poadi Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Właśnie nie wiem jakbym już ją brał to którą: laserową czy optyczną. Nie jestem zbytnio w temacie myszek. Czy ta akceleracja to w sumie taka ważna jest? Podobno laserowe myszki są z reguły lepsze od optycznych dlatego nie wiem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Właśnie nie wiem jakbym już ją brał to którą: laserową czy optyczną. Nie jestem zbytnio w temacie myszek. Czy ta akceleracja to w sumie taka ważna jest? Podobno laserowe myszki są z reguły lepsze od optycznych dlatego nie wiem..Odpowiedź znajdziesz strone wcześniej. Mniej więcej w połowie wysokości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 W tej chwili tylko optyki, albo rozsądniejsze laserówki za 200zł. Akc wsteczna wkurza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Pytanie skierowane do posiadaczy X-708 oraz X-750F. Jak sprawuja sie ww myszki na low-sensie i QcK? Bo zastanwiam sie nad wymiana lekko zuzytego UltraX ( akceleracja wsteczna potrafi zdenerwowac :? ) na cos lepsiejszego. I czy 3xFire sprawdza sie? W teorii widze m4/ak i 3F ale jakos nie przekonuje mnie ten shit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 posiadaczem zadnej z w/w myszek nie jestem ,ale pewnie ten burst to tak jak w cs ... ze 3 lata temu jarałem sie skryptami (cfg po milion kb :D) i wlasnie mialem skrypta na rozne serie strzałow ,ale w ogole to sie nie sprawdzało chciales zasprejowac to efekt byl taki jakbys chcial walic fullauto z famasa @ burst,wiec mysle ze i tu ten 3xfire to tylko zbedny bajer (ale moge sie oczywiscie mylic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 O Ile w CS'ie 3xfire może sie przydać (nie wiem, nie grałem), to w Call of Duty 2 chyba nie ma to zbytnio większego sensu, bo tutaj da się strzelać szybciej niż pistolet/pół automat zmienia naboje, zapewne tak samo jest w Wolfie ET (chociaż tutaj nigdy nie byłem za dobry w waleniu automatem z pistoletu :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poadi Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Zamówiłem tę myszkę i od razu dla kumpla druga sztuka ;] Jedyną grą w jaką okazyjnie gram to właśnie Wolf ET i mysle ze moze sie tam przydac, w windowsie przyda sie tez to jako dwuklik :] skomentuję jak wypróbuję pzdr aha, mówiąc "tę" miałem na myśli x-718F ;] Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez poadi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 @ goldenso - yyy nie kumam nie grales w cs to skad mozesz wiedziec czy sie przyda czy tez nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 @gib może Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja testowałem te myszki... W CS'a ten przycisk 3xFIRE jest dość "niszczycielski" ... ale trzeba się do niego przyzwyczaić ... dość niewygodnie się go używa natomiast efekt jest hmmm .. troszkę cziterski :] Np w 1.6 famas i strzelanie na auto jak z burst... m4 z tłumikiem też jest dość przykre (dla Enemy oczywiście)... A teraz z innej beczki. Wie ktoś czy jest jakaś różnica między "Steel S&S Padsurfer wersja uniwersalna" a " Icemat Padsurfer 2 wersja uniwersalna " ??? Powycierały mi się w nieśmiertelnym IE 3.0 i nie wiem czy jest jakakolwiek różnica czy to ten sam produkt inaczej zapakowany ? ( Jeżeli nie to które są twardsze/dłużej wytrzymują ? ) Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 @gib może zinterpretowałem to w sposob hmm 100% twierdzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 A właśnie, będąc przy temacie CS'a. Warto jeszcze sie w 1.6 pakować? Może mi ktoś przybliżyć jak to wygląda (rozumiem że steam - must have). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 hmmm czy warto graficznie to nie jest nowosc oczywiscie ale klimat rozgrywki imo jest 50 x lepszy niz w source,chyba 5 rok gry mi leci w cs'a no i nie moglbym zniesc tej 'cukierkowatej' grafiki i tej calej smiesznej fizyki gry (nie wiem czy jakims updatem to załatwili bo grałem w to kiedy dopiero sie pokazał i 120pln na hl2 poszło w sumie w błoto ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spieq Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Bezprzewodowość dla graczy - czy aby herezja? KLIKNIJ TUTAJ Logitech G7 to myszka nieco słabsza od G5, ale głównie przez wzgląd na materiał wykonawczy. Poza tym niemiłym akcentem myszki w zasadzie się nie różnią i są równorzędnymi partnerami. Osobiście wolę przewodowe myszki, nie mam żadnych uprzedzeń wobec myszek bezprzewodowych. Po prostu nie widzę zastosowania, oprócz tego, że myszka wybornie służyła mi jako pilot (potęgując i tak za duże lenistwo). Poza tym kable w myszkach przeszły pewną ewolucję – są elastyczniejsze, lżejsze i cieńsze. W serii X7 A4Techa obecność przewodu jest praktycznie niewyczuwalna. Jeśli ktoś jednak potrzebuje bardziej mobilnego podzespołu, wówczas G7 jest bardzo dobrym wyborem. Przyznam ponadto, że po napisaniu artykułu nie wróciłem do Logitecha G5 (lub do MS Lasera 6000), G7 służy mi nadal. Znamienne. W związku z tym Logitech G7 – jako produkt całkiem udany – otrzymuje I poziom