Zwykły User Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 A w Carreofur'ze promocja. To co wyżej, tylko za 12.49 :P Dobrze, że zdecydowałem się na tego DS wtedy :) Normalka, na alledrogo już ludki wystawiają po parę złoty drożej gry z tej "przeceny zimowej" bo inni nadal mają stare ceny. No i ludzie się łapią na to, myśląc że pana boga za nogi złapali a tak naprawdę są i to bez wazeliny robieni na własne życzenie. Szkoda że się komentarzy dodawać nie da na allelolu coś jak na YT bo kopalnia niezłych tekstów by była no i wiadomości przy okazji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galnospoke Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Aha. Czyli Twoim zdaniem wciąż jest wszystko w porządku, skoro gra jest wraz z dodatkiem to może kosztować dwa razy więcej niż obiecuje baner (...) Tez to zauwazylem. Zwykly kant. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 A ja właśnie wróciłem z KŚ GRY z koiosku. Głównie kupiłem dla Hired Guns, turówek ostatnio bardzo mało ta w sumie nie zachwyca ale za 15zł czemu nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Według strony EA znów jest promocja 2 za 1 lae nie mogę się doszukać kto przystąpił do niej Wiem tyle że na gram.pl i kilku onlineowych sklepach jest ale wolał bym zwyczajnie skoczyć do Empiku czy MM wie ktoś może czy tam promo obowiązuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochin Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Byłem w saturnie i rzeczywiście jest promocja 2 za 1 na ea classics. Z tego co pamietam to do 21 stycznia 2010 trwa. Ale wygląda na to, że dotyczy tylko 4 gier, choć mogę sie mylic. Na bannerze były po prostu tylko 4 okładki i ani słowa o innych tytułach i tylko na tych grach na półkach były naklejki 2za1. Więc do sprawdzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 mnie w tym momencie interesuje tylko L4d i Orange Box jade zaraz na miasto polować także jakby co dam znać Promo ma trwać do 24 i ma nią być objęta cała seria EA Classic według strony EA http://polska.ea.com/pages/13077/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 W Carefourze także aktualne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 W MM obowiązuje wyhaczyłem Orange Boxa i L4D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Może nie jest to miejsce, w którym można umieścić takiego posta, ale gdzieś wypada ludzi poinformować :P. Dragon Age jest obecnie na promocji w gram.pl za połowe ceny ;]. Czyli bodaj 69zł plus przesyłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 W empiku również promocja obowiązuje: http://www.empik.com/specjalnie/wyprzedaz/2za1/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Może nie jest to miejsce, w którym można umieścić takiego posta, ale gdzieś wypada ludzi poinformować :P. Dragon Age jest obecnie na promocji w gram.pl za połowe ceny ;]. Czyli bodaj 69zł plus przesyłka. ta promo trwała do wczoraj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 (edytowane) Eh, rzeczywiście :P. W sobotę zamówiłem już swoją własną wersje gry (wcześniej gra była "pożyczona") i dopiero teraz postanowiłem napisać na forum o promocji ;]. Myślałem, że jeszcze trwa, a tu lipa ;(. Edytowane 11 Stycznia 2010 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 gdybym nie wyczaił że jest promo EA Classics to pewnie bym kupił bo teraz nie mam bo byłem włascicielem felernej wersji ze spapranym językiem z MM ale nie ma tego złego przeszedłem i oddałem do sklepu :E poczekam na platyne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Crayon Physics Deluxe na stronie developerów za cenę, którą sami sobie wybierzecie ;-) Akcja do 15 stycznia. http://www.crayonphysics.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 No to zrobiłem małe zakupy Fallout 3 za 35zł, Crysis za 44,90 + Mirror's Edge za 1 grosz rozrywka na kilka wieczorów zapewniona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziolek1983 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Dziś w TESCO zauważyłem gry z kolekcji ea classics po 24zł z groszami za sztukę. Można brać oddzielnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Dziś w TESCO zauważyłem gry z kolekcji ea classics po 24zł z groszami za sztukę. Można brać oddzielnie :)Szkoda, ze te zolte paskudne opakowania do tego nie zachecaja ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 A to chyba od gry zależy bo mam Crysisa z zeszłego roku i był w normalnym opakowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Bo masz zwykłego crysisa a nie tego z wersji classic, tylko z ceną wyrównaną do classic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 left 4 dead też było? Bo nie wiem czy się opłaca tam ruszać :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zależy gdzie ? bo w MM L4D ja najbardziej jest no chyba, że wykupią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Chyba z powyższych postów wynika, że pytałem o tesco. Przejechałem się i rzeczywiście, cała kolekcja ea classics za 24.50 - bardzo fajna cena dla kogoś, kto nie chce koniecznie tej drugiej gry gratis. Dorwałem ostatni egzemplarz l4d. W środku oczywiście latający talerz, ale cdkey był najważniejszy. Cena świetna, patrząc przez pryzmat cen steam keyów na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Na stronie Good Old Games (trochę do steam podobny serwis, tylko, że ze starszymi grami) cała seria Texa Murphy'ego 50% taniej. Wychodzi gdzieś tak po 15 zł za sztukę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Jakiś czas temu zaczał się gramagedon na pc tanio m.in demigod, PES2010, tropico 3 reszta crap + obniżki cen gierek na konsole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Psychonauts 2€ http://store.steampowered.com/app/3830/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 O fajna cena nawet :) Wkrótce będzie też Bioshock w pomarańczowych pudełkach od cenegi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Czy pecetowy Bioshock różni się czyms od konsolowego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 zdecydowanie sterowaniem :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 I calkiem sporawo grafika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 W Carefour można znowu kupić Ekstra klasykę za 7.90 :) co prawda mniej tytułów ale są :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...