Goomba Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Wchodzenie na jeden server ułatwiło by wam xFire. :) www.xfire.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 zaraz sprobuje wejsc musialem zasilacz kupic zeby nie bylo restartow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 mam pytanie: jak sie wlacza w menu pod tylda aby byla widoczna ilosc fps 1498369[/snapback] renderer.showfps 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 jakos nie moge trafic ze snajperki :| strzelam w cel pudlo, strzelam nad cel tez pudlo i przy strzale pod cel takze :| nawet branie poprawki an przemieszczanie sie nic nie daje. pierwszy raz nie moge sobie snajperki podporzadkowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricko11 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Moze to i glupie ale nie moge zmienic kucania na klawisz ALT lewy bo wyskakuje mi ze ten klawisz jest juz zajety w common controls. No wiec szukam ale zadnego ALTu tam nie widze wiec kasuje wszystkie klawisze domyslne i dalej kupa!! Podczas grana ALT odpowiada za pokazywanie tych podpwiedz o odleglosci i takie tam bzdety... Wie ktos moze jak zrobic zeby pod ALTem mozna bylo wsadzic jakas inna funkcje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 nie dziala pod w2k :mur: da sie cos z tym zrobic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 nie dziala pod w2k :mur: da sie cos z tym zrobic :?: 1498825[/snapback] Windows2000? Nie sadze że to przez windowsa raczej przez karte graficzna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 renderer.showfps 1 1498649[/snapback] nie działa sprawdzałem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 nie dziala pod w2k :mur: da sie cos z tym zrobic :?: 1498825[/snapback] Dziala i to bez najmniejszego problemu. nie działa sprawdzałem ... 1498876[/snapback] renderer.drawfps 1 ps-mozna w singlu jakos bronie odblokowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 dzieki za odpowiedz z fps ... a jak sie sprawdza podczas gry jakie ip ma serwer na ktorym aktualnie jestem? jest jakas komenda? jedyny sposob jaki znam to jak sie runda skonczy to mozna sprawdzic w map brefing bodajze ale trzeba szybko spisywac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Hakuna Matata 1498876[/snapback] Usun lepiej tego xfire z sygnaturki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Dobra panowie, gramy dzisiaj? wystarczy serwer znaleść i gramy ;] o której godzinie zaczynamy? chętni wpisywać sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Ja się pisze :P:P A na jaki serwer ?? Dajcie ip i o której. Ja myśle że tak koło 20.00 Jak coś to ja moge spróbować załorzyc serwer ale ja mam 512 kb wysyłanie to nie wiem jak bedzie z pink :D Moge spróbować ale nie wiem czy nie lepiej wejść na jakiś zagraniczny serwer. Nie wiem jak coś to prosze pisać to moge zrobi serwer od 16 do 22 jeżeli wogóle bedzie działał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 dzisiaj pogramy? tylko żeby nie było tak jak wczoraj Abaddon+ ja(Panicz) i jakiś niemiec którego kopaliśmy po [gluteus maximus] tak że zrezygnował. Jak rozmawiać przez mikrofon (co trzeba ustawić ) i jaki klawisz służy do komunikacji teskstowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 dzisiaj pogramy? tylko żeby nie było tak jak wczoraj Abaddon+ ja(Panicz) i jakiś niemiec którego kopaliśmy po [gluteus maximus] tak że zrezygnował. Jak rozmawiać przez mikrofon (co trzeba ustawić ) i jaki klawisz służy do komunikacji teskstowej 1499301[/snapback] Do rozmowy służy klawisz B a jak chcesz rozmawiać tekstowo to J jak chcesz do wszystkich i K jak do Teamu ale mogę sie mylić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 dzisiaj pogramy? tylko żeby nie było tak jak wczoraj Abaddon+ ja(Panicz) i jakiś niemiec którego kopaliśmy po [gluteus maximus]Gratuluje ci uber skilli ktore pozwolily ci wygrywac walke 2v1... -_- Wczoraj bylo ~16 osob, tylko lacze poci nie wytrzymalo i sie wszyscy rozeszli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Znajdźccie jakiś serwer bo szukałem dobrych i żadnego takiego pustego dobrego nie ma, nawet jak byłem sam na jednym z serwerów to miałem lagi ;] trzeba coś mocnego znaleść ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Jin* a