wyróżnienia. Buźka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 autor nie ma uprzedzen - ja zas mam :D obojetnie co to bedzie (chodzi mi o sposob 'laczenia' mychy z nadajnikiem) to i tak wole kabel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 myślę dalej nad zakupem myszki. Chyba najbardziej by mi odpowiadał kształt Microsoft Inteli Mouse Explorera 4.0. Dlatego chciałem się zapytać, czy rzeczywiście zawsze w niej pada lewy przycisk i coś podobnego??? Jeżeli tok to czy to uznają jak oddam gwarancję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Bezprzewodowość dla graczy - czy aby herezja? KLIKNIJ TUTAJ Buźka. Zgadzam sie w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 myślę dalej nad zakupem myszki. Chyba najbardziej by mi odpowiadał kształt Microsoft Inteli Mouse Explorera 4.0. Dlatego chciałem się zapytać, czy rzeczywiście zawsze w niej pada lewy przycisk i coś podobnego??? Jeżeli tok to czy to uznają jak oddam gwarancję? Nie zawsze, bo w mojej przez 1.5 roku nie padl ;) Co do ew. gwarancji - moim zdaniem powinni to jak najbardziej uznac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 a może ktoś jest na forum komu uznali gwarę na Explorera 4.0 ???. Możecie też powiedzieć jak ona chodzi na QcK-u? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 mi uznali :) też lewy przycisk szwankował nie byłem pewny tego że mi uznają gware więc myche potraktowałem akumulatorem od samochodu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 @goldenSo Bede sie opierac na cod1 bo 2 nie mam. Mozna zmienic rate of fire automatu na pojedynczy strzal i wtedy mamy 3 kule o malym rozrzucie...Chyba [; @letrev Bardziej interesuje mnie m4/ak47 ( z naciskiem na europejska produkcje [; ) oraz.... mp5 :twisted: Zamowilem i czekam na przesylke. Mam nadzieje na wtorek [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Hmmm wiesz... Heaton'a ta myszka z ciebie nie zrobi :] Natomiast myszka sama w sobie jest bardzo udanym produktem i zobaczymy jak ktoś naprawdę dobry zacznie z tym grać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 @Orgiusz Aha, mniejszy rozrzut. W CoD 2 wogle nie ma trajektori lotu pocisku, także to bez różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 @goldenSo Zluzuj - gralem chwilke w sp wiec pratycznie nic nie wiem nt rozgrywki cod mp ;] @letrev Ktos kiedys wspominal ze za fuksa powinienem miec dozywotnie bany na serwerach ^_^ Maly skill + dobry sprzet ma szanse wygraz z beznadziejna myszka w rekach pr0 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 @letrev Ktos kiedys wspominal ze za fuksa powinienem miec dozywotnie bany na serwerach ^_^ Maly skill + dobry sprzet ma szanse wygraz z beznadziejna myszka w rekach pr0 ;] Tak sie mowi :wink: Ja w takim pojedynku stawialbym zdecydowanie na pr0 :wink: Btw kiedys widzialem gre 2 kolesi w cpma na lanie, z tym ze wlasnie jeden byl zdecydowanie lepszy niz drugi. Po 10min grze zamienili sie na kompy (lacznie z klawa i mysza), z tym ze ten "pro" dosiadl badziewnej myszki radiowej, a newb gral na starym boomslangu. Oczywiscie wynik byl praktycznie tak samo miazdzacy dla zwyciezcy pierwszej rundy. Najlepsze bylo jednak to ze w ostatniej 1,5min gry padly baterie w myszce radiowej, a koles i tak byl w stanie tak efektywnie spier*&^ po mapie na samej tylko klawie ze nie stracil nawet fraga :wink: (bieganie tylem itd). No i ten slabszy zawodnik nie byl taki slaby wcale, poprostu ten lepszy byl duzo lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 aerial Widocznie zapomnialem o tagu [; przed ma szanse :wink: Szanse sa zawsze. Dobry gryzon - mowie o pasujacym a nie drogim urzadzeniu - i ratio moze utrzymywac sie powyzej 1.0 :lol2: A na ffa trzeba albo miec wielkiego skilla albo improwizowac. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Ktos kiedys wspominal ze za fuksa powinienem miec dozywotnie bany na serwerach ^_^ Maly skill + dobry sprzet ma szanse wygraz z beznadziejna myszka w rekach pr0 ;] zgadzam sie z aerialem ;) oczywiscie,ze skill > sprzet co do ffa ,to wiesz moze ktos miec staty kosmiczne - fakt umie strzelac,ale przeciez w tej grze strzelanie polowa sukcesu - mozg to jest to ;) czyli na cw juz sie tak nie wykarze bo bedzie biegał jak glupek po mapie i tylko bedzie chwytał glowy :D Edytowane 1 Maja 2006 przez gib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 @Orgiusz Ja poprostu okazuje moją frustracje spowodowaną badziewstwem tej gry. Odkładam na CSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Zgodze sie z wami chlopaki ze skill jest wazniejszy ale przy sporych umiejetnosciach slaba myszka staje sie smycza ograniczajaca gracza ;] Dobrze mozemy skonczyc ot o pr0 gejmerach ;] Size jak ten x7 nie bedzie dzialac prawidlowo na qck to kogos zabije. BTW :arrow: Bawil sie ktos micejudge? Bo moje ultrax wypadlo blado ( 62 punkty ) ;] update Odkladam? 5 bro i masz konto hl2+css+hl2:dm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Orgiusz za wolno machałeś :P X-718 Edytowane 1 Maja 2006 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...