Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Skórke Pure Red chyba niestety pasuje wywalić, bo ma strasznie dużo bugów. Do tej pory myślałem że zmniejszanie obrazków nie działa przez IE, ale na Firefoksie to samo. Na innych jest ok. Szkoda, bo Pure Red mi najbardziej pasuje, przez tyle czasu się przyzwyczaiłem. Nie ma czasem wersji przystosowanej to IPB 3.x? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 I znowu nie było dobrze, o 23:04 znów cięło. Tzn czasu UTC czyli 00:04 czasu Marco :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jakoś tak urwało i ok. 00:10 wróciło.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Od 7:58 do 8:00 zaczęło wolno chodzić, a przez następne 6 minut 504 Gateway Time-out. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 10:40 do 10:42 - Nie udało się nawiązać połączenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 10:49 - 11,3872 sek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 I znowu nie było dobrze, o 23:04 znów cięło. Tzn czasu UTC czyli 00:04 czasu Marco :) Mamy czas letni, wiec w Polsce jest UTC+2 (a w Anglii UTC+1, jakby kto pytal) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 00:22 - 00:24 - błąd wczytywania strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 na skorce defletion tag code jest nieczytelny :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś do tematu z błedami skórek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) Panowie czy można coś zrobić żeby komenda e.v.a.l. nie zamieniała się na evaluateuate - kaszana robi się zarówno w normalnym tekście jak i w tagach \[code\] ??? przykład: (wpisałem e.v.a.l bez kropek): evaluateuate evaluate ;# apowinno być e.v.a.l wniosek: e.v.a.l.uate jest interpretowane niezależnie od tego gdzie się znajduje - lipa. Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez tomazzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) Forum się posypało o 17.54. W spoilerze to, co dało się odszyfrować. W momencie awarii pisałem posta. Przed momentem (18.03) odświeżyłem stronę i post był napisany podwójnie (z godziną 18.03, nie 10 minut wcześniejszą). HTTP/1.1 301 Moved Permanently Server: nginx/0.7.65 Date: Mon, 09 Aug 2010 15:52:56 GMT Content-Type: text/html;charset=UTF-8 Transfer-Encoding: chunked Connection: keep-alive X-Powered-By: PHP/5.3.2-1 Set-Cookie: pass_hash=46dea33a669abf0c833941aae70a8e7e; expires=Mon, 16-Aug-2010 15:52:56 GMT; path=/; domain=.purepc.pl; httponly Set-Cookie: session_id=b68c1130a139d7200751ecd2ff968f0d; path=/; domain=.purepc.pl; httponly Cache-Control: no-cache,must-revaluateidate, max-age=0 Expires: Sun, 08 Aug 2010 15:52:56 GMT Pragma: no-cache Location: Galeria Użytkowników PurePC - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 131 Content-Encoding: gzip Vary: Accept-Encoding 1a ��������������������� 0 Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez zzizzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Dam plus temu kto wie jak korzystać z szukajki na forum... Wpisuje stalker,S.T.A.L.K.E.R itp i nic mi nie znajduje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Wpisujesz "STALKER" i zmieniasz wyszukiwanie na "Forum" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Fatalnie szuka, STALKERA 2 znalazł ale topiców Stalker cien czarnobyla i 2 dodatki ni ma. na 1 stronie. No nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Fatalnie szuka, STALKERA 2 znalazł ale topiców Stalker cien czarnobyla i 2 dodatki ni ma. na 1 stronie. No nic. To niestety dosyć kłopotliwy w obejściu problem związany z kropkami w ciągu znaków. Postaram się przejrzeć możliwości obejścia tego problemu, ale nie ukrywam, że nie daje dużych szans na dobre rozwiązanie, ani nie mogę zaalokować dużych zasobów na poszukiwanie rozwiązania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Co napisze posta, to dostaje biala strone z adresem forum.purepc.pl/forums.html Post jest dodawany normalnie. Ostatnio ok. minute przed napisaniem tego posta, IP jak w tym poscie, przegladarka to najnowszy FF, skorka Light. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) Na skorce Light nie moge edytowac postów juz od jakiegos czasu. Brakuje butona... Przegladarka Opera10.70 Build 3483. Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez Cmx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) Jak nie można, jak można. Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez kwasior500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 U mnie też nie ma tego przycisku na Operze (skórka Light). Na IE jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Bo jak widać na zrzucie trzy posty wyżej, otwarty jest panel Emotikony, a to już problem/błąd tej skórki.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Bo jak widać na zrzucie trzy posty wyżej, otwarty jest panel Emotikony, a to już problem/błąd tej skórki.. Faktycznie jak klikne emotke to butony sa... No ale i tak to jest blad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 zgłaszałem problem z edycją pare tygodni temu i dalej nikt tego nie ruszył, ja radzę sobie tak jak ktoś tu napisał, otwieram zamykam panel emotoikon i pojawia się reszta buttonów edycji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David523 Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zauważyłem że nie działa funkcja pobierania tematu :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) Od dziś, w sumie od połowy dnia, przestała działać mi opcja : Wyświetl nową zawartość. Czyszczenie ciastek i ponowne zalogowanie - bez efektu. Skin Light. Edytowane 30 Września 2010 przez KaszaWspraju 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) Od dziś, w sumie od połowy dnia, przestała działać mi opcja : Wyświetl nową zawartość. Czyszczenie ciastek i ponowne zalogowanie - bez efektu. Skin Light. Mam to samo, wczoraj w nocy zaczęła działać, dzisiaj znowu nie działa. Chrome, Cleancut. Edytowane 1 Października 2010 przez borsuczy_król Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Firefox, Light, to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Mam to samo, wczoraj w nocy zaczęła działać, dzisiaj znowu nie działa. Chrome, Cleancut. Wydaje mi się, że powinno działać (tj mi działa i na testowych też). Możecie proszę potwierdzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Działa. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 CleanCut - działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...