pentliczek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Nie nie trzymałem, ale z opinii innych i z podpatrzonej ceny wnioskuje, że są jakościowo takie jak inne tego typu (np. hawki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Jeszcze raz. Trzymales w reku Vakoss'a DVD+R 1-4x? aaaa lubisz je trzymać w ręku po prostu?? :lol: :wink: fajne są w dotyku?? :wink: ja tam wole je trzymać w napędzie, pod programem NERO CD/DVD SPEED testując ilość PIE,PIF,JITTER :) i ogólnie jest z vakossami masakra :? Wyniki pod psem. Oczywiście zdarzają sie perełki, ale to zdarza się nawet takim MediaStore wolę dołożyć i mieć Verbatimy...bo TDK to też ostatnio straszny szmelc :? i ten design jak z płyt pokroju FROG :? Edytowane 27 Czerwca 2006 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 lukk_ a jakie VERBY są teraz najlepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 lukk_ a jakie VERBY są teraz najlepsze? jeśli chodzi o PS2 to używam Verbatimów Pastel 1-8x DVD-R :) moja konsolka lubi jednak bardziej DVD-R niż DVD+R. Ponoć dość trudno dostać te pastele, ale ja mam to szczęście że akurat u mnie w MM jest ich pełno. W slimie komplet 5szt. kosztuje 11.99 chyba jak się nie mylę :) Więc wychodzi 2,40 zł za sztukę. Mi ta cena odpowiada, bo za to mam jakość na poziomie 97-99 punktów w NERO i konsolka ładnie je odczytuje A jeśli chodzi o + lub - "normalne" no to Verby w cake'ach są też ok. Ale tu jest taka zasada (tzn sam sobie ją narzuciłem, sprawdzając na własnej skórze :P ) że kupuje tylko cake'i 10szt. Cake'i 25szt. juz maja gorszą jakość wypalenia, a 50 jeszcze bardziej :( No i warto też sprawdzac skąd dane płytki są. Japonia,Tajwan = dobra jakość. Indie = sporo gorsza jakość Ponoć dobre też są teraz Sony (w sumie zawsze były niezłe), ale nie chce mi się juz eksperymentować :) Verby mi aktualnie pasują. kiedyś nagrywałem na TDK (RICOHJPN,TDK002 itd.) i tez były super. jednak teraz jest u TDK ruletka (CMC itd.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 ScavengerWiesz może coś więcej na temat tej gry? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) tylko tyle co z mini recki w neo+ Futurystyczny, zniszczony wojną świat, zmotoryzowani przestepcy oraz jeden człowiek szukający uprowadzonei siostry. Ponoć desperat Edytowane 27 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Pachnie Mad Maxem :D Moze byc fajne... Gamespot nic na razie o tym nie wie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 tylko tyle co z mini recki w neo+Moje skojarzenie było ze skavengerami z warhammera, ale i ta się ciekawie zapowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Na IGN co nieco jest, np. screeny tutaj: http://media.ps2.ign.com/media/748/748327/imgs_1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ktos cos gdzies widzial o Front Mission 5? Na IGN i Gamespot jakies szczatkowe info, strona Square Enix sie do tej gry wogole nie przyznaje (nawet japonska). A gra rzekomo wyszla w Japonii w styczniu. :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Czas na moje trzy gorsze, czyli pierwszy post w altenatywne platformy. Stałem się szczęśliwym posiadaczem PS2. Zakup padł właśnie na tą konsole ponieważ wg. mnie ją najbardziej sie opłaca teraz kupić (dużo gier i spoko zapowiedzi ). Zestawik narazie bardzo podstawowy : ps2 slim v15 + swap magic 3.8 + memorka 8 MB :) Teraz przede mną 2 miechy testów, choć już teraz jednego żałuje... dlaczego jej wcześniej nie kupiłem ;] Dziękuje tym co mi poradzili co, gdzie i jak ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 To teraz zaopatrz sie w Shadow of the Colossus, God of