TSRules Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Star warsy kiedyś to było coś unikatowego na co czekało się ze zniecierpliwieniem, bo było raptem kilka epizodów na przestrzeni kilkudziesięciu lat, teraz zrobili z tego mainstreamową papkę dla kasy, słyszałem że mają jeszcze zrobić seriale to już w ogóle dramat ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Spectral - fabuła dość naciągana, ale jak się wyłączy myślenie to fajnie się ogląda. Ciekawy klimat sci-fi. 7,5/10. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Star warsy kiedyś to było coś unikatowego na co czekało się ze zniecierpliwieniem, bo było raptem kilka epizodów na przestrzeni kilkudziesięciu lat, teraz zrobili z tego mainstreamową papkę dla kasy, słyszałem że mają jeszcze zrobić seriale to już w ogóle dramat ... A niby dlaczego? Jak wyjdzie lepszy od filmu to nie widzę kompletnie tego dramatu.. Ja generalnie wole historie Star Trek. Ale jakby wyszło coś jak animowany StarWars Rebelia to może byłoby co oglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 Mechanik: Konfrontacj (Mechanic: Resurrection) - już po zobaczeniu zwiastuna czułem, że film będzie zły. Po pierwsze gra tam Jessica Alba :lol: Po drugie fabuła - poprzez szantaż zmusić do działania gościa, który jest zabójcą na zlecenie, potrafi niezauważony dostać się wszędzie, zazwyczaj efekt swoich działań pozoruje na nieszczęśliwy wypadek i generalnie jest mistrzem w swoim fachu. Brzmi jak zawiły sposób na popełnienie samobójstwa :lol: Pierwsza część (Mechanik: Prawo zemsty / The Mechanic) była dobrym filmem. Nie powalającym, ale bardzo solidnym. Tutaj, mimo identycznego budżetu dostajemy film przynajmniej o klasę gorszy. Maksymalnie naciągnięte 5/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 PATRIOTS DAY film o zamachach w Bostonie w czasie maratonu zaraz ogladam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 Po pierwsze gra tam Jessica Alba :lol: Maksymalnie naciągnięte 5/10. Alba była fajna za młodu, urocza, dziewczęca, teraz już tylko nazwisko zostało niestety... każdy kwiat kiedyś zwiędnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 Rezurekcja Mechanika - faktycznie lepiej żeby nie następowała - film tylko dla fanów Jasona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 PATRIOTS DAY!!! POlecam. Mocne 9/10 historia na faktach http://www.se.pl/wiadomosci/swiat/bracia-carnajew-kim-sa-zamachowcy-z-bostonu-rodzina-o-zamachowcach_318731.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 Jack Reacher Never Go Back.2016 - szału nie ma, ale obejrzeć jak najbardziej można. Polecę natomiast Girl on the Train 2016 i Accountant 2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 O Accountant juz pisalem. Dobry film Ekstra zakonczenie. Wzruszylem sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Arrival 1/10 Nawet dla fanów gatunku, oszczędźcie sobie 2 godzin :) najnudniejszy film jaki widziałem może w życiu nawet. Już pomijając pseudonaukę i pretensjonalność. Film jest niesamowicie wolny i nudny, a cała historia mogłaby zostać opowiedziana w 5 minut. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Arrival 1/10 Nawet dla fanów gatunku, oszczędźcie sobie 2 godzin :) najnudniejszy film jaki widziałem może w życiu nawet. Już pomijając pseudonaukę i pretensjonalność. Film jest niesamowicie wolny i nudny, a cała historia mogłaby zostać opowiedziana w 5 minut. pewnie mnie zminusują :) ale mam wrażenie, że ten film kręcił do pierwszej połowy facet, ta część jest logiczna i spójna, a drugą kobita z PMS, ta część jest emocjonalna, prorodzinna, rozchwiana, momentami nielogiczna :twisted2: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Od razu widać kto pobiera torrenty :D Film turbo słaby. Nie wiem skąd ten cały hype i dobre oceny. Liczyłem na coś w stylu filmu "Kontakt", a tu taki kibel. