kelcior Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Recon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Recon i MAV. Niezła zabawka, idzie też tym zabić. Parę razy ludzie przeze mnie mieli WTF na ustach kiedy całą serią np trzy osoby tym ściągałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Jak się gra na specu podobnym do mojego, tzn. e2200@3,2ghz, 9600gt lekko podkręcony, 2gb ram ? Mam ochotę pograć w porządnego fpsa, tak więc jest albo mw3, albo bf3. Zależy mi na komforcie grania, żeby nie było jak w black ops (tragedia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Jak się gra na specu podobnym do mojego, tzn. e2200@3,2ghz, 9600gt lekko podkręcony, 2gb ram ? Mam ochotę pograć w porządnego fpsa, tak więc jest albo mw3, albo bf3. Zależy mi na komforcie grania, żeby nie było jak w black ops (tragedia). Po pierwsze - Porządny fps i nazywasz tak mw3? huh. Tak samo black ops... [; Co do komfortowej gry - Znajomy gra na minimalnych ustawieniach w 1280x1024 na podobnym sprzęcie, tyle że ciut lepszy procesor, a grafika 9800, więc także lepsza... Wątpię by Ci się komfortowo w to grało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Oprócz tych dwóch gier jaki jest inny wybór ? W każdym razie dzięki za konkretną odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 (edytowane) Cod 4. Jak dla mnie nic nie przebije pod względem grywalności w multi tej części. BF3 jest dobry ale za bardzo poszedł w kierunku BC, to raczej powinno być BC3 :P Ale to tylko moje zdanie. Albo darmowy TF2, świetna frajda, zwłaszcza na dobrych serwach. Edytowane 13 Listopada 2011 przez yoshik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Także polcem Team Fortress 2 - Darmowy i fajny. :) Ze strzelanek? Americas Army 3, ArmA 1 i 2, ja się zagrywałem nawet w darmowego przez steam Insurgency - Modern Infantry Combat - Tylko trzeba mieć half-life 2 bodaj do odpalenia gry. Taka mieszanka CS i CoD, bardziej realistyczna i przyjemna :) A z nowych... No cóż. Sprzedaj to co masz, dołóż ze 3 stówy i kup coś na ddr3. Płyta główna ze 150-250zł, ram 4gb ddr - 100zł, procek AMD 250 - 240zł, a grafikę wymień z dopłatą na jakiejś giełdzie na np. 9800/8800. Imo lepiej Ci to wyjdzie, niż wymiana samej grafiki jakbyś chciał. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Nie wiem czy już było więc zapodaję - możliwość zmiany wyglądu gry - bardziej kolorowo, mniej niebiesko i szaro. link Polecam zabawę, gra zupełnie inaczej wygląda(zwłaszcza ze tymczasowo/dziś gram na low spec pc, tj 8200@3.2 i 8800gt). Na lepszej grafie wiadomo o wiele lepiej. Wrzuciłem te pliki do głównego katalogu gry i zero zmian, kolory takie same co były, wtf ? To tylko dla dx 10 i nvidia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Wrzuciłem te pliki do głównego katalogu gry i zero zmian, kolory takie same co były, wtf ? To tylko dla dx 10 i nvidia ? Dolaczam sie do pytania + czy jest mozliwosc ustawienia: /render.drawfps 1 -> na stale, po kazdym logowaniu na nowy serv komende mi czysci z .cfg :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Dwa tygodni gry w BF3 i dochodze do wniosku ze Niedzielne popoludnia i wieczory to wysyp Cheaterow , moja srednia skutecznosc spada o wiecej niz polowe cuda wianki i gracze ktorzy widza przez sciany :/ nic tylko sobie filma jakiegos zapodac i pograc w tygodniu . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Dziś dostałem swój pierwszy BAN: Game got disconnected: you have been banned from this server. Nie radze grać dobrze na tym serwerze : DE ~ #1 Conquest ~ www.BF3Com.com by G-Portal.