michalak Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 eeeee, allroad ma bude A6 Avant a mój ojciec mieści się między tirami, szczerze mówiąc to bardziej podoba mi się audi od hondy bo lubie "duże" i komfortowe samochody P.S. ten diesel 2.5 to miał 180 czy 163 Km bo są w konciernie VW dwie wersje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 A mój staruszek ma Golfa II GTD całe 70KM :P. Stan bardzo nieidelany. System ABC (Absolutny Brak Czegokolwiek). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 obecnie Toyota Corolla 1,8D XL diesel 68KM rocznik 1990 - auto jest nie do zdarcia spalanie 5,5-6l, nie jest zbyt dynamiczne-vmax 160 po dłuuuuugim rozbiegu ale za to super niezawodne i oszczędne. Za 3 tygodnie Corolki dosiada braciszek a ja wskakuję w Nubirę kombi Van 2.0 CDX 2000 rocznik, pewnie będę musiał dać ją do gazownika :(, ale za to pociesza mnie odliczanie VATu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Mial 180KM , tak tylko zazartowalem z tymi tirami :] Allroad ma troche inny wyglad od A6 Avant , jest znacznie potezniejszy :] , ale wymiarowo sa podobne :] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 A A6 miała 150 a teram po chipie ma koło 170/180 i jest znacznie żwawsza. Jaki silnik ma S2000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 2.0 litry , 6,2 do setki , (jak statystyki podaja) max speed 240km/h . A co do jej tuningu to zastanawiam sie nad instalacja NOS'a (podtlenek azotu) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 A ja nie mam nic :( Tramwajem codziennie poginam :( Ale jeździłem już paroma autami - bobem, dużym fiaciorem, Cariną, Fordem Courierem, IVECO TURBO DAILY (super efekt - wszyscy <span style="color:red;">[ciach!]</span>ją na skrzyżowaniach), Yaris, Tavria, tuningowana Łada 2107, Toyota Hilux... No i zaliczyłem 25-cio kilometrowy korek (stałem tak mniej więcej na 8 kilometrze) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 A ja przejme po mamusi Opla corse 1,2 75HP 160Vmax jechalem na paliwie 95 z orlen moze cos by dalo to z shela ale narazie nie bede prubowal:)Przyspieszenie mialem 0-100 12s Jak na moje potrzeby narzie stytknie potem jak sie dorobie moze vectra 2,0 16v lub passat 2,5 V6(ale to tylo mazenia narazie):) pozdro Passat nie ma takiego silnika :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 a ja mam watpliwa przyjemnosc jezdzenia lanosem, (1.5l, 100KM), glownie chodzi mi o jakosc wykonczen- dno:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Chevrolet Lumina 1992. 3.1 litra V6. od zera do 60 mil w jakies 9 sekund. Najwiecej jechalem 105 mil (jakies 168 km/h) Spoko furka Taka jak na zdjeciu tylko biala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Chevrolet Lumina 1992. 3.1 litra V6. od zera do 60 mil w jakies 9 sekund. Najwiecej jechalem 105 mil (jakies 168 km/h) Spoko furka Taka jak na zdjeciu tylko biala. Ile przelozen ma skrzynia, tam jest automat ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 myśle że to automat(większość aut w usa to automaty bo tam leniwi mieszkańcy są :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Chevrolet Lumina 1992. 3.1 litra V6. od zera do 60 mil w jakies 9 sekund. Najwiecej jechalem 105 mil (jakies 168 km/h) Spoko furka Taka jak na zdjeciu tylko biala. Ile przelozen ma skrzynia, tam jest automat ? Automat, automat. To wlasnie mnie najbardziej denerwuje. Ma piec przelozen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 myśle że to automat(większość aut w usa to automaty bo tam leniwi mieszkańcy są :wink: ) To nie przez leniwosc. Tutaj na manualnej skrzyni dlugo bys nie pojezdzil. Szybko bys sprzeglo zajechal. Co chwila tylko ruszasz i stajesz ruszasz i