silver Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 hydro2 niestety koopa... zero dialogow caly czas zrobilem tak jak mowiles, patcha dalem i nic zero dialogow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Czy wyszedl juzx F.E.A.R? Edytowane 18 Października 2005 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Mam pytanie ? Config jak w podpisie. Mam wszystkie opcje na medium w rozdzielczości 1024x768 32. Jest jakaś płynność w grze, jednak grafika mnie nie powala. Co włączyć, co wyłączyć bo opcji jest masa ??? Tak, żeby było lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Czy wyszedl juzx F.E.A.R? 1706172[/snapback] A co dopiero teraz sie obudziles ? :? Co niektorzy juz ja przeszli. Mi tam sie nie podoba, myslalem ze bedzie lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ktos zna jakies szczegoly o ewentualnym OST z FEAR o ile w ogole jest w planach developerskich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 na plyvie dvd Fear sa dodatki .. i jest w nich film o robieniu FEAR.. mowili tam tez ze nie ma jako takeigo OST do gry poniewaz sa tam tylko kawalki robione pod okreslone sytuacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 hydro2 niestety koopa... zero dialogow caly czas zrobilem tak jak mowiles, patcha dalem i nic zero dialogow 1706171[/snapback] A moze pobaw sie z EAX'ami i hardware'm sounda.Ustaw 2d,a jesli to nie pomoze to wylacz dzwiek 5.1.Z reguly to on jest przyczyna tego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 hmm. no u mnie po zapodaniu patcha 1.01 jednak jest spory wzrost framerate, szczegolnie w wyzszych trybach. 1024x768 (w nawiasie wartosci z wersji 1.01) min. 30(39) avr. 55(61) max. 121(152) % 0-28-72 (0-4-96) 1280x960 min. 14(27) avr. 25(43) max. 62(94) % 61-30-9 (0-56-44) ustawienia to max bez ss (nadal nie dziala z fsaa), testy robione na JEDNEJ karcie nie w sli - gtx 490/675 delta 50. stery 81.85 btw: ciekawe czy na x1800 jest podobny wzrost czy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) nie nadążam z tymi sterami, sulaco powiedz mi jak sie zachowują w innych grach, czy są z nimi jakieś problemy? daj linka przy okazji <_< Edytowane 18 Października 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) I tak bardzo niskie te wyniki Sulaco, jak na 24 potoki. Ty też robiłeś bencha na def.cpu? Ok 42fps śr framerate w 1280x960 to tak jak u mnie. Jeśli x1800xt będzie zachowywał się podobnie jak x800xt w tej grze, to z gtx'a dużo nie zostanie ;) Edytowane 18 Października 2005 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) nie nadążam z tymi sterami, sulaco powiedz mi jak sie zachowują w innych grach, czy są z nimi jakieś problemy? daj linka przy okazji <_< 1706600[/snapback] ftp://download.nvidia.com/Windows/81.85/ dzisiaj sie pojawily, i w sumie trudno mi powiedziec czy sa z nimi jakies problemy, ja nie mialem z wersja poprzednia (81.84) zadnych wiekszych, tak wiec nie sadze, aby mialo sie to zmienic. z relase_notes wynika, ze w najnowszej wersji poprawiono duzo bledow . I tak bardzo niskie te wyniki Sulaco, jak na 24 potoki. Ty też robiłeś bencha na def.cpu? Ok 42fps śr framerate w 1280x960 to tak jak u mnie.proc to x2 2,7giga. mozesz podac dokladne swoje wyniki w 1280x960 (max bez ss)? thx Edytowane 18 Października 2005 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Mowilem o klonowaniu. NIE SKLONUJESZ SC:CT bezposrednio ! Musisz sie bawic w patchowanie, crackowanie, itp. EOT 1706120[/snapback] A jak wytłumaczysz to, że zrobiłem idealną kopię bezpieczeństwa Trackmanii Sunrise i działa jak oryginał? Czyli da się wszystko. :) To tylko kwestia czasu. :) Crakerzy zamiast łamać zabezpieczenia będą je po prostu klonować! Tak będzie najprościej i najszybciej. :wink: Wracając do gry. Możecie sprawdzić, czy na ATI jest wzrost FPS po instalacji patcha? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ale zauwazylem dziwne zachowanie tej gry z polaczeniem z frapsem... puszczam test bez frapsa i mam stosunek klatek (odpowiednio - kto ma feara wie o co chodzi) 0 44 56 z frapsem 30 52 18 :blink: W grze tez jest odczuwalne zmniejszenie fps z frapsem - jestem wyjatiem czy co (nie czytalem calego tematu co prawda)? 1706133[/snapback] ja juz dawno to zauwazylem, seria 2.x jest zwalona jakas, na uzywam 1.9 i jest ok, a seria 2.5 potrafila i o 20% zmniejszac wyniki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ja juz dawno to zauwazylem, seria 2.x jest zwalona jakas, na uzywam 1.9 i jest ok, a seria 2.5 potrafila i o 20% zmniejszac wyniki.:lol: przeceż taki program nadaje się tylko do kosza, wyobrażacie sobie np. prędkościomierz przez który prędkość maksymalna samochodu spada z 200 do 160Km/h :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 oczywiscie patch w przypadku serii 6800 pewnie nic nie daje..bo mi nic nie dal..absolutne zero..znowu olewka przestarzalych i nadających sie na wysypisko 6800...teraz tylko 7800 roxxxx..ehhhh..co za czasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 dlaczego wywala mi taki błąd przy wchodzeniu do gry ?? wydaje mi się że coś z kodekami bo w demie miałem kiedyś to samo. ale demko teraz mi działa normalnie. więc wtf?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 A moze pobaw sie z EAX'ami i hardware'm sounda.Ustaw 2d,a jesli to nie pomoze to wylacz dzwiek 5.1.Z reguly to on jest przyczyna tego problemu. 