War, SSXa, Tekkena 5 i Soul Calibura II/3, dorzuc do tego Singstara, oczywiscie Gran Turismo 4, jakiegos Burnouta, jesli masz duzo czasu to Metal Geara 2 i 3, oraz jesli uwazasz, ze *moze* Ci podejsc: obowiazkowo Final Fantasy X. I masz z glowy cale wakacje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 To teraz zaopatrz sie w Shadow of the Colossus, God of War, SSXa, Tekkena 5 i Soul Calibura II/3, dorzuc do tego Singstara, oczywiscie Gran Turismo 4, jakiegos Burnouta, jesli masz duzo czasu to Metal Geara 2 i 3, oraz jesli uwazasz, ze *moze* Ci podejsc: obowiazkowo Final Fantasy X. I masz z glowy cale wakacje ;) Ja kupiłem PS2 praktycznie tylko dla tej jednej gry - Shadow of the Colossus. Ten jeden tytuł jest wart ceny PS2. Na peceta nic choćby zbliżonego klimatem nie wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 hm... powiem tak: tekken 5 ;D ta gra po prostu zabila mnie i moich znajomych z roboty wakacyjnej - napieprzamy wieczorami do białego rana. i zaczely sie zabawy typu na zmiane po jednym ciosie i kto padnie pierwszy, przejscie wszystkimi mozliwymi postaciami story mode, 10% życia i kto pierwszy padnie itd. dodatkowo odkryliśmy wcześniejsze wersje tekkena wbudowane w piatke to juz wogóle masakra... straszna gra. kradnie dusze :] a wogole ps2 to jeden z najlepszych moich zakupów zwiazanych z rozrywka (o ile nie najlepszy :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Pamiętam że grałem kiedyś w grę ICO.Jedna z najlepszych gier w historii.Szkoda że nie było dane pograć mi w Shadow of the Colossus.Jestem bardzo ciekaw czy dorównuje ICO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Pamiętam że grałem kiedyś w grę ICO.Jedna z najlepszych gier w historii.Szkoda że nie było dane pograć mi w Shadow of the Colossus.Jestem bardzo ciekaw czy dorównuje ICO. Hmmm... Zupelnie rozne gry. Choc od samego poczatku wiadomo, ze to ci sami tworcy. Czuc podobny klimat, wyrazony innymi srodkami i w zupelnie inny sposob. SOTC jest na pewno znacznie smutniejsza gra niz ICO. Na pewno dorownuje ICO. Czy jest lepsza/gorsza? Nie da sie tego okreslic. To dwie zupelnie rozne gry. To tak, jakbys zapytal co jest lepsze: Tekken czy Virtua Fighter. Obie to bijatyki ale o zupelnie innym podejsciu do tematu. Tutaj obie gry sa o uczuciach - przyjazni, milosci, samotnosci - i obie opowiadaja o tym w rozny sposob. Na pewno warto zagrac w obie. I najlepiej w takiej kolejnosci, w jakiej byly tworzone przez Japonczykow - najpierw Ico, potem SOTC. Mozna wiecej zrozumiec z tego drugiego dzieki temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) "(wyciołem tytuł :P) is more than just a video game. It is a spiritual experience, and that is very much the point. A game which is so totally about immersion and atmosphere to the point where it doesn't require much of anything to happen. Or, more precisely, it's a work of art. In a way few games could hope to or would want to be." -David Rodoy No własnie - tą grę dzisiaj skończyłem. Zgadnijcie jaki jest jej tytuł? W pełni się zgadzam z powyzszymi słowami ! I powiem ze jest godna swojego poprzednika ;] Edit ;p Weźcie zmiencie temat na poprostu "Playstation 2" i juz ;d A moze i przyklejcie ;) Dzieki Edytowane 8 Lipca 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 "(wyciołem tytuł :P) is more than just a video game. It is a spiritual experience, and that is very much the point. A game which is so totally about immersion and atmosphere to the point where it doesn't require much of anything to happen. Or, more precisely, it's a work of art. In a way few games could hope to or would want to be." -David