SilaHD Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Ktoś pytał o gold za ostatni konkurs. Przyszedł: Transakcja finansowa. Data: 17 września 2012 17:36:43 Na twoje konto wpłynęło złota:: 500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 O kurde ale mi się m6 nie chce expić, wbiłem już 10k i chyba odpuszczę sobie robienie gąsek i wieżyczki, żeby 90mm zamontować. Jeszcze tylko 30k i będzie T29 także się nie opłaca. I tak zbijam tylko x2 na każdym.. Ale chyba nie masz zamiaru jeździć z 76mm na T29 co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 mam pytanie, czy przy t-44 dalej konieczny jest wet ammorack ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Swoja droga support miał pretensje do mojego klanu o to, ze na mapie globalnej oddawaliśmy bez walki prowincje innemu klanowi, ponieważ staraliśmy się go kryć przed naszym wrogiem. To nie powinno ich w ogole interesowac tak naprawde. PRowincje sa namiastka strategii, a jaka dany klan wybierze to juz jego sprawa. Niedlugo pewnie jeszcze sie beda czepiac do tych co podczas bitwy wystrzelili mniej niz xx pociskow :/ Jak dobrze ze juz mi przeszla ochota na wota. Co do WG to mysle ze pasuje do nich okreslenie "kolos na glinianych nogach" - kolos ktory sam se te nogi rozwala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 mam pytanie, czy przy t-44 dalej konieczny jest wet ammorack ? Tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Ale chyba nie masz zamiaru jeździć z 76mm na T29 co? Nie, bo mam 90mm z T20. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Poprawili choc troche lorraine w tescie 8.0.2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) Nie, bo mam 90mm z T20. ;> Ciśnij do 105 i wymaxuj tego tanka. Jest świetny. Mi się super nim grało. Chyba sobię wykupie ponownie :) Potem T32- tragedia, M103 spoko choć miękki i T110E5 - podziałać się da z ogarniętym teamem, ale jest miekki no i kubeł na wieży daje w doopę... Edytowane 17 Września 2012 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Co do modów to nie zdziwię się jak pewnego razu wejdę do WoT'a i się dowiem, że mam bana za weakspoty albo białe wraki. Tylko o ile w przypadku golda wiadomo ile kosztuje unban to ciekawe ile każą sobie sypnąć za unbana za mody.Choćby dziś za to zbanowali mi konto i zażądali 0,01zł to ie zapłacił bym dla zasady. Nie założył bym też owego konta. mam pytanie, czy przy t-44 dalej konieczny jest wet ammorack ? Nigdy nie montowałem tego kitu. Nauczyłem się używać 6 - gaśnica w dość szybkim tempie i w razie czego wciskam. Czołgi niemieckie czy ruskie palą mi się bardzo rzadko, nie wiem, czy ja po prostu tak gram, ale jak bym miał powiedzieć jak często to około raz na 30 bitew? +/-. Tak No co ty ;) Na 99 bitw zapalił mi się może ze dwa razy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) byla Edyta. nie moge usunac wlasnego postu. nie to nie! a ze sie pomylilem, to nic konstruktywnego nie chce mi sie pisac. moze poza tym ze gwiazdki zbilem dosyc sprawnie w 2-3h. Edytowane 17 Września 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Jak na razie odkrylem tylko jeden czolg ktory notorycznie sie pali - Pantere II - ale to wogle jeden wielki gigantyczny weakspot jest ;) Dobrze, ze tylko 50k zostalo do E50 i koniec z miemieckimi medami tier 8+. Moze kiedys Pantere I sobie odkupie bo z plujka L100 jezdzilo sie super przyjemnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Ciśnij do 105 i wymaxuj tego tanka. Jest świetny. Mi się super nim grało. Chyba sobię wykupie ponownie Potem T32- tragedia, M103 spoko choć miękki i T110E5 - podziałać się da z ogarniętym teamem, ale jest miekki no i kubeł na wieży daje w doopę... Wiem, bo mam T34. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Ale to przypadkiem Wet Ammorack nie jest od palenia a od wybuchania? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Trochę z innej beczki , może ktoś się wybierze http://www.natodays.cz/home.htm Ci co mają blisko to autostradą A1 śmigną szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 A ja mam dyzur caly tydzien :( ale chetnie bym sie przejchal zobaczyc stalowe potwory :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Ktoś jeszcze startuje w cotygodniowym srebrnym plutonie na ESL? Wczoraj 3 vs 3 zajeliśmy niestety 4 miejsce, trochę nie poszło ale 666 golda wpadnie na otarcie łez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 A ja mam dyzur caly tydzien ale chetnie bym sie przejchal zobaczyc stalowe potwory A jo biera frela i jadymy polotać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 No panowie to i przyszła pora na mnie. :D Podczas walki dostałem komunikat "gift shop anti fraud" i mnie wywaliło z gry, także pozamiatane. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) A ja dostałem maila o treści: Podczas analizowania podejrzanych transakcji zauwazylismy, ze Twoje konto otrzymalo 2500 zlota w ramach nieuczciwej transakcji zwiazanej ze sklepem z podarunkami. Aby utrzymac ekonomiczna stabilnosc gry i przeciwdzialac osobistym korzysciom, zloto o wartosci nieuczciwie otrzymanego i niezaplaconego towaru zostalo potracone z Twojego konta. Prosze zauwaz, ze zloto do gry World of Tanks moze byc kupione tylko poprzez nasza strone internetowa: https://worldoftanks...rsonal/payment/ Jest to zautomatyzowany mail – prosze nie odpowiadaj na niego. Jezeli masz dalsze pytania, to zwróc sie do naszej obslugi klienta. Czyli w sumie luzik, niech tylko reseller odda kasę i po kłopocie. Ale to niezły bullshit... złoto można kupić tylko na stronie ale gifta można otrzymać i jest nawet wymieniony na stronie jako sprawdzony i akceptowany przez WG sposób nabywania złota... eh.. Edytowane 18 Września 2012 przez kiisiio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 A ja dostałem maila o treści: Czyli w sumie luzik, niech tylko reseller odda kasę i po kłopocie. Ale to niezły bullshit... złoto można kupić tylko na stronie ale gifta można otrzymać i jest nawet wymieniony na stronie jako sprawdzony i akceptowany przez WG sposób nabywania złota... eh.. To samo 15 minut temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Jesli bylo to sorry: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/142634-arty-party-guiness-world-record/page__fromsearch__1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) To samo 15 minut temu. 10:14 Będę się bawił sprawą po południu. Edytowane 18 Września 2012 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Financial transaction. Date: 17 września 2012 18:31:50 You have received gold: 500 W końcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Hahahahaha Twoje konto zostało zawieszone! Info na stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Hahaha.. wtf? też mam info na stronie takie a normalnie gram? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 To moze lepiej sie nie wylogowuj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Na stronie widać że zawieszone konto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Tak... Masz piekny czerwony napis... Tak teraz zerkam... 12800 do splacenia... Jezeli sprzedawca nie zwroci mi kasy to chyba zegnamy sie z ta gra ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 No dobra, ale w mailu napisali, że tylko ostrzeżenie, że wycofują te 2500 golda i nara. To czemu na stronie konto zablokowane? Nie chcą żebym gold kupił? No dobra... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 To sporo. Ja mam 2500. Wlasnie gadam z osoba, ktora sprzedala mi owy gift. Nie mam na www informacji, tylko przy probie logowania w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...