Chaos Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 W twoim wykonaniu o niebo lepsze. B) Drugi link rzeczywiście jakis obcięty poprawilem macie jesio jedno http://video.google.pl/videoplay?docid=736...amp;q=dane+cook Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Wróciłem po 8h jazdy pociągiem... ja chce następny zlot ! :D Jka bede mial czas to wrzuce na FTP filmik, gdzie chyba w 6 osob mylismy sobie ręce azotem :P To sie nazywa sterylizacja :D Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez LukeXE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) nie no to zdjecie mnie zrozbroilo http://helios.et.put.poznan.pl/~gprajs/photo/4/23.jpg :D Chaos do kogo sie tak ladnie usmiechales? :D Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) "- No trochę zimniejsza[...] i bardziej gazowana - A może acetonu Ci dolać? ... - Ej no ale nie lej acetonu tam!" To mnie rozwaliło :lol: Cola z DI rox :lol: A Chaos to pewnie miał taki uśmieszek pod wpływem napoju chmielowego w dużych ilościach :mrgreen: Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Puma[JFK] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 nie no to zdjecie mnie zrozbroilo http://helios.et.put.poznan.pl/~gprajs/photo/4/23.jpg :D Chaos do kogo sie tak ladnie usmiechales? :DTo jedyne zdjecie Chaosa z tamtego wieczoru bo sie chowal ciagle :D Poczekajcie az ryba wrzuci swoje fotki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy007 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) 11. Krecenie Opterona 165, poszedl ledwo na 3GHz. Wlasciciel oczekiwal cos kolo 3,2GHz, ale i tak nie jest az tak zle :rolleyes: No dokładnie 3017 MHz :), ale na lepszym chlodzeniu...kto wie... na idle było -41*C a na load rosło do +1*C wg CoreTemp więc chyba nie tak źle.... Najważniejsze ze nie ma ColdBuga :) Podziękowania dla LukeXE za umożliwienie zabawy, ludziom którzy pożyczyli sprzęty chłodzące (Raven i nawet nie wiem kto jeszcze), Kszonkowi i Mib'owi za pomoc przy montowaniu itd... Dzięki. Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Jimmy007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Wrzucilem na ftpa 20minut przekompresowanego ostro avika ;] ftp jest 1Mb/s jednak jesli ktos ma neostrade to moze spodziewac sie predkosci modemowych. IP: 86.63.148.70 login: purepc pass: purepc waga pliku ~ 60MB kto chce niech zasysa :) Pozdrowionka =] Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez lukasrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy007 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ftp jest 1Mb/s jednak jesli ktos ma neostrade to moze spodziewac sie predkosci modemowych. Pięknie leci 70-100kB/s :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Leci szybko, bo masz normalne łacze. Użytkownicy TP będą mieli max 3KB/s. Tak w ogóle to ten film jest zmontowany w niewłasciwej kolejnosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja wiedziałem, że tego nie wyniknie nic dobrego.... [; Kas&Poca po upojnej nocy we dwoje. 8 miesiąc ciąży ;) No, zacznijscie sprzedawać te kable do FDD, bo nie wiem ile za to brać :lol: Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez narcyz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Leci szybko, bo masz normalne łacze. Użytkownicy TP będą mieli max 3KB/s. Tak w ogóle to ten film jest zmontowany w niewłasciwej kolejnosci. Moglby ktos go gdzies rehostnac? narcyz >> fotka Paranoika wymiata :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) All download slots (500) assigned to your country (Poland) are in use :lol: @Jimmy007 Miales tez moja zabawke :) Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy007 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 @Jimmy007 Miales tez moja zabawke :) Dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Widzę że Poca i KAs poznawali się dogłębnie. Normalnie Poca był wniebowzięty. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zboczeńcy ... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) nie no to zdjecie mnie zrozbroilo 2282599[/snapback] To jedyne zdjecie Chaosa z tamtego wieczoru bo sie chowal ciagle :D Poczekajcie az ryba wrzuci swoje fotki :D troche sie zaslanialem Widzę że Poca i KAs poznawali się dogłębnie. Normalnie Poca był wniebowzięty. :lol:ty juz nie badz taki hop .. wszyscy slyszeli jak w czasie dyskusji o kobietach przed tym klubem jazzowym powiedziales "Potwor nie potwor byleby otwor" Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Pięknie leci 70-100kB/s :) Bo masz normalne łącze ;) Filmik jest troche moze nie pokolei no ale to sa same urywki z imprezy, nie chcialem zaczycnac filmu od imprezy na dworze i smutów samhaina ;) A ja cos mam ;] moze mnie nikt nie zabije za to ;] Tylko niezle musialem fotki podostrzyc bo ktos ma pijackie rece do robienia zdjec ;d ( nie ja ;) ) kto ma lepsze foty ? :D B-) B-) B-) Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez lukasrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ma ktos jeszcze Fandera 120mm na zbyciu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 klick Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 http://gorajec.net/lukexe/zlot%20purepc/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNs Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 http://gorajec.net/lukexe/zlot%20purepc/ ah, musial sie makro pobawic ^^, widze ze ci minoltka x50 ladnie lapie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Kas&Poca po upojnej nocy we dwoje. Ej ej mialo nie byc tego zdjecia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ah, musial sie makro pobawic ^^, widze ze ci minoltka x50 ladnie lapie :] Hehe, no fajna ta x50, dziewczyny aparat to jest ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 widze ze na dekiel Wam juz troche waliło z tym azotem :D Na glowe nikt sobie nie lał ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Bo masz normalne łącze ;) w domciu mam vectre, wiec wypraszam sobie :P narcyz => a mowiles, ze nei chcialo Ci sie po aparat siegac. piekne fotki, a jaki usmiech u poci na twarzy sie rysuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) w domciu mam vectre, wiec wypraszam sobie :P narcyz => a mowiles, ze nei chcialo Ci sie po aparat siegac. piekne fotki, a jaki usmiech u poci na twarzy sie rysuje :D kablówke ? i to ma byc normalny internet ? ;] chociaż z chello 1Mb/s mają ludzie transfery 1Mb/s to nie wiem czemu masz taka cienizne :> sproboj zmienic passive/active moze cos pomoże ;] Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez lukasrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Kas&Poca po upojnej nocy we dwoje.W Croatii nie byl taki zadowolony.. ;) ty juz nie badz taki hop .. wszyscy slyszeli jak w czasie dyskusji o kobietach przed tym klubem jazzowym powiedziales "Potwor nie potwor byleby otwor"Yhs.. desperacja? Czyli podsumowujac rozumiem ze uwazacie Panowie zlot za udany? Moze w przyszlym roku pojawie sie z Poca w bialych butach srebrnym mercem.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Czyli podsumowujac rozumiem ze uwazacie Panowie zlot za udany?Ja uwazam za bardzo udany :D, oby wiecej takich imprez i moze w koncu jakas w Poznaniu? B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ja równiez uważam zlot za bardzo udany :D Następne targi w KRK @mechl!k to poca juz ma srebrnego merca?? bo ze białe buty ma to wiem :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) W Croatii nie byl taki zadowolony.. ;) Ty za to byles i to bardzo. Ciekawe czemu.... ;) Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Rob@k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...