Caleb Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Zakładki to był świetny pomysł - nareszcie bedzie porządek, a i funkcjonalność sie poprawiła ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) Tak na marginesie: może warto zmienić "(...) recenzji na łamach naszego portalu.". Sami wiecie, że nie wszystko co publikujecie to recenzje ;) Edytowane 8 Października 2008 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Na O 952 linki Rejestracja/Logowanie sa w drugim wierszu. W pierwszym tylko RSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Ja nawet nie wiedzialem, ze tam cos jest. Dopiero po zabawie zoomem, na niektorych poziomach powiekszenia zaczyna sie cos wylaniac: FF3.0.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Na O960 nie ma problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Wiem w czym bol - zaleznie od powiekszenia widze albo to co zademonstrowal kwasior500 albo na 110/90% Zalogowany jako:Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 FF 3.0.3 / Opera 9.52 problem nie istnieje niezaleznie od powiekszenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) U mnie na FF 3.0.3 problem jest a tym razem IE 7 okazał się dorobioną przeglądarką bo tam działa <_< Żeby zalogować się na stronie trzeba być najpierw zalogowanym na forum? To tak ma być czy to błąd? Edytowane 8 Października 2008 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Napisy w logo wygladaly duzo ladniej bez obwodek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 (edytowane) Dodajecie coś na próbę, to chyba 3 dziś ale.... To są newsy w dziale artykuły ? Edytowane 17 Października 2008 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Bład osoby piszącej newsy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Tja, chlopaki sie dopiero ucza - moga byc przez jakis czas kwiatki - z gory przepraszamy, ale tym co popelnia ten blad dwa razy podziekujemy z miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) Kontrolujcie tych newsopisaczy. Jakiś wstawił newsa o myszach Verbatima w artykułach. Nie dość, że nie w poprawnym miejscu, to jeszcze news który już był. Edytowane 18 Października 2008 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Spoko, takich gagatkow bedziemy zegnac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 (edytowane) To ja tym razem z serii proste pytanie - prosta odpowiedź. Czy moglibyście zmienić spis treści w artach z aktualnego na taki jak jest np. na PCLabie? Fajnie jest znać zawartość strony przed kliknięciem, o wygodzie przy wyszukiwaniu konkretnej treści nie wspominając. /jedna literka za dużo [; Edytowane 20 Października 2008 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Ale co mamy zmienic jak większosc artów nie ma dodanego spisu tresci? Spis tresci wygląda tak http://www.purepc.pl/procesory/amd_phenom_x3_8750 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 kolejny news o pamieciach a DATA żywcem przekopiowany z idiotycznym dopiskiem o OPTYMALIZACJI (sprzętowej) PAMIECI RAM POD SYSTEM 64 BITOWY ... no ludzie litości... ktos kontroluje ten poziom tych bzdur co tam ci newsmani dopisują?? wielka mi robota wziac na chama skopiować coś mało tego i nie podać nawet żródła informacji.. ktoś się w koncu do was przywali ze łamiecie prawo... Przepraszam ale juz mnie szewska pasja ogarneła... tak merytoryczne forum i tak bzdurne newsy w portalu... POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 kolejny news o pamieciach a DATA żywcem przekopiowany z idiotycznym dopiskiem o OPTYMALIZACJI (sprzętowej) PAMIECI RAM POD SYSTEM 64 BITOWY ... no ludzie litości... ktos kontroluje ten poziom tych bzdur co tam ci newsmani dopisują?? wielka mi robota wziac na chama skopiować coś mało tego i nie podać nawet żródła informacji.. ktoś się w koncu do was przywali ze łamiecie prawo... Przepraszam ale juz mnie szewska pasja ogarneła... tak merytoryczne forum i tak bzdurne newsy w portalu... POZDRAWIAM Dzięki. News usunięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Ale co mamy zmienic jak większosc artów nie ma dodanego spisu tresci? Spis tresci wygląda tak http://www.purepc.pl/procesory/amd_phenom_x3_8750 Masz rację, źle się wyraziłem. Chodzi mi o to, by spis treści pojawiał się w każdym arcie, a nie tylko ta lista stron na samym dole arta. Sorry za nieścisłość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 kolejny news o pamieciach a DATA żywcem przekopiowany z idiotycznym dopiskiem o OPTYMALIZACJI (sprzętowej) PAMIECI RAM POD SYSTEM 64 BITOWY ... no ludzie litości... ktos kontroluje ten poziom tych bzdur co tam ci newsmani dopisują?? wielka mi robota wziac na chama skopiować coś mało tego i nie podać nawet żródła informacji.. ktoś się w koncu do was przywali ze łamiecie prawo... Cłopaki piszą jak piszą - uczą się, ofc na błędach, zweryfikować wszystkiego nie dajemy rady w "pierwszym czytaniu" jak jest xx newsów do sprawdzenia - zatem liczymy po częsci na waszą spostrzegawczość i opinie - kto i jakie błędy robi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Przeglądając podstronę Redakcja znalazłem małe niedopterznie (albo coś, czego po prostu nie rozumiem): To teraz screen: Jeżeli wszystkie nicki są na czarno to czemu jeden jest ciemnoszary? Podobna sytuacja z opisami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Co do wyglądu działu redakcja to przy chwili wolnej, będzie zrobiona przebudowa tego działu... Będzie nabór na nowych redaktorów więc również przebudowa samej redakcji o wszystkim jednak już nie długo, teraz dogrywam sprawę nagród do konkursów i uruchomieniem platformy testowej po kolejnej śmierci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Gdy wchodzę na głównej w zakładkę (na dole) "artykuły - wydarzenia" pojawia sie biały ekran i żadnych artów :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jakiś update ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Pewnie przenoszą stronę na nowy serwer.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Były prowadzone prace modernizacyjne na serwerze obsługującym portal. Przenieśliśmy wszystko w nowy klaster. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Przeglądam bardzo często newsy i artykuły i tak doszedłem do wniosku, czy nie przydałaby się czasem data (gdzieś może przy tytule)? Bo jednak jak się czasem przegląda artykuły i wchodzi w linki z "Zobacz również" to i czyta się jakiegoś "newsa", ale dopiero jak się zejdzie do komentarzy to się okazuje, że ma już rok a nawet kilka lat. A jak nie ma komentarzy, to ktoś kto nie przegląda co dziennie portalu może uznać coś z archiwum za newsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mampytanie Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Wczesniej nie widzialem wygladu portalu, ale ten wyglada naprawde przyzwoicie, kolorystycznie mi odpowiada i budową działów. Poza tym, udzielono mi pomocy, a to też b. ważne ;-) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 A ja dzisiaj taki błąd miałem, ale po odświeżeniu wszystko wróciło do normy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...