dayus Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Co do tego D900, to wyglad jest kwestia gusty,mnie sie nie podoba. Pozatym gdyby miał to byc telefon tylko dla mnie (nie na sprzedaż)to nawet 400zł bym za niego nie dał. Jakos nie lubie Samsungów. No i jeszcze to jego rozsuwanie, jak dla mnie - klopotliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Takie szybkie pytanko - czy Benq-Siemens to jeszcze istnieje, czy też schyla się ku upadkowi, czy też już ich nie ma ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Firma już padła i nie produkuje więcej telefonów.... btw. słyszałem, że Siemens w czasie wojny produkował komory gazowe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Co do tego D900, to wyglad jest kwestia gusty,mnie sie nie podoba. Pozatym gdyby miał to byc telefon tylko dla mnie (nie na sprzedaż)to nawet 400zł bym za niego nie dał. Jakos nie lubie Samsungów. No i jeszcze to jego rozsuwanie, jak dla mnie - klopotliwe. Ilu samsungow uzywales ze tak zapytam?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Chciałbym kupić do k800i kartę pamięci i jakąś folię i dlatego pytam was o zdanie o tych produktach: -karta http://www.allegro.pl/item156403391_sandis..._gwar_fvat.html - folie http://www.allegro.pl/item157097678_folia_...0i_wciecie.html http://www.allegro.pl/item157550438_best_f...00i_x_2szt.html Jest różnica duża między nimi. Czy są one niewidoczne, czy jednak widać, że coś jest przyklejone? Pozdrawiam muszę troszkę odkopać bo ostatnio temat przyspieszył, a bardzo zależałoby mi na odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Firma już padła i nie produkuje więcej telefonów.... Może ze 2 modele to były jako tako :razz: , a reszta to dno. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 @jonathan - uzywalem niecały dzień D900...:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 chce kupić nowy telefon w granicach 1100zł (według allegro). Napewno jakaś nokia z symbianem, radiem i mp3, umts. Zastanawiałem się nad N70, ale jest troszke stara. Nie wiem czy 6288 ma symbiana, bo na każdej stronie jest inaczej. Którą nokie najbardziej polecacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 chce kupić nowy telefon w granicach 1100zł (według allegro). Napewno jakaś nokia z symbianem, radiem i mp3, umts. Zastanawiałem się nad N70, ale jest troszke stara. Nie wiem czy 6288 ma symbiana, bo na każdej stronie jest inaczej. Którą nokie najbardziej polecacie??6288 ma symbiana, ale jest to S40 3rd edition, więc bezużyteczne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 6288 ma symbiana 6288 nie ma symbiana JacekN8 dozbieraj do N80 ;) w N70 nie ma sie juz co pakowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 a to czemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Prosiłbym o odpowiedź do postu #2072 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 (edytowane) 6288 nie ma symbiana JacekN8 dozbieraj do N80 ;) w N70 nie ma sie juz co pakowac Albo poczekaj na N95, w UK wychodzi w marcu. To samo co N80+5mpix aparat+GPS wbudowany. Obudowa rozsuwana w dwie strony. W jedna strone odslania Ci sie normalnie klawa, jak w N80, w druga strone (duzo mniejszy wysuw), pojawia Ci sie maly panelik do sterowania odtwarzaczem (klawisze Play/Pause, Stop, Next, Prev). :) Prawdopodobnie wtedy ceny N80 pojda zdrowo w dol. :) Pozdrawiam. Edytowane 18 Stycznia 2007 przez .:RoGeR:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ja mam za to takie pytanko. Mój brat jest w anglii. Ma tam nokię 6233. Czy