MariuszDW Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 No już polskie... Na forum steam też się dopytują o to DRM i jacyś histerycy już się deklarują, że anulują zamówienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Jakby DRM bylo czyms nowy w sensie plyty w napedzie. pare lat temu byl to standard do uruchomienia i grania w gre. jak ktos nie chce to nie musi kupowac. wersji bez DRM i tak nie bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=322028 Pierwsza recka z wersji PC jak sadze. Jak widac, z wymaganiami moze nie byc tak kolorowo. no i stalo sie. gta wycieklo http://img211.imageshack.us/img211/9372/uo0006zc4.jpg Edytowane 1 Grudnia 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 wow, ale grafa, warto bylo czekac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 To rozumiem ironia, bo ten screen akurat beznadziejny. Zero detali. Mam nadzieję że wszystko na Low w tym screenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) Piękna grafika biorąc pod uwagę że GTA4 jest tylko na dwóch płytach DVD i zajmuje po instalacji marne 18GB. Widać że pięknie wyglądające gry nie muszą wcale zajmować wiele miejsca. Brawo Rockstar!!. Edytowane 1 Grudnia 2008 przez RBEJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) O boze to jest pewnie ustawione na low, potwierdza to ze screen pochodzi z kompa a nie Xa. Przeciez detali nie mozna zmieniac na Xie. Tu http://pl.youtube.com/watch?v=pokcZ1Hcu-c macie gameplay z kompa Edytowane 1 Grudnia 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 no i stalo sie. gta wycieklo http://img211.imageshack.us/img211/9372/uo0006zc4.jpgczy to aby nie fake? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) Gdyby tak wyglądała grafa na full to chyba bym spalił kompa razem z tą grą w napędzie ;p. Pewnie wszystko jest na low, taki ten R* głupi nie jest jak EA i ostatnia części NFS. Edytowane 1 Grudnia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 no fakt. przeca na kloca gta juz wycieklo lahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Przecież to screen z X360 o ile się mylę.gta na klocku jest brzydkie, ale nie az tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Co za ploty siejecie, nic 'jeszcze' nie wyciekło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 komus moze i cos wycieklo/pocieklo, ale nie bylo to GTA IV ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Siejecie herezję... Wyjdzie to wyjdzie... Wyluzujcie i tak pewnie nie pogracie przed środą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ja zamierzam pograć dopiero gdy zakupię nową kartę graficzną, aby zobaczyć grę w wyższych ustawieniach graficznych. Tak więc czekam do stycznia/lutego. p.s W GTA SA zagrałem dopiero pół tora roku po premierze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) No co do grafiki to oby żeście się nie zdziwili. Ja wcale się nie zdziwię jak grafa w wersji PC nie będzie lepsza od tego co mamy na X360 i PS3. Oczywiście dojdzie AA i AF, ale to nie sprawi, że tekstury będą powalały czy też modele. GTA odkąd pamiętam graficznie wypadał średnio. Więc wątpię by teraz miał być jakiś przełom graficzny . Zwłaszcza, że od premiery wersji X360 minęło ledwie 7 miesięcy. Jeśli nawet pracę zaczęli wcześniej niż po premierze wersji konsolowej to i tak raczej nic to nie da. Miasto jest spore stąd te ograniczenia ( i niech mi tu nikt nie wyjeżdża z 512 MB ramu w X360) . Gdyby dowalili lepsze tekstury i lepsze modele to z wymaganiami by było cienko i takie 2GB mogłoby nie wystarczyć.. Może właśnie ten Rockstar nie jest taki głupi i wie co robi. Z pewnością będzie wyglądać troszkę lepiej i będzie chodzić płynniej, ale przełomu to ja się bym nie spodziewał. Chociaż chciałbym by tak było. Do tego jest duże prawdopodobieństwo, że to będzie czysta konwersja, a specom od RS nie będzie się po prostu chciało zbytnio szlifować grafiki i pisać wszystko od nowa. Obym się mylił ;) Jakby ta gra miała nie wyglądać to i tak będzie dobra. Chyba że wydadzą zabugowaną "BETĘ" , ale tym raczej bym się tak nie martwił. Myślę, że od tej strony będzie lepiej. Sterowanie też nie powinno sprawiać problemów, bo jakoś do tej pory było ok. Za to mody jakie z czasem wyjdą sprawią, że ta wersja będzie lepsze od konsolowej. Kwestia czasu. Edytowane 1 Grudnia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Pigipon, usun linka z siga, albo beda klopoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 od wczoraj gTa 4 można było sobie nabyć w Carrefourze, i to taniej niż wszedzie wiec nie wiem o co biega ze ktoś pisze pojemność 2 dvd9 tek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) od wczoraj gTa 4 można było sobie nabyć w Carrefourze, i to taniej niż wszedzie wiec nie wiem o co biega ze ktoś pisze pojemność 2 dvd9 tekMożna tylko, że podobno w Radomiu i jakoś na razie tylko jedna osoba z Polski pochwalił się zakupem. Według strony Empik.com premiera jest 2008-12-02 co by wskazywało na to, że rzeczywiście jutro może być już na półkach do empika mam 10 minut z buta to się przejdę po 9:00 i mam nadzieję, że nie wrócę z pustymi rękoma. Edytowane 1 Grudnia 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha383 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Właśnie wczoraj byłem w Carrefourze i też nie było jeszcze GTA IV. I tak jutro zobaczę do Empika może akurat będą mieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Coś się mi zdaje, że tym kerfurem to taki sam fejk jak z obrazem, który rzekomo wyciekł do P2P. Nie uwierzę dopóki nie dotknę (a u siebie w mieścinie nie widziałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1983 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 myslalem ze moj leciwy komputer pociagnie gta IV na jakis tam niskich detalach skoro w crysisa bezproblemowo pogrywalem ale okazuje sie ze moja karta jest za slaba kurka wodna :( trza kupic cos nowszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 "Kumpel" dzwonił że już ma czwórkę. Pirata (;/) i że niby PL. Muszę przejść się do Empika,jak u was? a ty dajesz sie dymac i lykasz wszystko jak mloda foka... wersji pl jeszcze dlugo nie bedzie... i nic nie wycieklo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Nie zycze sobie dyskusji o piratach, rozmiarach iso, dzwoniacych kumplach itp. dywagacji... w przeciwnym przypadku, jak to napisal ath, "postrzela sie kilka banow i bedzie placz". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 U mnie w Olkuszu nie ma w Karfurze. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Wydaje mi się, że kerfur puścił plotę aby zaciągnąć ludzi do sklepu i tyle. Ciekawe, czy R* wysłal takie same emaile do sklepów odnośnie wystawiania gry na półki przed data premiery, jak podczas premiery na konsole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Wszystkie większe sklepy w wawie zwiedziłem nawet te mniejsze prywatne i nie ma nigdzie gry. Pytałem w empiku złote tarasy - max jutro około 18 będą wykładali na półki bo premiera w PL jest 3 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha383 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ja dzwoniłem do Empiku przed chwilą i powiedzieli że gra już powinna być ale jeszcze nie dotarła dostawa, więc jutro powinni już wykładać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ja nie wiem po co ta dyskusja. Czy to dziś kupicie czy jutro nie zrobi wam różnicy. I tak najwcześniej zagracie we Wtorek po 24'tej... Ja dopiero po wypłacie będę mógł sobie pozwolić i liczę na Was i wasze recenzje z licznymi screenami. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...