MK Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 A ja to co avaltar tyle że caravan x20xev Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 ja sie worze toyota tercel rocznik 93 ale marzy mi sie Toyota celica gts :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 astra II 1.8, jak narazie najwiecej 200 km/h :) a marzy mi sie mazda rx-8 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Audi A3, 1.8T 180KM, 0-100km/h 7,5 sek. Vmax 232km/h (instrukcja), Vmax 243km/h (ja) na obwodnicy testowale??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Tata ma PuntoII 1,2 AT(AFter Tuning na sęku [tłumik sie urwał]) z Gazem Rodzice Skoda Octavia 1,9 TDi (90 ACT* na 115] ACT- After Chip Tunning Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 A ja to co avaltar tyle że caravan x20xevA co to jest? Nie widac wyraznie. Bede strzelac: Astra II albo Skoda Octavia. Zgadlem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Ha ja dodam ze moj qmpel mam malucha i bez tlumika 130 VMax mial dodal ze ma felgi 13" od sc :) Mam jeszcze pytamko czy jezdzil ktos z was Mad Maxem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Audi A3, 1.8T 180KM, 0-100km/h 7,5 sek. Vmax 232km/h (instrukcja), Vmax 243km/h (ja) na obwodnicy testowale??? Hehe, no jasne. Ale taką prędkość można osiągnąć dopiero wieczorkiem (w wakacje) na odcinku Szadółki-Pruszcz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Dobra do testowania to jest autostrada Antferpen - Bruksela 40km prostej 4 pasmówki .Ruch tyko w dzien jest spory w nocy to neostrada:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 zenolop 1.5 ls 83r, vmax: ~160km/h, 0-100: ~? (dla mnie wystarczy ...). drzwi mi zaczela ruda zrzerac ... :( :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 A ja to co avaltar tyle że caravan x20xevA co to jest? Nie widac wyraznie. Bede strzelac: Astra II albo Skoda Octavia. Zgadlem? astra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 jest taki odcinek jak sie jedzie z warszwy do wyszkowa że można te 200km/h jechać , jest tam kilku kilometrowa autostrada :wink: btw. kiedyć jechałem z rodzicami na autostradzie pod wiedniem i koło nas(jechaliśmy 160) przemknęło ferrari testarossa (albo f40) z jakimś 20 latkiem w kombinezonie fabrycznym ferrari(podejrzewam że jakiś schumacher). automatycznie wszystkie samochody (nawet BMW 750il) zjeżdżały na prawy pas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 michalak na utostradzie to chyba na srodkowy?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 A ja przejme po mamusi Opla corse 1,2 75HP 160Vmax jechalem na paliwie 95 z orlen moze cos by dalo to z shela ale narazie nie bede prubowal:)Przyspieszenie mialem 0-100 12s Jak na moje potrzeby narzie stytknie potem jak sie dorobie moze vectra 2,0 16v lub passat 2,5 V6(ale to tylo mazenia narazie):) pozdro Passat nie ma takiego silnika :lol: I tu sie mylisz bo ma .Dokladnie jest to kombi moich znajomych jak byk napis w dowodzie 2,5 V6 :)To nie jest ten najnowszy passat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Polonez 1,5 GLE 84 KM - 140 KM/h V-Max :? Żuk A-11 2120 ccm pojemnosci - V-Max = 143 KM/h :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 dodam to ze slinik jest byczy DOHC itd .Tylko teraz sie cus im zepsul bo sie lubi gotowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 jest taki odcinek jak sie jedzie z warszwy do wyszkowa że można te 200km/h jechać , jest tam kilku kilometrowa autostrada :wink: btw. kiedyć jechałem z rodzicami na autostradzie pod wiedniem i koło nas(jechaliśmy 160) przemknęło ferrari testarossa (albo f40) z jakimś 20 latkiem w kombinezonie fabrycznym ferrari(podejrzewam że jakiś schumacher). automatycznie wszystkie samochody (nawet BMW 750il) zjeżdżały na prawy pas Na tym odcinku smigałem z braciakiem 220km/h :twisted: Mazdą mx-6 2.5 V6. Teraz ma Forda mondeo 2.0. Moim przyszłym samochodem jeździ drugi braciak mianowicie Toyoto Corolla 1.4 (a tak naprawdę 1332) około 75km V-Max 160 (przed gazem śmigała 180 :(. No i teraz najlepsze. Samochód mojej matki Daewoo Tico 0.8 V-max 150-160km/h 6lat i przebieg 160000km. (ostatnio koleś się dziwił że ten samochód jeszcze jeździ.) Szkoda mi tego samochodu bo pracuje bardziej jako dostawczy no ale cóż poradzę. P.S. Moje realne marzenie to Honda Civic 1.8 V-tec rok 1994 169km. Mało tego jest w polsce :( Może czasy się jeszcze zmienią. Macie może jakieś zdjęcia czy coś na temat tej hondy?? Kontakt na maila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Żuk A-11 2120 ccm pojemnosci - V-Max = 143 KM/h :twisted:ŻUK to da best bryka!!! Ten basowy pomruk silnika kiedy się mieli w błocie... Ten świst powietrza przy prędkości 80 km :twisted: Te popurkiwanie silnika na luzie... Ale takim samym żukiem tyle że z budą grzalim z Jarkiem i Błażejem 110 :twisted: Ale to juz przemeczyło go i nie było czym wozić jabłka... BTW. Fajna droga jest jak sie jedzie na Toruń i za Lubawą koło przejazdu 2-giego jak skręcicie w lewo to jest 10 km prostej 1 pasmowej aswaltówy (ale dopiero po 3 zakrętach) Tam to można rozbujać Żuka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 michalak na utostradzie to chyba na srodkowy?!masz rację, pomyliłem się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 MOja mama ma fiata uno ojciec Nissana Patrol (terenówka) a ja nie mam rzadnego ale rodzice mi pożyczają a moja max to 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Audi 80 2,0 starego i ostatnio jeszcze lanosik ale niestety ulegl "wypadkowi" :evil: ... Najwiecej ile jechalem ta audiola to 160... mialem 16 lat :D:D:D... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Ja teraz mam bialego kaszlaka pojemnosc 650cc, lat 6, kolor bialy, moc 24KM, vmax 120, odpala za 5 razem, ma dziory od rdzy, starte sprzego, i strzela z rury, i zato go kocham :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 RS to jest sentymęt do samochodu.Pozdiwiam twoja odwage ze sie niem poruszasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Przypomnialo mi sie przy okazji tej opowiastki o ferrari. Jechalem w Niemczech z ojcem fordem mondeo (ojca) srodkowym pasem (byly 3). Nagle jakis ryk za mna slysze i przemyka kolo mnie Audi A3 (podejrzewam, ze S3). Zerkam na budzik myslac, ze jechalem z 80 km/h bo przemknal jakbym stal w miejsu. A tam na zegarze 180 km/h :) Koles przycinal zdrowo ponad 250km/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 -Mondeo 2.0 Ghia Wagon (kombi, ale jak przyciśniesz to naprawde wgniata w fotel) i ma wspaniały czekoladowy kolor :D ciśnie dwie stówki lekko :twisted: -Renault Kangoo 1.4 -Renault Traffic, nowiutki, 100KM- To jest bryka :twisted: Turbo diesel, sześć biegów, zbiera się rewelacyjnie, i kocham ten gwizd sprężarki który zachęca do wciśnięcia gazu do końca :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ojciec ma Fiata Tipo 1.4 GT ~ 100 Hp V-max 170, jechane 180. :twisted: Teraz kupuje Peugeota 307 1.6 115 Hp. :D Ja mam rower 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ja mam rower 8)zdrowy tryb zycia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ciekawa sprawa jest z V-max w skodach, kiedys Reed w podobnym temacie nawet podal ze swoja Fabia poginal sporo wiecej niz jest w teori Rodzice maja Skode Felicje 1,3 w ksiązeczce napisane ze ma jakos 68koni ( + kilka za nowy wydech) z modyfikacji to wsumie nic szczeolnego bo tylko minimalnie wiekrze alufelgi zalozone i wydech sportowy, w instrukcji samochodu :D napisane jest ze v=max to 140, a ja jechalem 170, ciekawe jest to, bo te 140 bylo pod sam koniec zielonego pola na obrotomierzu, wiec czyrzby podano v-max dla srednich obrotoof czy co ? W tej calej ksiazeczce napisane jeste tez ze ma do 100 13 sekund z groszami, a jak ja jechalem z kumplem ion mierzyl czas, to bylo 11 z grosikami, jak bym sie postaral, i jezscze szybciej zmienial biegi co i tak robilem na maxa szybko to by bylo ponizej 11, niewierze ze az tyle dal wydech, no ale neistety neimialem okazji jeździc przed zmianami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ciekawa sprawa jest z V-max w skodach, kiedys Reed w podobnym temacie nawet podal ze swoja Fabia poginal sporo wiecej niz jest w teori Rodzice maja Skode Felicje 1,3 w ksiązeczce napisane ze ma jakos 68koni ( + kilka za nowy wydech) z modyfikacji to wsumie nic szczeolnego bo tylko minimalnie wiekrze alufelgi zalozone i wydech sportowy, w instrukcji samochodu :D napisane jest ze v=max to 140, a ja jechalem 170, ciekawe jest to, bo te 140 bylo pod sam koniec zielonego pola na obrotomierzu, wiec czyrzby podano v-max dla srednich obrotoof czy co ? W tej calej ksiazeczce napisane jeste tez ze ma do 100 13 sekund z groszami, a jak ja jechalem z kumplem ion mierzyl czas, to bylo 11 z grosikami, jak bym sie postaral, i jezscze szybciej zmienial biegi co i tak robilem na maxa szybko to by bylo ponizej 11, niewierze ze az tyle dal wydech, no ale neistety neimialem okazji jeździc przed zmianami Dobrze dotarty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 starzy maja honde prelud rocznik 84, niby dziadek ale ma kopa, non stop dostaje 95 oktany wiec zasuwa. Najszybciej to zapiepszalem ze 150 km i to majac tylko teorie zdana :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...