Bobslej Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 ...Nawet z przesylka wychodzi Cie 5zl taniej niz w sklepie... Chyba nie liczysz z przesyłką za pobraniem? Bo w moim przypadku tylko to wchodzi w grę :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 OK, dopisz 2.50 za pojscie na poczte i wyslanie przelewu ;) Co nie zmienia faktu, ze wPLN najbardziej oplacaja sie wlasnie przy wiekszych zamowieniach, w ktorych jest cos dajace darmowa wysylke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Co się dzieje z klubem gracza Cenega? Nic nie ruszyło, niby nagrody są opisane, ile pkt trzeba mieć itp. Mam 80 pkt i mógłbym je na coś wymienić a tu taka kupa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Co się dzieje z klubem gracza Cenega? Nic nie ruszyło, niby nagrody są opisane, ile pkt trzeba mieć itp. Mam 80 pkt i mógłbym je na coś wymienić a tu taka kupa. Sciema. Mam gdzies ponad 200 i jeszcze sporo niezarejestrowanycxh i kapa. A nie wspominam ze mam konot z jakims banem i nie moge sie zalogowac>>>blad. Oszukali nas dydydenci. AA. 24 listopada GTR2 FIa ma byc w rewolucji cenowej za 29 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 24 listopada GTR2 FIa ma byc w rewolucji cenowej za 29 zl.Gdzie to wyczytałeś i kto to wyda w tej cenie, ew. czy PL? Jeśli to prawda to będe w szoku i już polecę stać w kolejce. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 AA. 24 listopada GTR2 FIa ma byc w rewolucji cenowej za 29 zl. a skad te rewelacje? jakis link prosze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 ...a już za tydzien złota edycja morrowind'a za jedyne 19,99 http://www.gram.pl/gra.asp?id=91&pid=787 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) hmm... TU też się podniecają tym GTR2 w dobrej (czyt. rewelacyjnej) cenie. Chyba coś w tym jest... Edytowane 10 Listopada 2006 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Wreszcie morek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 pewni, ze PLN a nie GBP?? http://www.hmv.co.uk/hmvweb/displayProduct...1&locale=uk jakos nei wierze w to, bo i GTR i GTL kosztowaly po 99pln w dniu premiery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 ...a już za tydzien złota edycja morrowind'a za jedyne 19,99 http://www.gram.pl/gra.asp?id=91&pid=787 :D Czas najwyzszy :) Wreszcie na poleczce wspolnie zawita komplet najfajniejszych RPG ostatnich lat (Saga Gtohic, Gothic 3, NWN Diamentowa Edycja, Morrowind, Oblivion) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Czas najwyzszy :) Wreszcie na poleczce wspolnie zawita komplet najfajniejszych RPG ostatnich lat (Saga Gtohic, Gothic 3, NWN Diamentowa Edycja, Morrowind, Oblivion) :DGothic 3 nie zalicza się do sagi Gothica? ;) Jeszcze wypadałoby dorzucić Planescape Torment, Fallout i Fallout 2, Arcanum i sagę Buldur's Gate. Wtedy miałbyś komplet najfajnieszych (ok, jeszcze kilku gier by brakowało do kompletu ;)) gier cRPG z ostatniej dekady. A Morrowinda i tak kupię, a co. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Ojej! GTR2 za 29,90 zł! No to nieźle. Na moim celowniku jeszcze jest The Ship również w takiej samej cenie. Niedawno można było potestować tą gierkę za darmo po necie przez kilka dni i jak dla mnie gra się super :) Zupełna odskocznia od tego co mamy do dyspozycji w innych produkcjach tego typu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Więc to tak z tą Cenegą. To ci dopiero złodzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Gothic 3 nie zalicza się do sagi Gothica? ;) Jeszcze wypadałoby dorzucić Planescape Torment, Fallout i Fallout 2, Arcanum i sagę Buldur's Gate. Wtedy miałbyś komplet najfajnieszych (ok, jeszcze kilku gier by brakowało do kompletu ;)) gier cRPG z ostatniej dekady. A Morrowinda i tak kupię, a co. ;) Nie, jesli mowimy o takowym wydaniu - Saga Gothic to G1+G2+NK na jednym DVD, wydane ostatnio w Platynowej Kolekcji. A co do reszty - poza Baldur's Gate wszystko jest ;) Jeszcze Icewind Dale'e bym dopisal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Kupiłem na giełdzie (WGK) Dark Crusade'a za 49zł. Bez cackania się z pocztą, oczekiwaniem tylko wszystko od ręki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 (...) Jeszcze wypadałoby dorzucić Planescape Torment, Fallout i Fallout 2 (...) tym bardziej, ze w serii extra gra pojawil sie teraz fallout, fallout 2 oraz fallout tactics na jednym dvd za 20. