Night_Bird Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 A z Amazona ostatecznie wyszło 152,68 ale doręczenie planowane dopiero na czwartek. Cóż, coś za coś. Jestem w tej samej sytuacji, ale jest szansa, że doręczenie będzie jutro :-) przynajmniej Blizz dostawi troche serwerów - teraz tylko uważać na spoilery. Jakoś ten 'Mięsny jeż' mnie nie przekonuje... 'plugawe matki', 'wytyczne', 'Pajęczyna Wymiotów" <to akurat z Diablo II, jakiś Unique Monster> - dziwnie to brzmi po polsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 W Rybniku ktoś wie jak to wygląda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Właśnie wyszedłem z empiku z kopia gry. Bez wcześniejszego zamawiania zapłaciłem 180 złotych. Pełna kultura. No, ale ja mieszkam najdalej na zachodzie jak się w Polsce da ;) . Jadę do domu instalować. Jak czytałem o tych kolejkach o północy i braku możliwości zalogowania to się pisałem w głowę. Teraz tylko dziecko do dziadków muszę wysłać i do wieczora mnie nie ma. Tapped from other galaxy ;) Regards Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Nie no to już przesada ze strony gram.pl, a raczej tego kuriera od nich co się zwie DB Schenker. Moja kopia DIII została nadana wczoraj, dostałem nr listu przewozowego, ale gdy próbuję namierzyć przesyłkę to system jej nie znajduje. Sic, po to zapłaciłem 195zł, żeby nie musieć jechać do Krakowa i stać w kolejkach... i kupa, ostatni raz zamawiam preordera. Czuje, że dzisiaj nie pogram, a jak nie dzisiaj to najbliższa okazja będzie w niedziele. W Empiku było taniej i dostawa na 14.05. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) Kupiłem przed chwilą w Saturnie w Złotych w Wawie - 169zł. EK nie było. Było trzech ludzi, którzy wykoupowali na masę, pewnie spokojnie ponad setkę egzemplarzy kupili. Edytowane 15 Maja 2012 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 A z Amazona ostatecznie wyszło 152,68 ale doręczenie planowane dopiero na czwartek. Cóż, coś za coś. Mi na thehut wisi za ok. 140, ale nawet jeszcze nie wysłali, ba, kasy z karty nie ściągnęli. A co do Reala - od 16.05 wchodzi nowa gazetka, więc pewnie dlatego dopiero wtedy będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Da się zmienić poziom gry podczas gry? Bo nie mogę nic takiego znaleźć, a troche łatwo ;) Dołączam się do pytania ;) Albo inaczej, można było grę rozpocząć na koszmarze i poradzić sobie z 1 lvl tak, żeby pierwszy lepszy stworek nas nie zabił? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Następny poziom trudnosci odblokowywuje sie dopiero po ukończeniu poprzedniego. Przynajmniej tak było wczesniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) Pytanie, czy przechodząc singal postacią, mogę ją potem w multi wykorzystywać? U mnie w Zabrzu w MM dzwonilem, mają za 169zł dużo sztuk, EK brak....myślę czy po pracy brać czy nie brać.. Edytowane 15 Maja 2012 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 W Media Expertach mieli po 6 sztuk na salon (podobno było kilka w Polsce gdzie było po 12-13). Generalnie 10:05 nie została żadna sztuka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Pytanie, czy przechodząc singal postacią, mogę ją potem w multi wykorzystywać? U mnie w Zabrzu w MM 169zł....myślę czy po pracy brać czy nie brać.. w DII się tak nie dało wiec myślę, że tutaj też takiej opcji nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Polecam zabezpieczyć sobie konto Tokenem. Appka na Androida bardzo wygodna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) w DII się tak nie dało wiec myślę, że tutaj też takiej opcji nie będzie. Ale w d2 singiel byl na localu...w d3 singiel jest na serwerach BN więc sprawa taka jasna nie jest Edytowane 15 Maja 2012 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 W D3 chyba nie ma singla, tylko jest założenie prywatnej, jednoosobowej gdy na BN. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Polecam zabezpieczyć sobie konto Tokenem. Appka na Androida bardzo wygodna. A jakaz to appka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Czytam o RMAH jak działa. Przypisanie do Paypal powoduje konieczność weryfikacji przelewów SMSami. Podobno prepaidów nie można używać, ale kilka amerykańskich działa. Jakbym chciał dorobić sobie, to nie jest tak łatwo. Obecnie preferuję pełną anonimowość i brak umowy. Pewnie oleję RMAH, ale jak komuś będzie działać jakiś polski prepaid, to dajcie znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Authenticato 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 takie pytanie...ma toto choć troche klimatu z diablo 1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Auchan w Katowicach - zainteresowanie małe, cena 165zł. Nie powinno być problemu z dostępnością. Rzut beretem od saturna a parę zł można zaoszczędzić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Polecam zabezpieczyć sobie konto Tokenem. Appka na Androida bardzo wygodna. Authenticato Pamiętajcie tylko, że przy zmianie softu w telefonie najlepiej wyłączyć tokena i po zmianie wrzucić jeszcze raz, bo inaczej są problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Wystarczy zapisać nr seryjny i kod aplikacji do przywracania i można na dowolnym sofcie/telefonie korzystać bez problemu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 poczekajcie .. to z tego co dobrze rozumiem nie da rady zagrac nawet "single" bez neta? trzeba miec konto na BN i zalogowac sie a wtedy mozna pograc samemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 no paranoja ale nic nie zrobisz :) Abonament w Diablo III :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 no paranoja ale nic nie zrobisz :) Abonament w Diablo III :huh: no ok ale jak mam oryginał i mam klucz. to jak dam dane do logowania do konta koledze to on sobie zagra w momencie gdy ja nie gram? czy jest to przypisane jakos do konkretnego kompa egzemplarza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 no paranoja ale nic nie zrobisz :) Abonament w Diablo III :huh: Właśnie się miałem pytać. Jak to jest kiedy chcę odsprzedać komuś grę? Też nie ma narzekań na wymagania: non stop internet. Z tym abonamentem, też może być ciekawie jak np. wypuszczą dodatek jakiś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) @Chaos: Jak dasz komuś dane to on może grać w dowolnym miejscu na świecie, pod warunkiem, że ty wtedy nie grasz. Gra jest przypisana tylko do konta BN i potrzeba stałego połączenia z netem. @shaker_0101: Jak chcesz sprzedać grę to musisz sprzedać ją razem z kontem BN, bo gra jest do niego przypisana. Co do abonamentu, to uważam, że blizzard go nie wprowadzi. Edytowane 15 Maja 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 no ok ale jak mam oryginał i mam klucz. to jak dam dane do logowania do konta koledze to on sobie zagra w momencie gdy ja nie gram? czy jest to przypisane jakos do konkretnego kompa egzemplarza? Tak, zagra sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Chociaż wg warunków umowy, którą czytałem prawie godzinę nie może. Nie można udostępniać nikomu konta bnet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) Guest pass? Anybody? :wink: Zaloguj się na konto bnet i aktywuj sobie Diablo 3 starter. Jest za free. Dostępna taka sama część świata jak w becie i też limit 13 lvl, z tym, że jeśli aktywujesz klucz pełnej wersji na tym samym koncie to ci się gra po prostu zupgraduje i postać, którą już wyexpisz na starterze zostaje. Z tym, że można grać dalej ;) Ktoś wie może jak z dostępnością w realu? Bo MM mam na obrzeżach miasta i mi się średnio tam chce jechać :P Ale w d2 singiel byl na localu...w d3 singiel jest na serwerach BN więc sprawa taka jasna nie jest W becie było tak, że po zalogowaniu się, wybierałeś postać i odpalałeś mapę od questa, który cię interesuje (można robić ponownie zrobione questy). Po odpaleniu po prostu się wybierało opcję gry wieloosobowej, wtedy gra się robiła otwarta i inni mogli dołączyć. Tak więc owszem, postać z singla działa również online. A to w zasadzie dlatego, że singiel jako tako nie istnieje (bez internetu nie da się zagrać). Edytowane 15 Maja 2012 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Chłopcy i dziewczęta w Diablo 3 nie ma singla. Można grać samemu ale i tak gra się na serverze blizza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...