Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 ta, pisałem o tym ciut wyżej. :) Zapraszam na kanał TeamSpeak3: Server Adress: teamspeak3.gierman.pl Pokój: BF3 - PurePC.pl Hasło: purepc1 Zapraszamy ludzi z i bez mikrofonu, najlepiej na słuchawkach (gdy brak mikrofonu prosimy o wyłączenie w opcjach mikrofonu (pod opcjami jest znaczek głośnika i mikrofonu - po prostu go mute'ować) Jak chce ktoś pograć - zapraszam za mną na serwer. Drunk_ZoZol_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Niech ktos napisze jak w tym teamspeaku dodac na stale ten adres/kanal na ktorym sie laczymy ?? szlak mnie trafia gdy za kazdym razem mam szukac :/ Czy to zalatujace ircem dziadostwo posiada wyszukiwarke pokoji ?? Edytowane 5 Listopada 2011 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Niech ktos napisze jak w tym teamspeaku dodac na stale ten adres/kanal na ktorym sie laczymy ?? szlak mnie trafia gdy za kazdym razem mam szukac :/ Czy to zalatujace ircem dziadostwo posiada wyszukiwarke pokoji ?? ustaw sobie bookmark i zaznacz lacz na starcie w opcjach na dole Edytowane 5 Listopada 2011 przez Dzieju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Dzieju, jak ja Cię dawno nie widziałem, chyba od czasów TDU :), kiedy pograsz z nami w BF3? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Wymiękłem. Postawiłem system na nowo, wszystko świeże, nowe stery, stock na podzespołach. Odpalam BF3 szok że połączyłem się za pierwszym razem, myślę będzie git, nacieszyłem się całe 23 min i gra się zwiesiła jak zawsze. Odstawiam to dziadostwo do czasu aż wyjdzie jakiś porządny patch. Będę miał więcej czasu na Uncharted 3 pozdrawiam 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 EEeee tylko 8 osob moze grac jednoczesnie ? Chce dolaczyc do party i pisze, ze full. A jest 8 osob. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Zapisują się u was kamuflaże wybrane dla klas? U mnie, pomimo wybrania jakiegoś, w następnej bitwie znów mam domyślny... - kolejny bug? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Mnie też nie pamięta kamuflaży. Wkurza mnie też ciągle przełączająca się mapa na widok domyślny na którym nic nie widze... Wymiękłem. Postawiłem system na nowo, wszystko świeże, nowe stery, stock na podzespołach. Odpalam BF3 szok że połączyłem się za pierwszym razem, myślę będzie git, nacieszyłem się całe 23 min i gra się zwiesiła jak zawsze. Odstawiam to dziadostwo do czasu aż wyjdzie jakiś porządny patch. Z tego co opisujesz to Twoja wiedza najpierw wymaga patcha ;) Męczysz soft a najwyraźniej hardware nie działa jak należy. Edytowane 5 Listopada 2011 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 U mnie tez kamuflaze sie nie zapisuja. Chociaz nie wiem czy to bug bo jak sie mapy zmienaja to i kamuflaz zmieniam. Za to wkurza mnie jak cale wyposazenie sie zapisuje, a sidearm wraca do M9 podczas, gdy ja wole Glocka lub Mp443 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Im dłużej gram w bf3 tym bardziej dochodze do wniosku że to nie jest ta gra która zapowaiadli. To mi wyglada raczej na patch do bc2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Jako, iż do teamu(party) może dołączyć tylko 8 graczy na raz, proponuję, by każdy kto chce grać, a nie ma miejsca już u nas w party pisał do mnie, wtedy może uda się zrobić 2x party, i osoba która założy drugie party po prostu dołączy za kimś z pierwszego party, zaznaczając opcje "join party". Wtedy będzie nas maks 16 osób, im więcej party tym więcej ludzi na serwerze pogra :) Może uda się wtedy wejść na jakiś pusty 32/64 i pogra samo PPC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 wczoraj grałem z pułkownikiem tzn przeciwko niemu i z kimś niby z DICE. jak oni nie zrobią nic z cheaterami to gra padnie. a camperów jest coraz więcej. ale jak już się uda respownować na dłużej ;) to gra się świetnie. szkoda że tak mało czasu na granie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Im dłużej gram w bf3 tym bardziej dochodze do wniosku że to nie jest ta gra która zapowaiadli. To mi wyglada raczej na patch do bc2... A mnie to bardziej wygląda na filmik w którym robimy co nam każą a nie grę,zero swobody,mowa o SP. DNO Grafika też nie jest jakaś super,hiper... