Skocz do zawartości
Drunk_ZoZol

Battlefield 3

Rekomendowane odpowiedzi

coz faktycznie - ale jednak:)

Zainstalowalem origin od nowa , zrobilo sie update, podmienilem exe na to od razor 911 i gra dziala:) wiec narazie origin trzeba zostawic zainstalowany do updejtów i potem copy exe to swinstwo wylaczyc i mozna grac z poziomu www bez spyware:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odpuściłem sobie bf3 na rzecz MW3 i nie z powodu wyżej wymienionych lecz z całkowicie odmiennych stylu rozgrywki.

Bf3 bardzo mi się podoba tak jak BC2 ale i w mw2 lubię grać a to ze skłoniło mnie do mw3 to to że lubimy pograć wieczorami w mw2 z kumplami jest to po prostu szybkie miłe i przyjemne małe mapy prosta rozgrywka itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 3.11.2011 o 17:23, Dziobak napisał(a):

Wie ktoś może o co chodzi z tymi ostatnimi unlockami dla poszczególnych klas?

Np. dla szturmowca:

Dołączona grafika

Dwa ostatnie normalne (nie za coop) unlocki to AK-74M i M16A3 - czyli podstawowe bronie - o co biega?

Nie jest tak, ze M16A3 jest w US, a do odblokowania w RU, i na odwrót?
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propos Origin i BF3 > opinie na Amazon.de <. Nie ma co, ponad 3 tysiące pojedynczych gwiazdek i niezbyt pochlebnych opinii to troszkę dużo jak na tak dobry tytuł. A to wszystko dzięki świetnemu pomysłowi na Origin. Ciekawe tylko czy taka sytuacja w jakikolwiek sposób przemówi do rozumu EA, bo jak na razie to kolokwialnie mówiąc dali d*py.

Eula już też została zmieniona

Cytat

Doing a quick google on german sites, they changed the EULA this way

- they promise to use the user’s data only in conscientious and “appropriate” ways

- they deleted the part about being allowed to monitor online activities (wonder how that should work, they need it for matchmaking etc, no?)

- they added “We don’t share personal information, except if forced by law or to enforce EAs rights (they didn’t delete the part about scanning for legitimate licenes of other games)

- they still force you to participate in regular surveys known from the voluntary steam ones (scanning hardware info, operating system)

ale i tak dziwne ,że żadna organizacja praw konsumenckich jeszcze się do nich nie przyczepiła?

Exe od Razor jest więc dobrze ,że chociaż Ci "źli" dbają jeszcze o graczy :D

Edytowane przez yoshik
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogółem na bana. [;

JEA! w końcu poprawili wyszukiwanie serwerów! można wybrać ilość graczy (16-24-32-64), rotację map itp. W końcu normalnie serwery można wyszukać, a nie +5 i liczyć na farta że się wszyscy zmieszczą. [;

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 4.11.2011 o 11:40, SubMaFioZo. napisał(a):

tylko że korzystając z exe-eka narażamy się na kłopoty z update-em prawda?

Podejrzewam ,że to i to da się jakoś rozwiązać.

W dniu 4.11.2011 o 11:44, Drunk_ZoZol napisał(a):

Ogółem na bana. [;

Z dwojga złego wolę zagrożenie banem niż jakiś badziewny program pałętający mi się po dyskach. Już nadszedł rok Orwellowski czy ja może czegoś nie wiem :D

ps.

Czy mi się tylko wydaje czy jest jakiś nagły i duży wysyp aimbotów?

Edytowane przez yoshik
  • Upvote 2
  • Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 4.11.2011 o 11:52, yoshik napisał(a):

Podejrzewam ,że to i to da się jakoś rozwiązać.

Z dwojga złego wolę zagrożenie banem niż jakiś badziewny program pałętający mi się po dyskach. Już nadszedł rok Orwellowski czy ja może czegoś nie wiem :D

Masz rację nie jest to fair - coraz częściej czuje się inwigilowany , na każdym kroku można już sie na to natknąć,

nie sądziłem że pójdzie to w kierunku gier...