Rodoy No własnie - tą grę dzisiaj skończyłem. Zgadnijcie jaki jest jej tytuł? W pełni się zgadzam z powyzszymi słowami ! I powiem ze jest godna swojego poprzednika ;] Edit ;p Weźcie zmiencie temat na poprostu "Playstation 2" i juz ;d A moze i przyklejcie ;) Dzieki pewnie Shadow Of The Colossus?? B-) B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Ja wczoraj odebrałem moje plejen przeroben z serwisu. We wnetrzosciach konsoli znalazl sie cip duło 2 giete :> Na dniach laduje dysk twardy i od poczatku sierpnia robie sobie wakacje ;] Teraz wlasnie bawie sie burnałtem revendż i oczywiscie obowiązkowo młoce kolege w tekkena 4 ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 pewnie Shadow Of The Colossus?? B-) B-)kurde! status na gg odcztal ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 kurde! status na gg odcztal ;D nieeeeeeeee :) status zobaczyłem dopiero później B-) a skapnąłem się bo 2 dni temu pytałeś się mnie czy grałem w SOTC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Witam panów:P Mam pytanie przymierzam sie do kupna konsolki ps2, w gre wchodzi allegro etc. Na co powinienem zwrócic uwagę? modele? tylko slim? czy może te stare takze . Jestem zielony w tym temacie i nie weim czy stare modele czytaja wszystko ( niby z DVD9 problemy etc.) czy wogole brac je pod uwage? Prosilbym o krotkie zestawienie co brac czego unikac ktore modele awaryjne itd( aha konsole wole raczej nie przerobiona i nie bede przerabial chociaz jesli oferta bylaby ciekawa... kto wie) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Jesli slim to najlepiej oczywiscie najnowszy model (750004) bo ma juz fabryczne zabezpieczenia lasera. Grubasa oplaca sie brac jak chcesz do konsoli podlaczyc dysk. I jesli karte pamieci bedziesz kupowal na allegro to nie bierz tych w duzym prostokatnym kartonie poniewaz to sa podrobki na czesciach samsunga i czesto nie dzialaja :] Ja kupilem taka i dziala [; a czy oryginal to nie wiem bo nie rozkrecalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 karte pamieci polecam kupić w sklepie, ewentualnie w robsonie lub psxextreme. w 99% na allegro to podrubki. najgozej jak przy koncu gry save padnie, wiec lepiej dołozyć pare groszy i miec oryginał. kupuj model 75004. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Jesli slim to najlepiej oczywiscie najnowszy model (750004) bo ma juz fabryczne zabezpieczenia lasera. Grubasa oplaca sie brac jak chcesz do konsoli podlaczyc dysk.czyli że do Slima nie ma mozliwości podłaczyć dysk ?? bo wd mnie to dość istotna rzecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Mozna. Przez usb, albo dolutowywac kabel ide. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Mozna. Przez usb, albo dolutowywac kabel ide.Tylko ze via usb transfer jest żalosny i granie na hdd nie jest już takie fajne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) no i przez usb dziala jakies 10% gier tylko:] Chce kupic kierownice sobie glownie do GT4 Nie wieceie czy oplaca sie dac te 400zl za LOGITECH Driving Force Pro czy moze kupic cos tanszego Edytowane 12 Lipca 2006 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 czyli że do Slima nie ma mozliwości podłaczyć dysk ?? bo wd mnie to dość istotna rzecz. Moim zdaniem do slima nie opłaca sie kupować HDD. Bo jeżeli i tak padnie laser (który mam fabryczne zabezpieczenia ) to nie jest to aż tak duży wydatek 50-80 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Tylko ze via usb transfer jest żalosny i granie na hdd nie jest już takie fajne ;]dlatego napisalem ze jak hdd to brac grubasa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...