L!z@rD Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Mam pytanko czy TDU bedzie mi chodziło na kompie z siga ?? Jesli tak to jak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Poczytaj sobie minimalne wymagania.. a jak będzie chodzić to chyba sam Pan Bóg wie... nie będzie najgorzej ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 elo działa wam dalej ? z tym cofaniem daty? wczoraj ustawilem na 1luty i wyskoczyly te dwa monity, ale gra odpalala i dalo sie posmigac online, dzis gra nawet nie startuje :? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Przed chwilą cofnąłem na 4 lutego i śmiga. Z około 1000 osób on-line zrobiło się 100 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) Gra dalej dziala lol! Ja juz wczesniej zrobilem ten myk z przestawieniem czasu i jakos chodzi. Nawet z qbeckiem z forum jezdzilem ;] No ladnie, zobaczymy czy do wieczora bedzie jeszcze dzialac. btw// Gdzie sa najlepsze cadilaci? Gram z kamera z kokpitu, w takim cadilaczku bym lepiej widzial... a znalazlem jednego, bardzo wolnego. Edytowane 5 Lutego 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 U mnie też już wysiadła. Przestawienie daty skutkuje błędem securom. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 A ja zobaczę się jednak wieczorem na rundkę. Kupiłem astona ale zobaczycie go dopiero wieczorem. :ph34r: Po tuningu spodziewałem się, że będzie miał znacznie lepszego kopa bo na prędkości tak mi nie zależało a tu mała różnica w zrywie. Przy wyborze koloru poprosiłem Kubę o pomoc i mam teraz za swoje, :rolleyes: teletubisiowy kolor Dipsi. :D Dwa screeny... prezentujące różnicę między hdr on i off. Przy wyłączonym oczywiście włączone aa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Ktoś może powiedzieć gdzie jest tjuner Agusty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Na 48 stronie jest mapa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Znalazłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 A gdzie Niemiec bo bym się z nim pościgał. a Niemiec to odinstalowal jak mu powiedzialo 1 dzien przed wyjsciem z domu a wrocil po 2 dniach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 wydaje mi sie, ze o wiele lepiej smiga TDU z HDR'em pod Vista niz na XP :) no i nie ma tych artefaktow... lecz 1 GB to troche za malo bo gra doczytuje podobnie jak na XP z 512 MB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 No i co tam? Czym dzisiaj się wozimy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Powiedz jak odpalić gre to się z wami powożę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 cofanie zegarka systemu nic nie daje, bo tdu chce sie laczyc online w celu poprawienia go, albo sie nie wlacza bo mowi ze nieprawidlowa data. Any ideas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Przed chwilą cofnąłem na 4 lutego i śmiga. Z około 1000 osób on-line zrobiło się 100 ;) mnie to dziala :) , bylem az rzed chwilka sprawdzic i bylo 120pare osob :), ja bym chetnie pojezdzil ,ale siec mi cos nawala rozlacza mnie co 5minut :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 @ Ci ktorym TDU nie odpala mimo zmiany daty: nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, ale przepuszczacie gre przez firewall? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Powiedz jak odpalić gre to się z wami powożę... Bylo mowione kilka razy. Postwic system z cofnieta data, lub obrazik z ghosta. Dziwie sie dlaczego nie wylaczono jeszcze serwrow online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Zadziałało jak cofnąłem datę na 4 lipca... Dziwne jest to że parę godzin temu zrobiłem to samo i wywalało błęda :mur: :lol: A co do serwerów to naprawdę dziwne [; Może myślą, że ich blokada jest nie do ominięcia [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Odznaczcie w zakładce zegara(win xp) o nazwie "czas z internetu" to pole. Może pomoże. Co do jazdy dzisiejszej, zaczynam astonem koloru Dipsi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 ja wlasnie mysle nad astonem db9.. to byla pierwsze autko ktore chcialem kupic bo urzeklo mnie bardzo w nfs:mw, ale jazda probna pokazala ze nie za bardzo sie zaprzyjaznimy.. jesli sie zdecyduje to lakier blizszy pinki-winki bedzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 mumin, jak ci smiga tdu, w miescie, przy 8 graczach ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 generalnie w miescie sa male przyciecia, nie przeszkadzajace w grze, a z 8 graczami jezdzilem wczoraj pierwszy raz i z czyjegos powodu mialem straszne laaagi ze nie dalo sie grac, cos o czym pisal Pioorek, tyle ze bez zawieszania gry. nie wiem czym to bylo spowodowane, bo byly momenty ze i z Qqrydza, i mate_ppc, i paroma innymi osobami jezdzilo sie normalnie, bez lagow, tylko Kikas strasznie dziwnie jezdzil ale chyba wszyscy wiedza o co chodzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Idę zaopatrzyć się w napoje i za 30 minutek się pojawię. Dziwne rzeczy się ze mną dzieją, wyobraźcie sobie, że ciągle słyszę ryk silnika i syk sprężarki. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 qqrydza chyba pora odstawić na jakiś czas TDU xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 jednak nie aston.. jakos ciezko zakrety zbiera, zdecydowalem sie na inne cacuszko, obok am db9 i forda gt takie male marzenie.. potem tuning i pod klub:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 wydaje mi sie, ze o wiele lepiej smiga TDU z HDR'em pod Vista niz na XP :) no i nie ma tych artefaktow... lecz 1 GB to troche za malo bo gra doczytuje podobnie jak na XP z 512 MB :) Co do ramu to na xp i viscie zachowuje sie tak , nie widać żadnych skutków ujemnych na viscie. Ale wydajność jest wyrażnie słabsza w stosunku do xp. Artefakty jakby były tak są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 O której jeździcie? Może i ja się podłączę? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plotek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Plotek - ustaw datę w swoim PC na 4.02.07 :) jeszcze będzie działać :DHeh... lol dziala :D Dzieki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 ja juz czekam pod klubem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...