Avira wykrywa mi w bf3.exe jakiś podejrzany wpis... hm

PS. Chcę zmienić kartę na ATI HD5830.. wiem że 2 jaja będą mnie blokować ale za pół roku i CPU wymieni

- pytanko takie czy odczuję duży wzrost FPS? gra ktoś na 5830?

Edytowane przez SubMaFioZo.
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 4.11.2011 o 11:57, SubMaFioZo. napisał(a):

Masz rację nie jest to fair - coraz częściej czuje się inwigilowany , na każdym kroku można już sie na to natknąć,

nie sądziłem że pójdzie to w kierunku gier...

Avira wykrywa mi w bf3.exe jakiś podejrzany wpis... hm

PS. Chcę zmienić kartę na ATI HD5830.. wiem że 2 jaja będą mnie blokować ale za pół roku i CPU wymieni

- pytanko takie czy odczuję duży wzrost FPS? gra ktoś na 5830?

Pewnie niewielki, 5830 z tego co wiem jest słabsza o parę procent od 4890. Weź lepiej używaną 5850 lub 5870.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o problemy z update to narazie wystarczylo uruchomic origin - update - kopia poprzedniego exe i gramy.

Czemu narazam sie na bana? to co mam oddac te gre do sklepu skoro nie chce takiego szpiegujacego dziadostwa?

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 4.11.2011 o 12:25, Sewer napisał(a):

Jesli chodzi o problemy z update to narazie wystarczylo uruchomic origin - update - kopia poprzedniego exe i gramy.

Czemu narazam sie na bana? to co mam oddac te gre do sklepu skoro nie chce takiego szpiegujacego dziadostwa?

Gdyż łamiemy zasady z EULA, która nomem omen pewno sama łamię parę paragrafów.
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 4.11.2011 o 12:13, OCM4n14k napisał(a):

Pewnie niewielki, 5830 z tego co wiem jest słabsza o parę procent od 4890. Weź lepiej używaną 5850 lub 5870.

no tak ale biorąc pod uwagę mojego GTX no to wzrost powinnien być zauważalny a na razie nie chce mi sie

topić gotówki w blaszaka

• Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 4.11.2011 o 12:04, Menphis napisał(a):

Problem z wywalaniem do windows:

- Ustaw pamiec wirtualna na 8096 min i max na wszystich dyskach.

Działa na 100%.

Czyli jak ktoś ma 3 dyski, to będzie miał niemal 24 GB zajęte przez "pamięć wirtualną"? - super :wink2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dresiarz_biczysz

64 graczy w BF3 ma sens tylko na Caspian border, reszta map jest zrobiona pod max 48. Czuję się jakbym grał w port z konsoli, myślałem że mapy będ większe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to wogole Operation Metro i Damavand Peak to dwie najgorsze mapy. Kompletna bezmyslna sieczka na nich odchodzi. Poza tym spieprzyli spawny w pojazdach - kto to wymyslil ?! Taksamo denerwuja spawny w punktach, ktore akurat przejmuje przeciwnik, czesto gesto spawnujemy sie wprost pod lufe wroga.

• Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie singla. Czy tylko ja mam problem z misją, gdzie trzeba z samolotu wyeliminować uciekinierów? Za cholerę nie widzę na powierzchni nic co by uciekało, ani w podczerwieni ani bez niej. Strzelanie w zaznaczone pomarańczowe punkty tez nic nie daje. Ma ktoś jakiś pomysł co robić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dresiarz_biczysz
  W dniu 4.11.2011 o 16:02, Corso napisał(a):

Mapa w metrze, gdzie jest kilkudzięsięciu graczy nawet nie da się złapać oddechu. Prawie przy każdym respawnie dopada headshot. :/

Na tej wogóle, podbój na max 24 graczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Smieszne te ograniczenia , Wake Island wyglada na mniejsza niz w orginale na silniku z przed 6 lat , jaja sobie robia ?

juz mnie to zaczyna wkur....

b.t.w

Na pewno Karkand nie zawiedzie

Edytowane przez Mario2k
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi