costi Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ja tez juz PO ;] DMS - zmniejsz czcionke w sigu, bo poleca %. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 To będziemy mieli socjalizm u władzy :-| następne 4 lata (a może mniej). Pobawią sie krajem i może lud przejrzy - chociaż wątpię coraz bardziej w lud. Dwie godziny tłumaczyłem kumplowi dlaczego podwyżka akcyzy na alkohol i papierosy nie sprawi, że dzieci przestaną pić i palić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 3XPIS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 5x PO nawet dziadziuś dał się przekonać, a dwa lata temu na PiS głosował. Babci oddałem dowód i głosowała na PSL także 5x PO 1xPSL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 U mnie narazie 2xPiS i jeszcze wieczorem bedzie 2xPiS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Jak możecie głosować na pis, albo chcieć żeby lpr weszło? u mnie 2xPO, ja niestety dopiero 17 na karku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 zapytam Cię o to samo, jak można głosować na PO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekomo Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Lepszy PiS i LPR niż PO i LiD... <_< Edytowane 21 Października 2007 przez Bekomo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Również ode mnie poszedł krzyżyk w kratkę PO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) tak przyjąłeś. nie odwracaj teraz kota ogonem.:lol: To weź mi te błędy pokaż. Na pytania też mogłbys jakos odpowiedzieć :lol: . cena minimalna jest zbędna? być może, ale państwo jako właściciel ma prawo ją ustanowićAle po co? :lol: Dla jaj? Nie no, genialne jest to UPR - mają jeszcze jakieś równie błyskotliwe i zbędne pomysły?? i w żaden sposób nie godzi to w ideę wolnego rynku, co zasugerowałeś.Bezsens nie godzi w ideę wolnego rynku? :lol: 2786991[/snapback] Ok byłem na głosowaniu z rodziną. Wszyscy zagłosowaliśmy na UPR :D. A wy panowie? Kogo skreśliliście? głosować pójdę pod wieczór, oczywiście UPR.Chyba LPR... Edytowane 21 Października 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 icon_lol.gif To weź mi te błędy pokaż. Na pytania też mogłbys jakos odpowiedzieć icon_lol.gif .stwierdziłeś, że ustalanie minimalnej ceny, godzi w ideę wolnego rynku. już Ci to napisałem wcześniej. Ale po co? icon_lol.gif Dla jaj? Nie no, genialne jest to UPR - mają jeszcze jakieś równie błyskotliwe i zbędne pomysły??dobrze wiesz, że dyskusja na ten temat nie zaczęła się od tego czy jest sens ustalania ceny minimalne, tylko czy ustalanie ceny minimalnej nie jest sprzeczne z wolnym rynkiem. NIE JEST. Dasz radę omówić co wynika z tego arta własnymi słowami?ja tym linkiem, chciałem Cię oświecić co do wyglądu takiej licytacji, bo widzę, że po prywatyzacjach PO, sam nie wierzysz, że można takowe przeprowadzić uczciwie ^_^ Chyba LPR...głosujemy na kandydatów UPR. po za tym, LPR po tym małym "związku" z UPR, ma lepszy program gospodarczy od PO. p.s. nie za dużo tych loli? nie bulwersuj się tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 UPR x2 no ale jak mawiał J. Stalin - "nie ważne kto głosuje, ważne kto głosy liczy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Do 16:30 frekwencja + 2pkt proc. w porównaniu do "cudownej" niedzieli sprzed dwóch lat. Może dobijemy do 50%? Ciemny, leniwy naród nie nauczony podstaw demokracji, echh :/ Do zwolenników UPR- myślicie, ze Korwin będzie mieć cokolwiek do gadania, bo ewentualnym wejściu tej partii do parlamentu? Piękny Romek go stłamsi i tyle będziecie mieć z idei utworzenia wspólnego rynku z USA :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) stwierdziłeś, że ustalanie minimalnej ceny, godzi w ideę wolnego rynku. już Ci to napisałem wcześniej.Bo po przyjęciu Twojego założenia, ze oferta sprzedazy skierowana jest do wszystkich potencjalnych kupców właśnie godzi. Dziwi mnie, ze dalej tego nie czaisz. Jedną z idei wolnego rynku jest to, ze wartość danego produktu wyznaczona zostaje (w przypadku sprzedazy) przez jego nabywcow, nie przez panstwo. Zresztą gdybyś zechciał zerknąć na poprzednią stronę to zobaczyłbyś, ze po tym jak napisałeś, iż "licytacja nie