westsajd Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Forum już od godzinki zamula i co chwilę dostaje timeouty :mad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Ja od ~30-40 minut w ogóle nie mogłem wbić na forum :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 (edytowane) Nie wiem czy było ale zgłoszę bo wyszukiwanie w tematach na Firefoxie czasem się gubi. Gdy wchodzi się w opcje profilu > sygnatura > edytuje się sygnature i chciałbym np. dodać kolorowy tekst, gdy klikam na opcję z pędzlem/kolor wszystkie prostokąty które mają ukazać barwę są szare. W postach ten problem nie występuje zauważyłem go dopiero podczas edycji sygnaturki :D Edit. W takim razie przepraszam i proszę o usunięcie posta. Edytowane 13 Marca 2010 przez Borys-Tech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Było o tym tutaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Nie wiem w którym temacie mam to napisać: czytam forum (zalogowany), wchodzę na portal, czytam parę niusów/artykułów, ponownie wchodzę na forum i jestem wylogowany. Chyba nie powinno tak być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 w tematach pomocy o raportach znalazłem zobaczysz przycisk Raportuj w pocie powiadomić o pocie moderatora forum poinformowani o danym pocie, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Polskie znaki trag szlafił przy przenosinach? Nie wiem w którym temacie mam to napisać: czytam forum (zalogowany), wchodzę na portal, czytam parę niusów/artykułów, ponownie wchodzę na forum i jestem wylogowany. Chyba nie powinno tak być? To jeszcze nic. Ja miałem po południu taką akcję: wbijam na portal przy otwartym forum, wszystko ok przeglądam newsy w jednej zakładce, forum mam w drugiej (idle) wpadam w zakładkę forum, przechodzę dalej i... epic fail - nie dość, że wylogowało, to jeszcze z automatu zmieniło skórkę na losową z pakietu wychodzę ze strony, przeglądam dalej forum, jest ok na drugim kompie, na którym dzień wcześniej byłem zalogowany, wpadam na forum... jestem wylogowany, znowu przypadkowa skórka Za moment zrestartuję kompa, bo siedziałem na drugim systemie, zobaczymy, czy się coś podzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 (edytowane) O wylogowywaniu pisałem już w temacie o IPB dobre dwa tygodnie temu Firefox 3.6 - otwarcie dwóch zakładek (jedna forum, druga portal) czasami powoduje automatyczne wylogowanie na forum. Poza tym czasami podczas wysyłania posta wyskakuje mi coś takiego: [#20310] Twój kod bezpieczeństwa, używany do weryfikacji pisanej treści nie pasuje do wzorca. Proszę wróć, odśwież formularz i spróbuj ponownie. Edytowane 17 Marca 2010 przez Marians Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Ok to wygląda na problem z portalem nie forum. To już sprawa nie do mnie, przed migracją miałem informacje, że nie ma żadnych przeszkód. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Pytanie: Czy ktoś kiedyś naprawi napisy wyświetlane w panelu bocznym forum w oknie 'Aktualności"? Chodzi o ten zwijany sidebar - prócz tekstu właściwego są takie krzaczki: <!--paging_filter--> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Pytanie: Czy ktoś kiedyś naprawi napisy wyświetlane w panelu bocznym forum w oknie 'Aktualności"? Chodzi o ten zwijany sidebar - prócz tekstu właściwego są takie krzaczki: Nie wiem, taki feed dostaje. Pytanie jest czemu z RSSów takie rzeczy wychodzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Co w przypadku 'wstawianych' linkow do skąpca w tekscie? Wstawia sie taki w połowie wyrazu, jako odnosnik ze slowem kluczowym, co jest bardzo irytujace i utrudnia czytanie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Co w przypadku 'wstawianych' linkow do skąpca w tekscie? Wstawia sie taki w połowie wyrazu, jako odnosnik ze slowem kluczowym, co jest bardzo irytujace i utrudnia czytanie: Zmienić skórkę. Będzie tylko i wyłącznie na domyślnej która pojawia się niezalogowanym użytkownikom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Ja mam problem za nic się nie mogę zalogować na portalu wtf ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Ja mam problem za nic się nie mogę zalogować na portalu wtf ? Temat "Coś nie tak z forum". Forum "O forum". Czy te informacje nic Ci nie