djsaint Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 A jednak się przełamałem- klik na PurePC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 A co myślicie o takiej nazwie jak InPC?? Dla mnie to dajna nazwa,choć PurePC też jest dobre :) Zgosnie z obietnica nagroda w postaci 10% i 5 dni wolnego od pisania leci do zwyciezcy. Trzeba bylo czytac topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Ja myślałem i myślałem i vote for PurePC. Już się jakoś przyzwycziałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) oddalem glos na .... purepc.pl Edytowane 5 Maja 2006 przez ste3an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Ja myślałem i myślałem i vote for PurePC. Już się jakoś przyzwycziałem :D oddalem glos na .... purepc.plPowiedzcie chłopaki: a kogo to interesuje? :blink: Edytowane 5 Maja 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Powiedzcie chłopaki: a kogo to interesuje? :blink: A co ci do tego ?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 A co ci do tego ?? :blink: Esiu masz jakis problem z samym soba czy cos ? Miazga dobrze napisal , za chwile zrobi sie tu kolejne 5str. tematu z postami w stylu "Glosowalem na..." itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Heat => akle z drugiej strony co Miazdze do tego?? jakby to komus przeszkadzalo to "czerwoni" by zareagowali. edit. poprawilem h na H [; Edytowane 5 Maja 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Koniec gadki bo kogoś pogłaskam płetwą Sikora za uchem :wink: Konkurs trwa i mi tu się nie kłócić bo to nie przystoi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 ale tu sie nikt nie kloci. wymieniamy tylko kulturnie opinie na pewien temat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Heat => akle z drugiej strony co Miazdze do tego?? jakby to komus przeszkadzalo to "czerwoni" by zareagowali.Co mi do tego? A własnie nic mnie takie posty nei obchodzą dlatego wyraziłem swoją opinie na ten temat. Z drugiej strony robią śmietnik z tego topiku, a ja trace cenny czas na czytanie takich postów :P P.S.: Widac jak narazie temat o Konkursie na nazwe portalu sie w pewnym sensie wypalił, trzeba przejść na co innego ;) Edytowane 5 Maja 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Koniec gadki bo kogoś pogłaskam płetwą Sikora za uchem :wink: Konkurs trwa i mi tu się nie kłócić bo to nie przystoi ;) O chwileczkę, chwileczkę. Co najwyżej możesz dostać rybi ogon do głaskania. Płetwa jest moja i za darmo nikomu nei będę jej użyczał. No chyba żeby jakaś taczka, jestem skłonny do negocjacji. ;]]]]] BTW, aby już nie było kompletnie OT. Głosowałem na PurePC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 znowu bęe siał defetyzm ale brakuje opcji-wszystkie nazwy są lipne... gadając z forumowczami na gg to chyba ta opcja by wygrała :/ sorry ale sie na tych nazwach zawiodłem :cry: no to prawda nazwy sa lipne :mur: zadna z tych propozycji nie mowi o czym jest na serio portal hardinfo to wyglada jak cdrinfo :lol: dreamcostam - takie lalusiowate :mur: reszta do bani ..... moze jednak popracowac nad innymi nazwami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shegi Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Nie wiem jak Wy, ale ja dalem TunePC i mi sie to najbardziej podoba... (ciekawe dlaczego nie ma tego w glosowaniu) reszta jest przecietna ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 To trzeba bylo wyslac swoja propozycje na nazwe, a nie teraz narzekac... Tune, to bardziej przypomina cos zwiazanego z muzyka... Tune: tju:n n 1. (melody) melodia: the ~ goes like this melodia brzmi tak; (fig): he will soon change his ~ niedługo zacznie inaczej śpiewać; the same old ~ stara śpiewka. 2. (correct pitch; consonance) ton; strój muzyczny; you are not singing in ~ nie śpiewasz czysto; the piano is out of ~ fortepian jest rozstrojony. 3. (harmony)zgoda; harmonia. 4. (mood)nastrój. 5. to the ~ of w wysokości: my debt is to the ~ of Ł3000 mój dług wynosi 3000 funtów. vt 1. (bring to right pitch) stroić: the guitar needs~ing trzeba nastroić gitarę; ~ing-fork kamerton. 2. (adjust running of) dostrajać; harmonizować; nastawiać;stay ~ed for our evening news proszę zostać z nami, wkrótce wiadomości wieczorne. Phrasal verbs: ~ to ~ in vt/vi nastawiać (odbiornik);~ to ~ up vt/vi (set a musical instrument)nastra-jać, dostrajać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shegi Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 To trzeba bylo wyslac swoja propozycje na nazwe, a nie teraz narzekac... Tune, to bardziej przypomina cos zwiazanego z muzyka... Tune: dalem taka propozycje, wyslalem z formularza na stronie glownej, poza tym TUNE kojarzy sie tez z tuningiem wiec nazwa jak najbardziej odpowiednia, sensem podobna do TWEAK a jednak inna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shegi Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 dobrze, jednak macie racje, przekonaliscie mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 no to prawda