Heat Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 A co ci do tego ?? :blink: Esiu masz jakis problem z samym soba czy cos ? Miazga dobrze napisal , za chwile zrobi sie tu kolejne 5str. tematu z postami w stylu "Glosowalem na..." itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Heat => akle z drugiej strony co Miazdze do tego?? jakby to komus przeszkadzalo to "czerwoni" by zareagowali. edit. poprawilem h na H [; Edytowane 5 Maja 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Koniec gadki bo kogoś pogłaskam płetwą Sikora za uchem :wink: Konkurs trwa i mi tu się nie kłócić bo to nie przystoi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 ale tu sie nikt nie kloci. wymieniamy tylko kulturnie opinie na pewien temat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Heat => akle z drugiej strony co Miazdze do tego?? jakby to komus przeszkadzalo to "czerwoni" by zareagowali.Co mi do tego? A własnie nic mnie takie posty nei obchodzą dlatego wyraziłem swoją opinie na ten temat. Z drugiej strony robią śmietnik z tego topiku, a ja trace cenny czas na czytanie takich postów :P P.S.: Widac jak narazie temat o Konkursie na nazwe portalu sie w pewnym sensie wypalił, trzeba przejść na co innego ;) Edytowane 5 Maja 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Koniec gadki bo kogoś pogłaskam płetwą Sikora za uchem :wink: Konkurs trwa i mi tu się nie kłócić bo to nie przystoi ;) O chwileczkę, chwileczkę. Co najwyżej możesz dostać rybi ogon do głaskania. Płetwa jest moja i za darmo nikomu nei będę jej użyczał. No chyba żeby jakaś taczka, jestem skłonny do negocjacji. ;]]]]] BTW, aby już nie było kompletnie OT. Głosowałem na PurePC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 znowu bęe siał defetyzm ale brakuje opcji-wszystkie nazwy są lipne... gadając z forumowczami na gg to chyba ta opcja by wygrała :/ sorry ale sie na tych nazwach zawiodłem :cry: no to prawda nazwy sa lipne :mur: zadna z tych propozycji nie mowi o czym jest na serio portal hardinfo to wyglada jak cdrinfo :lol: dreamcostam - takie lalusiowate :mur: reszta do bani ..... moze jednak popracowac nad innymi nazwami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shegi Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Nie wiem jak Wy, ale ja dalem TunePC i mi sie to najbardziej podoba... (ciekawe dlaczego nie ma tego w glosowaniu) reszta jest przecietna ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shegi Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 To trzeba bylo wyslac swoja propozycje na nazwe, a nie teraz narzekac... Tune, to bardziej przypomina cos zwiazanego z muzyka... Tune: dalem taka propozycje, wyslalem z formularza na stronie glownej, poza tym TUNE kojarzy sie tez z tuningiem wiec nazwa jak najbardziej odpowiednia, sensem podobna do TWEAK a jednak inna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shegi Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 dobrze, jednak macie racje, przekonaliscie mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 no to prawda nazwy sa lipne :mur: zadna z tych propozycji nie mowi o czym jest na serio portal hardinfo to wyglada jak cdrinfo :lol: dreamcostam - takie lalusiowate :mur: reszta do bani ..... moze jednak popracowac nad innymi nazwami? Nie wiem jak Wy, ale ja dalem TunePC i mi sie to najbardziej podoba... (ciekawe dlaczego nie ma tego w glosowaniu) reszta jest przecietna ...Kolejni panowie co zapomnieli przeczytać całego tematu i zastosować się do moich wiadomości. Było ich w tym temacie dość sporo. Wg regulaminu Shegi powinien dostać z kilka dni ZPP i 10% kary ale mam dobre serce więc mu się upiecze. Konkurs się kończy dzisiaj w nocy. Nazwy już się nie zmienią a ta co wygra zostaje jako nazwa portalu. Nazwy wybraliśmy naszym zdaniem najlepsze, nie podobają się hmmm szkoda, ale nasze zdanie w wyborze było jednak ważniejsze. Polecam jednak uważniej czytać tematy a tym bardziej prośby redakcji i moderacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Sory za mały ot Esiu masz jakis problem z samym soba czy cos ? Psycholog niedoszły czy cuś :blink: Co mi do tego? A własnie nic mnie takie posty nei obchodzą dlatego wyraziłem swoją opinie na ten temat. Z drugiej strony robią śmietnik z tego topiku, a ja trace cenny czas na czytanie takich postów :P P.S.: Widac jak narazie temat o Konkursie na nazwe portalu sie w pewnym sensie wypalił, trzeba przejść na co innego ;) Twój post też był ot i jakos żyje, zresztą nikt cie do niczego nie zmusza, skoro masz tak mało czasu i jest on dla ciebie aż tak cenny to odpuśc se to forum, ale skończ pouczać wszystkich co mogą na forum a czego nie koniec ot Ja dopisze tylko że po wielkich oporach i gledzeniu oddałem głos na obecną nazwę, żeby nie było że potrafie tylko zrzędzić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Glosik tez na pure, ale tylko dlatego ze ta nazwa poleciala juz na inne fora i nie ma sensu jej zmieniac. Zmieniajac te nazwy co chwilke tylko balagan sie robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Też na Pure. Z tych co jest wg mnie najlepsza, a poza tym najbardziej oryginalna (no może tinker jest bardziej oryginalna - ale mi się nie podoba). Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Po co w ogóle cokolwiek tu pisać jak już wiadomo jaka nazwa wygrała tak wiec nikt budy nie dostanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 A co zal ci? Ja bym chetnie oddal ta bude calej ekipie prowadzacej. Niech maja cos z tego ze poswiecaja dla nas swoj czas i umiejetnosci oraz kase :) Maje z tego satysfakcje, ale i kupe zpsutych nerwow przez roznych malkontentow. Wiec ja bym im ta bude z checia podarowal i jeszcze doplacil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 A co zal ci? Ja bym chetnie oddal ta bude calej ekipie prowadzacej. Niech maja cos z tego ze poswiecaja dla nas swoj czas i umiejetnosci oraz kase :) Maje z tego satysfakcje, ale i kupe zpsutych nerwow przez roznych malkontentow. Wiec ja bym im ta bude z checia podarowal i jeszcze doplacil :P Ho, ho, ho. Yeti, Ty faktycznie yeti jesteś. :-P Normalnie aż dziwne, że można usłyszeć o sobie coś pozytywnego. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Wrzucili pure z najgorszymi nazwami, napisali ze jakby co nagroda idzie na następny konkurs, a następnego nie będzie ;-) I kto będzie miał bude??? Chyba nie przeczytałeś całego tematu bo już o tym napisałem wcześniej. Żart żartami lecz ludzie czytający to, różnie odbierają takie teksty. Obudowe jeśli zostanie wybrana nazwa PurePC, przekażemy na kolejny konkurs. Jeśli nie będzie go w ciągu tygodnia lub dwóch to za miesiąc zrobimy jakiś kolejny z większą pulą nagród, gdzie ta obudowa również się pojawi. Nikt z administracji czy moderacji nie przygarnie sobie jej za ten konkurs. Nie ma takiej nawet możliwości. Nie wrzucałem beznadziejnych nazw, aby tylko purepc wygrało. Tak jak pisałem w pierwszej wiadomości, sami ludzie wysyłający proponowane nazwy, prosiło o zostawienie PurePC.pl ponieważ nazwa im się spodobała i chcą aby została. To po co wydaliśmy 220 zł za domeny i spędziliśmy sporo czasu nad organizacją, aby tylko przygarnąć obudowę. Faktycznie dobre myślenie :? Kilka godzin (około 4) i będzie po kłopocie z OT w tym temacie :wink: ! Oddawać ostatnie głosy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Tu sie zgodze z Romkiem , szkoda było wydać ta kase na te nazwy. ALe tak to jest wszystkim nie dogodzi <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decklen Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 a nazywajcie sobie forum jak chcecie !! ja powrecam na twek.pl wszystkie nazwy są denne szkoda bo byłem tu kilka lat i niechce źle wróżyć temu tematowi ale polegnie chyba przez właśnie takie przepychanki jak robicie o nazwe nie przecze będe tu zaglądał ale .....................sa niewiem DECKELN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) a nazywajcie sobie forum jak chcecie !! ja powrecam na twek.pl wszystkie nazwy są denne szkoda bo byłem tu kilka lat i niechce źle wróżyć temu tematowi ale polegnie chyba przez właśnie takie przepychanki jak robicie o nazwe nie przecze będe tu zaglądał ale .....................sa niewiem DECKELN No to cześć, będzie nam Ciebie bardzo brakować. Poziom merytoryczny nowego Tweaka naprawdę zapowiada się świetnie, zważywszy na fakt, że wszyscy sa tutaj. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zna go ktoś? :blink: PS. Jesli wybierasz forum patrząc na jego nazwę, to cóż... no comment. Edytowane 6 Maja 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 a nazywajcie sobie forum jak chcecie !! ja powrecam na twek.pl wszystkie nazwy są denne szkoda bo byłem tu kilka lat i niechce źle wróżyć temu tematowi ale polegnie chyba przez właśnie takie przepychanki jak robicie o nazwe nie przecze będe tu zaglądał ale .....................sa niewiem DECKELN A kysz na twek.pl. Szkoda, bedziemy plakac... Straszne, polegnie temat. Jakos sie bardzi martwie o forum a nie o temat ;] Ale co ja tam biedny zuczek mam do gadania. Narazie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zna go ktoś? :blink: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zarejestrowany w 2003 roku. 67 postów. Najbardziej aktywny w archiwum. Nie znać :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zarejestrowany w 2003 roku. 67 postów. Najbardziej aktywny w archiwum. Nie znać :blink: [ot] A plakac? [/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 [ot] A plakac? [/ot] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ze szczescia ;] cos przycisk od spoilera mi nie chce zalapac :/ a wlasciwie pod spoilerem nic nie ma, pod cytatem jest spoiler :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ze szczescia ;] cos przycisk od spoilera mi nie chce zalapac :/ a wlasciwie pod spoilerem nic nie ma, pod cytatem jest spoiler :| Bądź hardcore i pisz ręcznie. Ech, pamiętam jak kiedyś robiłem stronki internetowe w notatniku "dla zasady" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 zazwyczaj pisze recznie, ale dzisiaj mi sie nie chcialo i chcialem uzyc ulatwiacza a ten jak na zlosc nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 zazwyczaj pisze recznie, ale dzisiaj mi sie nie chcialo i chcialem uzyc ulatwiacza a ten jak na zlosc nie dziala. Ba, masz za karę, nauczysz się że nie można chodzić na łatwiznę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Chłopaki nie róbcie OT bo jak romek wpadnie :wink: ( Ciiiiii ) to nas rozliczy. :D A tak na serio to już chyba wszystko jasne jaka nazwa wygrała :D :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Jak by nie patrzeć to chyba się już ankieta na nazwę skończyła ;) Ciekawe co wygrało bo pojęcia nie mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...