w Polsce można ściągnąć z niej simlocka czy raczej powinien ściągnąć go zagranicą ? Zaraz, ja dokładnie nie wiem czy z niej można simlocka ściagnąć, ale chyba nie jest to różnica czy w Polsce czy w Anglii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zaraz, ja dokładnie nie wiem czy z niej można simlocka ściagnąć, ale chyba nie jest to różnica czy w Polsce czy w Anglii.Z niektórych bb5 można było ściągnąć simlocka za symboliczną opłatą kilku funtów, jeżeli się było abonentem danej sieci przez określony okres czasu, chyba w vodafone tak można było zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 (edytowane) muszę troszkę odkopać bo ostatnio temat przyspieszył, a bardzo zależałoby mi na odpowiedzi :)Ja do K800i kupiłem taką folię - http://www.allegro.pl/item158363646_folia_...0_d900_v3_.html . Gdybym przy klejeniu dał odrobinę więcej wody - byłoby idealnie, ale i tak jestem zadowolony. Edytowane 18 Stycznia 2007 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 A ja se sprawiłem 6630, to powiem Wam,ze 6230i lepiej mi przypadła, odtwarzacz mp3 w niej jest bardzo nie wygodny i brakuje bocznych guzików do zglasniania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Z niektórych bb5 można było ściągnąć simlocka za symboliczną opłatą kilku funtów, jeżeli się było abonentem danej sieci przez określony okres czasu, chyba w vodafone tak można było zrobić. W 3 (trojce) kosztowala mnie ta pryjemnosc 15 funtow (sciagniecie sim'a z 6680). Zaplacilem karta, podalem im swoj IMEI oraz wersje softu, a po paru dniach mila pani zadzwonila i podala mi kod odblokowywujacy moja komorke. Z tym ze akurat konczy mi sie kontrakt w tej sieci. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Albo poczekaj na N95, w UK wychodzi w marcu. To samo co N80+5mpix aparat+GPS wbudowany. Obudowa rozsuwana w dwie strony. W jedna strone odslania Ci sie normalnie klawa, jak w N80, w druga strone (duzo mniejszy wysuw), pojawia Ci sie maly panelik do sterowania odtwarzaczem (klawisze Play/Pause, Stop, Next, Prev). :) Prawdopodobnie wtedy ceny N80 pojda zdrowo w dol. :) Pozdrawiam. gdybyś oblookał ostatnie 3-4 str to byś zobaczył że N95 bez smoka już można w Polsce kupić :) ale kosztuje ok 5000zł, a niestety w związku z jej wyjściem N80 nie potaniało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 gdybyś oblookał ostatnie 3-4 str to byś zobaczył że N95 bez smoka już można w Polsce kupić :) ale kosztuje ok 5000zł, a niestety w związku z jej wyjściem N80 nie potaniało :( Zgadzam sie, ale jesli do pelnego obiegu N95 wejdzie w UK, wtedy i N80 bedzie tutaj mozna dostac w nizszych abo, takze ludzie robiacy tzw. upgrade pod koniec kontraktow beda ja mogli otrzymac (sam najpierw chcialem N80 jako upgrade w 3Network, najpierw proponowali mi 6280, pozniej zmiekli troche i zaproponowali N73, E61 a na koncu N80, jednak ja juz wtedy bylem napalony na siec O2, oraz to co mam w sig'u), wtedy zacznie sie naplyw tych komorek do Polski (duza liczba komorek w Polsce wlasnie z UK jest sprowadzana), a co za tym idzie i cena pojdzie w dol. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 wtedy zacznie sie naplyw tych komorek do Polski (duza liczba komorek w Polsce wlasnie z UK jest sprowadzana), a co za tym idzie i cena pojdzie w dol.tylko że jeżeli to będą komy z lockiem to i tak będzie lipa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Mamy w MM wyprzedaż. Co sądzicie o tej ofercie i który jest najkorzystniejszy: SE k510 - 449zł Benq-S c 81 - 399zł Benq-S s 68 - 399zł Samsung SGH-X 640 - 279zł Samsung SGH-X 200 - 259zł W zasadzie zależy mi na: 1. solidności 2. długiej żywotności baterii 3. smsy ze słownikiem T9 bez "siupów" typu polskie znaki.... 