1706517[/snapback] robilem juz, w grze wylanczalem EAXy, zmianialem jakosc dzwieku, w windzie w mixerze od audigy dzwiek zmienialem na stereo, bo wlasnie czasem to pomaga na problemy z dzwiekiem zmienialem stery, nowe, stare, nawet jakies dziwne ktos tu zapodal linkiem, w demie dialogow nie bylo i teraz w full tez nie mam dialogow, ci zolnierze nic nie mowia podczas gry, ten koles co mnie na poczatku gry deską uderza rusza ustami ale zero dialogu, w scenkach np w helikopterze (tez na poczatku) koles cos gada, ale cisza jest, tylko dzwiek helikoptera :mellow: a ty piszesz ze tez tak miales i co wystarczylo ze przeinstalowales gre w inny katalog i juz ? bo tego tez probowalem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 na płycie z grą w katalogu support jest instalka z kodekami do dźwięku mi pomogłą, wcześniej wcale go nie miałem mimo iż w demie było wszystko ok :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 jakie używacie codeki ?? bo już mnie wnerwia ten fear. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 zero kodeków czysty win Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 www.codecpack.com all in 1..imho the best kodeki..zadnych problemow..instaluje sie tylko divx, xvid i ac3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 1280x960 min. 14(27) avr. 25(43) max. 62(94) % 61-30-9 (0-56-44) ustawienia to max bez ss (nadal nie dziala z fsaa), testy robione na JEDNEJ karcie nie w sli - gtx 490/675 delta 50. stery 81.85 btw: ciekawe czy na x1800 jest podobny wzrost czy... 1706593[/snapback] Cpu ustawiony także na 2.7GHz, vga na codziennych taktach 555/1200. Maximum, bez SS (bo AAx4) w 1280x960 wygląda tak: min 20fps avg 42fps max 98fps Rozkład klatek lepszy u Ciebie, jednak średnia ilość klatek na 24potokowej karcie oscylująca w granicach tego samego co na 16potokówce, zastanawia. Zobaczę jak będzie działał u mnie full w wersji 1.01. Może być tylko lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 jescze waze jak masz w sterach czy wydajniosc czy jakosc -robi to ogromna roznice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Dzisiaj przyszla poczta Director's Edition. Moglem gre zassac z torrenta, ale ostatnio staram sie doceniac *dobre* produkty, no i stad ten zakup. Nie mowiac juz o satysfakcji :wink: Zamieszczam zdjecia dla osob ktore zastanawiaja sie nad kupnem tej edycji. Od razu mowie... instrukcja jak i ten komiks sa printowane na jakims super-recyclowanym pseudo-papierze - nic ciekawego. Zawartosc plyty DVD? Dokladnie jeszcze nie zobaczylem - wyglada ciekawie, troche komentarzy developerow, ale oprocz tego - nic ciekawego. Innymi slowy - jesli jest roznica cenowa - nie warto. W moim przypadku w pre-orderze wychodzilo tak samo, stad ten zakup. Gdybym mial doplacic wiecej za to - to bylbym rozczarowany. A co do samej gry, to recenzji pisac nie bede oprocz stwierdzenia, ze nie nalezy na nia narzekac, bo produkt jest naprawde bardzo dobry. A tak w ogole to... nie chce nic mowic, ale czytajac sam ten topic i komentarze wiekszosci to mozna dojsc do wniosku, ze to jakis gniot ktory nalezy omijac z daleka ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Bo to w sumie jest gniot, baa, nudny gniot z ciekawą grafika... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Bo to w sumie jest gniot, baa, nudny gniot z ciekawą grafika... ;] 1707583[/snapback] Sad but true :) Ale kto madry wypuszcza gre w czasach nadejscia króla :) bo nie dosc ze nudna ( nie jest zla ale nudna ) to jeszcze przybyl Wstrzas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 cos te sterowniki z supportu na plycie nie chca sie zainstalowac, wywala jakis blad error registering the OCX c:\WINDOWS\system32\l3codeca.acm klikam ok a tu setup has complited, wiec nie wiem, ale chyba raczej nie poszlo <_< co to za codec, moze wezme go znajde gdzies w necie i moze wtedy sie zainstaluje i dialogi bedą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 cos te sterowniki z supportu na plycie nie chca sie zainstalowac, wywala jakis blad error registering the OCX c:\WINDOWS\system32\l3codeca.acm klikam ok a tu setup has complited, wiec nie wiem, ale chyba raczej nie poszlo <_< 1707592[/snapback] wes zrestartuj kompa i potem odrazu zainstaluj to bez uruchamiania niczego, wtedy plik nie bedzie uzywany i da sie nadpisac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) Sad but true :) Ale kto madry wypuszcza gre w czasach nadejscia króla :) bo nie dosc ze nudna ( nie jest zla ale nudna ) to jeszcze przybyl Wstrzas :) 1707586[/snapback] A mnie az tak wciagnelo ze wczoraj wieczorkeim a moze juz w nocy o 1.00 gralem i gralem i gralem, a na drugi dzien trzeba do szkoly :D Pozniej dam wyniki testow na moim sprzecie :D Edytowane 19 Października 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 jescze waze jak masz w sterach czy wydajniosc czy jakosc -robi to ogromna roznice 1707564[/snapback] Tak, ogromną- dokładnie 1fps. Avg podskoczył do 43kl/s przy ustawieniach na najwyższą wydajność. Poprzednie testy były robione naturalnie na standardowych (najwyższa jakość, v-sync off) ustawieniach catalystów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...