Sewer Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 coz faktycznie - ale jednak:) Zainstalowalem origin od nowa , zrobilo sie update, podmienilem exe na to od razor 911 i gra dziala:) wiec narazie origin trzeba zostawic zainstalowany do updejtów i potem copy exe to swinstwo wylaczyc i mozna grac z poziomu www bez spyware:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Ja odpuściłem sobie bf3 na rzecz MW3 i nie z powodu wyżej wymienionych lecz z całkowicie odmiennych stylu rozgrywki. Bf3 bardzo mi się podoba tak jak BC2 ale i w mw2 lubię grać a to ze skłoniło mnie do mw3 to to że lubimy pograć wieczorami w mw2 z kumplami jest to po prostu szybkie miłe i przyjemne małe mapy prosta rozgrywka itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markof Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Wie ktoś może o co chodzi z tymi ostatnimi unlockami dla poszczególnych klas? Np. dla szturmowca: Dwa ostatnie normalne (nie za coop) unlocki to AK-74M i M16A3 - czyli podstawowe bronie - o co biega? Nie jest tak, ze M16A3 jest w US, a do odblokowania w RU, i na odwrót? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) A propos Origin i BF3 > opinie na Amazon.de <. Nie ma co, ponad 3 tysiące pojedynczych gwiazdek i niezbyt pochlebnych opinii to troszkę dużo jak na tak dobry tytuł. A to wszystko dzięki świetnemu pomysłowi na Origin. Ciekawe tylko czy taka sytuacja w jakikolwiek sposób przemówi do rozumu EA, bo jak na razie to kolokwialnie mówiąc dali d*py. Eula już też została zmieniona Doing a quick google on german sites, they changed the EULA this way - they promise to use the user’s data only in conscientious and “appropriate” ways - they deleted the part about being allowed to monitor online activities (wonder how that should work, they need it for matchmaking etc, no?) - they added “We don’t share personal information, except if forced by law or to enforce EAs rights (they didn’t delete the part about scanning for legitimate licenes of other games) - they still force you to participate in regular surveys known from the voluntary steam ones (scanning hardware info, operating system) ale i tak dziwne ,że żadna organizacja praw konsumenckich jeszcze się do nich nie przyczepiła? Exe od Razor jest więc dobrze ,że chociaż Ci "źli" dbają jeszcze o graczy :D Edytowane 4 Listopada 2011 przez yoshik 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 tylko że korzystając z exe-eka narażamy się na kłopoty z update-em prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Ogółem na bana. [; JEA! w końcu poprawili wyszukiwanie serwerów! można wybrać ilość graczy (16-24-32-64), rotację map itp. W końcu normalnie serwery można wyszukać, a nie +5 i liczyć na farta że się wszyscy zmieszczą. [; 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Ale kolejki pewnie dalej nie ma? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Zmiany w Battlelogu na plus. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) tylko że korzystając z exe-eka narażamy się na kłopoty z update-em prawda? Podejrzewam ,że to i to da się jakoś rozwiązać. Ogółem na bana. [; Z dwojga złego wolę zagrożenie banem niż jakiś badziewny program pałętający mi się po dyskach. Już nadszedł rok Orwellowski czy ja może czegoś nie wiem :D ps. Czy mi się tylko wydaje czy jest jakiś nagły i duży wysyp aimbotów? Edytowane 4 Listopada 2011 przez yoshik 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Podejrzewam ,że to i to da się jakoś rozwiązać. Z dwojga złego wolę zagrożenie banem niż jakiś badziewny program pałętający mi się po dyskach. Już nadszedł rok Orwellowski czy ja może czegoś nie wiem :D Masz rację nie jest to fair - coraz częściej czuje się inwigilowany , na każdym kroku można już sie na to natknąć, nie sądziłem że pójdzie to w kierunku gier... Avira wykrywa mi w bf3.exe jakiś podejrzany wpis... hm PS. Chcę zmienić kartę na ATI HD5830.. wiem że 2 jaja będą mnie blokować ale za pół roku i CPU wymieni - pytanko takie czy odczuję duży wzrost FPS? gra ktoś na 5830? Edytowane 4 Listopada 2011 przez SubMaFioZo. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Problem z wywalaniem do windows: - Ustaw pamiec wirtualna na 8096 min i max na wszystich dyskach. Działa na 100%. