Kikas Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ponawiam prośbę, o wpisanie do klubu. Nick KikasTG. Powiedzcie co mam zrobić, bo wysłałem zapytanie do kucyka w grze i nic. Zaraz będę pod klubem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 ma ktoś zaznaczone na mapie miejsca skąd można odwozić wozy? stwirdzam u siebie chroniczny brak kasy xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 ma ktoś zaznaczone na mapie miejsca skąd można odwozić wozy? stwirdzam u siebie chroniczny brak kasy xDWchodzisz na mape, potem FILTERS i wybierasz co ci się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Panowie. Gdzie tu jest lakiernik ? Bo przed chwilą widziałem kolesia, który miał kameleona :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Najpierw odblokowywujesz zwykle paint, pozniej delux a pozniej prawdopodobnie kameleona. Ja na razie na mniej niz 30% kariery mam delux'a tylko - moge malowac jak chce zwyklym badz metalikiem ;] A BTW. - SLR na 2 tuning kit'cie ssie - 1, 2, 3 bieg, 200 km/h i ciagle driftuje ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 chrysler bez tuningu driftuje do 5 biegu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Czy ktos np dzisiaj dostal klucz do bety TDU ? Bo po logowaniu w miejscu gdzie mam otrzymac klucz wywala mi pusta stronke :-| Mam rozumiec , ze juz sie nie zalapalem ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Tak, tak samo jak ja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Duzo ludzi na forach mowi ze ma wolne keye. Wystarczy napisac na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Własnie odwiozłem Corvette Stingray ;) Samochód w środku 1 klasa, prowadzenie też super, jedynie rozwijana prędkość trochę mała, ale nie wymagajmy od starego auta niebotycznych prędkości ;] :rolleyes: Edytowane 29 Stycznia 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jakbyś mógł podać nr do kogoś kto ma wolny klucz, byłbym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Panowie czemu gra nie zapisuje mi ani kariery ani ustawień ? po wyłączeniu gry wszystko zostaje wymazane i muszę zaczynać od nowa :/ Może ktoś wie jak mogę rozwiązać ten problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 "Tylko do odczytu" ? Zobacz może jakoś się samo tak ustawiło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Chciałem się z wami podzielić moim małym projektem nad którym ostatnio pracowałem... W sumie jest to coś czego chciałbym w rzeczywistości sam doświadczyć i "sprzedałbym nawet swój dom by kupić to auto i zamieszkać w tunelach"... poprostu WELCOME TO THE DARK SIDE :blurp: :blurp: :blurp: >>>>>> TDU_RiP-Welcome_2_the_DARK_SIDE.avi (37MB) <<<<<< Filmik ten dedykuję powracającemu właśnie do "życia" Richardowi Hammondowi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Na serio chcialbys doswiadczyc parkowania w tylniej czesci czyjegos auto przy predkosci ~300km/h :] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Screeny sa zachecajace - powiedzcie prosze czy model jazdy jest choc taki jak w NFS Porsche ? czy tez jest to full wypas arcade tylko.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Czy Porsche? Hmm troche cos pomiedzy Porsche a Juiced ktory ostatnio katowalem [; Nadsterownosci w tej grze nie uswiadczysz chyba ze cos ominalem z FWD. Przy 400 konnym 350Z jazda po prostej jest mniej wiecej latwa. Gorzej jak trasa ma kilka dolkow to mozna zaczac cwiczyc kontrole poslizgu ;] Jezdzi sie lepiej niz w U1/U2/MW/Carbon ale... Porsche dawno nie cwiczylem zeby miec 100% porownanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Mnie martwia pagorki na autostradach, po ktorych normalnie jedzie sie 150hm/h Skutkuje to kilkudziesiecio metrowymi skokami :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Chciałem się z wami podzielić moim małym projektem nad którym ostatnio pracowałem... W sumie jest to coś czego chciałbym w rzeczywistości sam doświadczyć i "sprzedałbym nawet swój dom by kupić to auto i zamieszkać w tunelach"... poprostu WELCOME TO THE DARK SIDE :blurp: :blurp: :blurp: >>>>>> TDU_RiP-Welcome_2_the_DARK_SIDE.avi (37MB) <<<<<< Filmik ten dedykuję powracającemu właśnie do "życia" Richardowi Hammondowi ;] , a mowilem ze tunele rox :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ahh crap, nikt z pclaba nie chce mi dać keya ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ahh crap, nikt z pclaba nie chce mi dać keya ;( A chcesz pojeździć offline? Jeśli tak to zapodaj ten: GQH5-7W72-DW3Y-VNE6, tylko pamiętaj nie łącz się z siecią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Chodziło bardziej o on-line jednak dopóki takiego sobie nie załatwie, dzięki za ten offline ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 R.i.P. - nie wiem co jest takiego specjalnego w tym filmiku, proponuje się przejechać nowym tunelem pod katowickim rondem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Fakt kanciastość na wzniesieniach jest masakrystyczna ;/ czasem beznadziejnie traci się przyczepność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 mam dwa pytanka. po pierwsze, jak zrobic zeby mp3 dzialay? :oops: wrzucilem do jednej ze stacji radiowej i mam cisze :) po drugie, chcialbym sie z PPC ustawic i jesli to mozliwe dolaczyc do klubu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) W grze można robić fotki, ktoś wie gdzie się zapisują? EDIT: Dzięki Lanc, skoro już wiem gdzie sie zapisują to pochwalę się moją małą galerią :) Magiczna szyba :lol: Edytowane 29 Stycznia 2007 przez yanek1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 W grze można robić fotki, ktoś wie gdzie się zapisują?X:\Moje Dokumenty\Test Drive Unlimited\savegame\Nazwa_profilu\Photo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Panowie, jakaś ustawka koło godziny np. 23 pod klubem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 mumin34 Moje dokumenty\Test Drive Unlimited\savegame\<nazwa profilu>\Radio\<nazwa>\ Do tak bedzie chyba najjasniej. Bo wczesniej myslalem ze wystarczy wrzucic do radio ale proby wyprowadzily mnie z bledu. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Mnie nie bedzie pod klubem dziś niestety ,bo siedzę u panny na sprzęcie raczej nie do tdu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...