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 (edytowane) --- I jak ten serwer ktoś ogarnia temat ? Edytowane 6 Listopada 2011 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Grafika też nie jest jakaś super,hiper... Najlepiej wyglądająca gra od czasów Crysisa, i jeszcze źle. Niektórzy mają za dużo w [gluteus maximus], tylko nie wiem jakim sposobem, skoro przez ostatnie cztery lata większość gier wyglądała jak crap w porównaniu do BF3. Mi poza sensowną teselacją w wersji PC nie brakuje niczego, grafika jest po prostu miodzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Drunk_ZoZol - wczoraj pograłem z wami trochę wieczorem (serwer 64graczy - hardcore) ale przyznam że średnio mi się rozgrywka podobała, za duuużo ludzi. Jeden wielki chaos. Kilka przypadków res->death potrafi zniechęcić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Ten serwer to masakra straszna była, po kilku rundach nie wytrzymałem i zmieniłem na inny. Wkurza mnie że drużyny są tylko 4 osobowe, w ogóle zarządzanie drużynami w stosunku do BF2 to leży i kwiczy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 spokojnie Panowie, gra jest młoda jeszcze tyle łatek wyjdzie, że hoho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 (edytowane) Grafika też nie jest jakaś super,hiper... Nawet nie grasz na max jakości a marudzisz (Radeon 4850 nie pozwala na płynną grę z włączonym wysokim AA, na max detali w nawet 1680x1050 w BF3 - sam sprawdzałem). Edytowane 6 Listopada 2011 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 (edytowane) Najlepiej wyglądająca gra od czasów Crysisa, i jeszcze źle. Niektórzy mają za dużo w [gluteus maximus], tylko nie wiem jakim sposobem, skoro przez ostatnie cztery lata większość gier wyglądała jak crap w porównaniu do BF3. Mi poza sensowną teselacją w wersji PC nie brakuje niczego, grafika jest po prostu miodzio. Tylko weż pod uwagę,że w takim "prehistorycznym" Crysis mieliśmy mega mapy i swobodę poruszania się w porównaniu do tego wąskiego tunelu w którym idziemy w BF3,po za tym tam można było korzystać z pojazdów jak się chciało a tu tego nie ma! Nawet w BF2 o ile dobrze pamiętam była taka możliwośc Edytowane 6 Listopada 2011 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 (edytowane) Tylko weż pod uwagę,że w takim "prehistorycznym" Crysis mieliśmy mega mapy i swobodę poruszania się w porównaniu do tego wąskiego tunelu w którym idziemy w BF3,po za tym tam można było korzystać z pojazdów jak się chciało a tu tego nie ma! Nawet w BF2 o ile dobrze pamiętam była taka możliwośc BF3 to przecież gra do multi, swoboda poruszania się i używania pojazdów jest w multi dostępna. Edytowane 6 Listopada 2011 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 (edytowane) B@nita Ktora gra posiada lepsza grafike i grywalnosc na zblizonym poziomie ?? Fakt ze SP moglbyc ciut bardziej swobodny sam na taki liczylem ale coz takei czasy wzorowane na seri CoD chyba :/ Zdecydowanie ten BF3 za malo nawiazuje do BF2 a za duzo do CoD czasami mam wrazenie ze BC2 blizej do BF2 :( ale to chyba z zalu ze sie zawiodlem troche . Edytowane 6 Listopada 2011 przez Mario2k 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 W bad company 2 grało mi się lepiej niż w bf3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 B@nita Ktora gra posiada lepsza grafike i grywalnosc na zblizonym poziomie ?? Fakt ze SP moglbyc ciut bardziej swobodny sam na taki liczylem ale coz takei czasy wzorowane na seri CoD chyba :/ Zdecydowanie ten BF3 za malo nawiazuje do BF2 a za duzo do CoD czasami mam wrazenie ze BC2 blizej do BF2 :( ale to chyba z zalu ze sie zawiodlem troche . "ciut bardziej swobodny" :lol2: Singiel w BF3 to taka mniej nachalna wersja MW, przynajmniej tyle mogę powiedzieć po 1/3 kampanii. Ale w życiu nie powiem że jakby była ciut bardziej swobodna to było by super. Tej grze do swobody pola walki w singlu brakuje kilometrów kwadratowych mapy i 100 ton skryptów mniej ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Drunk_ZoZol - wczoraj pograłem z wami trochę wieczorem (serwer 64graczy - hardcore) ale przyznam że średnio mi się rozgrywka podobała, za duuużo ludzi. Jeden wielki chaos. Kilka przypadków res->death potrafi zniechęcić Zauważyłem, że w zależnosci od ilości graczy, trzeba się przestawić samemu w "tryb gry" :) Przy 64 - szybki rush drużyną na flagę, najlepiej pojazdem. Przy mniej niż 40 przełączam się na tryb "counter strike" i w