99tomcat Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ja mam takei małe pytanko- dało by się nieco powiększyć czcionke? Coraz wiecej osób ma monitory lcd 19, 20, 22 " i większe. Rozdzialki są tam coraz większe a fora powoli to z lupą trzeba czytac... wiem wiem, mozna powiekszyć czcionki w przeglądarce albo skalować strony, ale nie jest to rozwiązanie idealne... Tak naprawde najbardziej mała czcionka mi przeszkadza na pure i labie ;] Może by tak czcionka oczko w górę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ja mam takei małe pytanko- dało by się nieco powiększyć czcionke? Coraz wiecej osób ma monitory lcd 19, 20, 22 " i większe. Rozdzialki są tam coraz większe a fora powoli to z lupą trzeba czytac... wiem wiem, mozna powiekszyć czcionki w przeglądarce albo skalować strony, ale nie jest to rozwiązanie idealne... Tak naprawde najbardziej mała czcionka mi przeszkadza na pure i labie ;] Może by tak czcionka oczko w górę? Który skin? Ale generalnie jestem na nie. Jeśli masz odczucie zbyt małej plamki przy nowych LCD to raczej sugeruje systemowo powiększyć czcionke. A na 19 to już dosyć ciekawy problem biorąc po d uwagę rozmiar plamki przy tym rozmiarze. Tj mi przy 1400x1050 na 14 calach czcionka wydaje się ok, na 24' 1920x1200 też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Przecież to wszystko zostanie zrobione, nie wiem, po co się gorączkujecie, nowa wersja działa dopiero kilkanaście godzin... dajcie im czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Norma, jeszcze z 2 strony beda rozmowy o liczniku postów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 No chyba właśnie by podawać to co trzeba poprawić powstał ten topik B-) Z kolejnych usterek to zauważyłem że wyniki wyszukiwania postów nie mieszczą się w swoich ramkach, co powoduje że nie wszystkie są wyświetlane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 To ja mam jeszcze jedną małą prośbę. Dało by radę nazwy poniższych subfor ustawić w pozycji pionowej ? na Będą nawet w pozycji ukosnej :blink: Pierwsi w Polsce mielismy przestawione wyswietlanie subfor i są chwilowo inaczej tylko dlatego ze ipb ma tak domyslnie. Ja mam takei małe pytanko- dało by się nieco powiększyć czcionke? Coraz wiecej osób ma monitory lcd 19, 20, 22 " i większe. Rozdzialki są tam coraz większe a fora powoli to z lupą trzeba czytac... 17CRT -> 1280x960px w pionie i jakies 24,5cm wysokosci. 19LCD -> 1280x1024px w pionie i jakies 30cm wysokosci. 22LCD -> 1680x1050px w pionie i jakies 29,5cm wysokosci. hmmm, cos mi tu z wyliczen ni chcą malec czcionki... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 No i chyba musze sie pozegnac z odruchem zaznacz nick, ctrl+c/ctrl-v wstaw pogrubienie, odpowiedz na post... Yoohoo... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 No i chyba musze sie pozegnac z odruchem zaznacz nick, ctrl+c/ctrl-v wstaw pogrubienie, odpowiedz na post... Yoohoo... <_< A to niby czemu? U mnie to nadal dziala, menu or not ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 nie wiem czy bylo ale strona sie sypie hardware - http://www.purepc.pl/taxonomy/term/24+3+25...2+1+14+15+13+50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 nie wiem czy bylo ale strona sie sypie hardware - http://www.purepc.pl/taxonomy/term/24+3+25...2+1+14+15+13+50 A co to ma wspolnego z forum?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 na darknesie nie wicac "cytowanych" linkow , no moze nie nie widac ale jest to utrudnione ps. gdzie jest : dodaj zalacznik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Male pytanko. Moze nie do konca dotyczace nowego wygladu. Dlaczego czasem jak wchodze w powiadomienie o nowej odpowiedzi z maila to nie loguje mnie automatycznie do serwisu tylko wchodzi jako gosc (nie zawsze ale czasem tak sie dzieje) ? A co do ilosci postow to rowniez cieszy mnei fakt ze nie bedzie wyswietlane. Skorki tez sa ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Male pytanko. Moze nie do konca dotyczace nowego wygladu. Dlaczego czasem jak wchodze w powiadomienie o nowej odpowiedzi z maila to nie loguje mnie automatycznie do serwisu tylko wchodzi jako gosc (nie zawsze ale czasem tak sie dzieje) ? A co do ilosci postow to rowniez cieszy mnei fakt ze nie bedzie wyswietlane. Skorki