Gość Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 genghiskhan to że z lekkiej górki to fakt ;) poza tym w tamtym aucie komfort kończył się po przekroczeniu 120km/h a 180 było tylko dla sprawdzenia ile pójdzie auto i tylko 1 bo przy awaryjnym hamowaniu tym samochodem z tych 180km/h to skończyło by się na wymianie całego układu hamulcowego i felg z oponami EDIT: jeszcze jedno - dzisiaj to/te auta mogą wydawać się gruchotami ale w 94 roku gdy bawiłem sie w bicie takich rekordów było to całkiem niezłe 2.5 roczne auto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 jeki zawodzenia i blaganie o litosc krzyk rozpaczy Wez sobie Alcazeltzer na biegunke :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 jeki zawodzenia i blaganie o litosc krzyk rozpaczy Wez sobie Alcazeltzer na biegunke :wink: dziekuje za rade przyjacielu buzka ja myslalem ze Ty buziaki tylko laskom z tej bmwicy posyłasz :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Witam! Nissan Primera Kombi (P11 '00) wczesniej Fiat 126p, ale czasy sie zmieniaja i samochody tez... dobrze, ze na lepsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 a gdzie przemalowywałeś? ile kosztował lakier? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 a gdzie przemalowywałeś? ile kosztował lakier? mam kilka zakladow lakierniczych w Helsinkach w Szwecji tym samym lakier za darmo a moze w sztokholmie w finlandii :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 mam kilka zakladow lakierniczych w Helsinkach w Szwecji tym samym lakier za darmo to świetnie, mam znajomego który szuka jakiegoś dobrego zakładu w szwecji, napisz adres tego zakładu ja mu polece, ile wyniesie lakierowanie całego auta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 :/ Po co kontynujesz mrtnt rozmowke z tym dzieckiem (ewentualnie "doroslym" przezywajacym jakas gleboka traume)? Ja wszystko rozumiem- takze to ze "osla" jest od roznych dziwnych topicow. Ale do licha, to co wyprawia imc grahamka (BTW, ktore to juz konto? 5te?) zakrawa na kpine i jest najzwyczajniej w swiecie- glupie. ban him... po raz n-ty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 o jejku trzeba mu dać szanse, fantazja nie jest szkodliwa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 to tez zmienilem ostatnio kolor auta i teraz mam czarny metalik ahhhh cudowny samochod A moze auto zmnieileś :?: Popielniczka sie zapełniła i zamiast wyczyścieć popiołkę to nową furkę się kupiło :?: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Panowie, do czego prowadzi ta wymiana bzdetow ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Volkswagen Polo CLassic 1.4 rocznik 97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathaliia Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Właściwie to ja jeździłam autobusem parę lat temu, ael nasz MPK zdziera bardziej niż Tepsa, więc chodzę wszędzie na piechotę i dobrze mi z tym, zdrowe to i parę kilo zawsze mniej się ma :D ale głosowałam na BMW bo moi rodzice mają :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Volkswagen Polo CLassic 1.4 rocznik 97 Nie wierze :lol: :lol: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 a gdzie przemalowywałeś? ile kosztował lakier? mam kilka zakladow lakierniczych w Helsinkach w Szwecji tym samym lakier za darmo a moze w sztokholmie w finlandii :lol: Widziales szklana pulapke ? PS MODERATOROW PROSZE O USUNIECIE KILKU OSTATNICH WYPOWIEDZI KOMPLETNIE NIE ZWIAZANYCH Z TEMATEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Peugeot SpeedFight 50ccm :) Do setki: a to sie wogóle da :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 mitubishi colt '93 1.6 16V 113km 900kg 0-100~9s moje vmax to 190km/h przy 5500rpm (pas sie skonczyl :?) aktualny stan licznika ~270tys km Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zdalem niedawno praktyczny na prawo jazdy i czekam na papiery i dowiedzialem sie ze bede musial zaplacic przy odbiorze cos okolo 100 PLN grrrr nie mam tyle narazie co za swinstwo !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Co za żenua... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 hmmm jezeli przepisy pojda po mojej mysli to na wakacje powinienem wyzebrac grosza na cos takiego - moze nie identyczny bo ponizej przedstawiony posiada bardzo zawansowany tuning w w postaci grzebania przez firme Alpina... bynajmniej cos podobnego z 2.5 l, 170 konnym silnikiem oczywiscie w cabrio oto perelka Pieknotka :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Aktualnie Mercedes 280C, ale w wakacje moze zmienie na Porshe 928 - oczywiscie automat (merc tez jest auto) - fajna sprawa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Przepraszam ale po co Ci PorsChe 928 skoro w najlepszym wydaniu to po prostu stara kupa złomu? Zamieniać Mercedesa na minimum 16-letnie próchno? Nie rozumiem tej logiki, dorzuć lepiej pamięci do kompa bo widze ze masz 256 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 mrtnt, wiesz niektóre auta z czasem stają sie klasykami a nie "kupą złomu". Porshe 928 to nie byle jakie auto - silnik 4,5 - 5,7cm3 moc od 240KM do 350KM a cena za 928GTS z '92 (wg. Eurotaksu) to 53500 złotych, także trachę więcej niż 256mb ram :wink: :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Przepraszam ale po co Ci PorsChe 928 skoro w najlepszym wydaniu to po prostu stara kupa złomu? Zamieniać Mercedesa na minimum 16-letnie próchno? Nie rozumiem tej logiki, dorzuć lepiej pamięci do kompa bo widze ze masz 256 Starymi pruchnami to nazwalbym raczej wiekszosc samochodow z lat 90. Zmieniac 27 letniego mercedesa, na 20 letnie porsche - dla frajdy. Nie trace absolutnie nic, moge pojezdzic czyms fajnym - wiec czemu nie mialbym tego robic ? No ale dla ciebie, to stare pruchno. Jak twoj nowy samochodzik sie bedzie rozlatywal to daj znac, podholuje cie jakims starym pruchnem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 a co sadzicie o Hondzie CRX ?? cena (oczywiscie uzywanej) dosc niska a moc ogromna Moc maksymalna : 130KM przy 6800 obr/min Moment obrotowy : 140 Nm przy 5700 obr/min najlepsze jest jednak to "Odciecie paliwa : 7200 obr. min. lub 208 km/h" ciekawe ile poleci z modem chipu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zawsze mi się te autka podobały. Mam nadzieję, że mówisz o starej wersji a nie o tych okrągłych "nie wiadomo co". Lubię jak się wsiada w samochód i nie można się praktycznie ruszyć :lol: Nie pamiętam teraz dokładnie ale chyba istniały nawet wersje 160KM. To musiało dopiero poginać. Szkoda, że czas prawdziwych sportowców się skończył :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...