nazwy sa lipne :mur: zadna z tych propozycji nie mowi o czym jest na serio portal hardinfo to wyglada jak cdrinfo :lol: dreamcostam - takie lalusiowate :mur: reszta do bani ..... moze jednak popracowac nad innymi nazwami? Nie wiem jak Wy, ale ja dalem TunePC i mi sie to najbardziej podoba... (ciekawe dlaczego nie ma tego w glosowaniu) reszta jest przecietna ...Kolejni panowie co zapomnieli przeczytać całego tematu i zastosować się do moich wiadomości. Było ich w tym temacie dość sporo. Wg regulaminu Shegi powinien dostać z kilka dni ZPP i 10% kary ale mam dobre serce więc mu się upiecze. Konkurs się kończy dzisiaj w nocy. Nazwy już się nie zmienią a ta co wygra zostaje jako nazwa portalu. Nazwy wybraliśmy naszym zdaniem najlepsze, nie podobają się hmmm szkoda, ale nasze zdanie w wyborze było jednak ważniejsze. Polecam jednak uważniej czytać tematy a tym bardziej prośby redakcji i moderacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Sory za mały ot Esiu masz jakis problem z samym soba czy cos ? Psycholog niedoszły czy cuś :blink: Co mi do tego? A własnie nic mnie takie posty nei obchodzą dlatego wyraziłem swoją opinie na ten temat. Z drugiej strony robią śmietnik z tego topiku, a ja trace cenny czas na czytanie takich postów :P P.S.: Widac jak narazie temat o Konkursie na nazwe portalu sie w pewnym sensie wypalił, trzeba przejść na co innego ;) Twój post też był ot i jakos żyje, zresztą nikt cie do niczego nie zmusza, skoro masz tak mało czasu i jest on dla ciebie aż tak cenny to odpuśc se to forum, ale skończ pouczać wszystkich co mogą na forum a czego nie koniec ot Ja dopisze tylko że po wielkich oporach i gledzeniu oddałem głos na obecną nazwę, żeby nie było że potrafie tylko zrzędzić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Glosik tez na pure, ale tylko dlatego ze ta nazwa poleciala juz na inne fora i nie ma sensu jej zmieniac. Zmieniajac te nazwy co chwilke tylko balagan sie robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Też na Pure. Z tych co jest wg mnie najlepsza, a poza tym najbardziej oryginalna (no może tinker jest bardziej oryginalna - ale mi się nie podoba). Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Po co w ogóle cokolwiek tu pisać jak już wiadomo jaka nazwa wygrała tak wiec nikt budy nie dostanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Po co tutaj w ogole cos pisac? ;> Lepiej oddac glos jak w wyborach i spokojnie czekac na ogloszenie wynikow... Cisza wyborcza powinna byc ;* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Wrzucili pure z najgorszymi nazwami, napisali ze jakby co nagroda idzie na następny konkurs, a następnego nie będzie ;-) I kto będzie miał bude??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 A co zal ci? Ja bym chetnie oddal ta bude calej ekipie prowadzacej. Niech maja cos z tego ze poswiecaja dla nas swoj czas i umiejetnosci oraz kase :) Maje z tego satysfakcje, ale i kupe zpsutych nerwow przez roznych malkontentow. Wiec ja bym im ta bude z checia podarowal i jeszcze doplacil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 A co zal ci? Ja bym chetnie oddal ta bude calej ekipie prowadzacej. Niech maja cos z tego ze poswiecaja dla nas swoj czas i umiejetnosci oraz kase :) Maje z tego satysfakcje, ale i kupe zpsutych nerwow przez roznych malkontentow. Wiec ja bym im ta bude z checia podarowal i jeszcze doplacil :P Ho, ho, ho. Yeti, Ty faktycznie yeti jesteś. :-P Normalnie aż dziwne, że można usłyszeć o sobie coś pozytywnego. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Nie no to był tylko żart, faktycznie moderatorom coś też się należy (ale nie wrednym ;-P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Wrzucili pure z najgorszymi nazwami, napisali ze jakby co nagroda idzie na następny konkurs, a następnego nie będzie ;-) I kto będzie miał bude??? Chyba nie przeczytałeś całego tematu bo już o tym napisałem wcześniej. Żart żartami lecz ludzie czytający to, różnie odbierają takie teksty. Obudowe jeśli zostanie wybrana nazwa PurePC, przekażemy na kolejny konkurs. Jeśli nie będzie go w ciągu tygodnia lub dwóch to za miesiąc zrobimy jakiś kolejny z większą pulą nagród, gdzie ta obudowa również się pojawi. Nikt z administracji czy moderacji nie przygarnie sobie jej za ten konkurs. Nie ma takiej nawet możliwości. Nie wrzucałem beznadziejnych nazw, aby tylko purepc wygrało. Tak jak pisałem w pierwszej wiadomości, sami ludzie wysyłający proponowane nazwy, prosiło o zostawienie PurePC.pl ponieważ nazwa im się spodobała i chcą aby została. To po co wydaliśmy 220 zł za domeny i spędziliśmy sporo czasu nad organizacją, aby tylko przygarnąć obudowę. Faktycznie dobre myślenie :? Kilka godzin (około 4) i będzie po kłopocie z OT w tym temacie :wink: ! Oddawać ostatnie głosy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 To był poprostu żart, jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam, a co do nazwy to purepc i tak powinno zostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...