tez sa ok :) Mnie to co chwila wylogowuje i nie zawsze chce zalogować, znaczy pisze ładnie zalogowany jako Mardok i kliknij coś tam aby nie czekać klika i zaś jestem Gość ;) No ja wiem "że jestem Gość" ale bez przesady :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Mnie to co chwila wylogowuje i nie zawsze chce zalogować, znaczy pisze ładnie zalogowany jako Mardok i kliknij coś tam aby nie czekać klika i zaś jestem Gość ;) No ja wiem "że jestem Gość" ale bez przesady :P Brawo, nareszcie nie jestem sam :D Marek nie chcial mi wierzyc, ze nie pamieta mnie zalogowanego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 No to ja jestem kolejny :D tez mnie nie zapamietuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Brawo, nareszcie nie jestem sam :D Marek nie chcial mi wierzyc, ze nie pamieta mnie zalogowanego ;) Musisz być "prawdziwy gość" bo to pewnie taki "fjuczer" dla wyróżnionych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 I tak Wam nie wierze. Sprawdziłem na wszystkich 3 komputerach które są w zasięgu mojego wzroku i nie jestem w stanie tego odtworzyć. Profilaktycznie poczyściłem własnie cache sesji na serwerze dajcie znać czy to coś zmieniło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) ROOQ is back :) ale nadal wiele rzeczy mi sie nie podoba: - wygląd okna pisania postu ;] (chce stary) - wygląd nicka - raczej jego czcionka bez bolda (jakiś taki mało wyraźny) - ikona przy nicku zbędna ;] - menu nickowe. - nie pamiętam czy to wcześniej było ale też nie podoba mi sie wyświetlanie numeru użytkownika. Imo nie potrzebe bo za dużo miejsca zajmuje. Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 deserta :) prosze bo inaczej jakoś nie moge na to forum patrzeć :P wydaje mi sie ze ten styl jest nieodłączną częścią tego forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 I tak Wam nie wierze. Sprawdziłem na wszystkich 3 komputerach które są w zasięgu mojego wzroku i nie jestem w stanie tego odtworzyć. Profilaktycznie poczyściłem własnie cache sesji na serwerze dajcie znać czy to coś zmieniło. Osobiście ciężko mi wyczuć jakieś specjalne zależności kiedy to się dzieje, raz praktycznie po kliknięciu czegokolwiek mnie wywala (znaczy grzecznie prosi abym się zalogował) a raz siedzę 20min i klikam w linki jak szalony i nic się nie dzieje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Mnie dzisiaj tylko raz wylogowalo w trakcie przegladania forum. Pomimo iz zaznaczam pamietanie mojego hasla itd. to po zamknieciu przegladarki musze znowu sie logowac : :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Osobiście ciężko mi wyczuć jakieś specjalne zależności kiedy to się dzieje, raz praktycznie po kliknięciu czegokolwiek mnie wywala (znaczy grzecznie prosi abym się zalogował) a raz siedzę 20min i klikam w linki jak szalony i nic się nie dzieje ;) Wprowadziłem mała modyfikacje, będę wdzięczny za informacje czy pomogła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 u mnie caly dzien ok z logowaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) u mnie po wylaczeniu przegladarki wylogowuje mnie, pomimo właczonej opcji zapamietania @edit podczas pisania tego wyzej wylogowalo mnie samo :/ x Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez torque Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) u mnie po wylaczeniu przegladarki wylogowuje mnie, pomimo właczonej opcji zapamietania @edit podczas pisania tego wyzej wylogowalo mnie samo :/ Czyli jest juz nas trzech ;) Marek do roboty :D musisz juz nam wierzyc. Nowe: Nie dziala mi szybka edycja. Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nowe: Nie dziala mi szybka edycja. Działa... Sypało mi sie okno edycji ale to był chyba efekt przypadkowego powiekszenia strony w FF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 hmm, mi działa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 mi tez dziala ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Mnie to co chwila wylogowuje i nie zawsze chce zalogować, znaczy pisze ładnie zalogowany jako Mardok i kliknij coś tam aby nie czekać klika i zaś jestem Gość ;) No ja wiem "że jestem Gość" ale bez przesady :PMnie tez co jakies tam klikniecie wylogowywalo, ale od kilkunastu minut jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...