mówią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zmienić skórkę. Będzie tylko i wyłącznie na domyślnej która pojawia się niezalogowanym użytkownikom. No tak, wystepuje to tylko na Pure-Red, szkoda bo jestem do niego przyzwyczajony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 No tak, wystepuje to tylko na Pure-Red, szkoda bo jestem do niego przyzwyczajony :) Tak jak pisałem, niestety skórka ta jest skazana na pożarcie. Ma dużo błędów, producent nie chce poprawiać, więc traktuje ją jako królika doświadczalnego do czasu wyboru nowej skórki domyślnej. Jak się dogrzebie ze zmianami to pewnie wrzucę modyfikacje, żeby nawet na niej, pojawiało się tylko dla niezalogowanych użytkowników. Dla pozostałych takich atrakcji nie przewiduję ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 (edytowane) Taki kwiatek wypatrzyłem: Choć w sumie nie wiem, czy to wina portalu, czy forum. Głupi ja na trackera nie wchodzę. ULISSESS już mnie uprzedził. O tydzień :mur: Edytowane 20 Marca 2010 przez zzizzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 A ja spotykam się z błędem, który ciągnie się od poprzedniej wersji skryptu. Mianowicie na liście Nowej zawartości (wyświetlanie jako lista) po kliknięciu w Topic Śmiechu dostaje taką stronę: Problem występuje raz na jakiś czas i nie spotkałem go przy innych tematach. Kliknięcie w numerek ostatniej strony powiedzmy, że jest jakimś rozwiązaniem, ale to tylko pominięcie błędu, a można by coś w tej sprawie zrobić o ile się da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Dfi Lanparty Dk P35-t2 & T2rs - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne FAQ się zepsuło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 napisalem posta pod postem w odstepie kilku dni i wyszlo mi takie 'cudo". czy wsio jest ok, bo nawet nie wiem kim jest ten andrew, ze mi zmienil posta wkurat w czasie kiedy dodalem kolejna odpowiedz pod swoim postem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Za każdym razem na najnowszej Operze 10.51 jak wyłączę przeglądarkę mnie wylogowuje, mimo, że ustawiłem w opcji, żeby zapamiętało logowanie. Wcześniej na 10.10 wszystko działało bardzo dobrze i nie było takich scen. Edit marco Opera 10.51 - mój błąd, przepraszam. Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez oldskul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Za każdym razem na najnowszej Operze 9.51 jak wyłączę przeglądarkę mnie wylogowuje, mimo, że ustawiłem w opcji, żeby zapamiętało logowanie. Wcześniej na 10.10 wszystko działało bardzo dobrze i nie było takich scen. Przykro, mi, nie wspieramy opery 9.xx, wyłącznie 10.xx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja mam problem z pisaniem na forum. Nie widze wskaznika. Nie moge usunac zaznaczonego tekstu. Nie moge zmienic polozenia wskaznika. Problem wystepuje na themie Surface (zaraz sprawdze czy na innych tez). Edit: Sprawdzilem Pure-red i Light i na nich problemu niema, wiec to wina Surface'a Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez Quave Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 A mi się czasami zdarza że to górne , niebieskie logo portalu zachodzi na znajdujący się nad nim link . FF 3.6.2 i 3.6.3 . skórka Professional Blue . Dzieje się mi tak w pracy ( Win XP SP3 ) , nie pamiętam czy mam to samo w domu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Pamięta ktoś jeszcze skórkę desert? wróci kiedyś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Bardzo prawdopodobne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja mam problem z pisaniem na forum. Nie widze wskaznika. Nie moge usunac zaznaczonego tekstu. Nie moge zmienic polozenia wskaznika. Problem wystepuje na themie Surface (zaraz sprawdze czy na innych tez). Edit: Sprawdzilem Pure-red i Light i na nich problemu niema, wiec to wina Surface'a Jaka przeglądarka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 gdzieś wessało temat o najlepszych 140mm wentylatorach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 gdzieś wessało temat o najlepszych 140mm wentylatorach. Coś więcej? Na którym forum on był (chłodzenie powietrzne?) Jakiś fragment, link, tytuł? Nie znam na pamięć wszystkich kilkuset tysięcy wątków z forum.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...