stajesz. Dlaetgo w USA automat jest lepszy bo tak szybko go nie zajezdzisz. A musze wam powiedziec ze tutaj to jest przesrane. Maxymalna predkosc na autostradzie to 65 MP/h. Przejebka... Ale coz czasem trzeba zlamac troche przepisow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Skoda Forman 1.3 - 75KM :) (Dla tych co nie znaja - Favorit Combi) Bujalismy nia poa A4 kolo Krakowa - 170km/h i chciala wiecej. Calkiem dobre auto :) W tej chwili bedzie tuning :) Moze bedzie z 90KM :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Audi A3, 1.8T 180KM, 0-100km/h 7,5 sek. Vmax 232km/h (instrukcja), Vmax 243km/h (ja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 A ja to co avaltar tyle że caravan x20xev Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 ja sie worze toyota tercel rocznik 93 ale marzy mi sie Toyota celica gts :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 astra II 1.8, jak narazie najwiecej 200 km/h :) a marzy mi sie mazda rx-8 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Audi A3, 1.8T 180KM, 0-100km/h 7,5 sek. Vmax 232km/h (instrukcja), Vmax 243km/h (ja) na obwodnicy testowale??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Tata ma PuntoII 1,2 AT(AFter Tuning na sęku [tłumik sie urwał]) z Gazem Rodzice Skoda Octavia 1,9 TDi (90 ACT* na 115] ACT- After Chip Tunning Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 A ja to co avaltar tyle że caravan x20xevA co to jest? Nie widac wyraznie. Bede strzelac: Astra II albo Skoda Octavia. Zgadlem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Ha ja dodam ze moj qmpel mam malucha i bez tlumika 130 VMax mial dodal ze ma felgi 13" od sc :) Mam jeszcze pytamko czy jezdzil ktos z was Mad Maxem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Audi A3, 1.8T 180KM, 0-100km/h 7,5 sek. Vmax 232km/h (instrukcja), Vmax 243km/h (ja) na obwodnicy testowale??? Hehe, no jasne. Ale taką prędkość można osiągnąć dopiero wieczorkiem (w wakacje) na odcinku Szadółki-Pruszcz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Dobra do testowania to jest autostrada Antferpen - Bruksela 40km prostej 4 pasmówki .Ruch tyko w dzien jest spory w nocy to neostrada:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 zenolop 1.5 ls 83r, vmax: ~160km/h, 0-100: ~? (dla mnie wystarczy ...). drzwi mi zaczela ruda zrzerac ... :( :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 A ja to co avaltar tyle że caravan x20xevA co to jest? Nie widac wyraznie. Bede strzelac: Astra II albo Skoda Octavia. Zgadlem? astra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 jest taki odcinek jak sie jedzie z warszwy do wyszkowa że można te 200km/h jechać , jest tam kilku kilometrowa autostrada :wink: btw. kiedyć jechałem z rodzicami na autostradzie pod wiedniem i koło nas(jechaliśmy 160) przemknęło ferrari testarossa (albo f40) z jakimś 20 latkiem w kombinezonie fabrycznym ferrari(podejrzewam że jakiś schumacher). automatycznie wszystkie samochody (nawet BMW 750il) zjeżdżały na prawy pas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 michalak na utostradzie to chyba na srodkowy?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 A ja przejme po mamusi Opla corse 1,2 75HP 160Vmax jechalem na paliwie 95 z orlen moze cos by dalo to z shela ale narazie nie bede prubowal:)Przyspieszenie mialem 0-100 12s Jak na moje potrzeby narzie stytknie potem jak sie dorobie moze vectra 2,0 16v lub passat 2,5 V6(ale to tylo mazenia narazie):) pozdro Passat nie ma takiego silnika :lol: I tu sie mylisz bo ma .Dokladnie jest to kombi moich znajomych jak byk napis w dowodzie 2,5 V6 :)To nie jest ten najnowszy passat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...