Rikki Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Ok, ale mi lato kojarzy się z temp. ~30* i słońcem, a nie pochmurnymi dniami jakie ostatnio widujemy... Nie mam nic przeciw takiej pogodzie ale z umiarem, nie non-stop. Ostatnio słyszałem w radiu, że nawet gdzieś śnieg padał i ludzie zaczęli się zbierać do domu, nie pamiętam gdzie. Edytowane 25 Lipca 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 u mnie tam przez prawie cały tydzień jest gorąco :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Burze w lecie sa akurat normalne dla naszej szerokosci geograficznej, tak samo jak deszcze zreszta.Co nie zmienia faktu, że tegoroczny lipiec pod względem pogody nas nie rozpieszcza :) Jeśli ktoś ma jakieś fotki z centrum K-c to niech się podzieli :) Edytowane 25 Lipca 2008 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Ogólnie mamy super jesień w lipcu, prawda? Deszcz, mocny wiatr, chmury i... jeszcze raz deszcz. Przegrane. siakis 3 swiat albo inny slask ;] na warmii w chwili obecnej jest 24st, w dzien bylo jeszcze wiecej i zerowe zachmurzenie, jedyne co wkurzalo to szkwalisty wiatr ok 5m/s i tak jest od 3 dni i wg. prognoz ma byc tak jeszcze 2 tyg tylko juz z lagodniejszym wiatrem. jak tak bedzie to wylatam sie jak dzika swinia :D Edytowane 25 Lipca 2008 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Słaba jakość, nie przezemnie robione. Klasyczne miejsce w Bytomiu w momencie gdy spadnie więcej deszczu - skrzyżowanie koło więzienia/społem/basenu krytego - a dokładniej to co dzieje się pod przejazdem tramwajowym: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Niemiec, to tylko Dolny Śląsk. ;) Poranek dziś dość ładny, teraz 26*C w cieniu. W końcu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) Słaba jakość, nie przezemnie robione. Klasyczne miejsce w Bytomiu w momencie gdy spadnie więcej deszczu - skrzyżowanie koło więzienia/społem/basenu krytego - a dokładniej to co dzieje się pod przejazdem tramwajowym: <tu był obrazek> O której było zdjęcie robione ? Jak wracałem wczoraj ok. 20 to było już normalnie. Edytowane 26 Lipca 2008 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) ja dzis dalej mam ponad 30* , zero zachmurzenia B-) Edytowane 26 Lipca 2008 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 @BLANTMEN: A nie wiem - dostałem od znajomego, choć nfo pliku pokazuje 16.55... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 serwal4, co do zdjęcia które zamieściłeś to żeby było śmieszniej około godziny 18-19 jak tamtędy jechałem to wywaliła się ciężarówka wioząca toi toie i jak nie trudno się domyśleć cała zawartość kibelków wylądowała na drodze ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 A witam kolegę ze szkoły ;) No cóż - podejrzewam, że widok był przeuroczy... Brat starał się z Chorzowa wyjechać i niestety nie udało mu się... nie chciał poświęcać auta (mimo, że diesel jednak wodę lepiej przetrzyma :E). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Co tam Panie w pogodzie? U mnie od 4 do 9 burza jak nie wiem co, pozniej do jakiejs 16 zaduch nie samowity i znow niezla burza nad miastem. Jakies 5 kilometrow od mojego domu przeszla traba powietrzna przechodzac przez gmine blachownia i dosc niezlych szkod narobila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Aż się dziwię że nikt we temacie nie napisał o tym co się działo rano na Śląsku . W godzinach 8-9 tak lało i padało gradem że głowa boli . Wracałem do domu o tej porze - efekt całe buty mokre, jak i spodnie , bluza i plecak . Dosłownie ulicami płynęła rzeka - konkretnie rejon ulic Tarnogórska , Kolberga , Udzieli i Mastalerza w Gliwicach . Dobrze że ta woda nie spłynęła do tunelu pod torami PKP . Nie wiem czy gdzie indziej było podobnie . Jednym słowem - masakra . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 U mnie tak samo rano lalo (ale gradu nie bylo, pewnie burza tylko o moje miasto zahaczyła). TEraz od ok 18 - 19 leje mocno ale gradu nie widac. Witra tez nie taki znouw mocny, tyle ze bardzo wczesnie dzisiaj zrobilo sie przez ta burze ciemno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 U mnie też była niezła siekiera, od 19 do 21:30. Co prawda większośc przeszło bokiem, ale nie wyobrażam sobie co się działo w centrum :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) A co się na Opolszczyźnie działo.. U mnie tylko cały dzień deszcz.. temp ok. 12*C Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity120 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zdjęcia z Opolszczyzny: http://www.24opole.pl/?id=galeria_fotki&gal=1165 Istna tragedia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zmiany klimatu nam sie szykuje. cos czuje ze teraz co roku nas jakas zawierucha bedzie nawiedzac o tej porze wiec lepiej sie przygotowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Radomsko : Na razie cisza ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Dzisiejsza noc, Gliwice, Górny Śląsk. Noc była niesamowita, niebo było cały czas rozświetlone, nie było chwili ciszy. Szkoda że trwało to tylko pół godziny, bo widowisko było niesamowite. 3 listwy w mieszkaniu spalone, na szczęście nie spałem i poodłączałem wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 U mnie obeszło się bez spalonych listw. Pioruny waliły seriami jak z AK-47 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Wichura dotarła nad mazury, leje tak, że omg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Podlasie: Napiedziołka z 50-60km odemnie. Jasno jak w dzień. Wczorajsza noc: 20-23 burza, 23.30-3cia burza. Spać ciężko było... Ale to i tak nie było centrum... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Umnie narazie burza... około 12"C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ugabuga;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 A u mnie (na S od Wrocka) tylko deszczyk siąpi - i dobrze, ziemia nasiąka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nad Bytomiem burze hulały aż strach :) Dopiero dzisiaj sieć zaczęła działać. Zresztą co tu pisać - wystarczyło pooglądać wiadomości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ja na szczęście od środy do niedzieli przebywałem poza Bytomiem, aczkolwiek w okolicy w której siedziałem (blisko T. Gór/Świerklańca) też troszku się działo... a jeszcze spałem na poddaszu... okno nad głową... ciężko było zasnąć - stroboskop to pikuś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Po co są prognozy pogody na portalach ? Od 2 tygodni wg. wp.pl pada śnieg, to samo na onecie (normalnie nie potrafię już samochodem wyjechać) - nie wiem jak na interii ale teraz patrzę i u mnie w mieście właśnie pada śnieg wg. niej - lol. I nie mówię o pogodzie na cały tydzień bo już nauczyłem się takie odległe prognozy wkładać między bajki ale mówię o konkretnie moim mieście i prognozie na następny dzień. Jeszcze lepiej żeby było to na każdym portalu prognoza jest inna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Po co są prognozy pogody na portalach ? Od 2 tygodni wg. wp.pl pada śnieg, to samo na onecie (normalnie nie potrafię już samochodem wyjechać) - nie wiem jak na interii ale teraz patrzę i u mnie w mieście właśnie pada śnieg wg. niej - lol. I nie mówię o pogodzie na cały tydzień bo już nauczyłem się takie odległe prognozy wkładać między bajki ale mówię o konkretnie moim mieście i prognozie na następny dzień. Jeszcze lepiej żeby było to na każdym portalu prognoza jest inna Polecam więc http://new.meteo.pl/ - model UM (o ile wcześniej nie korzystałeś z tej strony). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...