zacznie się przecież od złotówki" spytałem o szpitale zadłużone, do czego się nie odniosłes. ja tym linkiem, chciałem Cię oświecić co do wyglądu takiej licytacji,Toteż pytam, czy jestes w stanie omowic własnymi słowami co z tego linka wynika i powiedzieć jaki to ma zwiazek z tym co pisałem. bo widzę, że po prywatyzacjach PO, sam nie wierzysz, że można takowe przeprowadzić uczciwie ^_^Dalej czekam na konkrety. Podasz jakieś przykłady tych złodziejskich prywatyzacji PO, czy będziesz dalej powtarzał formułki przeczytane pewnie w komentarzach na onecie, tudzież usłyszane z ust członkow PiSu, ktorzy przegrali juz 15 procesow z PO w trybie wyborczym... Edytowane 21 Października 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekomo Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Do 16:30 frekwencja + 2pkt proc. w porównaniu do "cudownej" niedzieli sprzed dwóch lat. Może dobijemy do 50%? Ciemny, leniwy naród nie nauczony podstaw demokracji, echh :/ I to jest właśnie demokracja. Piękny ustrój, gdzie więcej niż połowa obywateli nie idzie głosować w ogóle, a głos pijaka spod sklepu jest tak samo ważny jak twój ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Przewiduję, że frekwencja będzie ok. 10% większa niż przed dwoma laty. Zobaczymy, co z tego wyjdzie ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 U mnie dzisiaj bylo sporo wiecej ludzi niz podczas ostatnich wyborow. Chociaz mozliwe, ze to przypadek i akurat w taka godzine wszedlem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 U mnie 2*UPR, 4*PO, 1*PSL - gdyby nie ten Giertych może bym więcej zwojował [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 u mnie 3x PO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 2x PO, bo Ojciec już nigdy więcej nie zazna możliwości głosowania (i nie tylko tego).... Reszta rodziny bliższej: PO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 wszyscy - PO ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 obstawiam: platforma 42% pis 33% lid 19% psl 6% | frekwencja 52% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 U mnie 2xLiD 1x PO. OBOP istnieje! Po raz pierwszy bralem udzial w badaniu. ;] Najwieksza frekwencja poki co. I bardzo dobrze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 obstawiam: platforma 42% pis 33% lid 19% psl 6% | frekwencja 52%lid??!! dobrze będzie jak 8% przekroczy ;) czego mu szczerze nie życzę przed samymi wyborami prezydent zrobił nam prezent w postaci podpisania traktatu na szczycie w Lizbonie, co może część elektoratu PiSu przeciągnąć na stronę LPR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 na tvn24 mówią coś o 50,6 % to bardzo dobrze moim zdaniem. a LiD, no cóż fanem nie jestem, ale tak może być te 19% ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) lid??!! dobrze będzie jak 8% przekroczy ;) czego mu szczerze nie życzę przed samymi wyborami prezydent zrobił nam prezent w postaci podpisania traktatu na szczycie w Lizbonie, co może część elektoratu PiSu przeciągnąć na stronę LPR Nie gorączkujcie się tak, wstępne wyniki już za 40min :wink: Edytowane 21 Października 2007 przez WestCoach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) zapytam Cię o to samo, jak można głosować na PO?PO jeszcze nie pokazało na co ich stać, a PiS swoje 5 minut miał i je zmarnował to mało powiedziane <_< Eh i skończy się na PO-LiD :-| Edytowane 21 Października 2007 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 PO jeszcze nie pokazało na co ich stać, a PiS swoje 5 minut miał i je zmarnował to mało powiedziane <_<O tak. Mam nadzieje, ze PO jednak wezmie sie za rzadzenie, a nie "pokaze, na co ich stac" :P Eh i skończy się na PO-LiD :-|Oby. Innego sensownego wariantu nie widze, a nie jestem takim optymista, zeby liczyc na >50% dla PO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 PO PSL lub PO LiD. to najlepsze rozwiązanie z obecnych partii w sejmie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekomo Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Wg. mnie i tak PiS wygra. Nie to że jestem za nimi, ale chyba nikt nie myśli, że będzie inaczej? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...