jonathan Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Siema free fragi :] Dzisiaj to troche ja was pokatuje :] Poca stawiaj serwa a ja bede pracowal nad 2 innymi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 A co mi dasz?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 to może właśnie ktoś konkretnie napisze ip serwa i godzine zbierze się ekipa i będzie ogień co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Bedzie serwer, bedzie ip, spokojnie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Jezeli chodzi o moj "serwer" ip jest to samo zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Czy server z miasta Łodzi sie wywodzi ;) ? moze by tak małego testa zrobić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 szkoda ze nie czytalem wczoraj postow. padlem po nocnych giercowaniach i wstawaniu rano do pracy przez ostatnie dwa dni i zasnalem o 20.00 :D dzisiaj jesli bedzie serwerek (najlepiej na 32 bo bedzie sie latalo;) to napewno wpadne z kumplem a moze dwoma heh. ostatnio cwiczylismy szturmy helikopterem we trzech i nawet niezle nam to szlo hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Jak wczoraj też nie mogłem wejść , a szkoda bo zobaczylibyście jak gra szlachta :rolleyes: ale dzisiaj się pisze tylko napiszcie konkretnie o której godzinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 A Ty sztandar nie mozesz postawic serwera? Masz neo 2mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 (edytowane) to czekam na info (napiszcie tylko godzine jak co) edit: mam powany proble z ustawienim kalwiszy DEL , INS - cyzby byly wylaczone w grze ? fajne cuś :D http://www.game-monitor.com/search.php?cou...PL&game=bf2demo Edytowane 15 Czerwca 2005 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 w zasadzie to ja mam neo 1024, czy to starczy do postawienia serwera? jak sie maja pingi na takich serwerach i w jakim stopniu obicazy mi to kompa, przez co bede cierpial? bo jesli styknie i nie spowolni mi to zbytnio grafiki to moge postawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 LCS spoko ci styknie zresztą sprawdzić zawsze można Ja niestety jestem w sieci LAN :/ i na wyjsciu mam ograniczenie 4-5 KB/s :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 klawisze ins i del musisz zdefiniowac sobie sam [tak jak klawiature numeryczna] grzebiac w pliku cotrnols.con znajdujacy sie gdziew w twoim profilu - gdzie, znajdz juz sam [w tym watku bylo] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FBI_Martin Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 ej co zrobi jak zeby ustawi detale wieksze niz low bo wyskakuje mi jak chce da wieksze ze musze cos ze shrederami zrobic, ale nie wiem co:/Mam 5900xt i stery 77.30 takie jak zaleca ea do tej gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Witam Mam pytanko chętnie bym zagrał ale zaraz wychodzee do tyry <_< i wroce po 23.00 . Załapie sie o tej porze na tego serwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 lagowalo mi "troche" wczoraj i nie wiem czemu, bo druga maszyna byla off a ja nic nie sciagalem. jakies hinty do latania, bo najlepiej latam na spadochronie z dzwigu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 jakies hinty do lataniakup joya Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 LCS spoko ci styknie zresztą sprawdzić zawsze można Ja niestety jestem w sieci LAN :/ i na wyjsciu mam ograniczenie 4-5 KB/s :/ 1497427[/snapback] lacze, laczem gdyz szczezrze powiedziawszy jesli maszyny ida w ruch to ping az tak wazny nie jest byleby nie przekraczal zbytnio 100 ale co ze spowolnieniem kompa? czy duzo fps sie traci jesli zalozmy na serwie jest okolo 30 graczy? bo jesli tak to sie mija z celem dopoki drugiego kompa sie nie podlaczy tylko dla postawienia serwera. ja gram na max detalach z aa i w 1024 przy czym fps nie wiem ile mam ale nie mam zadnych spowolnien tzn jest idealnie plynnie (na poczatku mam lekkie chaczenie ale po chwili sie normalizujce) i szkopul w tym czy zachowam ta predkosc. czy ktos z was juz zakladal i testowal jak to jest ze spadkiem fps? jesli nie ma spadku to moge sie zaoferowac z serwerkiem ktory bylby czynny napewno do jakiejs 8.30 rano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Mnie tak samo cieło jak z serwerem jak i bez ;] Wiec roznicy nie czulem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Mnie tak samo cieło jak z serwerem jak i bez ;] Wiec roznicy nie czulem ;] 1497596[/snapback] a sprawdzales ilosc fps? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Gramy cos?? 2GB ramu na pokladzie i GF6800. Czas zobaczyc roznice :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 czy ktos porownywal czy jest duza roznica przy 512 i 1gb, oczywiscie na tym samym sprzecie bo nie wiem czy juz kupowac pamiec czy jeszcze sie wstrzymac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Gramy cos?? 2GB ramu na pokladzie i GF6800. Czas zobaczyc roznice :] 1497631[/snapback] Daj ip to pogadamy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Hmmm...... Czy na takim sprzęcie gierka się uruchomi? Sempron 2950mhz GeForce 5700 475/580mhz 128/128 768mb ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 (edytowane) Hmmm...... Czy na takim sprzęcie gierka się uruchomi? Sempron 2950mhz GeForce 5700 475/580mhz 128/128 768mb ramu Nie. Wywal kompa przez okno... Czlowieku, jestes zawodowcem w dziedzinie kretynizmu, czy tylko utalentowanym amatorem? Edytowane 15 Czerwca 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 A tak na serio to o której dzis gramy ?? Kto zrobi serwer ( jak coś to ja mam łacze 1 MB w Dialogu ale nie wiem czy da rade :P wytrzmyac tak koło 16 graczy ale jak cos to moge spróbować :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 jezeli upload 1mb to przeciez wiele lepiej niz na laczu Poc'i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FBI_Martin Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 pomoże mi ktos z moim problemem?? PS patrz wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Wkoncu sie zmobilizowawszy i sciagnalem slynne demo.Zaraz zobaczymy co ono jest warte,ale po niektorych wypowiedziach nie wroze grze nic dobrego chociazby przez wymagania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 ja juz sie zaoferowalem ze serwer postawie dzisiaj jesli ktos mi odpowie czy przy zalozonym serwerze jest spadek fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...