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 http://www.filmweb.pl/film/Zwierz%C4%99ta+nocy-2016-744969 ZWIERZETA NOCY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Od razu widać kto pobiera torrenty :D Film turbo słaby. Nie wiem skąd ten cały hype i dobre oceny. Liczyłem na coś w stylu filmu "Kontakt", a tu taki kibel. no Kontakt z Jodie jak dla mnie lepszy, bardziej realny no i czytałem książkę też dobra 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 A ktos moze byl na Split? Dobre kino? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 A ktos moze byl na Split? Dobre kino? POdobno dobry. Nowe dzielo Shayamalana, tego od Szóstego zmyslu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 Mi strasznie podobał się film Pasażerowie, Ma swój klimat, oglądałem z zapartym tchem, dawno nie widziałem dobrego s-f. http://www.filmweb.pl/film/Pasa%C5%BCerowie-2016-558175 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 ja wiem czy taki dobry, bardo lubie takie klimaty, oglądało się przyjemnie, no ale [gluteus maximus] mi nie urwało taki film na 1 obejrzenie, zawiodło mnie najbardziej 3d na jakiś czas daruje se seanse tego typu i wracam do 2d - naciągane 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varkot Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 Jak ktoś jeszcze nie oglądał filmu "Nowy początek (Arrival)", to polecam. Ukazano w nim scenariusz kontaktu z obcą cywilizacją, ale nie przez pryzmat wojny, a pokojowego spotkania. Film dobrze się oglądało, ale zabrakło mi kropki na i, więc pozostał trochę niedosyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 Jak ktoś jeszcze nie oglądał filmu "Nowy początek (Arrival)", to polecam. Ukazano w nim scenariusz kontaktu z obcą cywilizacją, ale nie przez pryzmat wojny, a pokojowego spotkania. Film dobrze się oglądało, ale zabrakło mi kropki na i, więc pozostał trochę niedosyt. Może nie zrozumiałem tego filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 Obejrzę z ciekawości, czy taka kicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 Mi strasznie podobał się film Pasażerowie, Ma swój klimat, oglądałem z zapartym tchem, dawno nie widziałem dobrego s-f. http://www.filmweb.pl/film/Pasa%C5%BCerowie-2016-558175 Nawet fajne- minimalizm w stylu Grawitacji. Andy Garcia- ten to się tam nagrał, hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Warto sięgnąć po książkę, z filmu ciężko się kmini o co chodzi z tym językiem obcych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Passengers. Ma dobre oceny na film.org.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Co ostatnio oglądałem - Pogorzelisko (2010): 8.5/10,na prawdę niezły The day after tomowrrow: 6/10, może być,momentami niezły,niektórym tu się na pewno spodoba Paris Texas (1984): 9/10, świetny film, ale może wam nie podejść, gusta są różne Ouija origin of evil: 5/10, recenzje ma chyba dobre,dla mnie średni bardzo sorry za angielskie tytuły,oglądam w oryginale zawsze,dubbing mnie odpycha zupełnie. pogorzelisko oglądałem po francusku z napisami po ang. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Trainspotting i T2 ogólnie rewelacja poprzez muzykę, zdjęcia i dialogi. Jak komuś podeszła jedynka to T2 must see! Franco wymiata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oktawian Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 Polecam film Captain Fantastic. Szczerze mówiąc chyba najlepszy film z 2016 jaki widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el caco Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 Ja od siebie polecę koreański The Wailing (2016). Jak dla mnie jeden z najlepszych filmów ubiegłego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 Ja od siebie polecę koreański The Wailing (2016). Jak dla mnie jeden z najlepszych filmów ubiegłego roku. Wygląda na coś co mi się spodoba :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...