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 A mi te najnowsze sterowniki beta dały dużo większą płynnośc w grze. GTX460 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Dziś dostałem swój pierwszy BAN: Game got disconnected: you have been banned from this server. Nie radze grać dobrze na tym serwerze : DE ~ #1 Conquest ~ www.BF3Com.com by G-Portal.de Za często admina zbiłeś? :P Nie raz nie dwa miałem taką sytuacje ,że dostawałem banana za zbyt dobrą gre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 (edytowane) Normalnie biegałem po Kaspijskiej granicy, z 4 K punktów, kilka beretek, o dziwo drużyna wykonywała "jeden rozkaz" raz za razem i ban pod koniec rundy :P. Edytowane 13 Listopada 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Normalnie biegałem po Kaspijskiej granicy, z 4 K punktów, kilka beretek, o dziwo drużyna wykonywała "jeden rozkaz" raz za razem i ban pod koniec rundy :P. A łapałeś się do pierwszej trójki? Może jakiemuś szczylowi blokowałeś baretkę? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 U mnie dokładnie było to samo - 6 K punktów, tuż przed końcem wygranej przez moją drużynę rundy dostałem bana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Oooooooooooooooo trzeba uważać już teraz KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnodziej Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Wielkie zdziwienie osob nie znajacych regulaminu EA? Statpadding od zawsze byl karalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 I bardzo dobrze :) wczoraj widziałem dwóch takich Amigo naprawiających EOD BOT, na szczęście byli z przeciwnej drużyny aż miło było zaciukać ich z noża :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Ja wczoraj na jakimś niemieckim serwerze, przyuważyłem typka co walił z granatnika w czołg i potem naprawiał. Postałem koło niego z 3 minuty po czym wyjąłem Berettę i poczęstowałem go headshotem. ;) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Mój gtx460 właśnie padł przez battlefielda. Very nice. Widać że gra używa 100% grafiki, do tego grałem na meduim z ssao aby mieć zapas płynności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Bo ja wiem? U mnie bardziej się grzał na BC2, a tutaj gram na high/ultra. Tyle że chłodzenie mam zmodyfikowane (vide sygnaturka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 ciekawy poradnik na rózne problemy Battlefield 3 Tweaks and Fixes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Czy któryś z forumowiczów lata w batku na joysticku ? zastanawiam się nad sprawieniem sobie jakiegoś jednak nie chciałbym wyrzucić kasy w błoto bo np bf nie obsługuje przepustnicy czy mocno kuleje konfigurowanie go w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Czy któryś z forumowiczów lata w batku na joysticku ? zastanawiam się nad sprawieniem sobie jakiegoś jednak nie chciałbym wyrzucić kasy w błoto bo np bf nie obsługuje przepustnicy czy mocno kuleje konfigurowanie go w grze. Oj tam klawa+mysz daje rade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netia Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 EDYCJA LIMITOWANA znowu dostępna za 129 zł na gram.pl Battlefield 3 Edycja Limitowana + DLC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) TADA! :D Edytowane 15 Listopada 2011 przez ChS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) Ocho będzie się działo :blink: GIGABYTE Battlefield 3 Cup Edytowane 15 Listopada 2011 przez Hans15336 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 @ChS Tylko klawiatura i mysz, czy jakiś joy? Swoją drogą ja mam jakiś drewniane ręce do fruwajek, próbowałem kilka razy i zawsze kończyło się to kompromitacją... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 @ChS Tylko klawiatura i mysz, czy jakiś joy? Swoją drogą ja mam jakiś drewniane ręce do fruwajek, próbowałem kilka razy i zawsze kończyło się to kompromitacją... ;) Tak, tylko i wylacznie klawa + mysz... Przez te heli i samoloty ratio mi niezle spadlo :blink: Ale unikatowe niesmiertelniki rekompensuja mi to ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...