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Masz rację nie jest to fair - coraz częściej czuje się inwigilowany , na każdym kroku można już sie na to natknąć, nie sądziłem że pójdzie to w kierunku gier... Avira wykrywa mi w bf3.exe jakiś podejrzany wpis... hm PS. Chcę zmienić kartę na ATI HD5830.. wiem że 2 jaja będą mnie blokować ale za pół roku i CPU wymieni - pytanko takie czy odczuję duży wzrost FPS? gra ktoś na 5830? Pewnie niewielki, 5830 z tego co wiem jest słabsza o parę procent od 4890. Weź lepiej używaną 5850 lub 5870. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Jesli chodzi o problemy z update to narazie wystarczylo uruchomic origin - update - kopia poprzedniego exe i gramy. Czemu narazam sie na bana? to co mam oddac te gre do sklepu skoro nie chce takiego szpiegujacego dziadostwa? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Jesli chodzi o problemy z update to narazie wystarczylo uruchomic origin - update - kopia poprzedniego exe i gramy. Czemu narazam sie na bana? to co mam oddac te gre do sklepu skoro nie chce takiego szpiegujacego dziadostwa? Gdyż łamiemy zasady z EULA, która nomem omen pewno sama łamię parę paragrafów. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Pewnie niewielki, 5830 z tego co wiem jest słabsza o parę procent od 4890. Weź lepiej używaną 5850 lub 5870. no tak ale biorąc pod uwagę mojego GTX no to wzrost powinnien być zauważalny a na razie nie chce mi sie topić gotówki w blaszaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Problem z wywalaniem do windows: - Ustaw pamiec wirtualna na 8096 min i max na wszystich dyskach. Działa na 100%. Czyli jak ktoś ma 3 dyski, to będzie miał niemal 24 GB zajęte przez "pamięć wirtualną"? - super :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 64 graczy w BF3 ma sens tylko na Caspian border, reszta map jest zrobiona pod max 48. Czuję się jakbym grał w port z konsoli, myślałem że mapy będ większe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Niestety rynkiem gier rzadza konsole i nawet tak Pecetowa gra zostala przez to ograniczona. :-( 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Mapa w metrze, gdzie jest kilkudzięsięciu graczy nawet nie da się złapać oddechu. Prawie przy każdym respawnie dopada headshot. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Dla mnie to wogole Operation Metro i Damavand Peak to dwie najgorsze mapy. Kompletna bezmyslna sieczka na nich odchodzi. Poza tym spieprzyli spawny w pojazdach - kto to wymyslil ?! Taksamo denerwuja spawny w punktach, ktore akurat przejmuje przeciwnik, czesto gesto spawnujemy sie wprost pod lufe wroga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GranatPL Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Mam pytanie odnośnie singla. Czy tylko ja mam problem z misją, gdzie trzeba z samolotu wyeliminować uciekinierów? Za cholerę nie widzę na powierzchni nic co by uciekało, ani w podczerwieni ani bez niej. Strzelanie w zaznaczone pomarańczowe punkty tez nic nie daje. Ma ktoś jakiś pomysł co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Mapa w metrze, gdzie jest kilkudzięsięciu graczy nawet nie da się złapać oddechu. Prawie przy każdym respawnie dopada headshot. :/ Na tej wogóle, podbój na max 24 graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Jeśli chodzi o myśliwce, to na powiększeniu masz chyba 4 czarne hangary i znich wyjeżdżąją Su-27. Potem, przy owych hangarach na placu ląduje śmigłowiec, obok niego są ciężarówki wraz z uciekinierami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Nie wiem czy juz bylo: http://www.youtube.com/watch?v=TyN_Zjw4l-s 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) B-) Edytowane 4 Listopada 2011 przez Blues 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TyN_Zjw4l-s 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 O masz trzech to samo wrzuciło w tym samym czasie, co wy trojaczki? :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Znowu trailer super, a dodatek pewno ssie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 mój nick: rafabro Wysłałem zapytanie o przyjęcie do plutonu. Szeregowy melduje się na służbie :lol2: - nareszcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Smieszne te ograniczenia , Wake Island wyglada na mniejsza niz w orginale na silniku z przed 6 lat , jaja sobie robia ? juz mnie to zaczyna wkur.... b.t.w Na pewno Karkand nie zawiedzie Edytowane 4 Listopada 2011 przez Mario2k 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...