panzar Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 dziś nie zaskoczyło u mnie auto logowanie a następnie wystąpił błąd podczas logowania. to w związku z wprowadzaniem zmian czy co? tak jakby co piszę co by nie posypało się gorzej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Na pewno nie co do samych zmian bo nie było tykane forum. Nieraz tak się dzieje ze strony przeglądarki ale na forum wszystko wygląda ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Hm, dziwna sprawa. Wchodzę przed sekundą na forum, a ono jakoś dziwnie wygląda - skórka sama zmieniła się na IPB 2.2.0 Default. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 portal i forum, oba były przez dłuższą chwilę niedostępne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) No a ja przychodzę z tym co zawsze :| Forum momentami znowu zaczęło mulić i to dość mocno. Czuję różnicę, bo przez jakiś czas od mojego ostatniego zgłoszenia troszkę się poprawiło. Teraz znów muli i to bez względu na porę. Np wczoraj ok. 1.5 minuty przeprowadzało mi szybką edycję w jednym moim poście. A czasem naprawdę szybka edycja jest wręcz konieczna. Tylko tym sposobem edytuję swoje posty. Portal działa dobrze o dziwo. Żadnego dlawienia się jak na Forum. EDYTA: Aha no i czasem przy wyszukiwaniu postów wywala mi białą stronę z napisem serwis chwilowo niedostępny czy jakoś podobnie. Miałem tak też ostatnio w przypadku wchodzenia do jakiegoś tematu. Następnym razem jak będzie trzeba to będę pamiętał by zrobić screena. P.S No i pytanie podstawowe kiedy IPB 3.0 ? Edytowane 11 Października 2009 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Nie działa mi przeskakiwanie do wskazanej strony w wątkach z poziomu subforum. Za każdym razem jak wskazuję powiedzmy 15 stronę to leci mi na początek tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 U mnie jest to samo co napisal @Devil, forum strasznie zamula momentami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Na skinie Pure Red klikniecie w logo PPC w lewym gornym rogu nie przenosi do portalu (nie ma tam w ogole linku), a chyba powinno? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Na skinie Pure Red klikniecie w logo PPC w lewym gornym rogu nie przenosi do portalu (nie ma tam w ogole linku), a chyba powinno?W tej chwili to już chyba bez znaczenia, wkrótce i tak będą nowe skiny wraz z IP.Board 3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 (edytowane) ad.purepc.pl nie odpowiada i mogę czekać na załadowanie dowolnej strony na forum, aż mi broda wyrośnie. Nie działa od jakichś... 10-15 minut. Włączenie adblocka (ppc mam na białej liście) rozwiązuje problem. Bym zapomniał: FF 3.5.3, VHP 64bit Edytowane 22 Października 2009 przez zzizzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 ad.purepc.pl nie odpowiada i mogę czekać na załadowanie dowolnej strony na forum, aż mi broda wyrośnie. Nie działa od jakichś... 10-15 minut. Włączenie adblocka (ppc mam na białej liście) rozwiązuje problem. Bym zapomniał: FF 3.5.3, VHP 64bit U mnie jest to samo. Ostatnio zdarza się coraz częściej. Również na PPC nie blokuję reklam, po zablokowaniu problem ustępuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 No a ja przychodzę z tym co zawsze :| Forum momentami znowu zaczęło mulić i to dość mocno. Czuję różnicę, bo przez jakiś czas od mojego ostatniego zgłoszenia troszkę się poprawiło. Teraz znów muli i to bez względu na porę. Np wczoraj ok. 1.5 minuty przeprowadzało mi szybką edycję w jednym moim poście. A czasem naprawdę szybka edycja jest wręcz konieczna. Tylko tym sposobem edytuję swoje posty. Portal działa dobrze o dziwo. Żadnego dlawienia się jak na Forum. EDYTA: Aha no i czasem przy wyszukiwaniu postów wywala mi białą stronę z napisem serwis chwilowo niedostępny czy jakoś podobnie. Miałem tak też ostatnio w przypadku wchodzenia do jakiegoś tematu. Następnym razem jak będzie trzeba to będę pamiętał by zrobić screena. P.S No i pytanie podstawowe kiedy IPB 3.0 ? Może nic nowego ale od dwóch dni znowu to się dzieje że można sie pochlastać czekając na reakcje serwera. Serwer nie wyrabia czy łącze? Czy software? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 badman Wyślij do siebie PMkę, licznik wróci do normy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 ff 3,5,3 od kilku dni nie wszystkie przeczytane tematy są odznaczane jako przeczytane :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Rooq - wszystkie paski tytułów zrobiły się czarne. Odświeżanie, czyszczenie cache, nic nie pomaga. Firefox 3.15, Xp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Może nic nowego ale od dwóch dni znowu to się dzieje że można sie pochlastać czekając na reakcje serwera. Serwer nie wyrabia czy łącze? Czy software? Forum sie od jakiegoś czasu muli strasznie. Choć są dni lepsze i gorsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Forum sie od jakiegoś czasu muli strasznie. Choć są dni lepsze i gorsze.Widzę że nie tylko u mnie muli.Czasami to naprawdę można pójść i zrobić kawę zanim załaduje się stronka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 a najgorsze ze zdarza sie to losowo :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Forum sie od jakiegoś czasu muli strasznie. Choć są dni lepsze i gorsze.Ostatnio więcej tych gorszych :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Wy nie musicie czasem przeskakiwać 3 stron w tematach dla pełniejszego punktu widzenia i podjęcia decyzji nt. ew %. Na 3 zakładkach opery. Zróbmy migrację - jak się nie uda to zwalimy winę na niekompatybilność rozszerzeń ze sprzętem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Ostatnio więcej tych gorszych :?Doloze cos od siebie - momentami wg. mnie chodzi to gorzej niz za czasow, gdy konkurencja byla na swoim. Przyzwyczajam sie do tego radosnego bialego tla i komunikatu :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthaios84 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Również muszę stwierdzić, że forum ostatnim czasy działa fatalnie i to do tego stopnia, że na otwarcie tematu czy wysłanie posta czasem trzeba czekać kilkanaście sekund. Inne strony działają mi normalnie więc to nie wina mojego zamulonego łącza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Z tego co zauważyłem na pasku to ad.purepc coś temu winne -tak u mnie też muli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Normalnie tragedia od wczoraj jest problem z małymi przerwami kiedy działa nieźle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Take male "ale": Naprawde nie da sie nic z tym zrobic? Dzisiaj mialem to albo 4, albo powyzej 5x, przy czym przed doslownie paroma minutami ponownie, gdy probowalem wyslac posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 chyba mniej wiecej w tych godzinach jest przerwa techniczna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Ta przerwa zdaje się być z przerwami przez całą dobę jak już wspominałem <_< Niech ktoś nam chociaż coś powie w czym problem bo cholery z ciach!icą można dostać próbując coś napisać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Przecież informacja wisi na stronie głównej forum na praktycznie samej górze. Co do przerwy od 3 rano - przecież nie będziemy jej robić o 19stej kiedy jest największy ruch, nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Tak muli od kilku dni, że chyba przestane odwiedzać forum. Mam już dość! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...