co miałem przenieś się do jego team, swoją drogą to widziałem ludzi na serwerkach którzy sie bez problemu rozprawili z trzema gościami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 gracie teraz cos moze na jakims serwerku bo chetnie bym popykal z tweakowcami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Poszuka ktoś jakiegoś serwerka dobrego? widać mam pecha do serwerów :( Tym razem lece jako medyk/snajper/piechór potem jako mechanik z shotgunsem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 wiem ze chyba bylo to juz poruszane aczkolwiek nie moge tego znalezc. skad mozna sciagnac patch dla geforce 4 do demka zeby sie uruchamialo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foofight Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 gra jest piekna, jak team wspolpracuje to mozna robic takie akcje ze szok, wymieka kazdy film :D moge cos zagrac dzisiaj, najlepiej pilotuje mi sie helikoptery wiec zapraszam druzyne na poklad B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abaddon+ Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 hehe no wczoraj z Ptysiem walczylismy do konca:)....szkop by twardy ale w koncu poddal sie ze smiechu podejzewam bo w 3 gralismy , szkoda tylko ze wszyscy po 23 ida spac........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 @ All Panowie to nie jest chat, takim sposobem nabije sie 100 stron tematu i nie bedzie zadnych pozytecznych informacji o grze. Jesli chcecie pograc zglaszajcie jednej osobie na PW i niech ona edytuje swoj post i zrobi liste graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 A dla czego nie czat ?? Czy nie można normalnie sobie pogadać jak ludzie ?? Boże I jeszcze się czepia :P Kiedy gramy ?? Dajcie ip ?? CO DO GRY TO JEST BARDZO FAJNA :P TYLKO DZIWI MNIE SNAJPERKA - ANIU RAZ NIE TRAFIŁEM W KOGOŚ ;( MOŻE MI KTOŚ DAĆ DOBRA RADE JAK GRAĆ SNAJPEROM ( A TO O GRZE ZEBY PAN ATH SIĘ NIE CZEPIAŁ :P ) LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 (edytowane) A dla czego nie czat ?? Czy nie można normalnie sobie pogadać jak ludzie ?? Boże I jeszcze się czepia :P Kiedy gramy ?? Dajcie ip ?? CO DO GRY TO JEST BARDZO FAJNA :P TYLKO DZIWI MNIE SNAJPERKA - ANIU RAZ NIE TRAFIŁEM W KOGOŚ ;( MOŻE MI KTOŚ DAĆ DOBRA RADE JAK GRAĆ SNAJPEROM ( A TO O GRZE ZEBY PAN ATH SIĘ NIE CZEPIAŁ :P ) LOL 1499547[/snapback] No dla_tego, ze to nie chat tylko FORUM. Napisalem tak dla dobra ogolu, zeby nie robil sie smietnik. Wsyatrczylo by, ze jedna osoba napisze, ze gramy tu i tu, zglaszc mi sie na PW robie liste i juz. A tak sa posty: 'ja gram', 'gdzie gramy', 'jakie ip', 'kto gra'... ps. DON'T SCREAM Edytowane 16 Czerwca 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 snajperka zgodnie z moimi wspomnieniami [dema juz nei mam] wyniesionymi z gry z botami trafia w szczyt najwyzszego trojkata [dragunov] - balistyki nie zaobserwowano - pocisk ma jakastam predkosc, wiec nalezy brac poprawke, ale bardzo mala do tego dochodzi lag i mierna moc tej broni - nie nadaje sie wg. mnie do niczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Dzisiaj się przemogłem panowie i odpaliłem te nieszczęsne boty , porażka jeśli ktoś ma tę gre kupowac dla trybu singiel , to niech lepiej sobie daruje , jak dla mnie to tego singla mogłoby nie być wogóle bo z botami to żadna zabawa. Odnosnie jakbyście wyszukali jakiś serwer to napiszcie namiary tez chętnie z wmai popykam , dajcie mi rudego 102 i do boju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 @ All Panowie to nie jest chat, takim sposobem nabije sie 100 stron tematu i nie bedzie zadnych pozytecznych informacji o grze. Jesli chcecie pograc zglaszajcie jednej osobie na PW i niech ona edytuje swoj post i zrobi liste graczy. 1499500[/snapback] no wlasnie ... i moze w takim razie ktos mi wrszcie odpowie na mojego posta ... jaka komenda sprawdza sie info o serwerze, mam na mysli w szczegolnosci ip? bo nie potrafie grajac na jakims serwerze podac komus gdzie jestem dopoki nie skonczy sie runda ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 zainstaluj sobie jakiś programik który wyświetla bieżące otwarte porty i masz :wink: ewentualnie sprawdź w firewallu :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...