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Nie, jesli mowimy o takowym wydaniu - Saga Gothic to G1+G2+NK na jednym DVD, wydane ostatnio w Platynowej Kolekcji. A co do reszty - poza Baldur's Gate wszystko jest ;) Jeszcze Icewind Dale'e bym dopisal. Jezeli mowa o najlepszych RPGach ostatnich lat (nawet nie dziesieciu, a 5), to zapomniales o KOTORach. Masz jeszcze braki na tej poleczce;) Swoja droga przydalaby sie jakas KOTOR-saga w przystepnej cenie. A osobiscie dorzucilbym Daemonica'e. Krotka, ale świetny klimat, w dodatku tania jak barszcz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) Mam newsa. Mój brat był dziś w hipermarkecie, rozmawiał z przedstawicielem Cenegi. I okazuje się, że ten klub gracza i cały system, który był testowany miał mnóstwo niedoróbek i firma która go przygotowała poprostu dała d... Teraz trwają prace nad zmienionym klubem gracza, ma wystartować jeszcze pod koniec tego roku. BTW nie wiem na ile ta informacja jest prawdziwa, brat mi mówił, że ze 20 min gadał z tym gościem. Edytowane 17 Listopada 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Mam newsa. Mój brat był dziś w hipermarkecie, rozmawiał z przedstawicielem Cenegi. I okazuje się, że ten klub gracza i cały system, który był testowany miał mnóstwo niedoróbek i firma która go przygotowała poprostu dała d... Teraz trwają prace nad zmienionym klubem gracza, ma wystartować jeszcze pod koniec tego roku. BTW nie wiem na ile ta informacja jest prawdziwa, brat mi mówił, że ze 20 min gadał z tym gościem. Też dostałem takie info (że pod koniec roku ma wystartować) - troszkę się zdenerwowałem i napisałem do Cenegi niezbyt sympatycznego maila ;) ;) Fajnie, że pojawi się morrowind z dodatkami, w tak niskiej cenie - w sam raz na długie zimowe wieczory ;) brakuje jeszcze całej sagi baldursa, za która też przepadam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Wczoraj w MM widziałem Kroniki Riddika za...9.90zł :). I to nie te z Extra Klasyki czy coś. Normalna wersja w ładym pudełku bez żadnych oznaczeń że to klasyka itp. Wersja z Klasyki też była ale po swojej cenie 19.90. Także jak ktoś nie ma a chce sobie kupić niech szuka tej tańszej bo nie dość że zapłaci 10 zeta mniej to do tego będzie mieć "normalne" opakowanie i przy kolegach może walnąć "szpana" ("wiecie kupiłem w dniu premiery za 100 ziko"...LOL). Nara :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Enter The Matrix i Cold Fear zakupiony. Po 19.90 każda :) Ukazał sie już ten "Wasz" Morrowind razem z Enter The Matrix :P Saga Heroes jeszcze i chyba Fallout Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Mam newsa. Mój brat był dziś w hipermarkecie, rozmawiał z przedstawicielem Cenegi. I okazuje się, że ten klub gracza i cały system, który był testowany miał mnóstwo niedoróbek i firma która go przygotowała poprostu dała d... Teraz trwają prace nad zmienionym klubem gracza, ma wystartować jeszcze pod koniec tego roku. BTW nie wiem na ile ta informacja jest prawdziwa, brat mi mówił, że ze 20 min gadał z tym gościem. Tak ja nawet na swoje konto z tyloma grami nie moge wejsc bo mnie wywala a CENEGA milczy i nie chce pomoc. Zalosne to jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 zajrzyjcie do biedronki!!! :blink: :blink: :mad: :lol2: :lol2: gry w boxach (takich kartonach) za 9 zeta np. THPS4 Ground Control (chyba 2) Jakieś dla dzieciaków Coś ze ścigaczami nie widziałem nazwy tyle ludzi tam stało Coś z sąsiadami w tytule (taka gra logiczna) i wiele innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 UberSoldier - 34.90 w MM. Już zakupiony przeze mnie :) Mają też GRAW'a za 54 zeta :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 lukk_: nie wszystko co tanie trzeba od razu sciagac z polski :] Uber Soldier to syf nieziemski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 lukk_: nie wszystko co tanie trzeba od razu sciagac z polski :] Uber Soldier to syf nieziemski. Niestety muszę potwierdzić. Po 15 minutach grania wywaliłem to z dysku. Szkoda $$ Cold Fear za to był udanym zakupem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Od 3 dni jest w sklepach Alpha Prime w cenie 29,90zł - http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=5157 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 lukk_: nie wszystko co tanie trzeba od razu sciagac z polski :] Uber Soldier to syf nieziemski. Mi akurat przypadł Uber baaaardzo do gustu :) No ale są gusta i guściki jak to się mówi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 pogralem sobie troche w tego Alpha Primie i nawet mi sie spodobal... tylko denerwuje mnie poruszanie sie postaci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...