaję się, szukałem to jako "Chrome addons". Mam Privoxy, skonfigurowałem, reklamy blokuje. Ale mam problemy: nie zapamiętuje czasem logowań oraz losowo wywala błędy "It works!" oraz błąd 404 pomimo że net jest i hula aż miło. Dodatkowo taka sytuacja: otwieram na panelu z zakładkami forum purepc, po chwili odpalam adres obok, powiedzmy że www.softmania.pl - Chrome zamiast przejść do strony, ładuje na nowo purepc, tyle że tym razem mnie wylogowuje. Wydaje mi się, że to proxy mnie źle przekierowywuje. ed 1. A, jeszcze jeden błąd - nie mogę wywołać paska zadań gdy Chrome jest włączone. Pozwala mi na to jedynie Winkey. ed 2. Pierwszy raz na oczy widzę także błąd 405 - Not Allowed - przy próbie zalogowania na n-k. Hasło na pewno dobre, ponieważ za drugim razem zaskoczył. ed 3. http://picasaweb.google.com/lh/photo/zM7zI...feat=directlink - spójrzcie na adres. Otwierałem link z Gmaila. Ponadto włączenie szybkiej edycji trwa grubo ponad minutę. Edytowane 19 Czerwca 2009 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 ja tez jestem w trkacie przerzucania sie na chrome.... czemu? FF 3.5 przez pierwsze 2 dni dzialal dobrze.. teraz znowu zamula jak 3.0... ?Odrzuca mnie jedno... nie ma sprawdzonego sposobu na blokade reklam.... oprocz privoxy wrzucilem takze adsweep... i narazie jakos to dziala. Privoxy powoduje tylko u mnie ze strony sie wolniej laduja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david11 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Korzystam z Chrome od dłuuużeszego czasu (odkąd wyszła beta) i jestem bardzo zadowolony. Jedyny problem jaki znalazłem to brak możliwości ściągnięcia FurMarka (dziwne..). Przez inne przeglądarki ściąga normalnie, na chrome ściąga do połowy i stoi.. Chrome chodzi szybciej od firefoxa ale wolniej od Safari.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Też korzystam od kiedy jest beta i przeglądarka jest dobra. Furmarka ściąga normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Ja od kilku dni korzystam z Chrome i muszę przyznać że przeglądarka sprawuje się bardzo przyzwoicie, polecam używać jej w parze z AdMuncherem - również bardzo fajne narzędzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 W nowej becie jest możliwość instalowania dodatków i jest adblock. Jak na razie staram przerzucić się na chrome z opery, bo coś mi nawaliła i nie wyświetla w ogóle stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 To pewnie bedzie glupie pytanie, ale nie znalazlem odpowiedzi. Na Operze czy FireFoxie, gdy otwieralem plik radia internetowego (koncowka .pls) np. w http://www.polskastacja.pl/ gdy damy "Inny odtwarzacz" i Winampa to ten automatycznie mi sie otwieral w Winampie, bez zadnego problemu. W Chrome natomiast za kazdym razem on probuje sciagnac tego ".pls" jak normalny plik i zapisac na dysku, nie ma skojarzenia, ze ma mi go automatycznie otworzyc w Winampie. Jak ten problem rozwiazac ? Czy w tym Chrome jest jakas zakladka z wieksza iloscia opcji, bo te standardowo w narzedziach, to jakies straszne ubóstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Jak dodać stronę do ulubionych w przeglądarce chrome? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Naciśnij na gwiazdkę obok paska adresu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 (edytowane) jak uniemożliwić podglądanie hasel? ma ktos jakis sposob? moze jakis programik zabezpieczajacy wejscie do programu? szukam szukam i nic. aha i cos innego niz zakladanie nowego konta w windowsie. Edytowane 9 Czerwca 2010 przez fuey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...