sumie często sam idę (częściej ginę, ale nim to zrobię to zabiorę ze sobą ciut wrogów do okna respownów ;) ) Po prostu trzeba zmieniać styl własnej gry. :) A że się ginie - Trzeba znaleźć dobrą miejscówkę, ostrzelać wroga i wbijać nim się odrodzi. Imo najlepsze wyjście. Bądź cofnąć się w okolice swoich, kupy gdzie biegają leczący medycy nikt nie ruszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 (edytowane) Ktora gra posiada lepsza grafike Czy mamy tutaj dynamiczne oświetlenie,cienie jak w F.E.A.R. czy starym DOOM3.Czy może ta opcja nie działa na direct10 ?. Nie mam niestety możliwości obejrzenia tej gry w dx11,strzelam w lampę wiszącą na kablu a ona nic,ewentualnie zgaśnie Edytowane 6 Listopada 2011 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 (edytowane) Najlepiej wyglądająca gra od czasów Crysisa, i jeszcze źle. Niektórzy mają za dużo w [gluteus maximus], tylko nie wiem jakim sposobem, skoro przez ostatnie cztery lata większość gier wyglądała jak crap w porównaniu do BF3. Mi poza sensowną teselacją w wersji PC nie brakuje niczego, grafika jest po prostu miodzio. Część textur woła o pomstę do nieba. Dowód - http://www.pcgameshardware.de/aid,851277/Bilderschau-Battlefield-3-Von-Tops-und-Flops-sowie-Ostereiern-Neue-Textur-Fails-gesichtet-Bilder-des-Tages/Action-Spiel/News/ Edytowane 6 Listopada 2011 przez sideband 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 (edytowane) wczoraj grałem z pułkownikiem tzn przeciwko niemu i z kimś niby z DICE. ... Na jakim to było serwerze? Z miłą chęcią pognębiłbym takiego gościa z dice ;] spokojnie Panowie, gra jest młoda jeszcze tyle łatek wyjdzie, że hoho Jak będą wypuszczać poprawki w takim tempie jak dla BC2 to ja dziękuję serdecznie. Coś mi się wydaje, że pierwszy patch na PC wyjdzie dopiero z B2K. Minęło 10 dni od premiery, mogliby wypuścić jakąś małą poprawkę usuwającą chociażby negatywną akcelerację myszki i niezapamiętywanie ustawień broni/dodatków dla pojazdów. Często się zdarza, że biorąc jeta mam heat seekrs zamiast rocket pods, które ustawiałem wcześniej, albo przykład czołgu: wszystko odblokowane a za cholerę nie mogę ustawić reactive armor ;| Zauważyłem, że w zależnosci od ilości graczy, trzeba się przestawić samemu w "tryb gry" :) Przy 64 - szybki rush drużyną na flagę, najlepiej pojazdem. Przy mniej niż 40 przełączam się na tryb "counter strike" i w sumie często sam idę (częściej ginę, ale nim to zrobię to zabiorę ze sobą ciut wrogów do okna respownów ;) ) Po prostu trzeba zmieniać styl własnej gry. :) A że się ginie - Trzeba znaleźć dobrą miejscówkę, ostrzelać wroga i wbijać nim się odrodzi. Imo najlepsze wyjście. Bądź cofnąć się w okolice swoich, kupy gdzie biegają leczący medycy nikt nie ruszy ;) imo odwrotnie, ale w sumei kwestia też mapy. Przy mniejszej ilości graczy na cq to podstawa żeby siedzieć w jakimś pojeździe. Mniej piechoty na mapie i bardziej rozproszeni są a w pojedynkę to gość ma małe szanse przeciwko pojazdowi. Przy pełnym, serwerze jak ci czołg wjedzie na punkt a tam będzie 2-3 inżynierów to gość nie zdąży pierdnąć czołgiem natomiast 3 rakiety zrobią w sekundę mu niezłe kuku ;] Co mi się marzy, to żeby każdy dostosowywał się do rozgrywki a nie twardo trzymał się jednej klasy. Jak tu grać z 10 snajperami w teamie, bo każdy szuka swojego życiowego heda na dystans 1km.. Ale to może przyjdzie z czasem jak ludzie się "wyszumią" każdą klasą. Taką miejscówkę? ;D http-~~-//www.youtube.com/watch?v=euxcbtFrp_g Edytowane 6 Listopada 2011 przez Vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Tzn. dałem przykład, sam gram tak, jak się nauczyłem przez wszystkie BF'y. :) Zresztą kto ze mną grał ten wie, że nie lubię być drugi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 (edytowane) Z tego co opisujesz to Twoja wiedza najpierw wymaga patcha Męczysz soft a najwyraźniej hardware nie działa jak należy. Powiem Ci że nie dopuszczałem tego do świadomości, bo testowane wszystko było po kilka godzin, ale najwyraźniej bf żyje swoim życiem i katował mi ostro kartę, nie widziałem że aż tak tam gorąco, wyjąłem cały sprzęt z obudowy. otworzyłem okno i o dziwo gra nie wywaliła przez godzinę. Zostaje jeszcze problem bsodów ale mam nadzieje że to też wina przegrzania. Edytowane 6 Listopada 2011 przez Fisher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...