4. kalendarz z notatnikiem i budzik z planem tygodniowym 5. dość głośne dzwonki i "dobry zasięg" Reszta to dodatki. Miała być nokia 6070, ale wtedy mi wykupili ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 @Conti Ja bym się już w BenQ-Siemensa nie pakował.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) a to czemu ? a to dlatego ze N80 mozna kupic juz za 1200zl a N70 za ok 1100zl (mowa o tel nowych bez slocka) wiec uwazam ze warto dolozyc do nowszego symbiana Edytowane 19 Stycznia 2007 przez remek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Dokładnie. Zupełnie nie ma sensu kupować N70. Znajomy miał i strasznie narzekał na nią, że wolna itd. Jakie karty pamięci obsługuje 6680? Tylko MMC czy też SD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) a to dlatego ze N80 mozna kupic juz za 1200zl a N70 za ok 1100zl (mowa o tel nowych bez slocka) wiec uwazam ze warto dolozyc do nowszego symbianaTylko, że nie wszystkim podobają się rozkladane telefony. A tą cenę za n80 -1200zł to skąd więzłeś? Edytowane 19 Stycznia 2007 przez KiMR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Jakie karty pamięci obsługuje 6680? Tylko MMC czy też SD? Tak trudno luknąc :wink: http://www.gsmarena.com/nokia_6680-1045.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) Tylko, że nie wszystkim podobają się rozkladane telefony. A tą cenę za n80 -1200zł to skąd więzłeś? ona jest typu slider czyli rozsuwana a nie rozkladana a wzialem z allegro, sam chcialem kupic ale nie moglem sprzedac swojej N70 tak szybko, byla to nowka z ladowarka bez sima z polskim menu ktos tu nawet niedawno kupil n80 i bardzo ja chwali kilka postow wczesniej oczywiscie nie mam na mysli tutaj ze jest to tel najlepszy na swiecie ale majac 1100zl i chcac kupic N70 to wolalbym poczekac i dozbierac do N80 edit: JROX oblsuguje RS MMC do 2Giga Edytowane 19 Stycznia 2007 przez remek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) THX za dotychczasowe podpowiedzi, Benq-Siemens skreślam, zostaje: SE k510 - 449zł Samsung SGH-X 640 - 279zł Samsung SGH-X 200 - 259zł W zasadzie zależy mi na: 1. solidności 2. długiej żywotności baterii 3. smsy ze słownikiem T9 bez "siupów" typu polskie znaki.... 4. kalendarz z notatnikiem i budzik z planem tygodniowym 5. dość głośne dzwonki i "dobry zasięg" Reszta to dodatki. Miała być nokia 6070, ale wtedy mi wykupili ..... Najbardziej skłaniałbym się ku Samsung SGH-X 640 - 279zł - co o tym sądzicie ?? Niepokoi mnie tylko stosunkowo krótki czas czuwania, ale czy warto dopłacać 170zł do SE 510i ?? Edytowane 19 Stycznia 2007 przez Conti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) a wzialem z allegro, @remek tylko chyba nie zwróciłeś uwagi ze za 1100-1200zł to możesz kupić nową n80 ale ze smokiem na zagraniczną sieć, mój kolega kupił nową n80 w Poznaniu w komisie za 1400zł (karton,gwara,dodatki, bez smoka, polski język)i to już była dobra cena. Najtańsze nowe n80 bez smoka i z papierami to na allegro ponad 1500zł :( @Conti jeśli nie zależy Ci na aparacie vga to imho lepszym wyborem niż x640 będzie x200, jakieś to ładniejsze (kwestia gustu) i znam kilka osób które go mają/miały i zachwalał :) cena k510 tez przystępna jednak za ta kwotę to lepiej szukać samsunga x700 na allegro :) Edytowane 19 Stycznia 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...